Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse muhabbet modunda değğil ,heralde galübaa sanurssaamm

kaynanamlar burdalar , bende mutfakta pc başındayım , şimdi kaçtımm , öptüm herkesiii

beş anket sitesine üye oldum bakalım nolcek...
PAra bürüdü gözümü nıhaha )

sert yapıyorum şurda ama yaa bozma yaaaa banane bananeeeee sana 15 dk spor o zaman hadi bak iyi tarafıma denk geldin

hayırlı geceler kızlaarr
misafirlerim gitti ortalığı toparladım bulaşıkları makinaya doldurup geldim. yeğenler yemeğe gelmişti. yemekten sonrada umre arkadaşlarımız geldi. bayaa kalabalık olduk. neyse uzun zamandır gelmemişlerdi özlemişim.

bugünkü menümü yazayım.

sabah : 1 dilim ekmek, kıymalı yumurta, 1 fincan bitki çayı

öğle : yarım tabak nohut çorbası. ( bugün hiç acıkmadım birazda fazla acı yapmışım çorbayı yarım tabak ancak yiyebildim)

ara : 1 fincan kahve

akşam : yarım dilim ekmek , yarım tabak çorba, yarım kepçe yahni, 1 kaşık kapuska, 4 kaşık yoğurtlu makarna, 1 fincan kahve

ara : 1 fincan çay, 1 avuç çerez

selamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar

canım eşinle iyi olmana sevindim sabrat duzelecek herşey inşallah

günayydınn kızlarrr hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorummm
misafirim gelcek kahvaltımızı yaptık eşim sabah erkenden göreve gitti
pasta börek faslına geçicem maalesef inşalla abartmadan çıkarım işin içinden

yolcu nerelerdesinnn gelmez oldunnn

aynurrr merak ediyorum kilonu koruyabildinmiii dukan karatay gibi diyetleri yapanlar geri alıyolar diye söylüyolar çevremde kilo veren sensin bu diyetlerle gerçekten alınıyomu alınmıyomu aceppp

Herkesciklere hayırlı pazarlar

Dün misafirliğe gidip geldikten sonra hastalandım malesef grip olanlar kervanına bende katıldım... Dünkü menümü

yazamadım şimdi yazayım bari

Sabah = yumurtalı kabak + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay + 2-3 dilim domates
Ara Öğün = 2 fındık+ 2 badem + 1 kase lebeni çorbası
Öğle =1 kase lebeni çorbası+ 1 porsiyon ciğer tablama + 1 dilim havuçlu kek + 1 parça brokoli
Akşam= yok

Misafir krizini sağlıklı atlattım sadece bir dilimcik kekti onu da annem şekeri az yapmış tam diyetlik olmuştu üstündeki kremayı gizlice

sıyırdım yemedim

Gökçe iremim geçmişi okudum yaşadıkların için üzüldüm tekrar hatırlatmamak için alıntı yapmadım Rabbim üstesinden gelemeyecek

zorluk vermez herşey yoluna girecektir şimdi belki biraz daha karışık görünsede zamanla herşey düzelecek sevginin üstesinden

gelemeyek şey yok bence Rabbim evine mutluluk ve huzur versin canım amin amin amin ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hatun kısmısı

son tatil günümüz güzel geçer umarım...
Eşim okul arkadaşlarıyla geleneksel aylık toplantısına gitti

Hava güneşli ama sert pek canım çıkmak istemese de bebelerimi alıp forum bornovaya gitmeyi planladım..

tekniker lazım mı ablaaa

Su ürünleri teknikeri lazım evet

Kolay gelsin nursenacım..

geçmiş olsun canım

Hayırlı pazarlar
Hava bugün iyice buz valla evde bile üşünüyor nerdeyse
Nursena kolay gelsin ve de azmin bol olsun arkadaşım
Yena size de iyi gezmeler
Ben evdeyim eşimin canı acayip mantı istemiş akşama mantı yapacağım az da olsa yerim iki gündür karbonhidrat ağırlıklı oldu yediklerim ama abartmadım napıyım
Masalmelek geçmiş olsun hafif atlatırsın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…