- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Ohhh ohhh özlemcim iyi beslenmişsinyediklerin süt olsun bebişe...
Eşinin çiğköftesi meşhur galiba...Yengem urfalı oda yumurtalı köfteyi çok sık ve istek üzerine yapar..
Çiğköfteyide çok güzel yapar ama ben etli yiyemiyorum içim almıyor..
Ruslar için güzellik bakımından üstün ırk derler ama dediğin gibi ileri yaş dönemleri kötü..Bir de erkekleri tipsiz)
biz çocukken derlerdi ki rusya da yaşlıları sabun fabrikasın da sabun yapıyorlar..)
Beyzuşum hoşgeldin canım...Nasılsın.?
Sorma kahroluyorum oğlanın tıkanmasına...İnşallah düzelecek..
Asuu bebek kızmı erkekmi.?
Annesinin en korktuğu da oydu zaten abisi 7 aylık doğmuş küveze koymuşlar bu da öyle olur diye korkuyordu
35 haftalık doğdu tam sınırdaymış küvezden kurtardı şükür ama annesinin daha sütü gelmiyor malesef hastanede şırıngayla mama verdik şimdi uğraşıyor emmesi için inşallah süt getirecek kadar emebilir
merhaba kızlar günlerim yogun geçıyor dün hiç bakamadım topige bugün okudum..
aklımda kalanlardan gideyim:))
Yena gecmiş olsun oğlusuna insallah cabuk atlatır..salgın cok kötüymüş haberlerde bile sölediler..
Masalmelek evet canım seni anlıyorum ben de dürüm pizza tarzı yedigim zaman migdem bagırsaklarım agrıdı
ki ben normalde hiç hissetmezdim böyle seyler..sanırım dietin yan etkileri
Chickpean cücüşüm sen gelmişsin...hayırsız arkadasım benim
başka neler okumustum ki unuttummmm
hmm Mehtappp iyi tatiller kuzu sana süper olucak sabahları sıcak yatagından cıkmak zorunda kalmıcaksın 1 hafta
ilbatumm özlemm sana da maaşallahhhh bu kadar yemeye 200gr hiç bişe degil..
okudum okudum da canım tatlı,çikolatalı bişeler istedi yaf
O da aynen öyle yapıyor canım inşallah başarırlar :)sürekli sağsın ve emzirsin alışıcak bir şekil de bebekler tahminimizden çok daha güçlüler...
Benim de hep 3.günü geldi sütüm...ayrıca doktorların demesi 3 gün dayanabilirimiş bebek açlığa...Artık anne karnın da nasıl hazırlıklı çıkıyorlarsa)
Geçmiş olsun canımarkadaşlar evet salgın çok kötü 3 gündür ciğerlerim çıkacak sanki öksürükten.Bugün işe de gitmedim çok fenayım kulaklarım tıkalı kafam sersem gibi.
ve nasıl hasta oldum anlamadım.Birden cumartesi günü öksürmeye başladım ve elim ayağım tutmadı.Dikkat edin valla.Gerçi ben çok koruyordum kendimi ama nereden bulaştı girdi vücuduma anlamadım.
Hayırlı olsun canım inşallah faydalı olur senin içinbugün kendim için birsey yaptım vee B-Fit e yazıldım
artık sportik bir mmery varrr
yarın tarıcaklar ve beden ölçülerimi alıp aysonu da kıyaslama yapacaklar..
bakalım heyecanlıyım:))
sizlere de gün be gün anlatırım:))
arkadaşlar evet salgın çok kötü 3 gündür ciğerlerim çıkacak sanki öksürükten.Bugün işe de gitmedim çok fenayım kulaklarım tıkalı kafam sersem gibi.
ve nasıl hasta oldum anlamadım.Birden cumartesi günü öksürmeye başladım ve elim ayağım tutmadı.Dikkat edin valla.Gerçi ben çok koruyordum kendimi ama nereden bulaştı girdi vücuduma anlamadım.
bugün kendim için birsey yaptım vee B-Fit e yazıldım
artık sportik bir mmery varrr
yarın tarıcaklar ve beden ölçülerimi alıp aysonu da kıyaslama yapacaklar..
bakalım heyecanlıyım:))
sizlere de gün be gün anlatırım:))
BEYZUŞŞŞ, ne zaman dönüyorsun yuvana:?
