Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapabilsem iyi olacak aslında
aslında filan yok başlıyoruuuuuzzzz. hergün en az yarım saat tempolu bir spor istiyorum HERKESTEN. ne zamandır yapmıyoruz birden yüklenmeyelim yavaş yavaş arttırırız sonra. yine en güzeli leslie. açıp yarım saat pc başında tepinip yürümek lazım.

geçmiş olsun ablacım. he bide tebrikler folklorcü arkadaşa başarılar

çok geçmiş olsun kuzuya... hımmm demek oğluşumuzda yetenekli maşallah ona da....
sağol nilüfer ablacım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur
maşallah sana valla ne cesaret ,arkadaşları doğru demiş alır kaçardın olmadı kızları :)))
benim otomatik zaten sorun yok ,hoş eğitimlerde manuelide sevdim o ayrı. ama trafikte düşünmek istemiyorsan otomatik çoooook rahat. direksiyonda sorun yok şükür ama tabi daha ilerletmek gerekir. zaten yeni sistemle aldım hem geri geri gelerek park etmekte var artık eskiden dümdüz giderdik diyorlar ama zorlamaları ve böyle olması iyi oldu
ablacım biz memleketlerden ayrıyız kimsemiz yok maalesef
gide gele gelişir sanırım :)
bacım sen benim 2 miniğim olduğunu ve evde volta attığımı unuttun sanırım :) hayır sporsa spordan saydırırım bak :) bencede leslie iyi sonra sıkılaşırkende jillian iyi. onu da geçen izledim kolaay level 1
anammmm diyorumm birbirimize bulaştırdık.Çok geçmiş olsun özlemcim.
tadı normal bitki çayı gibi içilebilir kokusu hele hiç yok.Ayrıca biraz limon sıkılınca güzel oluyor.
hımmm iyi o zaman bende şu emzirme işi bitince alayım olmadı

oyy geçmiş olsun kızına yena
bu ara düğün dernek filmindeki halay geldi aklıma folklor diyince topikçe o halayı çektimizi düşündümdeee:)))
aslında 10 yılda similasyon dreksiyon sınavı falan yapılması lazım

similasyon zor bi şey ama bilende bilmeyende kullanıyor trafik canavarından kaç kişi ölüyoo allah korusun çok eğitimsisiz bu konuda maalesef en azından ceza puanı falan verilmeli hatalılara
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ehliyetini

İyi akşamlar
Yenacım kızına da sanad a geçmiş olsun tam atamadın sen de soğuk algınlığını galiba
Ben bugün daha iyiyim şükür halsizlik öksürük var ama yatmadım en azından
Hava çok soğuk ve çok kapalıydı bugün sanki hiç gündüz olmadı gibi hele geç kalkınca
Bugün yediklerim şöyle
Kahvaltı
Yarım patatesli gül böreği 1 dilim fırında sucuklu kaşarlı ekmek
Akşam
1 tabak tavuklu kapama pilav salata ayran
Ne zamandır böyle pilav yememiştim hasta olunca başka yemek yapamadım
Halsizlik var epeyce
Akşam çay kahve vs içerim gündüz içmedim çünkü meyve de yemedim bugün onu dayerim herhalde
Akşam aç yatabilirsem iyi olur 84 ü bulmuşken kaybetmek istemiyorum

İyi akşamlar fikrimin ince gülleri

Dinlendim karnımı doyurdum çayımı içtim keyfim yerinde..

Ya kızlar şu ''bayanlara evden para kazanma fırsatı'' diye reklam var kk nın her tarafın da çıkıyor..
O kadın ne fena bakıyor öyle..Çok çirkin yaaa ) Bir de ne iş acaba merak ettim

pek başarılı olmasa da yediklerimi yazayım ...

evden çıkmadan 1 mandalina

Sabah/öğlen
1 simit
1 yumurta
Peynir
zeytin

Akşam
1 tabak etli patates
yarım tabak şehriyeli bulgur
2 kaşık yoğurt
turşu

Kızlar bir de internetten anket doldurarak para kazanan varmı etrafınız da yahut bilginiz, tecrübeniz...
Bu aralar çok duyuyorum gerçekmi yoksa sanal efsanemi.?

