aslında filan yok başlıyoruuuuuzzzz. hergün en az yarım saat tempolu bir spor istiyorum HERKESTEN.bende yapabilsem iyi olacak aslında
Merhaba arkadaşlar,
ben çok yorgun ve halsizim hiiiç keyfim yok..Kızımı yine dişçiye götürdüm bugün...Dolgu olan sağ kısım iki haftadan beri özellikle geceleri çok rahatsız ediyor ;( Gittik görünür de bir terslik yok dedi koruyucu sürdük eğer geçmezse röntgen çekilsin bir de öyle bakalım dedi...umarım gerek kalmaz..
Eve geldik koştur koştur oğlanı halkoyunları kursuna götürdüm..Kaydolalı 3 hafta oluyor folklor de çok yetenekli bir şerbetlim var
Geleceğin tey tey'cisi olacak..
Şimdide kara kara düşünüyorum akşama ne pişirsem diye..adını koysam biraz uzanacağım, halim yok valla...
Gökçeciğim, eşinle sorunların bir an önce düzelir inşallah...Çok zor bir durum özellikle çocukta olunca insan çok sıkışmış hissediyor kendini...
Bizler sadece öneriler de bulunabiliriz olayın için de olduğun için en doğru en acısız yolu izlemek sana düşüyor...
arkadaşların da dediği gibi öncelikle bağımlı olduğu konudan uzaklaşması..ha deyince olmuyor maalesef ama başka çözüm yok gibi ;(
Allah hayırlı bir kapı açsın canım..
ÖZlemciğim ehliyetin hayırlı olsun..KAzasız belasız kullanman dileğiyle..
daficiğim,çok tatlısın.eniştemiz seni prensesler gibi yaşatmaya çalışıyor hala yaranamıyor..
bende yapabilsem iyi olacak aslında
bende grip oldummmmmm
tadı nasıl nihal?
çok geçmiş olsun kuzuya... hımmm demek oğluşumuzda yetenekli maşallah ona da....Merhaba arkadaşlar,
ben çok yorgun ve halsizim hiiiç keyfim yok..Kızımı yine dişçiye götürdüm bugün...Dolgu olan sağ kısım iki haftadan beri özellikle geceleri çok rahatsız ediyor ;( Gittik görünür de bir terslik yok dedi koruyucu sürdük eğer geçmezse röntgen çekilsin bir de öyle bakalım dedi...umarım gerek kalmaz..
Eve geldik koştur koştur oğlanı halkoyunları kursuna götürdüm..Kaydolalı 3 hafta oluyor folklor de çok yetenekli bir şerbetlim var
Şimdide kara kara düşünüyorum akşama ne pişirsem diye..adını koysam biraz uzanacağım, halim yok valla...
Gökçeciğim, eşinle sorunların bir an önce düzelir inşallah...Çok zor bir durum özellikle çocukta olunca insan çok sıkışmış hissediyor kendini...
Bizler sadece öneriler de bulunabiliriz olayın için de olduğun için en doğru en acısız yolu izlemek sana düşüyor...
arkadaşların da dediği gibi öncelikle bağımlı olduğu konudan uzaklaşması..ha deyince olmuyor maalesef ama başka çözüm yok gibi ;(
daficiğim,çok tatlısın.eniştemiz seni prensesler gibi yaşatmaya çalışıyor hala yaranamıyor..
maşallah sana valla ne cesaret ,arkadaşları doğru demiş alır kaçardın olmadı kızları :)))valla bravo lahmacunnn ben olsam götürdüydümm
azimli arkadaşım inşallah bu hafta eksiler senden
ehliyet konusuna gelince
ilk ben arabayı kaçırarak başladım sürmeye adam vermio güvenip arkadaşlar gezmeye gitti benle üst komşu kaldı kocalarımızın görevi vardı gidemedik kız dedim arabayı kaçırcam sen bebekti kızım onu al kucana atla gidek kapıyı açtırdım o arada eşim gelmiş görevden lojmanın bahçesine doğru geldini gördümm ben o hızla nası bi pati toprak alan zaten tozu dumana katıp kaçmıştım adam koştu arkamdanda bakan kimm senden korkulur valla dedi akşam gelince arkadaşları kızdırıyolarmışş yengeyi sinirlendirmeyelim bizim hanımlarıda alır kaçar valla diye:))
bence kendin kullanman gerek otamatik kolay hem direksiyonun gelişir aynalara falan bakman kolay oluyoo
doğuya giderken geçirdiğimiz kazadan sonra binemedimm hoş bincek yerde yoktu buradaa kızı okula getir götür adamı bulamıyom her zaman otamatik vites aldı adam bana golf küçük araba valla akşama kadar servis şöförlüğü yapıyom sabah 8 de götür öğlen 12 de al 1 de götür 3 te geri al kızı baya ilerlettimm otamatik olunca daha bi rahat eşim şimdi keşke kızı servisemi verseydim gaz yetiştiremiyom depoya diyoo:))
2 yıl doğuda evde oturduma say diyom telafi etmem lazım demii
nasıl olsa bikaç yıl sonra gene doğu ya tain çıkıcak ordada sık kullanılmıyor kardan kıştan
ablacım biz memleketlerden ayrıyız kimsemiz yok maalesef
canım seninki ihtiyaç. biran önce iyice öğrenmeye bak. gerekirse özel ders al birkaç kere.
