Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağlığınız yerinde olduktan sonra verilmeyecek kilo yoktur bence yeter ki sabır ve istikrar olsun hiççççççç can sıkmaya değmez

Günaydın arkadaşlar....

Hayırlı cumalar olsun...İnşallah herkes bu cuma iyi kilo vermiştir diyorum ve kendi marifetimi bildiriyorum..Buna da binlerce şükür..

Allah hiçbirimizin gayretini azaltmasın...

KİLOM: 97.200

Valla harika çokta şirin ellerine aağlık süper 10 10 10 puan

Dedim yatmadan bakayım dedim gökçem yayınlamıştır belki diye.nerden baktım bende istiyorummmm

tesekkurler canim :) Gel sanada yapiyim dicem ama bize pasta yasak

süper olmuş canım tebrıkler

sagol canim

Wooooww nefis olmuş eline sğalık...Nasıl yaptın şeker hamurumu kullandın.?
Gökçeciğim çok beğendim, bızımlesın diyorum )

Mutluluklar diliyorum prensesine..

Sagol yenacim!! Yok ben seker hamuru sevmem... sadece krem santi var ustunde. Krem santiyi renklendirdim o kadar :)

Ve kendimle gurur duyuyorum sadece bir kahve kasigi tadina baktim pastanin kenardan artan parcasina. Oda tadi igrencse göturmeyim diyeydi :)

bu hafta pek saglikli beslenmedigim icin... yani fazla yesillik ve sebze olmadigi icin her halde...

kilom 95.1

sporda yok...

selamun aleyküm güzeller

kahvaltıya misafirim geldi
geçmişe bakamadım bildirim yapıp kaçayım

kilo : 88.8
spor : yok

yine artı üzgünüm ama yılmak yok taktik değitirip devam

canım dualarımız senınle ve anneciginle rabbim acil şifalar versin denamlı ya şafi ismini oku canım benım inşallah çok guzel haberlerle donersın annecıgının ellerınde öpuyorum

canım geçmiş olsunnn allah şifalar versinnn inşallahhh
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

cnmm dualarımız annenle inşallah kötü bişey çıkmıycak Rabbim şifa versin güzel hbrlerle gelmeni nasip etsin inşallah

Esracım üzülmemeye çalış canım...İnşallah herşey normal çıkacaktır...
Doktorlar biliyorsun, en kötü ihtimali göz önün de bulunduruyorlar..
Allah yardımcınız olsun

Esracım geçmiş olsun inşallah iyi haberler getireceksin canım

Allahım yardımcınız olsun Allahım şifa versin..Eminim çok güzel haberler ile geleceksin. Anneler güçlüdür her zaman.

çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah...

Geçmiş olsun;acil şifalar inşallah Esracığım....

İyi düşün iyi olsun...Umarım tüm sonuçlar çok temiz çıkar...AMİN...

esracim gecmis olsun canim!!! Insallah önemli birsey degildir!!! Dualarim sizinle canim
içinizi ferah tutunki güzel haberler gelsin canim.

Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Allah hastalara acil şifa versin, kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın inşallah.

Hayırlı cumalar, güzel bildirimler dilerim hepinize. Şöyle bi geçmişe baktım, Nilaycım geçmiş olsun kuzuna. Gökçecim pastan çok güzel olmuş, kızın çok mutlu olacak. Ellerine sağlık, kızına da hayırlı yaşlar dilerim şimdiden.

canım ben geçmişi okumamıştım, yeni farkettim mesajını.
çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda anneciğine şifalar versin inşaallah.
inşaallah bişey çıkmicak, sen içini ferah tut lütfen...
şu cuma vakti içten dua ettim size inan az önce.

listeyide istersen bu hafta ben yapabilirim arızalı netimizin durumuna göre....
allaha emanet olun, öpüyorum.

iyiyim fındık fıstıklı biyoLOKUMum sen nasılsın

İyiyim şükür Mehtabcığım....

Önemli bir sıkıntı yok hamdolsun..Yayıldım Müge Anlı'nın karşısına bir taraftan da sizleri takip ediyorum...

1 hafta kadar önce ayağım burkulmuştu hala ağrıyor,bir de istediğim gibi kilo veremiyorum ama o kronik dert zaten yeni haber niteliği yok...İşte böyleyken böyle tatlım...

selaaaaaaaaaaaamm,

bildirim bildiriiiimmm : 94 kilo

spor tabiki yok. bu sabah yine kalkamadım

sagol esracim! Evet cooook mutlu oldu sabah pastanin seklini görünce. "Anne hello kitty olmus pasta, hepsini ben yigcem kimseye vermicem" dedi :) o yatmadan dörtgen seklindeydi daha :)

Meyracım sağol, Allah razı olsun hepinizden. bu hafta yapabiliyorum listeyi. sanırım hastaneye yatış istemezse pazartesi haftaya da yapabilirim. dün biz çok korktuk üzüldük ama kuzenim bi de bi doktor arkadaş daha bunların zaten hastalığın beklenen süreci olduğunu söylüyor. umutluyuz bakalım, inşallah temiz çıkar. bizim malesef hastalık yüzünden beklenen sonumuz bu ama ne kadar gecikirse o kadar iyi. yani kısacası duruma göre ben size haber veririm, inşallah gerek kalmaz ama sağol desteğin için.

geçmiş olsun gelip ovayım ya kıyamaaaammm bende kilo veremiyorum genetik bendeki müge anlı izleyince psikolojiniz bozulmuyor mu yaa ben çok fena delleniyordum izlerken. arayıp ordaki yalan söyleyenlere celişkili konusanlara dalmak istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…