Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Arkadaşlar

veee hafta sonuuuuuuuutatilde iki gün boyunca evde dinlenmek istiyorum genelde yatarım fırsat varken şu gribi atayım kurtulayım.

gençliğimi boyle geçirmek istemiyorum ben hiçbirşeyin tadı yok boyle bu sefer bitecek başka yolu yok

Benim babamda aynen öyledir gün boyu ne yapti iste anlatmaz anneme annemden hep eltilerinden duyar... Bu konuda coook kavga ederler...
ayetel kürsi okumak güzel fikirmis canim sagol

:)

gökçecim umarım bugun herşey daha iyidir belliki eşinin kazadan sonra piskolojisi bozulmuş sen idare edecen kuzun için sevgin için aminim zamanla geçecektir onun bu tavirlarida dualarımız seınle canım

Suan hala uyuyor... Psikolojik sorunlari yuzunden gece pek uyuyamiyor... Sabah 4gibi falan yatmistir her halde... bakalim ne olcak :) bilgisayari kapamadan facebooktan yazmis bana "senden beklerdim yarin hallederiz yazmani"... buda paysafecard almami istiyor yani... alirsam bu ay yine zorluk cekicez para konusunda ne yapicam bilmiyorum... kesin surati asik olcak cocuk gibi...

günaydın millet:)

ben hemen kaçıyorum, yoksa gezmeye gitmek için bineceğim otobüsü kaçırabilirim:)
kahve içerken size bi bakayım dedim.

görüşürüz.

sana iyi gezmeler meyracim

vallahi bu bagimliliginin basinda oldugunda cooook ugrastim biraktirmak icin... ama o zamanlar maddi durum biraz daha iyi oldugu icin pek üstelemedim... ama bu sefer olmaz artik...

aynen zaten tek sorunumuz paysafecard! baska bir sorun yok... sert olmakta yarar var dedigin gibi ama o benim herseyim üzgün oldumu dayanamiyorum... sonrada niye aldim diye kiziyorum kendime... bir daha almiycam bu son diyorum... ama sonra tekrar aliyorum... son para olsa bile dayanamayip aliyorum... ama bu sefer dayanmak istiyorum :S
2haftada bir psikologa gidiyor zaten is kazasindan beri. daha dün gitti... bu bagimlilik konusunda pek birsey demiyormus güya... bakalim dicem psikologuna bir dahakine beraber konusalim diye...

bana dua edinde almiyayim bugün paysafecard suratini assa bile...

selamun aleyküm güzeller
hafta sonunuz güzel geçer inşallah
bende ortaiığı birazcık toparladım. aslında iyi bir girişsem iyi olacaktı dün hallaç pamuğuna döndürdü çocuklar. canım istemedi ayağıma takılanları kaldırıp, alinin babasının göreceği yerleri yaptım tamam dün misafirler kahvaltıya geldi. kahvaltıyı zararsız atlattım. sonra ilave misafirde olunca lahmacun söyledim. onlara lahmacunları ikram ettim. ben koydum nohut çorbamı afiyetle içtim hiç tatmıycakmısın dediler . benim çorbam lahmacundan daha lezzetli ağzımın tadını bozmayayım dedim. onlar masadan kalkar kalkmaz artan lahmacunları hiç tatmadan dondurucuya kaldırdım veeee kendimle gurur duydum
şimdide koydum çorbamı kaynıyor.
bakalım bu hafta durum ne olucak.kısmet olursa yarın köye gidicez . çorbamı fazla koydum bugün içerim. artanı kavanoza koyar götürüürm köyde içerim.götürmeyi unutmam inşallah

selamun aleykum hayırlı sabahlar guzellerıme
ve aleykümselam canım.

özlem ehliyetin hayırlı olsun.güle güle kullan. Allah kazalardan korusun.
bende almaya karar verdiğimde eşim harıl harıl araba bakmaya başladı.sen ehliyeti alıncaya kadar bende sana göre güzel bir araba alırım dedi.ben ehliyeti aldım. sonra bir anda araba almaktan vazgeçti. bende senin arabanı alırım dedim. o zaman rand rover 4 çeker li jeep vardı . aldım arabayı araba hantal hiç sevmedim biraz direksiyonda da boşluk vardı. sevemedim. bıraktım. bana araba alıncaya kadar geçmem senin arabanın direksiyonuna dedim. o almadı bende onun arabasını almadım. sonra otamatik vites araba aldı. bunu kullanmak kolay gel ara sıra kullan dedi. bende hiç oturmadım direksiyona o gün bu gündür ehliyet var. hiç kaza yok
bazen ehliyetin varmı diyorlar. eveet hiç kaza yapmadım diyorum
eşime neden hanıma bir araba almıyorsun diyorlar. aklım onda kalacağına her istediği yere kendim götürürüm diyor.
bende çarşıya bile gitsem arıyorum. gel beni çarşıya bırak diyorum sonra işim bitti gel al diyorum. özel şoförüm gibi
senede iki üç defa otobüse piniyorum madem öyle gel böyle

