Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet.....

bugün bende de bi göğüs ağrısı, öksürük var....
önemli bişey değil tabi canım, üşütme biliyorum kendimi.....
ama nerede üşüttüm böyle anlamadım. benim kanaatim; bu kış mevsiminde kar mevsim normallerinde yağmayınca mikroplar kırılmıyor,
sonrada böyle çeşit çeşit mikroplara neden oluyo malesef
aslında bu mevsimlerin bozulmasınada bizler sebebiz yine bence.....

kızlar size birşey sorucam?
siz yeşilçayı ne kadar süre demliyorsunuz??
tabi açık olarak aldığınız yeşilçayı ne kadar sürede? sallama olanları ne kadar sürede??
haydi kızlar bekliyorum cevaplarınızı:)

YD:)

ah canım bak bu yönümüzde çok benziyo:)
benim hayatta en büyük tutanağım dualarımdır biliyomusun.....
senin gibi benimde elimden canlı çimen yeşili rengindeki tesbih matiğim hiç düşmez:))))
genelde elimde şu ikili gezer durur hep:) telefon ve tesbih matik:)))
otururken, yatarken, gezmedeyken, sokaktayken......
sen hangi şehirdesin canım?
konya dersen bayılazaaam:))))
ben konya.
öpüyorum kocaman

Erman için dileklerine teşekkürler..Melek gibi biri bir görsen bayılırsın...

eminim buna ablacığım.....
merhametli ablam benim......

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah......
eş dönüm noktası, çok iyi düşünmek gerekli. aş eş iş; dönüm noktaları........

bende senin gibiydim biliyomusun?:)
seni görünce aklıma gelir bazen bu.
senin gibi +90ile tanıştığımda bekardım, işte benimde kkdakiler gibi nişanlım olucakmı der dururdum, sonra nişanlandım, bende evlenipte +90a yazcammı derdim:))))
derken evlendim:)
şimdide diyorumki; acaba benimde bir bebeğim olacakmı:))))
kısmet artık.....
ya oyüzden seni bazen kendime benzetirim tatlım.

Geçmiş olsun Meyracığım..

Kendine iyi bak.Acil şifalar;inşallah ilerlemez de böyle kalır ve geçer gider.

Geçmiş olsun Meyracığım..

Kendine iyi bak.Acil şifalar;inşallah ilerlemez de böyle kalır ve geçer gider.

çok sağol beyzuş ablacığım, inşaallah.

koca aktar gözümden bişeyler içeyim bari:)
mesela bi adaçayı......

sen nasılsın ablacım görüşmeyeli?

vallahi ben poset yesil cayi bir bardagin icine atiyorum kaynamis suyuda koyuyorum... icene kadar icinde duruyor o poset... oyle yani :)

bende dün adet oldum... insallah içimdeki tatli canavari ortaya cikmaz... hazir 2kg vermisken...

bende dün adet oldum... insallah içimdeki tatli canavari ortaya cikmaz... hazir 2kg vermisken...

bende yeşil atıp su koyup içiyorum bitince birdaha doldurup içiyorum hem iki bardak içmiş oluyorum benim diyetisyenim adetliyken kiloda verilmez alınmazda diyor ama ben hiç cesaret edip deneyemedim

Herkese merhabalar. 2 gündür menü bildirimi yapadım. Kızım biraz hastayı onunla ilgilendin. Ama artık burdayim. Bugünkü menüm ;
Sabah :1 küçük kepekler ekmekli tost, 4 zeytin, yeşillik, ıhlamur,
Ara:1 mandalina,1 kupa Yeşilçay, 5-6 tuzsuz badem,
Öğle: 1 tabak pirinçli İspanak yemeği, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmegi,
Ara:meyveli, tarçinli yoğurt
Aksama da pirasa yapicam yoğurtlar birlikte bide tavuksuyina sehrine çorba 1 kepçe, ekmek yok arkadasa gidicem aksam insallah ikramları geri çeviririm:))
Bu arada spor olarak koşu bandında yürüyen varmi sanki faydası olmuyo gibi geliyo bana

Biberiye cayı içen arkadaslara bi sorum olacaktı metabolizmayı hizlandiriyormuuu bide nasıl tüketiyorsunuz poşet çay olarakmi marketlerde varmi? 1 degil 3 soru oldu gerçi:)

çok sağol beyzuş ablacığım, inşaallah.

koca aktar gözümden bişeyler içeyim bari:)
mesela bi adaçayı......

sen nasılsın ablacım görüşmeyeli?