Kızlar bir de internetten anket doldurarak para kazanan varmı etrafınız da yahut bilginiz, tecrübeniz...

bu tarz siteler çok fakat birim fiyatları çok düşük.Öyle birşey yapmalısın işin gücün olmayacak sürekli pc başında tüm gün anket doldu günde 1o tl filan kazanırsın.günde evde otururak 10 tl iyi bir fiyattır fakat gerçekten sürekli pc de olman lazım.birim fiyatları 2-3krş gibi filan.He güvenilir mi orasını bilemiyorum.

bugünkü menüm

sabah:yarım kurabiye tarçınlı ballı süt
öğlen:4 yk kavurma+yeşillik yoğurt
akşam:1 adet hurma+1 bardak greyfurt

çay içiyorum şimdide.

bugünkü menüm

sabah:yarım kurabiye tarçınlı ballı süt
öğlen:4 yk kavurma+yeşillik yoğurt
akşam:1 adet hurma+1 bardak greyfurt

çay içiyorum şimdide.

şaka yapıyorsun demi
ballı süt güç olsun dedim iyileşme umudu ile
kavurmada yağlı ya yoğurtla filan iyi geldi.
hurma ben yemem normalde ama herkes yazıyor hadi deniyeyim dedim doyurucu geldi.

Yoooo çok ciddiyim süt de hurma da ara öğün olabilecek şeyler bence hadi öğlen neyse ama

İyi geceler arkadaşlar....Hepinizi öpüyorum tek tek...

NİLÜFERİM;

Geçmiş olsun canım..Şimdi iyidir inşallah..Diş işi kötü ya..Söylemiştim ben korkarım anam dişçiden...öfff...

MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve biraz domates,salatalık..

ÖĞLEN: 3 galeta,1 bardak ayran

ARA: 1 Trabzon hurması

AKŞAM: Izgara tavuk,bol salata...

Şimdilik bu kadar;inşallah kendimi bozup cısss birşeyler yemeden yatarım...

Yoooo çok ciddiyim süt de hurma da ara öğün olabilecek şeyler bence hadi öğlen neyse ama

allah allah bende bugün bir tuhaflık mı var bu da mı psikolojik inan hiç acıkmadım çok iyi geldi dedim hatta.
ama sen bunu yazdıktan sonra baktım hurma gerçekten kalorisi çok azmış ya.Belki de gribim iştahım pek yok.Teşekkürler uyardığın için.

öldüm bittimmmmmmm ter içinde kaldım yaz gökçem üç saat spor
koltuk kılıfları çıkartmıştım yıkadım kurudular onları geçirdim tek tek kollarım koptu kan ter içinde kaldım
Ütü yaptımmmm,dolapları boşattım tekrar katla yerleştir.

selam kızlar menumu paylaşayım hemen
sabah
1 dilim ekmek
çok az kıymalı yumurta

ara
1 ince dilim kek

öğle
petnirli yasız salata

ara
1 kase yoğurt

aksam
1 kase arabaşı çorbası
3-4 yaprak sarma
1 börek çok oldu ama çokkk guzeldı

İştahın olmadığı için doymuş olabilirsin canım bence de ama normal şartlar için az gercekten
İyileş ondan sonra bakalım menülere

sen nasıl oldun iyileşebildin mi?
artık yüzüme bakılacak yer kalmadı valla her yerim kurudu çatladı kızardı valla sürekli krem sürüyorum.

Valla benim de dudaklar çatladı patladı resmen
Ama bugün iyiyim az halsizlik var ama öksürük var bir de o fena işte her yerim acıyor resmen

ben isvicrede yapiyorum ve guvenilir. ama tabi Türkiyede nasil bilemiycem... anket basi 2-3frank kazaniyorum... ayda en fazla suana kadar 50frank kazandim... en azda 10frank... :)

canim haftaya cumaya kilo bildirimi yaparken toplam spor dakikanida bildirceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…