ES SAMED:
Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir.
paylaşım çok güzel allah razı olsun.Yastığımın altında,çantamda,her yerde zikirmatiğim vardır.Çektikçe mutlu oluyorum çünkü.Enazından sürekli yapabildiğim bir bu var zaten.
Zikir, mârifet yolunun esası, ibâdetin özü, imanın alâmeti ve Allah'ü Teâlanın kapısını çalmaktır. Kalbin temizleyicisi ve imanın alametidir. Zikrullah yani Allah'ü Teâla'yı anmak dil, kalb, tefekkür gibi yollarla olur.
ki esma kitabım var ne zaman sıkıntılı olup içinden bugün neye ihtiyacım var diye çeksem tam o günkü ruh halime göre çıkar.Benim için manevi güç.
Erman için dileklerine teşekkürler..Melek gibi biri bir görsen bayılırsın...
ıı şey şöyle kii
ablaam benim anneem anaaaaaaaammsağ ol ablacım inşallah güzel olur bakcez görcez arkadaşımdan hızlı olamayız sanırım ya o arkadasım ışık hızıyla ilerliyor 1 şubatta nişanı var
benim ki muğlada yasıyor. eski işyerimden arkadaşımdı. yapı markette calısıyor şimdi işine gücüne asılan cinsten. oğlak burcu ya ondan biraz işkolik. kick boks yapıyor bide. gidiyor sinirini stresini orda atıyor pamuk gibi geliyor sonraadam spor yapıyor ben halaa oturuyorum. özendigimden başlıcam bende artık yatı yok katı var arabası yok. 87li. güzel anlaşıyoruz, hayvanlarla haşır neşir çok hoşuma gidiyor geldiginde köpek sahiplencek hatta duygusal ama romantik değil. bunuda kabul etmesi var bide "odunu istedigin kadar yont ne olur" diyor.
selam millet.....
bugün bende de bi göğüs ağrısı, öksürük var....
önemli bişey değil tabi canım, üşütme biliyorum kendimi.....
ama nerede üşüttüm böyle anlamadım. benim kanaatim; bu kış mevsiminde kar mevsim normallerinde yağmayınca mikroplar kırılmıyor,
sonrada böyle çeşit çeşit mikroplara neden oluyo malesef
aslında bu mevsimlerin bozulmasınada bizler sebebiz yine bence.....
Geçmiş olsun Meyracığım..
Kendine iyi bak.Acil şifalar;inşallah ilerlemez de böyle kalır ve geçer gider.
kızlar size birşey sorucam?
siz yeşilçayı ne kadar süre demliyorsunuz??
tabi açık olarak aldığınız yeşilçayı ne kadar sürede? sallama olanları ne kadar sürede??
haydi kızlar bekliyorum cevaplarınızı:)
vallahi ben poset yesil cayi bir bardagin icine atiyorum kaynamis suyuda koyuyorum... icene kadar icinde duruyor o poset... oyle yani :)
bende dün adet oldum... insallah içimdeki tatli canavari ortaya cikmaz... hazir 2kg vermisken...
tamam canımcım.
yalnız demlemenin bi süresi olması gerekliymiş, yoksa fazlası zarar veriyomuş bünyeye.
tamam canımcım.
yalnız demlemenin bi süresi olması gerekliymiş, yoksa fazlası zarar veriyomuş bünyeye.
çok sağol beyzuş ablacığım, inşaallah.
koca aktar gözümden bişeyler içeyim bari:)
mesela bi adaçayı......
sen nasılsın ablacım görüşmeyeli?
zararı ne olabilirki
bende duydum zararli oldugunu ama tembellik iste
Herkese merhabalar. 2 gündür menü bildirimi yapadım. Kızım biraz hastayı onunla ilgilendin. Ama artık burdayim. Bugünkü menüm ;
Sabah :1 küçük kepekler ekmekli tost, 4 zeytin, yeşillik, ıhlamur,
Ara:1 mandalina,1 kupa Yeşilçay, 5-6 tuzsuz badem,
Öğle: 1 tabak pirinçli İspanak yemeği, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmegi,
Ara:meyveli, tarçinli yoğurt
Aksama da pirasa yapicam yoğurtlar birlikte bide tavuksuyina sehrine çorba 1 kepçe, ekmek yok arkadasa gidicem aksam insallah ikramları geri çeviririm:))
Bu arada spor olarak koşu bandında yürüyen varmi sanki faydası olmuyo gibi geliyo bana
İyiyim canım Allaha şükür...İlla şikayet edeyim dersem hala ayağım iyileşmedi ve üzerinize afiyet ishal oldum.En önemlisi tatlı diye çıldırıyorum.Hurma yedim kesmediii.
Ihlamur da tavsiye edebilirim içine de azıcık zencefil..Arkadan öksürük gelecekse zencefil çok iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?