ne kadardır kullanıyosun ve faydası oldu mu ?

canım açık konuşayım ben bunu fayda kesin eder diye almadım.Sadece nasıl olsa diyet yapıyorum beni motive etsin diye aldım.Tamamen benim ki psikolojik , hee evet kilo veriyorum ama diyette yapıyorum.Bunun içinde katkısı oluyor mu bilmiyorum artık.
Günde bir adet filan içiyorum normalde 3 tane içilmesi lazım fakat unutuyorum.Çünkü birşeyi yapmayınca herkess ayyyy ben bunu yaptım çok yaradı ,şunu yaptım çok mükemmel diyor.Bende birşeylerden eksik kalmamak adına benimki kafayı takarım çünkü.

bence psikologa beraber gidin. daha faydalı olur. son para olsa bile dayanamıyorum diyorsun bak bu cok önemli. şimdi az gözükebilir ama ilerleyen zamanlarda artar bu istekler. ya da şöyle birşey yapın ne kadar mantıklı bilmiyorum ama, aylık bir miktar belirle senin paysefa hakkın bu ay bu kadar de. azalt aydan aya geçim zor filan diyerek. örnegin bu ay 100 mü harcadı bir dahaki ay 70e indirge gibi. birden yapıldıgında da sert tepki verebilir. ama şimdi ay sonuna kadar alma sakın ! sorumluluk ver biraz eşine.

abla on numarasın yaa eniştenin işi iş valla bu arada tebrik ediyorum güzel direnmişsin lahmacunlara karşı direndafi

daficim nohut olayını dün biri yapıyormuş çok fayda görmüş.benim eskiden büyük beden aldığım bayanın yanına uğradım.Hatta haşlanmış nohutu çantasından çıkardı akşamda bunu yiyeceğim dedi.Çorbasınıda yapıyormuş.İnşallah yarar görürsünüz o memnunmuş.

ablam maşallah nekedar iradelisin buarada ehliyet konusunu güzel halletmişsin benim eşim hiçbir alışverise karışmaz bende bıktım ehlıyet alacam ozaman dıye bana bı sart koştu çift hanelerıgor araban kapıda diye inşallah ama

malesef şu internet hem faydalı hem çok sakıncalı aileleri yok edıyor canım o istedıgı neyse alma dıren yazık çocuğunun rızkını harama yatırma tatlılıkla anlat sabret sende diren dua et bol bol bizimde dualarımız senınle

yavas yavas azaltma olayini denedim ama olmuyor... oyle bir limit koyunca o limiti asicam diye ugrasiyor... sart kostunmu daha cok istegi cogaliyor... ama dedigin gibi bu ay almiycam napiyim...

Evet canim! Cok sagolun

Hepiniz coook sagolun kizlarrr

yavas yavas azaltma olayini denedim ama olmuyor... oyle bir limit koyunca o limiti asicam diye ugrasiyor... sart kostunmu daha cok istegi cogaliyor... ama dedigin gibi bu ay almiycam napiyim...

zor kuzum ama bakalım düzelir illaki. aşacagı limit düzeyinin altında söylersin sende. sorumluluk lazım eşine biraz. devam ederse zarar verir bu ailenize. geçim zor birşey hakkaten. sende bu davranıslarına müsamaha gösterirsen hem kendini yıpratırsın hemde daha kötüye gider.

