Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzus canım öncelikle Allah kolaylık versin
bu tür rahatsızlığı olan kişilerde böyle asabiyet oluyor. büyük eltimin damadıda kemoterapi almaya başladığı günden beri çocuklarını kırıp geçiriyor. hanımı nasıl davranacağını şaşırıyor. bütün huyları tamamen değişti diyor. adamın suratı değiştiği an kızcağız hemen çocuklarını toplayıp başka odaya geçiriyor. çocuklar kuzu gibi bir köşeye oturup hiç ses çıkartmıyorlar

Ve aleyküm selam canım....

İyisindir umarım...Hamsileri ham yaptınız döndünüz galiba...Afiyet olsun,yarasın(şifa versin kilo yapmasın)

Sağlıktan ötesi yok...Allah kimseye muhtaç etmesin bizi..Dermansız dert vermesin...

aleyküm selam daficim..

İyiyiz,sen nasılsın..Köyden geldin sanırım...
bende iyiyim çok şükür.
köyden geldim. çok işim var hiç yapasım yok. bu hafta sonu günüm var. ne yapıcam bilmiyorum. eşim belki hafta ortası yine köye gideriz diyor. cuma günüde inegölde yeğenimin bebek mevliti var.
işler ayna çal çal oyna
hangisine nasıl yetişicem bilmiyorum

Ve aleyküm selam canım....

İyisindir umarım...Hamsileri ham yaptınız döndünüz galiba...Afiyet olsun,yarasın(şifa versin kilo yapmasın)
hamsilerin kısmetlisi çokmuş
ben sadece kızkardeşimler gelicek biliyordum. eltimlerde geldi. gelinler çocukları ustada vardı zaten kalabalıktı yani hamsilerin yanında başka yemekte yapmam gerekti.

evet ablacım ya bayağı iyi beslendim :) süt olsun bebişime sağol. sanırım emzirmenin faydasını yaşadım bu yemeye az bile almışım resmen :)
bende etsiz yaptırıyorum kendine etli yapıyor :)

değil mi ya o kadar yedim ilk defa inkar ettim yoksa bol bol kilo olarak dönerdi allah korudu :)
kıyamammmmm keşke yazmasa mıydım dedim bak şimdi ya, üzüldüm

Sağol canım....

Demek genel olarak bu tavırdalar...Nedense bu güne kadar fark etmemişim güya ucundan kenarından sağlıkçıyım ama bire bir yaşamayınca bilemiyor insan...

Daficiğim ;evladı Down sendromlu ve anneye çok düşkün.Hastaneye yatacak ve eve gelmeyecek diye çok büyük korkuları var.Çocuk eridi zapzayıf oldu üzüntüden ;bu çocuğa gözdağı veriyor.Evlat yani her şeyden kıymetli nasıl kıyıyor diye üzülüyorum..Hadi dayımı koy bir tarafa o eşidir anlar veya anlamaz ama unutur yada af eder ama bu çocuk engelli ve çok duygusal..Bir anne böyle yapmamalı...
Saçları döküldü diye peruk takıyor;oğlu gelip başını okşayıp öpüyormuş ve anne eski saçlarını istiyorum deyince başından peruğu fırlatıp bağırmaya başlamış elleme benim başımı saçlarımda yok artık falan diye...Çocuk şoka girmiş ağlamış...25 yaşında evladım ama
7-8 yaşında çocuk yapısında.Koca bir bedende bir bebek gibi..Herkese yapsın ama evlada yapmasın bari..Offf çok üzüldüm çok..

Canım demek çok zayıfladı Erman.? PEki sizinlemi geldi oda.?? Çok zor bir durum hakkatten Allah yardımcınız olsun...
Erman kendini terkedilmiş gibi hissediyordur yavrum...

Canım demek çok zayıfladı Erman.? PEki sizinlemi geldi oda.?? Çok zor bir durum hakkatten Allah yardımcınız olsun...
Erman kendini terkedilmiş gibi hissediyordur yavrum...

Erman çalışıyor ablası..Engellileri destekleme yasası sayesinde ilkokulda çalışıyor.Müdüre çay yapıyor ve götürüyor.İşini de çok önemsiyor...

