özel sektör benim inşaat.Finans sorumlusuyum.Esas mesleğim programcıyım gerçi ama
selammm fıstıklllaarrrr
ben gellddiiimmmmmm
Cücüğüm aşağıdasın, görüyorum seni. nasılsın?
Yenam senin meslek?
bacım sen benim 2 miniğim olduğunu ve evde volta attığımı unuttun sanırım :) hayır sporsa spordan saydırırım bak :) bencede leslie iyi sonra sıkılaşırkende jillian iyi. onu da geçen izledim kolaay level 1
hımmm iyi o zaman bende şu emzirme işi bitince alayım olmadı
Büro yönetimi, cart curt
Taze gıda firmasındayım ben de..
Bir siteye üyeyim. Onlar mailime anket var diye mail yolluyorlar... Bende vaktim olunca deniyorum... basta yasimi oturdugum sehiri soruyor. ihtiyaci varsa essas sorulara geciyor.
Essas sorulara gecince para kesinlesmis oluyor... öyle yani...
Esimlede iyi gibi... biraz surati asik almadim diye. ama dayancam..
geçmiş olsun...Senin neyin var soğuk algınlığımı.?
Geçmiş olsun
Pasta için de tebrikler
tekniker lazım mı ablaaa
günayydınn kızlarrr hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorummm
misafirim gelcek kahvaltımızı yaptık eşim sabah erkenden göreve gitti
pasta börek faslına geçicem maalesef inşalla abartmadan çıkarım işin içinden
yolcu nerelerdesinnn gelmez oldunnn
aynurrr merak ediyorum kilonu koruyabildinmiii dukan karatay gibi diyetleri yapanlar geri alıyolar diye söylüyolar çevremde kilo veren sensin bu diyetlerle gerçekten alınıyomu alınmıyomu aceppp
geçmiş olsun canımHerkesciklere hayırlı pazarlar
Dün misafirliğe gidip geldikten sonra hastalandım malesef grip olanlar kervanına bende katıldım...Dünkü menümü
yazamadım şimdi yazayım bari
Sabah = yumurtalı kabak + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay + 2-3 dilim domates
Ara Öğün = 2 fındık+ 2 badem + 1 kase lebeni çorbası
Öğle =1 kase lebeni çorbası+ 1 porsiyon ciğer tablama + 1 dilim havuçlu kek + 1 parça brokoli
Akşam= yok
Misafir krizini sağlıklı atlattım sadece bir dilimcik kekti onu da annem şekeri az yapmış tam diyetlik olmuştu üstündeki kremayı gizlice
sıyırdım yemedim
Gökçe iremim geçmişi okudum yaşadıkların için üzüldüm tekrar hatırlatmamak için alıntı yapmadım Rabbim üstesinden gelemeyecek
zorluk vermez herşey yoluna girecektir şimdi belki biraz daha karışık görünsede zamanla herşey düzelecek sevginin üstesinden
gelemeyek şey yok bence Rabbim evine mutluluk ve huzur versin canım amin amin amin ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?