Yenacım barış nasıl bugün bir de senin iş durumun rahatladı değil mi artık
Ben cevap vereyim döndü bile :)))
allah rahmet eylesin canim... Iyi olmus canim sevap islemissiniz
gelen kilolarin hepsi geri gider merak etme canim, takma kafana
Sağolasın canım.Allah razı olsun. İnşallah öyle olacak veririz inşallah. Sağolasınnn. Senin nasıl gidiyor diyet ben geçmişe pek bakamadım burdan sorayım :)
allah rahmet eylesin canim... Iyi olmus canim sevap islemissiniz
gelen kilolarin hepsi geri gider merak etme canim, takma kafana
Sağolasın canım.Allah razı olsun. İnşallah öyle olacak veririz inşallah. Sağolasınnn. Senin nasıl gidiyor diyet ben geçmişe pek bakamadım burdan sorayım :)
canim bende 95.1kgydim en son burda ve 98.1kg ye ciktim 1bucuk haftada...
2gün ayran detoksu yaptim ve suan 96.0kgyim :)
simdi normal bir diyete devam :) insallah vericem artik...
asucum daha iyi en azından rahat nefes alıyor ama halsiz ve keyifsiz gibi geliyor bana...
İkinci bir emre kadar rahatladı işim evet
Sen nerden biliyosun)
BEYZUŞŞŞ, ne zaman dönüyorsun yuvana:?
Bugün döndük canım...
Gönül ablada geldi komşuyla beraber..Benim ayağım daha iyileşmediği için hastaneye falan götüremem diye komşuyuda aldı geldi..
Son kemoterapisini yapacaklar çarşamba günü..Sonra radyoterapi uygulanacak...
Biraz canım sıkkın fark etmiş olduğunu sanıyorum..Gönül abla çok kötü bir psikolojide hastalandığından beri dayımı ve Erman'ıçok kırıyor
hemde en zaafları olan konularda vuruyor.Hırs alır gibi..Kendini en çok seven ve ona ihtiyacı olan kişiler bunlar neden yapıyor bilmiyorum.
Hastalığının sebebi onlar değil ki..Nedir bu kırıp dökme anlamadım..Erman'ı gidip Beyza halanda kalacağım gelmeyeceğim deyip üzüyormuş..Dayımı ise grip oldu diye yerden yere vurdu memlekette hemde yanımızda.Neden dikkat etmemiş hastalanmış ona da bulaştıracakmış diye...
Oysa garip dayıcığım 70 yaşında evin yemeğini günlük üstün körü temizliğini bile yapıyor;yeter ki iyi olsun diye...
Bütün bunları gördükçe eşim köpürüyor zaten pek sevmez Gönül ablayı(çok geçerli ve sağlam nedenleri var ve haklı)...
Şimdi de radyoterapiyi illa İstanbul'da yaptıracağım diye tutturdu oysa Trakya tıpta yaptırma imkanı var...Eşim köpürüyor ben iki aradayım...Hastalığını kullanıyor diye kızıyor.Ayrıntıya girmeyeyim dedim ya eskiye dayanan haklı nedenleri var..Ben çok arada kaldım çok sıkıldım...
Hasta insan elimizden geleni yapmalıyız elbette ama Ermancığıma olan tavrı beni deli etti...İşte böyle canım..
selamun aleyküm güzeller
nasılsınıızz
yena cım şerbetli paşaya geçmiş olsun kıyamam ben ona
AAD geçmiş olsun canım. mevlitinizide Allah kabul etsin
masalmelek, panel sizede geçmiş olsun kızlar
hepinize Allah şifalar versin
yeni gelenlerde hoş gelmişler
canım senin ayağın neden iyileşmedi daha, doktoramı gitsen acaba..:26:
Öncelikle arada kalmana çok üzüldüm canım..gelme diyemezsin sen de...
Gönül abla kırıp dökerek bence intikam alıyor beyzuşum ve ne yazık ki kendini haklı görüyor...Eşinin grip olması bile onu çok kızdırıyor '' ben böyle ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşırken eşim beni düşünmeyip üstüne grip olup beni tehlikeye atıyor'' diyordur..
Kemo nun yan etkisi artı böyle çok ciddi rahatsızlık yaşayanların psikolojileri ciddi oranda değişirmiş..
Artı psikiyatrla görüştürme olanağı yaratamazmısınız...
bu arada sen canını sıkma lütfen, eşin de haklıysa üstüne gitmemeye çalış geçici günler bir an önce atlatırsınız inşallah...
Çok yakın arkadaşım söylediklerini yaşıyor şu an...Annesi meme kanserini atlattı şimdi babası prostat kanseri annesi ilgilenmiyormuş bile babasıyla, sürekli kendini düşünüyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?