Çok şişim arkadaşlar, neden anlmaıyorum henüz tam olarak bitmedi mens dönemim ondan sanırım ;(
Tartıda korkunç rakamlar görüyorum çok üzülüyorum..İyi ki izinliyim bu haftada...
1 elma,1 mandalina,1 portakal dan oluşan meyve tabağı hazırladım yedik oğluml. kış meyvelerini pek sevmememe rağmen portakala bayıldım. harikaydı tadı sulu sulu ohhhh..
Yemek olarak ıspanak pişiyor ocakta..Dünden mercimek çorba var...Kızım ve arkadaşı gelecekler ders çalışmaya. onlar için de makarna yapabilirim isterlerse şayet...
ve aleyküm selam bacım:)
hazır güne erken başlamışken şu doktor işimi çıkarıyım aradan dedim, doktoruma randevu aldım yeni.
kafama takıntıydı zaten doktor konusu, halledip rahatlıyım inşaallah.
sen nasılsın? napıyon??
iyiyim canım..misafirim var oyüzden çok gelemiyorum...Rabbim işlerini rast getirsin canım ben gitmeliyim şimdi....
teşekkürler meyracım..e o zaman kaloy gelsin bacım:)
[video=youtube;7KCydhq9TJ4]http://www.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4[/video]
Adını dağlara yazdım yarim
Buğulu camlara kazdım
Kışın masal dinlemek zor yarim
Hem ağladım hem anlattım
Gözyaşım kederden miydi yarim
Çektiğim kaderden miydi
İçtim hep ona sarıldım yarim
Tek dostum kadehler miydi
Özledim gitme deseydin yarim
Bırakma etme deseydin
Şimdi ardıma bakmazdım yarim
Elini tutabilseydim
Gülmeyen gözler ıslaktı yarim
Benim hayalim vuslattı
Seni sensiz yaşamak zor yarim
Beni de Allah yarattı
Aşka tövbe etmekte zor yarim
Bir daha böyle sevmekte
Ömrümde bir kere yandı kalbim
Bu canı sana vermekte...........................
bunu yazan ne güzel yazmış.......
Bugün döndük canım...
Gönül ablada geldi komşuyla beraber..Benim ayağım daha iyileşmediği için hastaneye falan götüremem diye komşuyuda aldı geldi..
Son kemoterapisini yapacaklar çarşamba günü..Sonra radyoterapi uygulanacak...
Biraz canım sıkkın fark etmiş olduğunu sanıyorum..Gönül abla çok kötü bir psikolojide hastalandığından beri dayımı ve Erman'ıçok kırıyor
hemde en zaafları olan konularda vuruyor.Hırs alır gibi..Kendini en çok seven ve ona ihtiyacı olan kişiler bunlar neden yapıyor bilmiyorum.
Hastalığının sebebi onlar değil ki..Nedir bu kırıp dökme anlamadım..Erman'ı gidip Beyza halanda kalacağım gelmeyeceğim deyip üzüyormuş..Dayımı ise grip oldu diye yerden yere vurdu memlekette hemde yanımızda.Neden dikkat etmemiş hastalanmış ona da bulaştıracakmış diye...
Oysa garip dayıcığım 70 yaşında evin yemeğini günlük üstün körü temizliğini bile yapıyor;yeter ki iyi olsun diye...
Bütün bunları gördükçe eşim köpürüyor zaten pek sevmez Gönül ablayı(çok geçerli ve sağlam nedenleri var ve haklı)...
Şimdi de radyoterapiyi illa İstanbul'da yaptıracağım diye tutturdu oysa Trakya tıpta yaptırma imkanı var...Eşim köpürüyor ben iki aradayım...Hastalığını kullanıyor diye kızıyor.Ayrıntıya girmeyeyim dedim ya eskiye dayanan haklı nedenleri var..Ben çok arada kaldım çok sıkıldım...
Hasta insan elimizden geleni yapmalıyız elbette ama Ermancığıma olan tavrı beni deli etti...İşte böyle canım..
Tamam canım teşekkür ederim hızlı kilo verip almak istemiyom bi kere vereyim daha hiç gelmesinlerbugünde içersem bitecek daha yapmam:44::44:
bunu da sibel can da söylüyor sanırım böle yumusacık bir kadın sesinden daha güzel olmus sarkı tavsiye ederim
ben spora gidiyorum sizleri seviyorum
özendiriyor beni yaa. kıza bakın her seferinde bişey deniyorkız bana bak benden önce kilo verirsen gebertirim seni çatlarım kıskançlıktan. bana gaz ver bişeyler yap
çok geçmiş olsun ablacım inan çok üzüldüm Allah şifa versin....Sağol canım....
