Selam kızlar
geçmişe baktım gezdim gördüm beğendim :) Topic canlı herkes azimli eksiler havada geziyor süper süper süperrrrr :)
ama ben pis boğazlık yaptım cumartesi pazar deli gibi hatta dana gibi yedim(( pişman mıyım hayır ama şişmanımmmm bu bana +1,500 olarak döndüüüüü hadi yine yeniden dedim bugün başladım. (neye başladıysam) o kadar yedikten sonra.
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese
Alarmım çalmayınca 7.10 da ancak kalktım malesef
Boğazım da çok acıyor
Hemen bir mandalina yedim şimdi de ıhlamur içiyorum hiç sevmem ama poşet olanlardan almıştım bunu içiyorum mecburen
Bu hafta hepimize iyi gelir azmimiz artar kilolarımız gider inşallah
hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum
kilo bildirirmimi burayada yapayım :)
geçen hafta: 83.2
bu hafta : 82.2
giden : 1 kilo
aslında dün 81.8i gördüm nerden geldi bu 400 gram .oysa ki tartı günü diye ne kadarda dikkat etmiştim
olur evlilikte öyle şeyler geçer, herşey düzelir üzülme.Iyi akşamlar
Hafta sonum çok sıkıcıydı benim eşimle de atıştık tadımız yok eziyet gibiydi resmen kendimi örgüye verdim bu seferde kolum ağrıdı boyun fıtığım var ya bir de of neyse Allah can sağlığı versin inşallah
Yenam ne güzel estirmişsin maşallah
Ben cuma bildirim yapmadan tartılamamıştım aynı dedim sonra bir tartıldım ki 86.4 olmuşum üst sınırım 85 di benim çok moralim bozuldu tabii
Cumadan beri az çok dikkat ediyorum bir de boğazım çok acıyor o nedenle bol sıvı da içiyorum yarın tartılayım bakalım hareket var mı
Menü paylaşımı bana biraz ters neden derseniz çok düzensiz zamanlarda yiyorum yine de yazmaya çalışayım inşallah ama her gün mesaj yazarım o sorun değil
Dizim daha iyi gibi bu hafta havalar da gündüz artıya geçecekmiş bikaç gün de olsa yürümeye çalışayım hem bir denemiş olurum kendimi
Yenam senin için bak bunlarelimden geleni yaparım kraliçem
kutsal egzersiz hımmm kulağa hoş geliyor umarım kilolarımada hoş gelir :)))ayyy kıyamam onlara yaaa ;( Offf üzüldüm şimdi ;(
Kızım da öcüler geliyor diye yorganı kafasına çekerdi..
Kızınla volta atman en kutsal egsersiz oluyor tabiii...
Saçım fena olmadı özlemciğim ben esmer güzel olduğumdan.''bu arada ukala dümbeleği olduğumu belirteyim kendimi överekten''
renk değişikliğinden ziyade ışıltılı bişey oldu eşim ve kızım beğendi gerisi boş.
Merhaba nevinciğim,
nasılsın canım,baban nasıl.? inşallah çok iyidir..
Gökçeciğim harikasın...Artık meyrayla paslaşır aranızda halledersiniz Eliz gelinceye kadar...
Bunlarda senin için asucum
Örgü kursu nasıl gidiyor.? Ne güzel şeyler yapıyorsundur şimdi..yakın olsaydık Barış'a yelek veya süeter ör diye rica ederdim..
Soğuklarda çok işe yarıyor..
Yarından itibaren başlıyoruz dikkat etmeye...Mönülerini bir şekil de ayarlıyorsun..Sen işin mantığını çözeli 2 yıl oldu şekerim..
Eşinle atışmışsınız olur öyle arada üzülme canım...Ben de sinir oldum bugün eşime ,miskinlik komasına girmiş gibiydi resmen..
Bütün gün iç, dış, pazar,yemek vb işlerini hallettim kendisi koltuğa yapışmış gibiydi.Bir ara oğlanı dışarı çıkardı birlikte bisiklet sürdüler tamam...
