selamun aleyküm güzeller
nasılsınıızz
yena cım şerbetli paşaya geçmiş olsun kıyamam ben ona
AAD geçmiş olsun canım. mevlitinizide Allah kabul etsin
masalmelek, panel sizede geçmiş olsun kızlar
hepinize Allah şifalar versin
yeni gelenlerde hoş gelmişler
bende iyiyim çok şükür.aleyküm selam daficim..
İyiyiz,sen nasılsın..Köyden geldin sanırım...
hamsilerin kısmetlisi çokmuşVe aleyküm selam canım....
İyisindir umarım...Hamsileri ham yaptınız döndünüz galiba...Afiyet olsun,yarasın(şifa versin kilo yapmasın)
evet ablacım ya bayağı iyi beslendim :) süt olsun bebişime sağol. sanırım emzirmenin faydasını yaşadım bu yemeye az bile almışım resmen :)Ohhh ohhh özlemcim iyi beslenmişsinyediklerin süt olsun bebişe...
Eşinin çiğköftesi meşhur galiba...Yengem urfalı oda yumurtalı köfteyi çok sık ve istek üzerine yapar..
Çiğköfteyide çok güzel yapar ama ben etli yiyemiyorum içim almıyor..
tıkanmasına...İnşallah düzelecek..
Asuu bebek kızmı erkekmi.?
merhaba kızlar günlerim yogun geçıyor dün hiç bakamadım topige bugün okudum..
aklımda kalanlardan gideyim:))
Yena gecmiş olsun oğlusuna insallah cabuk atlatır..salgın cok kötüymüş haberlerde bile sölediler..
Masalmelek evet canım seni anlıyorum ben de dürüm pizza tarzı yedigim zaman migdem bagırsaklarım agrıdı
ki ben normalde hiç hissetmezdim böyle seyler..sanırım dietin yan etkileri
Chickpean cücüşüm sen gelmişsin...hayırsız arkadasım benim
başka neler okumustum ki unuttummmm
hmm Mehtappp iyi tatiller kuzu sana süper olucak sabahları sıcak yatagından cıkmak zorunda kalmıcaksın 1 hafta
ilbatumm özlemm sana da maaşallahhhh bu kadar yemeye 200gr hiç bişe degil..
okudum okudum da canım tatlı,çikolatalı bişeler istedi yaf
beyzus canım öncelikle Allah kolaylık versin
bu tür rahatsızlığı olan kişilerde böyle asabiyet oluyor. büyük eltimin damadıda kemoterapi almaya başladığı günden beri çocuklarını kırıp geçiriyor. hanımı nasıl davranacağını şaşırıyor. bütün huyları tamamen değişti diyor. adamın suratı değiştiği an kızcağız hemen çocuklarını toplayıp başka odaya geçiriyor. çocuklar kuzu gibi bir köşeye oturup hiç ses çıkartmıyorlar
Ben bilirim :)
Yazmıştı beyzuş abla sen kaçırdın sanırım
Sağol canım....
Demek genel olarak bu tavırdalar...Nedense bu güne kadar fark etmemişim güya ucundan kenarından sağlıkçıyım ama bire bir yaşamayınca bilemiyor insan...
Daficiğim ;evladı Down sendromlu ve anneye çok düşkün.Hastaneye yatacak ve eve gelmeyecek diye çok büyük korkuları var.Çocuk eridi zapzayıf oldu üzüntüden ;bu çocuğa gözdağı veriyor.Evlat yani her şeyden kıymetli nasıl kıyıyor diye üzülüyorum..Hadi dayımı koy bir tarafa o eşidir anlar veya anlamaz ama unutur yada af eder ama bu çocuk engelli ve çok duygusal..Bir anne böyle yapmamalı...
Saçları döküldü diye peruk takıyor;oğlu gelip başını okşayıp öpüyormuş ve anne eski saçlarını istiyorum deyince başından peruğu fırlatıp bağırmaya başlamış elleme benim başımı saçlarımda yok artık falan diye...Çocuk şoka girmiş ağlamış...25 yaşında evladım ama
7-8 yaşında çocuk yapısında.Koca bir bedende bir bebek gibi..Herkese yapsın ama evlada yapmasın bari..Offf çok üzüldüm çok..
Canım demek çok zayıfladı Erman.? PEki sizinlemi geldi oda.?? Çok zor bir durum hakkatten Allah yardımcınız olsun...
Erman kendini terkedilmiş gibi hissediyordur yavrum...
