Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kapalı bir sabahtan herkese günaydın....

eşimi geçirdikten sonra tekrar yatmış olsamda ne hikmetse uyku tutmadı hiç, epey yatakta baktım durdum öyle, sonra bende kalktım artık.
uyumak istiyorum ama ortada uyku yok ne gariptirki....:44:

gunaydin herkeze.dunku menu paylasimi yapiyorum :
saat 4 e kadar bir kucuk elma, bir kucuk muz, bir bardak tuzsuz ayran,75 gr badem,sekerli kahve, iki fincan cay ve boooolll su.(nerdeyse acliktan olucektim )
ondan sonra eve gelince tavuk etli pirinc ve sebze tursu.

öldüm hanaaaaaaaaaaaaaaaaaam

geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuuu

hoşgeldin ablacığım......

bu hastalıktan sonra ciddi şekilde psikolojisi bozulmuş olabilir bu denli sinirli olmasının sebebi olarak.
zaten oğluna çok üzülüyordur, hatta senelerdir çok üzülmüştür, birde böyle bi hastalıkta olunca kendini psikoloji babında iyice kaybetmiştir belkide....
onun durumuda hiç kolay değil ablacığım, büyük imtihan.
bazı insanlar bişeyleri anlamakta güçlük yaşıyor, yeri geldiğinde bu şekilde kendini bile üzmüş olsada, artık belkide bu da bi tür hastalıktır, bu durumu çevresini çok üzüyor ama kendini daha çok üzüyordur belkide.....
şeker hastalığı varmı yengende ablacığım?
eğer var ise; şeker hastalarının şekeri yükselince mutluluk hormonları azalıyor, dolayısıyla eksiler artıyor kişide o vakit.....
mesela o an; daha az sağlıklı düşünebiliyor....
rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşaallah hep....
hayat bana şunuda öğrettiki; yaradan sıkıntıyı sevdiğine veriyo, sevmediğinede çok görüyo ablacığım....
sende çok üzülme kıyamam sana, kocaman öpüyorum

allah ermanı hep korusun inşaallah, hep yar ve yardımcısı olsun inşaallah..... amin.

Ayy akşamdandır yatıyorum ne zor bu grip yaff

geçmiş olsun tatlım benim....
bol bol dinlen...

e o zaman kaloy gelsin bacım:)

sanada kolay gelsin ahretliğim......

Allah kimseye muhtaç etmesin bizi..Dermansız dert vermesin...

amin.

[video=youtube;7KCydhq9TJ4]http://www.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4[/video]

Adını dağlara yazdım yarim
Buğulu camlara kazdım
Kışın masal dinlemek zor yarim
Hem ağladım hem anlattım

Gözyaşım kederden miydi yarim
Çektiğim kaderden miydi
İçtim hep ona sarıldım yarim
Tek dostum kadehler miydi

Özledim gitme deseydin yarim
Bırakma etme deseydin
Şimdi ardıma bakmazdım yarim
Elini tutabilseydim

Gülmeyen gözler ıslaktı yarim
Benim hayalim vuslattı
Seni sensiz yaşamak zor yarim
Beni de Allah yarattı

Aşka tövbe etmekte zor yarim
Bir daha böyle sevmekte
Ömrümde bir kere yandı kalbim
Bu canı sana vermekte...........................

bunu yazan ne güzel yazmış.......

Tamam canım teşekkür ederim hızlı kilo verip almak istemiyom bi kere vereyim daha hiç gelmesinler bugünde içersem bitecek daha yapmam:44::44:

Gününüz aydın olsun arkadaşlar....

OĞlumu bugün de okula götürmedim...Hırıltısı devam ediyor..Aradım öğretmenini haber verdim zaten oğlum da tembelliğe alıştı
dün akşam okulumu çok özledim gideceğim diyordu, bu sabah ''anne ben bugün de dinleneyim iyi olur diimii '' diyo sıpa

Yatakta keyif yapıyoruz tablette oyun oynuyoruz daha doğrusu o oynuyor ben izliyorum..
Kızımın da hiiç sevmediği dersten sınavı var Allah yardımcısı olsun...O okul da biz oğlumla yatkta birden kızıma haksızlık yapıyomuşum gibi geldi ;(

Kendinize iyi davranın...

