çok lezzetli görünüyor dimi
aleyküm selam:)
geçmiş olsun dişlerin için tekrar canım
malesef diş konusunda bende seninle aynı fikirdeyim, basıcan parayı gidicen yaptırıcan dişini, ama işte her zamanda parayı basabilmek mümkün olmuyo malesef, benimde ağzımda çok diş var çürümeden önlem alınması gereken ama biraz maddi birazda ağırdan almaktan ööööylece duruyorlar işte......
bende iyiyim şükür, sağolasın, idare edip gidiyoz işte canım dünya hayatını.....
seni gördüğüme sevindim:)
ve aleykum selam ablacım
canım ablam hegunmu içilecekmiş bu çrba
maşallah inşallah vermıssındır canım bu arada mevlevileri yerinde izlemek varken neden tv den izliyorsun bacım sen mevlanın kucagındasın çokk şanslısın
dru söze ne denir
hoş geldınız eltıler maşallah sıze allah muhabbetınızı bozmasın
bunlar çok güzel
ben bu baaddin karakterini hiç sevmedim
karakteri yönetini dahada hiç sevmedim.helede ağız yapısını çok çirkin buluyorum.(erkek organı düşünülerek yapıldığını okumuştum bir yerde)her sözünün arkasında ya şiddet, ya küfür var. içi pis adamın
ve aleykümselaaammm canım
zeynepcim özlettin kendini
artık gitmek yokgözlerimiz arıyor seni
eltinde hoş gelmiş azmi daim olsun
evet canım hergün öğle veya akşam ana öğün yerine 1 kase bu çorbadan içilecekmiş
Zeynepçim hoşgeldin...Diş ağrısı çok zor ve sen uzun zamandır çekiyosun diş ağrısı yanlış hatırlmaıyorsam...
Çok geçmiş oslun canım...
Hayırlı sabahlar hayırla başlayıp hayırla günümüzü bitirmeyi rabbim nasip etsin rabbim evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.... Bol bol bol kilo vermelerGünaydın herkese
selamlar herkese,
umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.
liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.
şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.
slm herkese
benım oğlan grip oldu onla ugraşıyorum gece gündüz burnu tıkanıyo sürekli uyku yok banaaa
inşallah biran önce düzelir kuzummtopikteki tüm hastalarada Rabbim şifa versin tez zamanda inş
süper menülerr allah uzun ömür versin annene memeleket havası iyi geliyor insanaMerhabalar arkadaşlar;
Hepinizi öpüyorum...Ben 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın.Baba evindeyiz malumunuz...Gelir gelmez netlerde dolaşmayayım ayıp olmasın dedim....
Geçmişi okuyamadım ;birazdan dönüp okuyacağım.Umarım herkes iyidir...
Şimdi menü paylaşmaya geçeyim;saçım çekilir diye çok korkuyorum...Nilüferrrrrrrr....Tatlım sen çekersen bir şey olmaz ki güller biter güller...Allahım ;olurda menümü yazmayı unutursam diye aldığım tedbirlere bakarmısınız...Hiç takdir etmedim bu davranışımı....
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir,salatalık,kahvaltılık salça..
ARA: 1 Adet Trabzon hurması.
ÖĞLEN: 3 ızgara köfte,bol salata,1 bardak ayran..
AKŞAM: 2 adet etli biber dolması,1 kase yoğurt..
Yatmadan önce 3 adet bisküvi
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH: Aynı
ARA: 1 Elma
ÖĞLEN: Büyük bir parça tavuk(göğüs kısmı)1 bardak ayran,1 domates ve 1 salatalık
ARA: Bitki çayı
AKŞAM: Mercimek pişirdik sanırım mercimek ve yoğurt olacak akşam menüm....
abloşş hoşgeldin
süper menülerr allah uzun ömür versin annene memeleket havası iyi geliyor insana
Merhabalar arkadaşlar;
Hepinizi öpüyorum...Ben 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın.Baba evindeyiz malumunuz...Gelir gelmez netlerde dolaşmayayım ayıp olmasın dedim....
hoşgeldin sefalar getirmişsin.Birkaç kişi grip olduk biz:2::2:
geçen haftadan +300gr fazla çıktım az önce tartıldımda:)))
ne sırıtıyosun desenize:))))
ben rgle rağmen bugün eksi çıkarım gibime gelmişti ama öyle olmadı, ama yinede kilo vermişim ona sevindiğim için sırıtıyorum şuan:)))))
hani en azından bi -700 yada -1kg falan aslında bu hafta rgl şişliğim olmasa, bunada şüküüüüür......
az olsun öz olsun dermişim:)))
Azar azar kader bize ne yazar
Böyle gelmiş böyle gitmez o kadar
Beni aşka düşman etme
Yok yok a canım niyetimi bozamam........