KAdın çalışıoyorda olsa hep aynı işleri yapıyor gücüme giden o...valla eylem düzenleyeceğim ben de pankart neyin hazırlayıp..
hadi bakalım ilk eserini kutlarız artık :)Yenam güle güle kullan ışıltılı saçlarını eminim çok yakışmıştır
Barışa Yelek öreyim ben canım yaa sen boyunu posunu söyle yeter
Kursa gitmesemmi diyordum ben de zaten 1 kez gittim yetti herşeyi öğrendim :)
Canım bişey yapmak istemiyor şal örüyorum şimdi daha önce fotosunu paylaşmıştım dikdörtgen olan
Bir de yıllar önce kendime Yelek başlamışım kalmış onu bitireyim dedim dün ördüm ipim bitti önler bitti sayılır ipi alınca tamamlarsam kendime ördüğüm ilk eserim olacak galiba
aaaa lütfen ama biraz dayan emin ol alışıyorsun 1 haftacık öyle beslen sonra yine bildiğini yap farkı görünce bildiğini yapmayacaksın eminim :) hem beyza abla sabahları 1 -2 dilim yiyor sende öyle yaparsın canımBen karatay ve montignac tarzı beslenmeyi uygulamayı çok istemişimdir...
doyuncaya kadar yeyip ara öğün yapmamak tam bana göre..
Fakat iflah olmaz hamur düşkünlüğüm engel bu tip beslenmeye...
Beyzuş ve ilbatumdan cesaret alıp iki gün denedim karatayı yumurta ve kuruyemişi çok severim o okey ama ekmeksizlik özellikle sabahları devam edemedim...ekmek arası ekmek aşerdim resmen)
Karatayımsı bişeyler uygulayacağım ben de bakalım nasıl bişey çıkacak ortayaÇok heyecanlıyım valla
ahaha çok mütevazisindemek 1 seansta aldın herşeyi
sen zaten örgüyü biliyordun değilmi.?
Yeleğini de bitince eklersin...ben de patik başladım kızımın bitti oğlana yapıyorum...
kıyamam kuzumaBugün kızıma belimi,göbeğimi ve popomu fotolamasını istedim...İnanın bir dünya koskocaman. kendime hayretlen baktım..
Anne noolur çekmiyeyim sonra bakıp bakıp üzülüyorsun diyo kızım
doğrular doğrularrrrrrr ahhhh acı işte:)
annemin sözleri geldi aklıma mesajını okuyunca şimdi ablacığım:)))))
ben aslında çok kilolu değilim dedim, annem de ne dese iyi:
senin arkandan haberin yokta ondan dedi
tövbe tövbeee:)
bu arada herkese iyi geceler, baktım net varmış girdim kkya.....
belki ödemin vardır cnm sıkma canını süper kilo veriyosun daha ne olsun
kıyamam kuzuma
doğrular doğrularrrrrrr ahhhh acı işte
sağol canım benim şimdilik veriyoruz bakalım sonra ne olacak... inşallah ödemdir
sıkma canını çabuk gıder yeterkı sen yattı balık yan gıder hesabı salma kendını GIDECEK BAŞKA YOLU YOKSelam kızlar
geçmişe baktım gezdim gördüm beğendim :) Topic canlı herkes azimli eksiler havada geziyor süper süper süperrrrr :)
ama ben pis boğazlık yaptım cumartesi pazar deli gibi hatta dana gibi yedim(( pişman mıyım hayır ama şişmanımmmm bu bana +1,500 olarak döndüüüüü hadi yine yeniden dedim bugün başladım. (neye başladıysam) o kadar yedikten sonra.
hoşgeldinnslm canlar ben geldim geçmişe henüz bakamadım ama bakcem şimdi
kilo bildirirmimi burayada yapayım :)
geçen hafta: 83.2
bu hafta : 82.2
giden : 1 kilo
aslında dün 81.8i gördüm nerden geldi bu 400 gram .oysa ki tartı günü diye ne kadarda dikkat etmiştim
selamıun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar butun canlara
kızlar kv lerdeydık sabah kahvaltıdan gıttık ve bende dıyet falan kalmadıkv çok guzel yemek yapar ve acayıp ımrandırır yerken hayır demek çok zor bıde kıs geldı bızım burda gecelerı arabası yaparlar allahım delırecem hergun bırı cahırıyor bugun gıne esımın halası cagırdı ve 20 kısıye dırenmesı çok zor oluyor bılemıyorum ne yapacam bugun zaten gıne sadece salata olaacak menumde dunun telafısı ama aksama ne yaparım bılemıyorum
neyse sızler neler yaptınız gecmısı okuyamadım daha sımdı gırıp gecmısı kuyayım bıraz snrada utum var ona gırısecem hepınızı
allaha emenet olun
sol canm destegıne arapaşı bızım buralarda yapılan hamurla yenne bır çorba çokta yaglı olur kendılerı kıs aylarında ozellıkle karlar yagdıgında ıçılır ben şoyle bı çozum buldum kuçuk oglumu yanıma alıp onunla berabar içemiş gibi yapıp sadece ona ıçırecem belkı boyle yırtarım bılemıyorum
Dafim ben buralardayım hasta idim 4 gündür yattım kaldım bugünde eh işte mecbur işe kalktım geldim canım saolasın.
