İyi akşamlar
Yenacım kızına da sanad a geçmiş olsun tam atamadın sen de soğuk algınlığını galiba
Ben bugün daha iyiyim şükür halsizlik öksürük var ama yatmadım en azından
Hava çok soğuk ve çok kapalıydı bugün sanki hiç gündüz olmadı gibi hele geç kalkınca
Bugün yediklerim şöyle
Kahvaltı
Yarım patatesli gül böreği 1 dilim fırında sucuklu kaşarlı ekmek
Akşam
1 tabak tavuklu kapama pilav salata ayran
Ne zamandır böyle pilav yememiştim hasta olunca başka yemek yapamadım
Halsizlik var epeyce
Akşam çay kahve vs içerim gündüz içmedim çünkü meyve de yemedim bugün onu dayerim herhalde
Akşam aç yatabilirsem iyi olur 84 ü bulmuşken kaybetmek istemiyorum
bu tarz siteler çok fakat birim fiyatları çok düşük.Öyle birşey yapmalısın işin gücün olmayacak sürekli pc başında tüm gün anket doldu günde 1o tl filan kazanırsın.günde evde otururak 10 tl iyi bir fiyattır fakat gerçekten sürekli pc de olman lazım.birim fiyatları 2-3krş gibi filan.He güvenilir mi orasını bilemiyorum.
Ben de seni öpüyorum canım..bravo beyzuşuma menü yine mikemmel..İyi geceler arkadaşlar....Hepinizi öpüyorum tek tek...
NİLÜFERİM;
Geçmiş olsun canım..Şimdi iyidir inşallah..Diş işi kötü ya..Söylemiştim ben korkarım anam dişçiden...öfff...
MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve biraz domates,salatalık..
ÖĞLEN: 3 galeta,1 bardak ayran
ARA: 1 Trabzon hurması
AKŞAM: Izgara tavuk,bol salata...
Şimdilik bu kadar;inşallah kendimi bozup cısss birşeyler yemeden yatarım...
ben isvicrede yapiyorum ve guvenilir. ama tabi Türkiyede nasil bilemiycem... anket basi 2-3frank kazaniyorum... ayda en fazla suana kadar 50frank kazandim... en azda 10frank... :)
Herkese iyi geceler, bende hasta oldum ya
Acile gittik, ilac yazdi dr basladik bakalim..
21/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir, zeytin, yumurta, 2 kayisi, 1/2 mandalina, 1 bardak zencefilli balli sut, 1 dilim ekmek
AKŞAM: 1 kase corba, 6 adet kofte, piyaz, ayran
Çatalin ucuyla pasta..
Koca bir dilim pastaya hayir dedim, kendimi tebrik ediyorum :
Geçmiş olsunHerkese iyi geceler, bende hasta oldum ya
Acile gittik, ilac yazdi dr basladik bakalim..
21/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir, zeytin, yumurta, 2 kayisi, 1/2 mandalina, 1 bardak zencefilli balli sut, 1 dilim ekmek
AKŞAM: 1 kase corba, 6 adet kofte, piyaz, ayran
Çatalin ucuyla pasta..
Koca bir dilim pastaya hayir dedim, kendimi tebrik ediyorum :
Valla benim de dudaklar çatladı patladı resmen
Ama bugün iyiyim az halsizlik var ama öksürük var bir de o fena işte her yerim acıyor resmen
Eşim benden de iyi yenacım sağol onun öksürük felan yok şükür
Akşam yemeğinden sonra eşimle yürüyüşe çıktık :) yürümesinin normale dönmesi için gerekli bence evdeki antrenman yetersiz oluyor gibi düşündüm azcık yürüdük tabii yavaş ve az ama iyi oldu yemek sonrası
Eve dönünce de yorgunluk kahvesi ve az da çikolata yedim
Yemeyi çok azaltmak bence de iyi değil ama geç kalkınca ancak 2 öğün yedim şimdi acıktım bile ben ama ayran içerim olmazsa :)
Elysium diye bir film izledik şahaneydi..normal de bilimkurgu tarzım değil pek sevmem ama bunu pek beğendim...
adamlar işin hakkını veriyor hakkatten..
jodie foster ne yaşlanmış hatun yaaa...
Ben severim bilim kurgu filmlerini izleyelim biz de bir ara
ben isvicrede yapiyorum ve guvenilir. ama tabi Türkiyede nasil bilemiycem... anket basi 2-3frank kazaniyorum... ayda en fazla suana kadar 50frank kazandim... en azda 10frank... :)
canim haftaya cumaya kilo bildirimi yaparken toplam spor dakikanida bildirceksin
Yaşasın herşey normale dönüyor çok şükür...Çok sevindim asucum...
Zorlu döneminiz bitiyor yavaş yavaş...
evet işte bir sürü siteye üye ol ,anketleri doldur vs vakit işi sabır işiDaha iyi olmana sevindim asucum..
Eşin de iyileşmiştir umarım...
Menün başarılı,çok azaltma sonra saldırma pozisyonuna geçiyoruz biz
Tüm gün pc başı kötüymüş...Şu an için hiç vaktim yok zaten..2 çocuk,ev,eş,iş herşey bana bakıyor yardımcı olmayınca elinden tutan biri olmayınca zamanı çok tasarruflu kullanıyorum...
yılbaşından sonra yarı zamanlı çalışaacağım o zaman boş vaktim olursa böyle birşey nasıl olur diye düşünüyordum..
Biraz araştırdım ben de en az 150-200 siteye üye olmak gerekiyormuş işe yarar kazanç sağlamak için...
Ben de seni öpüyorum canım..bravo beyzuşuma menü yine mikemmel..
İzle bilimkurguda seviyorsan çok beğenirsin...
Finali acıklı azıcık..hehe gıcıklık yapıp ipucu verdim
Asuman sana telefon da bişeye bak demiştim ya..Baktınmı ?
Zaten tr de yeni bir uygulamaymış...
Sen kaç siteye üyesin.? Gün de kaç anket dolduruyorsun.
Bu arada durumlar nasıl,varmı bir gelişme eşinle.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?