Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun pes etmek yılmak yok hiç yememiş gibi devam etmek var telafi etmek var bu hafta kısarsın atarsın o fazlayı

kilo bildirirmimi burayada yapayım :)

geçen hafta: 83.2

bu hafta : 82.2

giden : 1 kilo

aslında dün 81.8i gördüm nerden geldi bu 400 gram .oysa ki tartı günü diye ne kadarda dikkat etmiştim

geçmiş olsun ablacım ılık şeyler iç çok sıcak içme daha çok tahriş olur boğazların ballı süt felen iyi gelir
inşallah çabucak atlatırsın ıhlamuru bende sevmezdim yeni yeni alıştım o da içine bolca limon sıkıyorum belkim öyle sende seversin ablacım

hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum

aramıza hoşgeldin kendini tanıtırmısın biraz kilon kaç evlimisin bekarmı

olur evlilikte öyle şeyler geçer, herşey düzelir üzülme.
sınırını aşmaaaaa kızarım bakkkkk . inşallah yansımıştır tartına da

kutsal egzersiz hımmm kulağa hoş geliyor umarım kilolarımada hoş gelir :)))
öyle tabi eşin beğendiyse gerisi boş. çok mütevazısın çooook en çok bu huyunu seviyorum :) bendensin :)
hadi bakalım ilk eserini kutlarız artık :)
aaaa lütfen ama biraz dayan emin ol alışıyorsun 1 haftacık öyle beslen sonra yine bildiğini yap farkı görünce bildiğini yapmayacaksın eminim :) hem beyza abla sabahları 1 -2 dilim yiyor sende öyle yaparsın canım
ahaha çok mütevazisin demek 1 seansta aldın herşeyi
sen zaten örgüyü biliyordun değilmi.?

Yeleğini de bitince eklersin...ben de patik başladım kızımın bitti oğlana yapıyorum...

hadi kolay gelsin

Bugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
kıyamam kuzuma
doğrular doğrularrrrrrr ahhhh acı işte
belki ödemin vardır cnm sıkma canını süper kilo veriyosun daha ne olsun

sağol canım benim şimdilik veriyoruz bakalım sonra ne olacak... inşallah ödemdir

kıyamam kuzuma

doğrular doğrularrrrrrr ahhhh acı işte

sağol canım benim şimdilik veriyoruz bakalım sonra ne olacak... inşallah ödemdir

sonrasıı fıstık gibi bir fizik bi günde hemen artı 400 olmaz kuzum tabi cıss yemediysen yoksam ödemdir soğuklarda ödem yapıyo su içmemek de yani az içtiysen ondan da olabilir kısacası o artı 400 giderr canını üzme

sıkma canını çabuk gıder yeterkı sen yattı balık yan gıder hesabı salma kendını GIDECEK BAŞKA YOLU YOK
slm canlar ben geldim geçmişe henüz bakamadım ama bakcem şimdi
hoşgeldinn
kilo bildirirmimi burayada yapayım :)

geçen hafta: 83.2

bu hafta : 82.2

giden : 1 kilo

aslında dün 81.8i gördüm nerden geldi bu 400 gram .oysa ki tartı günü diye ne kadarda dikkat etmiştim

tebrıkler canım benım regl zamanın falansa ondanda dune gore fazla cıkıyor olabılırsın ben sımdı o donemdeyım korkuyorum tartıya cıkmaktan :18::18:

olsun bakalim... sen bu aksamda dikkat et.

bak bu çözüm iyi fikir bence :)

Gecmis olsun canim!

selamlar,

nasılsınız hatunlar? ben biraz narin kırılgan hasta oldum olacak tarzı bir havadayım. hava soguk yine. cumartesi eve gittim direk elektrik kesintisi varmış. neyseki ben gitmeden gelmiş. donmuş annemle kardeşim. kardeşimde okuldan gelmişti yazık yavrum ögrenci evinde üşüyorum diye gelmiş evde ısınayım diye kızcagız ana evinde dondu üzüldüm o haline iyi tarafıma denk geldi marketten canı ne cektiyse onunla ödüllendirdim kendisini ben gibi abla zor bulur heee birde markette tanıtım vardı. nutellanın üzerindeki etikete isim yazıyorlar. kardeşimin adını yazdırdım görünce bir sevindi. ya sen güzel bir ablasın dedi. kardeşimle uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel cümlelerle sevdik birbirimizi. annem şaştı kaldı dünyanın sonu geliyor valla billa diyor 1-2 haftaya ögrenci evinden ayrılıp eve dönecek. servisle gidip gelecek. o zaman bu büyü bozulcak tabi yine birbirimizi yeriz sanırım

ablacıgıııımmm madde 1de benim sıkıntı var. menü mönü adı neyse işte ne yazazagımıda bilemedim ben dogru dürüst yiyemiyorum işyerimde malum lavabo olmadıgı için stresli sıkıntılı bir beslenme sekli var. az yiyorum burda yararlı bir paylaşım olmaz başkalarınıda yanlıs yönlendirmekte istemiyorum. sonuçta menüleri fikir alısverişi olsun diye paylasıyoruz. ya da ben bir kaç gün yazayım sonra kararı siz verin ben ona göre paylaşayım sonrasında. aman he deneme aşaması evde denemeyin.