Asucuğum;
Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun.Analı babalı büyüsün inşallah...
çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsunSağol canım....
Demek genel olarak bu tavırdalar...Nedense bu güne kadar fark etmemişim güya ucundan kenarından sağlıkçıyım ama bire bir yaşamayınca bilemiyor insan...
Daficiğim ;evladı Down sendromlu ve anneye çok düşkün.Hastaneye yatacak ve eve gelmeyecek diye çok büyük korkuları var.Çocuk eridi zapzayıf oldu üzüntüden ;bu çocuğa gözdağı veriyor.Evlat yani her şeyden kıymetli nasıl kıyıyor diye üzülüyorum..Hadi dayımı koy bir tarafa o eşidir anlar veya anlamaz ama unutur yada af eder ama bu çocuk engelli ve çok duygusal..Bir anne böyle yapmamalı...
Saçları döküldü diye peruk takıyor;oğlu gelip başını okşayıp öpüyormuş ve anne eski saçlarını istiyorum deyince başından peruğu fırlatıp bağırmaya başlamış elleme benim başımı saçlarımda yok artık falan diye...Çocuk şoka girmiş ağlamış...25 yaşında evladım ama
7-8 yaşında çocuk yapısında.Koca bir bedende bir bebek gibi..Herkese yapsın ama evlada yapmasın bari..Offf çok üzüldüm çok..
Erman çalışıyor ablası..Engellileri destekleme yasası sayesinde ilkokulda çalışıyor.Müdüre çay yapıyor ve götürüyor.İşini de çok önemsiyor...
Çocuğun psikolojisi çok bozuldu çok..Yazık..Söyleyecek çok şey var ama bir şey diyemiyorum...Dayımı yanında getirmiyor buraya gelirken ya kardeşini ya arkadaşını yada komşularından birini getiriyor..Oysa 2-3 gün ablam Erman'a sahip çıkar dayım yanında olmalı onun..Birde sevdi de evlendiler ,öldüler bittiler vs vs.....hepsi boş...
Sağol ablacım
Ermana da çok üzüldüm gerçekten
Dediğin gibi evlat başka insan hasta da olsa kendinden önce gelir bence
Ama hasta psikolojisi de apayrı bir durum hele zaten zor bir insansa bir de hasta olunca farklı durumlarla karşılaşılıyor
Ben bile eşimle farklı sorunlar yaşadım bu son süreçte
Of of of işte hayat ne kadar zor en yakının seni en çok üzen oluyor
çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
Çalıştığını biliyordum söylemiştin..İyi ki çalışıyor.üretken olmak her açıdan erman'a iyi geliyordur...
Sen de üzülmemeye çalış canım uzun vadede olsa inşallah düzelecek herşey...
Sağol canım....
saol ablacım insallahHayırlı olsun canım inşallah faydalı olur senin için
:) teşekkürler Yena..evet benimde burada gidip memnun olanlar vardı..Kendin için hakkaten iyi şey yapmışsın hayırlı olsun..
B-fit hakkın da genel olarak iyi şeyler duydum ben..Sana da çok iyi gelecektir..
ablacım sana maaşallah ama sen yetişirsin buna da..
bende iyiyim çok şükür.
köyden geldim. çok işim var hiç yapasım yok. bu hafta sonu günüm var. ne yapıcam bilmiyorum. eşim belki hafta ortası yine köye gideriz diyor. cuma günüde inegölde yeğenimin bebek mevliti var.
işler ayna çal çal oyna
hangisine nasıl yetişicem bilmiyorum
yok yok üzülme benim için canım..değil mi ya o kadar yedim ilk defa inkar ettim yoksa bol bol kilo olarak dönerdi allah korudu :)
kıyamammmmm keşke yazmasa mıydım dedim bak şimdi ya, üzüldüm
Beyzuş ablacım anşattıklarına kulak misafiri oldum çok zor..çok üzüldümErman çalışıyor ablası..Engellileri destekleme yasası sayesinde ilkokulda çalışıyor.Müdüre çay yapıyor ve götürüyor.İşini de çok önemsiyor...
Çocuğun psikolojisi çok bozuldu çok..Yazık..Söyleyecek çok şey var ama bir şey diyemiyorum...Dayımı yanında getirmiyor buraya gelirken ya kardeşini ya arkadaşını yada komşularından birini getiriyor..Oysa 2-3 gün ablam Erman'a sahip çıkar dayım yanında olmalı onun..Birde sevdi de evlendiler ,öldüler bittiler vs vs.....hepsi boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?