Demek genel olarak bu tavırdalar...Nedense bu güne kadar fark etmemişim güya ucundan kenarından sağlıkçıyım ama bire bir yaşamayınca bilemiyor insan...
Daficiğim ;evladı Down sendromlu ve anneye çok düşkün.Hastaneye yatacak ve eve gelmeyecek diye çok büyük korkuları var.Çocuk eridi zapzayıf oldu üzüntüden ;bu çocuğa gözdağı veriyor.Evlat yani her şeyden kıymetli nasıl kıyıyor diye üzülüyorum..Hadi dayımı koy bir tarafa o eşidir anlar veya anlamaz ama unutur yada af eder ama bu çocuk engelli ve çok duygusal..Bir anne böyle yapmamalı...
Saçları döküldü diye peruk takıyor;oğlu gelip başını okşayıp öpüyormuş ve anne eski saçlarını istiyorum deyince başından peruğu fırlatıp bağırmaya başlamış elleme benim başımı saçlarımda yok artık falan diye...Çocuk şoka girmiş ağlamış...25 yaşında evladım ama
7-8 yaşında çocuk yapısında.Koca bir bedende bir bebek gibi..Herkese yapsın ama evlada yapmasın bari..Offf çok üzüldüm çok..
tamam üzülmüyorum o zaman :) bende aynıyım ya ne nefistir bu herşeyi çeker yasaol ablacım insallah
:) teşekkürler Yena..evet benimde burada gidip memnun olanlar vardı..
artık bu işi basarmalıyım..
ablacım sana maaşallah ama sen yetişirsin buna da..
işler ayna çal çal oyna
gece gece bir kahkaha attırdın bana
sen çok yaşa
yok yok üzülme benim için canım..
zaten böle seyleri herzaman ceker benim pis boğazım
Beyzuş ablacım anşattıklarına kulak misafiri oldum çok zor..çok üzüldüm
Allah yardım etsin hastanıza da,ailesine de..
bunu ben bu hafta sibel can'dan dinledim yeni kasetinde varmış bir tv programında dedi[video=youtube;7KCydhq9TJ4]http://www.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4[/video]
Adını dağlara yazdım yarim
Buğulu camlara kazdım
Kışın masal dinlemek zor yarim
Hem ağladım hem anlattım
Gözyaşım kederden miydi yarim
Çektiğim kaderden miydi
İçtim hep ona sarıldım yarim
Tek dostum kadehler miydi
Özledim gitme deseydin yarim
Bırakma etme deseydin
Şimdi ardıma bakmazdım yarim
Elini tutabilseydim
Gülmeyen gözler ıslaktı yarim
Benim hayalim vuslattı
Seni sensiz yaşamak zor yarim
Beni de Allah yarattı
Aşka tövbe etmekte zor yarim
Bir daha böyle sevmekte
Ömrümde bir kere yandı kalbim
Bu canı sana vermekte...........................
bunu yazan ne güzel yazmış.......
geçmedi mi daha iyileşmedi mi kuzucuk ? alıştı tabi eve valla bende 2. dönem nasıl başlayacağım onu düşünüyorum :)Gününüz aydın olsun arkadaşlar....
OĞlumu bugün de okula götürmedim...Hırıltısı devam ediyor..Aradım öğretmenini haber verdim zaten oğlum da tembelliğe alıştı
dün akşam okulumu çok özledim gideceğim diyordu, bu sabah ''anne ben bugün de dinleneyim iyi olur diimii'' diyo sıpa
Yatakta keyif yapıyoruz tablette oyun oynuyoruz daha doğrusu o oynuyor ben izliyorum..
Kızımın da hiiç sevmediği dersten sınavı var Allah yardımcısı olsun...O okul da biz oğlumla yatkta birden kızıma haksızlık yapıyomuşum gibi geldi ;(
Kendinize iyi davranın...
bana bu yıl yemek yasak olmalı eeee 1 yıllık yedim ya :)özendiriyor beni yaa. kıza bakın her seferinde bişey deniyorkız bana bak benden önce kilo verirsen gebertirim seni çatlarım kıskançlıktan. bana gaz ver bişeyler yap
maşaallaaaaaaaaaaaahhhönümüzdeki uzun senelerde sana kaçamak yasak
sağol şekerim
selam kızlar,
sabah uyan, işe gel, çalış, bundan ibaretim henüz. uyanamadım daha. domates peynir filan atıştırdım. kahve içcem şimdide.
bencede dönemseldir geçer ablacım üzülme senÇok şişim arkadaşlar, neden anlmaıyorum henüz tam olarak bitmedi mens dönemim ondan sanırım ;(
Tartıda korkunç rakamlar görüyorum çok üzülüyorum..İyi ki izinliyim bu haftada...