Tamam canım teşekkür ederim hızlı kilo verip almak istemiyom bi kere vereyim daha hiç gelmesinler bugünde içersem bitecek daha yapmam:44::44:

canım ben onu yıllar önce yapmıştım kızım daha çok küçüktü..
Yılların şok diyeti tabiii lahana çorbası
2 gün zor dayandım,ölüyorum sandım gözlerim karardı,yataktan çıkamamıştım 2.günün sabahı..
Tabi ben kökten çözüm için sadece lahana çorbası içmiştim

Lahana çok faydalı bir besin çok severim..kilon takıldığında falan arada derede bir gün yapılabilir..Ama sen gayet iyi kilo veriyorsun maşallah..Neden metabolizmanın doğal dengesini bozuyorsun ki..Nacizane...

Aslında hızlı kilo vermek istediğim için yapmadım biraz bünyem değişsin diye denemek istedim hep aynı gittiğim için metabolizmam yavaşladı sindirimim biraz kötü iyi gelir yazınca bi deneyeyim dedim ama haklısın bozmama gerek yok daha yapmayacam söz

siz uyuyun kızçeler, ben kahvemide içiyom bile şimdi:)
uyuyanları kıskanan meyra smileyi:))))))

sende kendine iyi davran yenacım.....

anladığım kadarıyla barış bugün biraz daha iyi, çok sevindim buna.....
öpüyorum barışı

Selamün aleykümm.....

ve aleyküm selam bacım:)

hazır güne erken başlamışken şu doktor işimi çıkarıyım aradan dedim, doktoruma randevu aldım yeni.
kafama takıntıydı zaten doktor konusu, halledip rahatlıyım inşaallah.

sen nasılsın? napıyon??

bana sorsalardı şişmanlığımın hissini, şöyle cevaplardım. "Kendime ait olmayan yükler taşıyorum." Şimdi belki birçoklarınız diyecek ki: "Yahu dana gibi yedin, şiştin. Nasıl sana ait değil bu yük?" Şöyle izah edeyim.

Bizler, obeziteden öte "yeme bozukluğu" illeti yaşayan insanlar, farkında değiliz...

Sevinince, üzülünce, kızınca, hayal kırıklığında, aynaya bakmak istemediğimizde, zor bir sınavdan önce, sevgiliden ayrılınca...
Hazmedemediğimiz her duyguyu yiyerek bastırmaya çalışıyoruz bizler.

Yiyerek acımızı azaltıyor, dünyayı katlanabilir bir hale getirdiğimizi sanıyoruz.
Yiyerek sakinleştirdiğimize inanıyoruz kendimizi.

Ne kadar bastırırsam o kadar az yara alırım diye oluşturduğumuz zırh, zamanla bize parmaklık oluyor. Farkında değiliz.

Bir gün bir bakıyoruz hazmedemediğimiz her duyguda yiyecekle saldırdığımız bedenimiz de artık bu yükü taşımak istemiyor. İsyan bayrağını çekiyor. Ancak o zaman anlıyoruz ne kadar "başka bir yük" taşıdığımızı.

Sadece bu olsa iyi, bir de elalem yükü taşırız biz. Zayıflar pek bilmez, ah canlarım...
Bizler; ortamın ağır abi/ablaları, her zaman dert dinlemeye hazır görülen gözyaşı yastıkları gibiyizdir. Herkes -kilo nasıl ve neden güven veriyor bilemem ama- en gizli sırlarını, en büyük dertlerini bizlere anlatır. Dinlemek istemediğiniz anlarda bile sizi kıstırır, adeta içlerini size kusar insanlar.

Şişeriz. Şiştikçe elalemin derdi için de yeriz.

Biliyor musunuz bu kısır döngü hiç bitmez, bitmeyecek.

Ta ki bir gün siz ayaklanıp, dur deyinceye kadar.
Ta ki bir gün her kahrınızı çeken o bedeniniz pes edinceye kadar.
Ta ki bir gün bunu yaşamak zorunda olmadığınızı anlayana kadar.

--

Kendinize ait olmayan hiç bir yükü taşımak zorunda değilsiniz, taşımayın.

Bırakın insanlar kendi acılarıyla, kendi sırlarıyla, kendi dertleriyle başa çıkarak olgunlaşsın. Siz kimsenin acil durum çantası, yara bandı olmak zorunda değilsiniz. Olmayın.