Hoşbuldummmmm tatlım.....
Nassın bakem ballı kaymaklım...
yenam ilaçlar çok etkiliyor bu hafta bende sürekli ilaç kullandım önce sağlık valla ,geçen haftada hiç düzenli diyet yapamadım çok fark olmadı mesela.Günaydın güzel hanımlar,
benim canım sıkkın ;( tartım cuma gününe göre +1,3 kg. gösterdi...Ki ben böyle beslendiğim de takır takır verirdim..
Offf çok üzüldüm, hele de3 lü rakamları görmek ;(
tahmin ettiğim gibi benexoldan sanırım ama kullanmam gerek zaten uzun zamandır kansızlığım da var ;(
Umarım narin bünyem alışır ve düzene girerim...
Neyse modumu düşürmemeye çalışıyorum..Hayat herşeye rağmen çok güzeldir..
Çok teşekkür ederim tatlım vakit ayırıp ilgilendiğin için...
birazdan inceleyeceğim hemen...
Burası çok güzel.. soğuk ama pırıl pırıl açık hava var...
beklerizişte çok bi el atarsın
Güle güle kirlensin evin...Valla çayı ben de çok severim...KAnsızlığımın sebeplerinden biri de odur sanırım..
Nursena doğudayken gelmiyodu bu kadar misafirin değilmi
sabah
1 dlm tam buğday ekmek
kk peynir
2 dlm kaşar
1 yumurta az tereyağda
çay
arada 1 mandalina
öğlen 1 tabak nohut
1 dlm ekmek
tursu yedim karışık
arda 1 nescafe 2.si bir arada
1 lokum
akşam 1 simit
3 kaşık pırasa
kaşar yedim kk büyüklüğünde
yorumlarınızı bekliyorum
yürüyüş bantında 15 dak yürüdüm
2 lt su tamam
dizi izlerkene yeşilçay yudumlarım bi 15 dakika daha yürücem
Amin canım.Cümlemizin sevdiklerine inşallah...
Valla bu ara menüler iyi de tartıya pek yansıma yok Nursenacığım...
iyiyim fındık fıstıklı biyoLOKUMum sen nasılsın
Heee bayılırım hacıma....
Bir de kime bayılrım bilirsin....Zülfüüüüüü hastayım sana...
Merhabalar arkadaşlar;
Şimdi menü paylaşmaya geçeyim;saçım çekilir diye çok korkuyorum...Nilüferrrrrrrr....Tatlım sen çekersen bir şey olmaz ki güller biter güller...Allahım ;olurda menümü yazmayı unutursam diye aldığım tedbirlere bakarmısınız...Hiç takdir etmedim bu davranışımı....
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir,salatalık,kahvaltılık salça..
ARA: 1 Adet Trabzon hurması.
ÖĞLEN: 3 ızgara köfte,bol salata,1 bardak ayran..
AKŞAM: 2 adet etli biber dolması,1 kase yoğurt..
Yatmadan önce 3 adet bisküvi
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH: Aynı
ARA: 1 Elma
ÖĞLEN: Büyük bir parça tavuk(göğüs kısmı)1 bardak ayran,1 domates ve 1 salatalık
ARA: Bitki çayı
AKŞAM: Mercimek pişirdik sanırım mercimek ve yoğurt olacak akşam menüm....
yenam ilaçlar çok etkiliyor bu hafta bende sürekli ilaç kullandım önce sağlık valla ,geçen haftada hiç düzenli diyet yapamadım çok fark olmadı mesela.
ara öğün - öğlen takip edemedim geçen hafta
bu hafta ilaç alıyorum diye biraz daha dikkat ettim ama.Olur olur herşey çok güzel olacak.
selamlar herkese,
umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.
liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.
şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.
Asucum nasıl oldunuz karıkoca.? İnşallah daha iyisinizdir...
Sesin bayağı kötü geliyordu canım..
Yenam sağolasın eşim bugün iyi şükür ama ben kafayı hiç kaldıramadım hala aynıyım malesef
1bucuk saattir pastayla ugrasiyorum... daha hala bitmis degil... yarisi bitti sukur... diger yarisinada birazdan basliycam...
bugun ki menumu az ve oz yazayim
kahvalti 1dilim ekmek + peynir
oglen tavuk bulgur pilavi taze fasulye
aksam (konserve)baharatli tane misir
birde pastanin ic kremasinin tadina baktim 3yemek kasigi kadar :)
neyse ben gideyim tekrar pastayla ugrasmaya... bir tane malzemem eksik onuda gidip annemden alicam bi kosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?