Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sensin Obez!

Çok kıskandım kadını 132 den 60 kg. olmuş ve fıstık gibi olmuş..

Ey kilo......

yeni geldim eve, işlerimi hallettim çok şükür.
çok yoruldum ama ordan oraya soğukta koşturucam diye, dondumda.

(rgl sonu + stress) kaynaklı olabilir yenam şişliğin.
stresste ödem yapabiliyo, barışa çok üzüldün kaç gündür çünkü....
bu arada kızının da sınavı iyi geçmiştir ve iyi puan alır inşaallah:)

Sensin Obez!

Ey kilo......

kadına maşaallah
bende kıskandım ne yalan söyliyim:)
fıstık gibi olmuş....
darısı bize.....
şuan onun ilk halinden farksız sayılmam -10kg haricinde......
aaaaah ah ey kiloooo.......

iyiyim canım..misafirim var oyüzden çok gelemiyorum...Rabbim işlerini rast getirsin canım ben gitmeliyim şimdi....

iyiyim canım..misafirim var oyüzden çok gelemiyorum...Rabbim işlerini rast getirsin canım ben gitmeliyim şimdi....

ecmain inşaallah, sağol canım benim....
tamam sen git datlum, işlerine misafirlerine bak:)
kolay gelsin işlerin....
bende birazdan çıkarım zaten, evdeki işler güçler işte benimde....
kim var onuda merak ettim:)
sonra yazarsın, koccaman öptüm, görüşürüz

e o zaman kaloy gelsin bacım:)
teşekkürler meyracım..

sarkının sözlerine baktım da bana tanıdık geldi..
evin alt katında ve tam da salonumun altına denk gelen dükkanda müzik cd satılıyor
tüm gün sarkı-türkü sesi geliyor senin anlayacagın
ben de hepsini ezberledim ilk cıkan sarkıları hemen kapıyorum

bunu da sibel can da söylüyor sanırım böle yumusacık bir kadın sesinden daha güzel olmus sarkı tavsiye ederim

Sensin Obez!

Ey kilo......

Yena verdigin linke bakmadan önce aklıma yıllar öncesinden ve hala hatırlayıp güldügümüz bir olay geldi.
Bursa da okurken annem kardeslerim evime gelmişti kocaman bir terasımız vardı bir yaz gecesi oturuyorduk

hemen karsı yandaki bir apartmanda gece müzik sesleri yükseldi ögrenci milleti işte (Görüklenin %90ı ögrenci..)
o evin üstündeki daireden bir kız cıktı balkona ve asagı egilip sesini kısar mısın aksam aksam bu ne gibisinden bagırmaya basladı..
3-5dakikadan sonra çirkeflestiler üstteki kız basladı saydırmaya
aptal,laf anlamaz,şişko,beyin özürlü dedi..sıralama tam tamına böyleydi..
alttaki kızdan bir ses yükseldi o an da..SENSİN ŞİŞŞKOOOO

ahahha biz gülmekten karnımızı tutuyoruz artık
annem de diyorki kız herseyi kabul etti de bir şişkoluğu etmedi bak

Ah canim... kadincagizin öyle davranmasi bence normal... yakin aile yani es ve cocuk anca onun nazini cekebilir... birde benimde tanidigim 1-2 kisi kemoterapiye basladiktan sonra hircin oldular... her halde kemoterapinin bir etkisi... allah esiyle ogluna sabir versin...

Tamam canım teşekkür ederim hızlı kilo verip almak istemiyom bi kere vereyim daha hiç gelmesinler bugünde içersem bitecek daha yapmam:44::44:

afferim canim :)

özendiriyor beni yaa. kıza bakın her seferinde bişey deniyor kız bana bak benden önce kilo verirsen gebertirim seni çatlarım kıskançlıktan. bana gaz ver bişeyler yap

