- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kilo alma topiğin de bir başlık...
20 yaşındayım 39 kiloyum acil yardım....
Bu durumda çok zor yaw..
Bu söylediklerinin hepsi cok dogru canim... Ben Isviçre'de kaliyorum ve en ucuzu beyaz ekmek kilosu 4tl... Diger tam bugdayli ekmek 8-9-10tl civari... Tek maasla gecindigimiz icin. ucuza un aliyorum ve ekmegi kendim yapiyorum. O yuzden sirf beyaz ekmek yiyebiliyorum :) oda ekmegin kilosu 2tl' ye felan geliyor böylelikle...
kahve içinde cogu zaman sütsüz iciyorum. ama bu aralar canim sütlü istiyor ondan.
kasar peynire gelincede oda yine maddiyattan kaynaklaniyor... (en ucuzu o oldugu için)
Yanlis birsey söylemedin tespitlerin dogru ama ben anca bu kadarini yapabiliyorum...
YENA cimmmm cooook sevindim senin bu kadar motive olmana helal olsun sana canim!!! Banada motivasyon geldi vallahi :)
Birde dedigin gibi kadin calissada hep ayni isleri yapiyor yinede... ah su Türk erkekleri yokmu...
Klasik Türk erkekleri işte hepsi aynı istisnalar kaideyi bozmaz zaten istisnalar bize denk gelmez
Benim eşimde aynıdır her işi yaparım bir de kusur bulur Allah yokluklarını göstermesin biraz da bizde var hata biz alıştırıyoruz onları böyle
Kıymet bilseler bari
inanın bilmiyordum daha yeniyim zaten kimseyi tanımıyorum çooooookkkk özür diliyorum gerçekten tabi ki sizde biliyosunuzdur ama benim bi anlık saçmalığım olmuş galiba çok özür diliyorum tekrardan size bi sürü açıklama yaptırmak zorunda bıraktım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Çok doğru söylüyorsun suç biz de...
Çocuklarımada aynıyım herşeyi ben yapmaya çalışıyorum..
Neysee can sağlığı olsun da gerisi hallolmayacak meseleler değil..
Bugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
Bugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
İyi geceler canımGeç olmuş bayağı hiç farketmemişim saati...
Yarın saat 7:15 ten itibaren ayaktayız, işler güçler..
Allah rahatlık versin arkadaşlar,hayırlı geceler...
Öperim annenin ellerinden meyracım çok haklı bazen kendimizden habersiz oluyoruz malesef:)
annemin sözleri geldi aklıma mesajını okuyunca şimdi ablacığım:)))))
ben aslında çok kilolu değilim dedim, annem de ne dese iyi:
senin arkandan haberin yokta ondan dedi
tövbe tövbeee:)
bu arada herkese iyi geceler, baktım net varmış girdim kkya.....
inanın bilmiyordum daha yeniyim zaten kimseyi tanımıyorum çooooookkkk özür diliyorum gerçekten tabi ki sizde biliyosunuzdur ama benim bi anlık saçmalığım olmuş galiba çok özür diliyorum tekrardan size bi sürü açıklama yaptırmak zorunda bıraktım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
:)
annemin sözleri geldi aklıma mesajını okuyunca şimdi ablacığım:)))))
ben aslında çok kilolu değilim dedim, annem de ne dese iyi:
senin arkandan haberin yokta ondan dedi
tövbe tövbeee:)
Herkese iyi geceler :)
Bugun ugrsyamadim, tum gun kosturmaca ile gecti..
Hemen menumu vereyim..
15/12/2013 MENÜ;
Sabah : peynir, zeytin, domates, 1 tk bal, 1 tk recel, 1 cay k.cikolata , 1 simit, tek sekerli 1 bardak cay ( pazar kahvaltisi /torpilli)
Öğle : yok
Akşam : 1/2 lahmacun, bol yeşilli salata, 1 bardak ayran
hayırlı geceler kısceleriiimm
köyden geldim yorgunum ve göz kapaklarım beni dinlememeye başladı geçmişe göz attım alıntılar yaptım ama yazmaktan vazgeçtim. siz yazdı kabul edin olurmu
menümü paylaşayım uyumak üzereyim
sabah : 1 tabak çorba
ara : 1 trabzon hurması
öğle : 1 avuç ceviz, 3 kuru incir
ara : 3 kaşık şeftali kompostosu
akşam : 1 tabak çorba, 4 kaşık sakadat, 2 köfte, 1 parça tavuk, 1 dilim ekmek, birkaç parça kabak tatlısı ( şekeri çok azdı )
ara : 1 bardak taze sıkılmış nar suyu
ara : 1 fincan ballı tarçınlı süt
çok az su içtim. çok hareketli bir gündü.
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese
Alarmım çalmayınca 7.10 da ancak kalktım malesef
Boğazım da çok acıyor
Hemen bir mandalina yedim şimdi de ıhlamur içiyorum hiç sevmem ama poşet olanlardan almıştım bunu içiyorum mecburen
Bu hafta hepimize iyi gelir azmimiz artar kilolarımız gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?