Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsunnn allah şifalar versinnn inşallahhh
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

slm herkese
benım oğlan grip oldu onla ugraşıyorum gece gündüz burnu tıkanıyo sürekli uyku yok banaaa
inşallah biran önce düzelir kuzumm topikteki tüm hastalarada Rabbim şifa versin tez zamanda inş

cnmm dualarımız annenle inşallah kötü bişey çıkmıycak Rabbim şifa versin güzel hbrlerle gelmeni nasip etsin inşallah

Hoşgelidn yeniden aramıza...

:

sıkma canını bu hafta olmazsa haftaya onemlı olan dırene bılmek hem ılacın daha önemli sakın bırakma canım

ı

Modumu düşürmemeye çalışıyorum canım sağolasın...
Zaten mod düşüklüğü son 3 ay da bana 6 kg. fazlalık getirdi ;(

Daficiğim benim tansiyonum hep düşüktür..Yapmayı düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım..:26:

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun yakınınızın...

Esracım üzülmemeye çalış canım...İnşallah herşey normal çıkacaktır...
Doktorlar biliyorsun, en kötü ihtimali göz önün de bulunduruyorlar..
Allah yardımcınız olsun

slm herkese
benım oğlan grip oldu onla ugraşıyorum gece gündüz burnu tıkanıyo sürekli uyku yok banaaa
inşallah biran önce düzelir kuzumm topikteki tüm hastalarada Rabbim şifa versin tez zamanda inş

Canım size de çok geçmiş olsun...burun açıcı kullanıyorsun muhakak bir de vıcks buharıda çok rahatlatıyor...
bebeğin küçük olduğu için yakın temas zararlı olabilir.salonun bir köşesin de bulundurman bile çok faydalı olacaktır..

Son düzenleme:

(Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz."
Rabbim şafi ismi şerifiyle hayırlı şfalar versin canım
slm herkese
küçük kuzuyada hayırlı şifalar diliyorum nilaycım

yenacım maydanoz dengeliyor ama limon düşürüyor tansiyonu. istersen iki gün dene kötü olursan bırakırsın. ben çok faydasını gördüm. tekrar yapmak istedim ama bir türlü 15 gün devam edemedim.

Esracım geçmiş olsun inşallah iyi haberler getireceksin canım

Allahım yardımcınız olsun Allahım şifa versin..Eminim çok güzel haberler ile geleceksin. Anneler güçlüdür her zaman.

Merhabalar arkadaşlar;

Hepinizi öpüyorum...Ben 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın.Baba evindeyiz malumunuz...Gelir gelmez netlerde dolaşmayayım ayıp olmasın dedim....

Geçmişi okuyamadım ;birazdan dönüp okuyacağım.Umarım herkes iyidir...

Şimdi menü paylaşmaya geçeyim;saçım çekilir diye çok korkuyorum...Nilüferrrrrrrr....Tatlım sen çekersen bir şey olmaz ki güller biter güller...Allahım ;olurda menümü yazmayı unutursam diye aldığım tedbirlere bakarmısınız...Hiç takdir etmedim bu davranışımı....

DÜNKÜ MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir,salatalık,kahvaltılık salça..

ARA: 1 Adet Trabzon hurması.

ÖĞLEN: 3 ızgara köfte,bol salata,1 bardak ayran..

AKŞAM: 2 adet etli biber dolması,1 kase yoğurt..

Yatmadan önce 3 adet bisküvi

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH: Aynı

ARA: 1 Elma

ÖĞLEN: Büyük bir parça tavuk(göğüs kısmı)1 bardak ayran,1 domates ve 1 salatalık

ARA: Bitki çayı

AKŞAM: Mercimek pişirdik sanırım mercimek ve yoğurt olacak akşam menüm....

Hayırlı yolculuklar diyen tüm arkadaşlarım sağolun varolun inşallah...

Bizim memleket 2 saatlik uzakta sık sık gidebiliyoruz şükür.Anne,baba yaşlı olunca daha sık gelmek istiyoruz tabii..Neyse ki çok iyiler çok şükür hamdolsun...

slm herkese
canım rabbım yavruna şifalar versin
ablacım maşallah menuler çokk guzel tek bisküviler bozmuş sanki ama gıne masallahınvar ben evden burnumu çıkarsam bozuyorum diyeti

Son düzenleme:

abloşş hoşgeldin

Heee bayılırım hacıma....

Bir de kime bayılrım bilirsin....Zülfüüüüüü hastayım sana...

kızlar dünkü programın linkini veriyorum.
zamanı olan bir göz atabilir
bu arada sizde izleyin diye ararken bende tekrar izledim. dün çorbayı farklı yapmışım onu farkettim. sayenizde yarın aynısını yapıcam
Melek 380. Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr

Son düzenleme:

Geçmiş olsun;acil şifalar inşallah Esracığım....

İyi düşün iyi olsun...Umarım tüm sonuçlar çok temiz çıkar...AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…