Çocuğun psikolojisi çok bozuldu çok..Yazık..Söyleyecek çok şey var ama bir şey diyemiyorum...Dayımı yanında getirmiyor buraya gelirken ya kardeşini ya arkadaşını yada komşularından birini getiriyor..Oysa 2-3 gün ablam Erman'a sahip çıkar dayım yanında olmalı onun..Birde sevdi de evlendiler ,öldüler bittiler vs vs.....hepsi boş...

Asucuğum;

Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun.Analı babalı büyüsün inşallah...

Sağol ablacım
Ermana da çok üzüldüm gerçekten
Dediğin gibi evlat başka insan hasta da olsa kendinden önce gelir bence
Ama hasta psikolojisi de apayrı bir durum hele zaten zor bir insansa bir de hasta olunca farklı durumlarla karşılaşılıyor
Ben bile eşimle farklı sorunlar yaşadım bu son süreçte
Of of of işte hayat ne kadar zor en yakının seni en çok üzen oluyor

çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun

Çalıştığını biliyordum söylemiştin..İyi ki çalışıyor.üretken olmak her açıdan erman'a iyi geliyordur...

Sen de üzülmemeye çalış canım uzun vadede olsa inşallah düzelecek herşey...

Doğru söylüyorun Asucuğum;taş yakından geliyor nedense;yada bizim için yakından gelen taş üzücü oluyor...

Sana da gelmiş geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın...Zor işler bunlar...

Evlat işte evlat daha ötesi yok yani...Ne kadar berbat olsan önce evladını düşünür insan..Bu son gittiğimde evin içinde annem düştü ya yazmıştım.Ben ağladım diye annem çok üzüldü ağlama kızım daha kötü günler var bu bir şey değil;ama sizler böyle bana düşkünken ölsem gam yemem dedi ve annem canı isterse ablamı annesi,babamı misafir zannedecek kadar demansı ilerlemiş bir insan.Annem akıl edebiliyorsa bizi üzmemeyi onun da evladını üzmemesi lazım diye düşünüyorum.Haksızlık ediyorsam da Allah af etsin inşallah..

çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun

Amin...İnşallah....

Çalışmak çok iyi geldi gerçekten..Meğerse ne kadar çok istiyormuş çalışmayı anlatamam.Bir disiplin bir önemseme;bıraksan c.tesi,pazar bile okula gidecek...

Hepinize iyi geceler arkadaşlar...

Allah rahatlık versin.Yarın görüşürüz nasipse..

Sizlerle konuşmak çok iyi geldi;Allah razı olsun hepinizden...

Allah rahatlık versin arkadaşlar..

MAlum sabahları erken kalkıyorum...Tatlı rüyalar...

Allah yardım olsun ablacım.Hastalık bakanada çok zor , hastayada.Annemde çok büyük kalp ameliyatı geçirmişti ilk aylar çok donuktu bize karşı sevgisi gitti sanmıştım.Demiştim hatta ameliyatta doktor bize olan sevgi damarlarınımı aldı acaba diye.Çok ağlamıştım bize karşı çok sert ve umursamaz gelmişti.Doktora sormuştum gayet normal demişti zamanla geçer demişti ve geçti artık.Ama halen farklı bir psikolojide.
Şu laf çok doğru sanırım önce can sonra canan.Allah herkesin yardımcısı olsun sanada kolay gelsin.

Hayırlı olsun canım inşallah faydalı olur senin için
saol ablacım insallah
Kendin için hakkaten iyi şey yapmışsın hayırlı olsun..
B-fit hakkın da genel olarak iyi şeyler duydum ben..Sana da çok iyi gelecektir..
:) teşekkürler Yena..evet benimde burada gidip memnun olanlar vardı..
artık bu işi basarmalıyım..
ablacım sana maaşallah ama sen yetişirsin buna da..

işler ayna çal çal oyna

gece gece bir kahkaha attırdın bana
sen çok yaşa
değil mi ya o kadar yedim ilk defa inkar ettim yoksa bol bol kilo olarak dönerdi allah korudu :)
kıyamammmmm keşke yazmasa mıydım dedim bak şimdi ya, üzüldüm
yok yok üzülme benim için canım..
zaten böle seyleri herzaman ceker benim pis boğazım
Beyzuş ablacım anşattıklarına kulak misafiri oldum çok zor..çok üzüldüm
Allah yardım etsin hastanıza da,ailesine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…