benimki tamamen keyfii
Allah göstermesin başımıza birşey gelse bütün yakınlarımız 10 dk. lık mesafede
yenacım Allah güç kuvvet versinde toparlan
prensesin dişindede önemli birşey yoktur inşallah. şimdi büyüme çağında ondan kaynaklanıyor olabilir. bende kilo alıp vermelerimde kaplamalarım hep rahatsız eder beni.
he valla doğru söze ne denir
ama bende onu prensler gibi yaşatmaya çalışıyorumoda benim kıymetimi bilsin
bazen kardeşlerini, yeğenlerini öyle bir kayırırkiii ben en çok istediğim şeyi uzuuunn zaman beklerimde gıkımı çıkartmambu kış kıyamette köyde soğuktan donuyoruz adam önce babasının kiracısının camlarını değiştirdi kii camların hiçbir şeyi yoktu.
benim peteklere ancak sıra geldi.
daha araya girenleri bir saysam parçalarım o adamı dersinizeltiler kendi ağızlarıyla diyorlar iyi dayanıyorsun diye. bende gaza gelmiyorum ben şükrediyorum ya ben yardım edilecek durumda olsam dahamı iyi diyorum
gerçekten yardım edilecek durumda olsalar neysede hepsinin evi ,arabası,, çift maaşı var. her ihtiyaçlarını eşim karşılıyor .
yine çenem düştü dee
gitmem gerekiyor. büyük eltimin gelini aradı şimdi
akşam yemeğine geliyorlarmış. hemen mutfağa dalsam iyi olucak
bacım sen benim 2 miniğim olduğunu ve evde volta attığımı unuttun sanırım :) hayır sporsa spordan saydırırım bak :) bencede leslie iyi sonra sıkılaşırkende jillian iyi. onu da geçen izledim kolaay level 1aslında filan yok başlıyoruuuuuzzzz. hergün en az yarım saat tempolu bir spor istiyorum HERKESTEN.ne zamandır yapmıyoruz birden yüklenmeyelim yavaş yavaş arttırırız sonra. yine en güzeli leslie. açıp yarım saat pc başında tepinip yürümek lazım.
geçmiş olsun ablacım. he bide tebrikler folklorcü arkadaşa başarılar
hımmm iyi o zaman bende şu emzirme işi bitince alayım olmadıanammmm diyorumm birbirimize bulaştırdık.Çok geçmiş olsun özlemcim.
tadı normal bitki çayı gibi içilebilir kokusu hele hiç yok.Ayrıca biraz limon sıkılınca güzel oluyor.
oyy geçmiş olsun kızına yenaMerhaba arkadaşlar,
aslında 10 yılda similasyon dreksiyon sınavı falan yapılması lazımçok geçmiş olsun kuzuya... hımmm demek oğluşumuzda yetenekli maşallah ona da....
sağol nilüfer ablacım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur
maşallah sana valla ne cesaret ,arkadaşları doğru demiş alır kaçardın olmadı kızları :)))
benim otomatik zaten sorun yok ,hoş eğitimlerde manuelide sevdim o ayrı. ama trafikte düşünmek istemiyorsan otomatik çoooook rahat. direksiyonda sorun yok şükür ama tabi daha ilerletmek gerekir. zaten yeni sistemle aldım hem geri geri gelerek park etmekte var artık eskiden dümdüz giderdik diyorlar ama zorlamaları ve böyle olması iyi oldu
Kızlar bir de internetten anket doldurarak para kazanan varmı etrafınız da yahut bilginiz, tecrübeniz...
Bu aralar çok duyuyorum gerçekmi yoksa sanal efsanemi.?
bugünkü menüm
sabah:yarım kurabiye tarçınlı ballı süt
öğlen:4 yk kavurma+yeşillik yoğurt
akşam:1 adet hurma+1 bardak greyfurt
çay içiyorum şimdide.
Çok az gibi geldi bana
bugünkü menüm
sabah:yarım kurabiye tarçınlı ballı süt
öğlen:4 yk kavurma+yeşillik yoğurt
akşam:1 adet hurma+1 bardak greyfurt
çay içiyorum şimdide.
şaka yapıyorsun demi
ballı süt güç olsun dedim iyileşme umudu ile
kavurmada yağlı ya yoğurtla filan iyi geldi.
hurma ben yemem normalde ama herkes yazıyor hadi deniyeyim dedim doyurucu geldi.
Yoooo çok ciddiyim süt de hurma da ara öğün olabilecek şeyler bence hadi öğlen neyse ama
allah allah bende bugün bir tuhaflık mı var bu da mı psikolojik inan hiç acıkmadım çok iyi geldi dedim hatta.
ama sen bunu yazdıktan sonra baktım hurma gerçekten kalorisi çok azmış ya.Belki de gribim iştahım pek yok.Teşekkürler uyardığın için.
İştahın olmadığı için doymuş olabilirsin canım bence de ama normal şartlar için az gercekten
İyileş ondan sonra bakalım menülere
sen nasıl oldun iyileşebildin mi?
artık yüzüme bakılacak yer kalmadı valla her yerim kurudu çatladı kızardı valla sürekli krem sürüyorum.
Kızlar bir de internetten anket doldurarak para kazanan varmı etrafınız da yahut bilginiz, tecrübeniz...
Bu aralar çok duyuyorum gerçekmi yoksa sanal efsanemi.?
öldüm bittimmmmmmm ter içinde kaldım yaz gökçem üç saat spor
koltuk kılıfları çıkartmıştım yıkadım kurudular onları geçirdim tek tek kollarım koptu kan ter içinde kaldım
Ütü yaptımmmm,dolapları boşattım tekrar katla yerleştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?