1 elma,1 mandalina,1 portakal dan oluşan meyve tabağı hazırladım yedik oğluml. kış meyvelerini pek sevmememe rağmen portakala bayıldım. harikaydı tadı sulu sulu ohhhh..
Yemek olarak ıspanak pişiyor ocakta..Dünden mercimek çorba var...Kızım ve arkadaşı gelecekler ders çalışmaya. onlar için de makarna yapabilirim isterlerse şayet...
valla ya fıstık gibi olmuş maşallahh sıra bizde bacılarrrrrrr
teşekkürler meyracım..
sarkının sözlerine baktım da bana tanıdık geldi..
evin alt katında ve tam da salonumun altına denk gelen dükkanda müzik cd satılıyor
tüm gün sarkı-türkü sesi geliyor senin anlayacagın
ben de hepsini ezberledim ilk cıkan sarkıları hemen kapıyorum
bunu da sibel can da söylüyor sanırım böle yumusacık bir kadın sesinden daha güzel olmus sarkı tavsiye ederim
Yena verdigin linke bakmadan önce aklıma yıllar öncesinden ve hala hatırlayıp güldügümüz bir olay geldi.
Bursa da okurken annem kardeslerim evime gelmişti kocaman bir terasımız vardı bir yaz gecesi oturuyorduk
hemen karsı yandaki bir apartmanda gece müzik sesleri yükseldi ögrenci milleti işte(Görüklenin %90ı ögrenci..)
o evin üstündeki daireden bir kız cıktı balkona ve asagı egilip sesini kısar mısın aksam aksam bu ne gibisinden bagırmaya basladı..
3-5dakikadan sonra çirkeflestiler üstteki kız basladı saydırmaya
aptal,laf anlamaz,şişko,beyin özürlü dedi..sıralama tam tamına böyleydi..
alttaki kızdan bir ses yükseldi o an da..SENSİN ŞİŞŞKOOOO
ahahha biz gülmekten karnımızı tutuyoruz artık
annem de diyorki kız herseyi kabul etti de bir şişkoluğu etmedi bak
kızın taktığına bak ya :) her kadının az ya da çok verecek kilosu vardır sonuçta değil mi :)))) haklı yani
bu arada bende uludağ üniversitesi eğitim fakültesi mezunuyum :)
yoooooo yaşım çıkar ortaya :) 2003 mezunuyum canım. ben görüklede yaşamadım canım. en son 3-4 sene önce gittim ve bende bursayı çoooook özledim:)) ne güzel kaç senesinde mezun oldun özleem?..yaşadın mı sen de Görükle de peki..
ne güzel bir yer degil mi hala gidiyorum baharları,özlüyorum oraları
İyi akşamlar,
Esracım heyecanla bekliyorum paketiBir yandan da üzülüyorum zaten yoğunsun bir de bununla uğraştın..
MEryemcim,annenin tespiti çok hoşuma gittiDemek herşeyi kabul ediyor ama şişkoluğu asla
ÖZlemciğim,oğlum hala çok halsiz ve öksürüğüde devam ediyor...senin için zor olacak evet iki çocukla işe dönmek..Allah yardımcın olsun canım...
Nursena, tonton 1 den tonton 2 ye.nerdesin.?? bir sorun yoktur umarım..Çok yiyorsan da önemli değil kızmayız sana...
İyi akşamlar,
Esracım heyecanla bekliyorum paketiBir yandan da üzülüyorum zaten yoğunsun bir de bununla uğraştın..
MEryemcim,annenin tespiti çok hoşuma gittiDemek herşeyi kabul ediyor ama şişkoluğu asla
ÖZlemciğim,oğlum hala çok halsiz ve öksürüğüde devam ediyor...senin için zor olacak evet iki çocukla işe dönmek..Allah yardımcın olsun canım...
Nursena, tonton 1 den tonton 2 ye.nerdesin.?? bir sorun yoktur umarım..Çok yiyorsan da önemli değil kızmayız sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?