Annemin sıkça anlattığı bir hikayeyi aktarayım size. Bir tanıdığımız 23 yıllık eşinden boşanıyor. Çocuğu da evlenip gidiyor. Kadının söylediği ilk şey: Yıllarca kendi istediğim pilavı değil, ya eşimin istediği gibi domatesli, ya çocuğumun istediği gibi şehriyeli pilav pişirdim. Biliyor musun ilk defa kendi istediğim pilavı pişirdim bugün ve yedim. Demek ki hayat böyle bir şeymiş...

Bu, şu üç günlük dünyada birazcık da kendinizi düşünmek üzerine verilebeilecek sanırım en güzel örnek. Dramatik olsa da.

Yarın sabah kendiniz için uyanın, yıllar sonra belki de ilk kez. Anne babanız, kocanız, karınız, çocuğunuz için değil. Yarın sabah kendiniz için bir şey yapın.

Kendiniz için yüzünüzü yıkayın, kendiniz için pijamaları çıkarıp güzel bir şeyler giyin. Kendiniz için derin, güzel nefesler alın ve kaderiniz sandığınız, mutsuz olduğunuz hayatınıza kendiniz için bir adım atın.

Kendi sevdiğiniz müziği açın radyoda, mırıldanın, şarkı söyleyin. Neşenin size ne kadar iyi geldiğine biraz kulak verin.

Başkaları için, başkaları yüzünden değil siz buna layıksınız diye güzelleştirin hayatınızı.

Başkaları yüzünden değil, kendiniz için, atın başkalarının yüklerini sırtınızdan.
Kendiniz için kararınızı verin, adımınızı atın ve zayıflayın.

Diyet, egzersiz...
Hangisi sizin için uygunsa, hangisine kendinizi hazır hissediyorsanız başlayın.

Yarın sabah kendiniz için bir şey yapın. :)

alıntı

Son düzenleme:
ben kaçar artık:)
hazırlanıp çıkayım dışarı artık ancak olur, daha biraz çarşıda da işim var yapılıcak gidilecek.
herkesleri öptüm, görüşürüz

sende kendine iyi davran yenacım.....

anladığım kadarıyla barış bugün biraz daha iyi, çok sevindim buna.....
öpüyorum barışı

Bugün daha iyi meyracım sağol...

Senin de doktor işine sevindim inşallah kısa sürede tamamen ilaçsız yaşarsın...

özendiriyor beni yaa. kıza bakın her seferinde bişey deniyor kız bana bak benden önce kilo verirsen gebertirim seni çatlarım kıskançlıktan. bana gaz ver bişeyler yap
maşaallaaaaaaaaaaaahhh önümüzdeki uzun senelerde sana kaçamak yasak
başka neler okumustum ki unuttummmm

hmm Mehtappp iyi tatiller kuzu sana süper olucak sabahları sıcak yatagından cıkmak zorunda kalmıcaksın 1 hafta
sağol şekerim

selam kızlar,
sabah uyan, işe gel, çalış, bundan ibaretim henüz. uyanamadım daha. domates peynir filan atıştırdım. kahve içcem şimdide.

Çok şişim arkadaşlar, neden anlmaıyorum henüz tam olarak bitmedi mens dönemim ondan sanırım ;(
Tartıda korkunç rakamlar görüyorum çok üzülüyorum..İyi ki izinliyim bu haftada...

1 elma,1 mandalina,1 portakal dan oluşan meyve tabağı hazırladım yedik oğluml. kış meyvelerini pek sevmememe rağmen portakala bayıldım. harikaydı tadı sulu sulu ohhhh..

Yemek olarak ıspanak pişiyor ocakta..Dünden mercimek çorba var...Kızım ve arkadaşı gelecekler ders çalışmaya. onlar için de makarna yapabilirim isterlerse şayet...

Mehtapçım, hava da aşk kokusu var demek...sevgili olayları..

Herşey çok güzel gelişir inşallah...İstemesine gittiğin arkadaşından daha hızlı gelişir belki bellimi olur

ne iş yapıyor bay boyfriend necidir ,kimlerdendir.? yatı katı arabası varmı.?

tipik kız anası örneği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…