Ayy gebertme kız birlikte zayıflayalım kimseler çatlamasın ben hep pofuduk olmaktan çok sıkıldım artık napıyım Sende bilirsin alışveriş zorluklarını annem benim yanımda incecik maşallah herkez kardeş olduğumuzu zannediyor annem için iyi birşey ama benim için hiçte değil demek o kadar gösteriyorum kız daha evlenmeden çocuk doğurmadan o kadar gösteriyorsam bunlar olduktan sonra öleyim ben:18: Belki yanlışlıkla istemeye gelirler evleneceğim insanın yanında da ablası gibi durduğumu söylerse biri ölürüm

Öyle işte şimdi bu benim ilk uzun süren zayıflama maratonum o yüzden bırakmıyorum ve sürekli 100 gramda olsa seviniyorum 10 kere 100 gramı görsem 1 kilo gitti ve kendimi şöyle motive ediyorum eğer her hafta 1,5 kilo versem 1 ay yaklaşık 6 kilo veririm ve 2 ayda 12 kilom gider ovv ne kadar da çookmuş diyip gülüyorum kendime deliler gibi O yüzden önüme birşey koyunca yiyesim gelmiyo ya ne kadar dramatize ettim olayımı

Öyle işte mehtabcım eğer sende istersen herşeyi yaparsın yeter ki kararlı ol sana inanıyorum

merhaba hanımlar nasılsınız ben bu gün sohbetim vardı allahım arkadaş arabaşı yapmış ısrar kıyamet bende çorbasını ve salata aldım sağol ben nekadar zor verdim bilmiyorsunuz ısrar etmeyin deyince sustular şükür kazasız atlattım şimdi salata ve çorba içicem dengelesin diye malum tavuk suyu kulandığı için iki öğün etim gitti neyse sizlerde neler var biraz geçmişe bakalyım...

çok geçmiş olsun ablacım inan çok üzüldüm Allah şifa versin....
tamam üzülmüyorum o zaman :) bende aynıyım ya ne nefistir bu herşeyi çeker ya
bunu ben bu hafta sibel can'dan dinledim yeni kasetinde varmış bir tv programında dedi
geçmedi mi daha iyileşmedi mi kuzucuk ? alıştı tabi eve valla bende 2. dönem nasıl başlayacağım onu düşünüyorum :)
kızımızın da sınavı inşallah iyi geçmiştir.
bana bu yıl yemek yasak olmalı eeee 1 yıllık yedim ya :)
bencede dönemseldir geçer ablacım üzülme sen
Sensin Obez!

Ey kilo......
valla ya fıstık gibi olmuş maşallahh sıra bizde bacılarrrrrrr

kızın taktığına bak ya :) her kadının az ya da çok verecek kilosu vardır sonuçta değil mi :)))) haklı yani

bu arada bende uludağ üniversitesi eğitim fakültesi mezunuyum :)

kızın taktığına bak ya :) her kadının az ya da çok verecek kilosu vardır sonuçta değil mi :)))) haklı yani

bu arada bende uludağ üniversitesi eğitim fakültesi mezunuyum :)

:)) ne güzel kaç senesinde mezun oldun özleem?..yaşadın mı sen de Görükle de peki..
ne güzel bir yer degil mi hala gidiyorum baharları,özlüyorum oraları

selamlar herkese,
bugün yorucu bi gün geçirdim. hastanede kayıt işleri falan vardı yarın için. şükür halloldu, yarın akşam mr çekilecek bakalım. inşallah iyi çıkar sonuçlar. sürekli sabote oldu beslenme sistemim bugün, 1600 kaloriyi geçtim bir haftadır ilk defa. eşim de gelirken çikolata getirmiş, sanki haftasonu kilo vermen yavaşladı mı diyen başkasıymış gibi.. ama peşini bırakmak yok, yarın toparlayacağım inşallah. akşam yemeği saatinde hastanede olacağım ama sağlıklı bi seçim yaparım.

Sensin Obez!