canım senin fikirlerine bende katılıyorum. çok doğru söylüyorsun.gökçenin bu duruma müdahele etmesi gerekiyor. ama çok dikkatli hareket etmeli
inşallah faydası olur canım. ben sizin denek iniz olayım bende işe yarasa sizde yaparsınız
bugün sarımsak turşusu çayınada başladım. iştahımı mı kesecek ne :44: hiç acıkmadım bugün

haha haa görmeden inanma derim canım.benimki alacam demedi araba pazarlarını dolaştı, eşe dosta haber bıraktı, yeğenlere internetten yengene göre araba araştırın dedi. sonra vazgeçti bütün gün beni merak edermiş

canım bu konuda yardım al istersen. kendi başına hareket etme. bir karara vardığında kararından dönme. ciddiyetini bilsin.
senin zayıf yönlerini biliyor. kullanmasına müsade etme. ama huzurunuzu kaçırmadan halletmelisin bunu .
işin çok zor. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
ben ekmegi kestim tamamen canım ya yemek istemiyorum cünkü yiyince durduramıyorum.
bende baslıyorum bu hafta spora. başka başkaa!!! atletik hatunları görelim hade bakalımm var mı arttıraann
bende yapabilsem iyi olacak aslında
Günaydın Arkadaşlar

veee hafta sonuuuuuuuutatilde iki gün boyunca evde dinlenmek istiyorum genelde yatarım fırsat varken şu gribi atayım kurtulayım.
bende grip oldummmmmm
gençliğimi boyle geçirmek istemiyorum ben hiçbirşeyin tadı yok boyle bu sefer bitecek başka yolu yok
aynen öyle bravo sana
harikasın demek yemedin işte irade buuuuuuu....
çok teşekkür ederim beni de hep eşim getirip götürdü okula, çarşıya ama artık yeter. öğle arası eve gelmem kızı emzirmem gerek ve benim eşim veteriner hekim çoğu zaman ya aşıya ya küpe takmaya gidiyorlar ve yerinde olmuyor. okulum uzak o nedenle benim ehliyet almam şart olmuştu. hem evin önünde araba var ben ona o bana bakıyordu artık bakmaz :) allah korusun çoluğa çocuğa bir şey olsa ya da eşime kime ne diyeyim kendim hallederim diye düşündüm. geç oldu ama oldu.... ablacım enişte hak etmiş ama madem öyle işte böyle :) gelsin gitsin bakalım. bana da okulda diyorlardı o ne kız küçük hanımefendi gibisin diye :)

tadı nasıl nihal?

Merhaba arkadaşlar,

ben çok yorgun ve halsizim hiiiç keyfim yok..Kızımı yine dişçiye götürdüm bugün...Dolgu olan sağ kısım iki haftadan beri özellikle geceleri çok rahatsız ediyor ;( Gittik görünür de bir terslik yok dedi koruyucu sürdük eğer geçmezse röntgen çekilsin bir de öyle bakalım dedi...umarım gerek kalmaz..
Eve geldik koştur koştur oğlanı halkoyunları kursuna götürdüm..Kaydolalı 3 hafta oluyor folklor de çok yetenekli bir şerbetlim var
Geleceğin tey tey'cisi olacak..
Şimdide kara kara düşünüyorum akşama ne pişirsem diye..adını koysam biraz uzanacağım, halim yok valla...

Gökçeciğim, eşinle sorunların bir an önce düzelir inşallah...Çok zor bir durum özellikle çocukta olunca insan çok sıkışmış hissediyor kendini...
Bizler sadece öneriler de bulunabiliriz olayın için de olduğun için en doğru en acısız yolu izlemek sana düşüyor...
arkadaşların da dediği gibi öncelikle bağımlı olduğu konudan uzaklaşması..ha deyince olmuyor maalesef ama başka çözüm yok gibi ;(
Allah hayırlı bir kapı açsın canım..

ÖZlemciğim ehliyetin hayırlı olsun..KAzasız belasız kullanman dileğiyle..

daficiğim,çok tatlısın. eniştemiz seni prensesler gibi yaşatmaya çalışıyor hala yaranamıyor..

Son düzenleme:
valla bravo lahmacunnn ben olsam götürdüydümm
azimli arkadaşım inşallah bu hafta eksiler senden

