Buruk bir günaydın diyorum. oysa böyle değil di hayallerim, liste başı olacaktım ben. bu hafta ve diğer haftalarda hep en birinci olacaktım.
Hakkatten üzgün ve şaşkınım,
Sadede geliyorum, Esracığım kilom aynı ;(
Herkese harika sonuçlar görmenizi diliyorum hadi pamuk ayaklar tartıya...
hayırlı cumalarrr kilomm 90 bu son artım olur inşallah 1 ayım var memlekete gidene kadar hedefim 85 kızlar
öpüldünüz
kizlarrrr buyrun size pasta!!!! :) sonunda bunca ugrastan sonra bitirdim... ama bende bittim
Eki Görüntüle 902046
hadi ben artik guzel bir uykuyu hak ettimherkese iyi geceler...
Bence benzedi biraz hello kitty'ye...
Valla harika çokta şirin ellerine aağlık süper 10 10 10 puan
Dedim yatmadan bakayım dedim gökçem yayınlamıştır belki diye.nerden baktım bende istiyorummmm
süper olmuş canım tebrıkler
Wooooww nefis olmuş eline sğalık...Nasıl yaptın şeker hamurumu kullandın.?
Gökçeciğim çok beğendim, bızımlesın diyorum)
Mutluluklar diliyorum prensesine..
canım dualarımız senınle ve anneciginle rabbim acil şifalar versin denamlı ya şafi ismini oku canım benım inşallah çok guzel haberlerle donersın annecıgının ellerınde öpuyorum
geçmiş olsun canım ya umarım bir sorun yoktur da sonuçlar temiz çıkar böyle şeylerde moral bozmamak lazım çünkü en iyi tedavi bu şekilde oluyor yani yaşamadım bilemem insan tabii ki yıkılır ama inancınızı yitirmeyin her şeyin bir çözümü var sen içini ferah tutmaya çalış
canım geçmiş olsunnn allah şifalar versinnn inşallahhh
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
cnmm dualarımız annenle inşallah kötü bişey çıkmıycak Rabbim şifa versin güzel hbrlerle gelmeni nasip etsin inşallah
Esracım üzülmemeye çalış canım...İnşallah herşey normal çıkacaktır...
Doktorlar biliyorsun, en kötü ihtimali göz önün de bulunduruyorlar..
Allah yardımcınız olsun
(Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz."
Rabbim şafi ismi şerifiyle hayırlı şfalar versin canım
Esracım geçmiş olsun inşallah iyi haberler getireceksin canım
Allahım yardımcınız olsun Allahım şifa versin..Eminim çok güzel haberler ile geleceksin. Anneler güçlüdür her zaman.
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah...
Geçmiş olsun;acil şifalar inşallah Esracığım....
İyi düşün iyi olsun...Umarım tüm sonuçlar çok temiz çıkar...AMİN...
esracim gecmis olsun canim!!! Insallah önemli birsey degildir!!! Dualarim sizinle canim
içinizi ferah tutunki güzel haberler gelsin canim.
selamlar herkese,
umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.
liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.
şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.
iyiyim fındık fıstıklı biyoLOKUMum sen nasılsın
Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Allah hastalara acil şifa versin, kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın inşallah.
Hayırlı cumalar, güzel bildirimler dilerim hepinize. Şöyle bi geçmişe baktım, Nilaycım geçmiş olsun kuzuna. Gökçecim pastan çok güzel olmuş, kızın çok mutlu olacak. Ellerine sağlık, kızına da hayırlı yaşlar dilerim şimdiden.
canım ben geçmişi okumamıştım, yeni farkettim mesajını.
çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda anneciğine şifalar versin inşaallah.
inşaallah bişey çıkmicak, sen içini ferah tut lütfen...
şu cuma vakti içten dua ettim size inan az önce.
listeyide istersen bu hafta ben yapabilirim arızalı netimizin durumuna göre....
allaha emanet olun, öpüyorum.
İyiyim şükür Mehtabcığım....
Önemli bir sıkıntı yok hamdolsun..Yayıldım Müge Anlı'nın karşısına bir taraftan da sizleri takip ediyorum...
1 hafta kadar önce ayağım burkulmuştu hala ağrıyor,bir de istediğim gibi kilo veremiyorum ama o kronik dert zaten yeni haber niteliği yok...İşte böyleyken böyle tatlım...
selaaaaaaaaaaaamm,
bildirim bildiriiiimmm : 94 kilo
spor tabiki yok. bu sabah yine kalkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?