Ey kilo......

ben bu kadını ekşi sözlükten biliyorum. gerçekten inanılmaz kilo vermiş. yalnız ameliyat olduğunu bilmiyordum, o kısım biraz zorunlu hale getirse de büyük başarı yine de.

bu arada paket yola çıktı bugün :))

Beyza abla, çok zor bi konudan bahsetmişsin. üzüldüm duruma. sanırım hayatla ölüm arasında çok farklı bakış açısı geliştiriyor hastalar. ne denir ki, hastaya da yakınına da Allah kolaylık versin..

kızlar sporr feci yorucuydu..anlatamam kelimelerle..
ya da ben kondisyondan düşmüşüm bilemedim...

ilk gün oldugu için oldugunu düşündü hocamız ama bakalım..

insallah bugün 3 turu cok rahat yaptık kızlarrr dedigim günler de gelir

bu arada basımızda bir hoca vardı ve herkesle ilgileniyordu durmak dinlenmek yok yani..

İyi akşamlar,

Esracım heyecanla bekliyorum paketi Bir yandan da üzülüyorum zaten yoğunsun bir de bununla uğraştın..

MEryemcim,annenin tespiti çok hoşuma gitti Demek herşeyi kabul ediyor ama şişkoluğu asla

ÖZlemciğim,oğlum hala çok halsiz ve öksürüğüde devam ediyor...senin için zor olacak evet iki çocukla işe dönmek..Allah yardımcın olsun canım...

Nursena, tonton 1 den tonton 2 ye.nerdesin.?? bir sorun yoktur umarım..Çok yiyorsan da önemli değil kızmayız sana...

Çok yorgunum ve gözlerim yanıyor artık..evden çalıştım, sürekli ekrana bakmak göz bebeklerimi büyüttü

İYi geceler,iyi uykular arkadaşlar....

Bu arada zeynepçim,bir ara topikte kimse yok diye şikayet ediyordun şimdi topik aktif ama sen neden yoksun...Özlüyoruz seni..Yoksa senin de İnstagram'da yeni diyet arkadaşlarınmı var

:)) ne güzel kaç senesinde mezun oldun özleem?..yaşadın mı sen de Görükle de peki..
ne güzel bir yer degil mi hala gidiyorum baharları,özlüyorum oraları
yoooooo yaşım çıkar ortaya :) 2003 mezunuyum canım. ben görüklede yaşamadım canım. en son 3-4 sene önce gittim ve bende bursayı çoooook özledim

inşallah geçer öksürüğü kuzunun.
evet ablacım ya benim için zor olacak hemde çok zor olacak

merhaba arkadaşlar
bende bugün biraz normal insanlar gibi yedim o yüzden menümü paylaşayım artık.
sabah:1 mandalina
ara:yeşil çay
öğlen:bir kase tavuk suyu çorba lahana salatası
ara:yeşil çay+bir bardak greyfurtsuyu
akşam:2 küçük köfte+2 yk bulgur+2yk yoğurt
bir fincan türk kahvesi

gripten dolayı pek iştahım yok ama ilaç alıyorum diye zorla yedim.

canım hiç sıkılma, kargo yolumun üzerindeydi. buna üzüleceksin diye girdim yazmaya bak, sonra instagram falan laf yiyorum, olmuyor

barış da iyileşsin artık, yarın toparlanır umarım. gerçi bi 10 gün sürüyormuş diyolar..

iyi aksamlar kizlarrrr

menümü yazayim

sabah: 1dilim ekmek, kibrit kutusu kadar kasar peynir

ara:yapmadim

ögle: 2adet tavada yumurta, 1domates, 8 ince dilim salatalik

ara: yogurt

aksam: patlican kebabi a la Gökçe, 1corba kasigi pilav

ara: elma

yaklasik 3litre su
öglen 2bardak siyah çay az sekerli

birazdanda yesil cay icerim

Patlican kebabi a la Gökçe tarifi.

2adet havuc
1adet yesil kabak
1adet patlican
3adet domates
geçen günden kalan köfteler

Hepsini halka seklinde dograyip. once patlicani hasladim. sonra o sicak suyun icine havucu, kabagi ekledim. onlar beklerken domatesleri kaynattim azicikta salça koydum icine. baharatlari azicik tuz.
sebzeleri cikardim sudan cam tabaga döktüm hepsini, köfteler ile karistirdim. üstünede domates sosunu döktüm firina verdim :)
Ve cooook enfes bir tat oldu. Hicte yag koymadim. hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…