beni burdan kimse ayıramaz karayiple bilep
geçmişten bi haberimn işleri yoluna koyayım okuycam umarım herkesler iyidr
öptüm hepiniziii
Eveeeettt arkadaşlar gelelim kurufasulyenin faydalarına...
Artık herkes elini taşın altına koyacak ben normal insan görümüne gelinceye kadar.
MAdde 1: her gün mönü paylaşılıcak ..
MAdde 2: Her gün mesaj yazılıcak.. ben dahil)
Madde 3: Herkes kilosuna göre,damak zevkine,mutfak durumuna, maddi boyutuna göre beslendiği için eleştiri olmayacak...
Tatlı dille kulak yahut saç çekilicek..
Madde 4: azıcıkta olsa hareket edilicek..
Madde 5: topik canlanmalı,canlanacak,canlansın...
Saygılarımla arz ederim..
çookk geçmiş olsun canım. kış günü zencefili hayatınızdan çıkartmazsanız bağışıklık sisteminiz güçlenir vücut direnç kazanır. ya hastalık gelmez yada çabuk kaçar gider canım.Dafim ben buralardayım hasta idim 4 gündür yattım kaldım bugünde eh işte mecbur işe kalktım geldim canım saolasın.
öptüm hepiniziii
esra sınavlardan sonra bir dönecek pir dönecekÇok geçmiş olsun kuzucum...
4 gün yattığına göre bayağı ağır geçmiş rahatsızlığın her ne ise...
Kendini iyi hissetmiyorsan rapor alsan bir kaç gün daha..
Bir de Esraaaaaa diyelim...
zamanlama kötüNigde canım ama çokk yaglı ve hamurla yenır ben zaten dun sınırları çokkk zorladım ha bıde aksam saat 10 da içerler
şiir duygusal ama diyet topiğinde kızılcık tarhanasından ekmekten falan bahsedince gülümsetiyor birdenSen artık kilolu kategorisindesin, şişko değilsin..
MAşallah hepiniz selvi boylu olduğunzdan göstermiyosunuz kiloları...
Bu arada sen şiiri komikmi buldun.? Oysa bana çok romantik ve duygulu geldi..
Can Yücel'in şiirinden..karısına yazmış..
asuu ben sabah ıhlamur yaptım ıhlamur olduğunu anlamadılar.eşimde kp. de severek içti.Merhaba güzeller
Arapaşını çok severim ben yıllar oldu ama yemeyeli çorbasından biraz iç sıcak ve acı oh mis iyi gider soğuklarda hamuruna bulaşmazsın pek fazla
Yasemin hemşerim geçmiş olsun canım
Yena adaçayını da hiç sevmem ben yaaa onun da poşet çayını alsam daha kolay içermiyim ki
Taze zencefil ve bal kaynatacağım da önce gidip almam lazım
Zaten çıkmak zorundayım kirayı neyim yatıracağım
Bu sabah tartıldım neyseki bildirim kilomdayım ödem varmış demek cumaya eksilerde olabilirim inşallah
Çarşamba arkadaşa gideceğiz o gün tehlikeli sadece arkadaş hamile son ayında bir akrabasıyla temizlik yapacaklar biz de arkadaşla onlara mamalar hazırlayıp çaya gideceğiz öğleden sonra
yok canım ya cıss bir şey yemedim ,suyu çok ama haddinden çok içerim o konuda bir fili aratmam :) ama neden oldu bilmiyorum üzgünümsonrasıı fıstık gibi bir fizikbi günde hemen artı 400 olmaz kuzum tabi cıss yemediysen yoksam ödemdir soğuklarda ödem yapıyo su içmemek de yani az içtiysen ondan da olabilir kısacası o artı 400 giderr canını üzme
sıkma canını çabuk gıder yeterkı sen yattı balık yan gıder hesabı salma kendını GIDECEK BAŞKA YOLU YOK
hoşgeldinn
tebrıkler canım benımregl zamanın falansa ondanda dune gore fazla cıkıyor olabılırsın ben sımdı o donemdeyım korkuyorum tartıya cıkmaktan :18::18:
ay keşke bende içebilsem. kışın çok içemiyorum. 2 litrenin üzerine çıkmak için zorluyorum kendimiyok canım ya cıss bir şey yemedim ,suyu çok ama haddinden çok içerim o konuda bir fili aratmam :) ama neden oldu bilmiyorum üzgünüm
sağol canımmmm... bebeğim 5. ayını yeni bitirdi, daha regl olmadımayların regl şişkinliği mi var acebaaa :)))))
Gülerim, bitanem... Güler...