İyiyim canım Allaha şükür...İlla şikayet edeyim dersem hala ayağım iyileşmedi ve üzerinize afiyet ishal oldum.En önemlisi tatlı diye çıldırıyorum.Hurma yedim kesmediii.

Ihlamur da tavsiye edebilirim içine de azıcık zencefil..Arkadan öksürük gelecekse zencefil çok iyi geliyor..

bugunku menu paylasimi :
iki elma, kahve, bir cavdar simit, bir bardak tuzsuz ayran eve gidince de patates,kofte ve salata yiyecegim.
bol su ictim bugunluk ins bukadar olur.

zararı ne olabilirki

galiba; fazla bekleyince çayda toksin oluşuyo.

bende duydum zararli oldugunu ama tembellik iste

tembellik yapma canım, bende başlarda yapıyodum, sabahtan bi koyuyordum geceye kadar ne zaman içersem duruyodu öyle süzmeden.
ama sonra düzelttim kendimi, çünkü bazen ayrıntılar çok önemli oluyo, bu birde sağlık.
çok zor bişey değilmiş aslında, sadece kendine bunu kural edince sorun halloluyo.

geçmiş olsun tatlış.

geçmiş olsun ablacığım.....
yahu senin ayağına ne olmuştu beyzuş ablam, hatırlayamadım ben şimdi nedense???:44::44:
çay tavsiyelerin içinde çok teşekkürler:)
benim tatlı krizim pek olmaz, oluncada bazen şu iyi geliyo denerim dersen eğer.
evde kuru kayısın, iri ceviz için ve tarçının varsa benim tarif için yeterli:))))
kuru kayısıları sıcak suda yumuşayana kadar ıslat, yumuşayınca süzüp bi tabağa al beyzuş ablam.
sonra kayısının birini tarçına booolca bula, sonrada içine irice cevizden koy ve böylece ham yap:))))
bundan 3-4tanesi beni keser genelde.
ben ille tarçınlı istemiyorum dersen şayet, tarçınsız hali bile yinede tatlı krizi için iyi bence, çünkü; hem çok kalorili değil diğer tatlılara göre, hemde tadı tatlı olarak şahane, diğer tatlıları aratmıyo yani lezzetiyle.

Son düzenleme:
benim net genelde çok yavaş bugün, sizinde öylemi?
bende makineye çamaşır attım yıkanıyo:)))
bitsin asıcam ve hemen bi fasıl daha atıcam....
misafir gelince birikti bi sürü.
şuanki yıkamanın bitmesine az kaldı.....

Selamün aleykümm....

bugünüm suların kesilmesi sebebiyle sıkıntılı geçti biraz..akşam mutfağı öylece bırakıp yatmıştım....geçte olsa geldi sonunda bılaşıklar

yemek falan derken banyolarıda elden geçirdim...pazartesiden beri spor yapıyorum..dayak yemiş gibiyim elim ayağım kalkmıyo....iki

gündürde ayran detoksunu yapıyorum bugün son...beklediğim gibi eksi gördüm inşallah yarın daha eksi görürüm...ama çok yorgun

hissediyom kendimii....canım meyve istiyoo...çocuklara yediriyom ben kokluyomm....neyse yarın yerim artık....bugün günümde vardı

detoks yaptığım için gitmedim...gitseydim mamalara yok diyemezdim az yesem bile şuan zamanı değil kaçamakların....neyse benden

haberler böyle işte...ezan okunuyo gidip namazımı kılayım görüşürüz sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…