1bucuk saattir pastayla ugrasiyorum... daha hala bitmis degil... yarisi bitti sukur... diger yarisinada birazdan basliycam...
bugun ki menumu az ve oz yazayim
kahvalti 1dilim ekmek + peynir
oglen tavuk bulgur pilavi taze fasulye
aksam (konserve)baharatli tane misir
birde pastanin ic kremasinin tadina baktim 3yemek kasigi kadar :)
neyse ben gideyim tekrar pastayla ugrasmaya... bir tane malzemem eksik onuda gidip annemden alicam bi kosu
Herkese iyi geceler :) bende usuttum galiba..
Hemen menum gelsin..
19/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir,zeytin, domates,2 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 bardak tek sekerli cay
ÖĞLE: 1/2 kase corba, 4 kofte, salata, ayran
AKŞAM: 1 bardak zencefilli balli sut
Kolay gelsin canım...Çok severim yaş pasta özellikle muzlu. yanın da kahve oyy oyyyy..
kolay gelsin bekliyorum sabırsızlıkla resmi
kizlarrrr buyrun size pasta!!!! :) sonunda bunca ugrastan sonra bitirdim... ama bende bittim
Eki Görüntüle 902046
hadi ben artik guzel bir uykuyu hak ettimherkese iyi geceler...
Bence benzedi biraz hello kitty'ye...
siz bebişleri yapın patıkler bendenmeyra yaş 30 boy kaç
benim yaş 32 boy 1.70
sende benim gibi kilo verip çocuk düşünüyorsun ya.
gel beraber bakalım hangimiz daha çok verip bebek sahibi olacak.:13::13::13:
artık biz buradan kilo verip bebek sahibi olur isek arkadaşlar da bizepatikler yapar belkimmmmm
ne dersin
canım eşine bakarken kendını ututma benım oyle olur hep onu iyleştıreyım derken sonrakendım yataklık olurumYenam sağolasın eşim bugün iyi şükür ama ben kafayı hiç kaldıramadım hala aynıyım malesef
canım geçmışler olsunHerkese iyi geceler :) bende usuttum galiba..
Hemen menum gelsin..
19/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir,zeytin, domates,2 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 bardak tek sekerli cay
ÖĞLE: 1/2 kase corba, 4 kofte, salata, ayran
AKŞAM: 1 bardak zencefilli balli sut
süper olmuş canım tebrıklerkizlarrrr buyrun size pasta!!!! :) sonunda bunca ugrastan sonra bitirdim... ama bende bittim
Eki Görüntüle 902046
kizlarrrr buyrun size pasta!!!! :) sonunda bunca ugrastan sonra bitirdim... ama bende bittim
Eki Görüntüle 902046
"Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!
"gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim allah dedi de o yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da o işitmedi. Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...hayırlı cumalar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?