madde 2de tamamdır. pazar günleri giremeyebiliyorum arada. onuda telafi ederim hafta içi gevezeliklerimle rahat ol
madde3 tamam madde 4 tamam zaten azcık hareket ediyorum. madde 5 tamam her sabah uygun işkence aletlerimle gelip can verecegim hatunlarıma. sadist ruhluyum ben ya

gel geleliiiimm sacma sapan menüme :
sabah: 1 adet salatalık 1 bardak sütlü kahve.
öglen: 1 kase yogurt 1tane elma
akşamda kursa gidiyorum ya kursta bisküvi filan yicem ya da eve gelince bi kase corba içip yatcam.

çookk geçmiş olsun canım. kış günü zencefili hayatınızdan çıkartmazsanız bağışıklık sisteminiz güçlenir vücut direnç kazanır. ya hastalık gelmez yada çabuk kaçar gider canım.
bak bunu heryerde bulamazsın asrın dr. u prof. sumbala bumbala herzaman vermez bu tiyoyu buda espirisi olsun gülmek yada gülümsemekte şifadır.

Çok geçmiş olsun kuzucum...
4 gün yattığına göre bayağı ağır geçmiş rahatsızlığın her ne ise...
Kendini iyi hissetmiyorsan rapor alsan bir kaç gün daha..

Bir de Esraaaaaa diyelim...
esra sınavlardan sonra bir dönecek pir dönecek

Nigde canım ama çokk yaglı ve hamurla yenır ben zaten dun sınırları çokkk zorladım ha bıde aksam saat 10 da içerler
zamanlama kötü

şiir duygusal ama diyet topiğinde kızılcık tarhanasından ekmekten falan bahsedince gülümsetiyor birden

asuu ben sabah ıhlamur yaptım ıhlamur olduğunu anlamadılar.eşimde kp. de severek içti.
1 tutam ıhlamur koydum. içine 1 dilim ayva, 1 dilim elma,( çekirdekleriyle birlikte ) doğradım.1 parça zencefil, 1 kabuk tarçın, birkaç karanfil koyup kaynamış suyu döktüm. kaynama kıvamına kadar ocakta beklettim. kabarmaya başlayınca kapattım. içine 1 dilim limon, 1 tutam yeşil çay koydum. biraz demlendi afiyetle içtik.
ooohh misss

yok canım ya cıss bir şey yemedim ,suyu çok ama haddinden çok içerim o konuda bir fili aratmam :) ama neden oldu bilmiyorum üzgünüm

sağol canımmmm... bebeğim 5. ayını yeni bitirdi, daha regl olmadım ayların regl şişkinliği mi var acebaaa :)))))

ay keşke bende içebilsem. kışın çok içemiyorum. 2 litrenin üzerine çıkmak için zorluyorum kendimi

selam millet......
bugün keyfim yok benim, karnım ağrıyo rglden, oyüzden keyifsizim.
bu ay hep soğuk geçince, ayaklardan falan almışım soğuğu, bu denli ağrının sebebi bu.....
nette zaten gelip gidiyo, sürekli gelip gitmesinden dolayıda tad vermiyo hiç.
görüşürüz kızçeler

bencede......
herkese nasip olmayacak bir sevgi bu......

geçmiş olsuuuun.....

ablacım sanada çok geçmiş olsun.......

Son düzenleme:

canım benim nette arıza olunca yeni okudum mesajını daha....
kızçenin doğum günü kutlu olsun, yeni yaşı hayırlı olsun inşaallah hep.....
sanada çok kolay gelsin, görüşürüz canım

inşaallah canım....
öpüyorum

bende şişko değil pofuduğuuuum:))))):86::86::86:

aynennnn.......

[video=youtube;FpfxpQW5ytE]http://www.youtube.com/watch?v=FpfxpQW5ytE[/video]

yıllar varki yorgunum ben.......
gökyüzüne vurgunum ben.......
geze geze yoruldum ben.......
mahpuslarda durgunum ben.......

canım sen regl olmasan bıle gınede o şişkinlik olur yanı benım oluyordu maydonoz suyu falan ıçsen bebışe dokunurmu acaba

Bugün yediklerimi yazayım
Kalkınca 1 mandalina
Kahvaltı öğle saatlerinde yaptım 2 yumurta tavada az pişmiş 1 dilim kadar ekmek peynir zeytin
1 Trabzon hurması
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası bol limonlu ve acılı kıymalı Menemen ve biraz da ekmek yedim yine :)
Şimdi yatana kadar bişey yemezsem iyi gibi çay kahve vs içerim mutlaka
Hareket olarak bankaları gezip ödemeleri yaptım alışveriş vs derken 1 saat dolandım ama temposuz boğazım çok acıyordu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…