ehliyet konusuna gelince
ilk ben arabayı kaçırarak başladım sürmeye adam vermio güvenip arkadaşlar gezmeye gitti benle üst komşu kaldı kocalarımızın görevi vardı gidemedik kız dedim arabayı kaçırcam sen bebekti kızım onu al kucana atla gidek kapıyı açtırdım o arada eşim gelmiş görevden lojmanın bahçesine doğru geldini gördümm ben o hızla nası bi pati toprak alan zaten tozu dumana katıp kaçmıştım adam koştu arkamdanda bakan kimm senden korkulur valla dedi akşam gelince arkadaşları kızdırıyolarmışş yengeyi sinirlendirmeyelim bizim hanımlarıda alır kaçar valla diye:))
bence kendin kullanman gerek otamatik kolay hem direksiyonun gelişir aynalara falan bakman kolay oluyoo
doğuya giderken geçirdiğimiz kazadan sonra binemedimm hoş bincek yerde yoktu buradaa kızı okula getir götür adamı bulamıyom her zaman otamatik vites aldı adam bana golf küçük araba valla akşama kadar servis şöförlüğü yapıyom sabah 8 de götür öğlen 12 de al 1 de götür 3 te geri al kızı baya ilerlettimm otamatik olunca daha bi rahat eşim şimdi keşke kızı servisemi verseydim gaz yetiştiremiyom depoya diyoo:))
2 yıl doğuda evde oturduma say diyom telafi etmem lazım demii
nasıl olsa bikaç yıl sonra gene doğu ya tain çıkıcak ordada sık kullanılmıyor kardan kıştan

Offff çok canım sıkıldı şimdi...Ne desem bilemedim...

Eşinin son söylediği lafları hiç beğenmedim.Umarım sinir anında söylenmiş bir anlam taşımayan sözlerdir ve senden af diler...

Allah sabır versin ve sana; hepiniz için hayırlı olacak bir çıkar yol göstersin inşallah...

Eşinin kötü huylu biri olmadığı belli ;sen de sakin bir insansın ve arada sevgi var.Sevginin halledemeyeceği yoktur..Sevginiz bu sıkıntıları atlatmaya yeter canım..İnşallah her şey eskisinden daha iyi olacak...

Son düzenleme:
canım seninki ihtiyaç. biran önce iyice öğrenmeye bak. gerekirse özel ders al birkaç kere.
benimki tamamen keyfii
Allah göstermesin başımıza birşey gelse bütün yakınlarımız 10 dk. lık mesafede

yenacım Allah güç kuvvet versinde toparlan
prensesin dişindede önemli birşey yoktur inşallah. şimdi büyüme çağında ondan kaynaklanıyor olabilir. bende kilo alıp vermelerimde kaplamalarım hep rahatsız eder beni.

daficiğim,çok tatlısın. eniştemiz seni prensesler gibi yaşatmaya çalışıyor hala yaranamıyor..
he valla doğru söze ne denir
ama bende onu prensler gibi yaşatmaya çalışıyorum oda benim kıymetimi bilsin
bazen kardeşlerini, yeğenlerini öyle bir kayırırkiii ben en çok istediğim şeyi uzuuunn zaman beklerimde gıkımı çıkartmam bu kış kıyamette köyde soğuktan donuyoruz adam önce babasının kiracısının camlarını değiştirdi kii camların hiçbir şeyi yoktu.
benim peteklere ancak sıra geldi.
daha araya girenleri bir saysam parçalarım o adamı dersiniz eltiler kendi ağızlarıyla diyorlar iyi dayanıyorsun diye. bende gaza gelmiyorum ben şükrediyorum ya ben yardım edilecek durumda olsam dahamı iyi diyorum
gerçekten yardım edilecek durumda olsalar neysede hepsinin evi ,arabası,, çift maaşı var. her ihtiyaçlarını eşim karşılıyor .
yine çenem düştü dee
gitmem gerekiyor. büyük eltimin gelini aradı şimdi
akşam yemeğine geliyorlarmış. hemen mutfağa dalsam iyi olucak

evet yardim almamiz gerekiyor... onun psikologu ile gorusucem bakalim...

Kizina cok gecmis olsun canim!
Oglunada masallah! Yetenekliyse birakma devamli gotur folklor guzel birsey bende kucukken yapiyordum...

sadece önerilerde bulunuyorsunuz evet ama ana destek olmus oluyorsunuz buda bana yardimci olucak insallah...
dedigin gibi bagimliligindan kurtarmak tek çözüm... önümde zor bir sürec var asicam onuda artik... yani esimle asicaz

sagol canim...
Kalktigindan beri dogru duruz davraniyor... paysafecard al falan demedi... ama buda bir oyunu olabilir diye dusunuyorum... beni yumusatmaya calisiyor her halde... kesin aksam olmadan alalim felan der... ama HAYIR dicem!!!

Desteginiz icin cok tesekkurler kizlarrrr. opuyorum sizleriii

canım yavruna rabbim şifalar versin oluşada maşallah
ablam bende geri alırım kiloları ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…