Biz senle
Bir çorba tabağı, yarım kalmış...
Kızılcık tarhana tabağı içinde
İki kaşık gibiyiz
Sevgilim ekmeğim benim
Öpüp öpüp de başıma koyduğum
Nasıl bir sevgi ve bağlılıktır bu dizeleri yazdıran acep....
Dafim ben buralardayım hasta idim 4 gündür yattım kaldım bugünde eh işte mecbur işe kalktım geldim canım saolasın.
öptüm hepiniziii
Merhaba güzeller
Arapaşını çok severim ben yıllar oldu ama yemeyeli çorbasından biraz iç sıcak ve acı oh mis iyi gider soğuklarda hamuruna bulaşmazsın pek fazla
Yasemin hemşerim geçmiş olsun canım
Yena adaçayını da hiç sevmem ben yaaa onun da poşet çayını alsam daha kolay içermiyim ki
Taze zencefil ve bal kaynatacağım da önce gidip almam lazım
Zaten çıkmak zorundayım kirayı neyim yatıracağım
Bu sabah tartıldım neyseki bildirim kilomdayım ödem varmış demek cumaya eksilerde olabilirim inşallah
Çarşamba arkadaşa gideceğiz o gün tehlikeli sadece arkadaş hamile son ayında bir akrabasıyla temizlik yapacaklar biz de arkadaşla onlara mamalar hazırlayıp çaya gideceğiz öğleden sonra
ben geldiimm....
nasılsınızz....son bikaç sayfaya anca bakabildim...gördüğüm kadarıyla aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış...
hoşgelmişler safa getirmişler....bizede taze kan olursunuz inşallah...ben yerimde saymaya devam ediyorum....87 88 geziyorum hala....pazar günü
misafirlerim var onlariçin yavaştan hazırlık yapıyorum....kızımın doğum günü dolayısıyla toplanalım dedik...inşallah çok kaçırmam
mamalardan...haftayada dişten randevum var...korkuyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok...sürünüyorum resmen ağrıdan
kurtulurum artık ağrılardan...midem hala kötü...şu diş işleri bi bitsin sonra kuzular ufak diye ertelediğim doktor işlerinide sırasıyla
halledicem inşallah...hiç sevmiyom doktora gitmeyii ama napam artık dayanamıyom...bu kadar çok ilaçta kullanmak istemiyorum...off
ne çok konuşmuşum...neyse benden haberler böyle işte...şimdi biraz geçmişe döneyim...
merhaba herkese..
ben bugün çalışıyordum işim bittim size bakıp öyle çıkayım dedim iyi de yapmışım Yenanın yazısını görünce sevindim utandım bide çok aksattım topiğimizi kişisel sorunlardan...
Esracım liste için elelrine sağlık..
dereceye girenleri tebrik ediyorum...
ve artık bende kendime gelmek istiyorum Allahtan bişey olmazsa yarından itibaren menülerimi paylaşıcam...
hepinizi öpüyorum sevgiler...
Klasik Türk erkekleri işte hepsi aynı istisnalar kaideyi bozmaz zaten istisnalar bize denk gelmez
Benim eşimde aynıdır her işi yaparım bir de kusur bulur Allah yokluklarını göstermesin biraz da bizde var hata biz alıştırıyoruz onları böyle
Kıymet bilseler bari
yok canım ya cıss bir şey yemedim ,suyu çok ama haddinden çok içerim o konuda bir fili aratmam :) ama neden oldu bilmiyorum üzgünüm
sağol canımmmm... bebeğim 5. ayını yeni bitirdi, daha regl olmadımayların regl şişkinliği mi var acebaaa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?