Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben seni dün gece rüyamda gördüm şimdi yazını okurken aklıma geldi.Ben bir pencereden bakıyorum yüksekte sen karşı yoldan yanında iki bayan ile geliyorsun.Saçların yüzünü kapamış ayağında kot pantolon vardı.Gri de değil daha açık bir mont vardı.Kadınlar ile birlikte gülüyordunuz aaaa dedim bu mehtap aslında seni düşünüyorum ama nick masalmelek diyorum yani aslında ikinizi gördüm gibi birşeyrüyada bile karıştırıyorum isimlerihayırolsun artık b kadardı.

çok geçmiş olsun ahretlikaynı cumartesi benim olduğum gibi direk öksürmeye başladım hiçbirşeyim yokken.
Allah şifa versin ben bol bol terledim sıcak tuttum kendimi geçti sayılır.

filtre kahve bardağında demliyorum 5-8 dk bekletiyorum içiyorum.bir saatte iki bardak filan çıkıyor içinden.
poşet olanı da 5 dk gibi bekletiyorum.

benimkiler de bunlar.Akşam oldumu vazgeçilmezlerim sizin ile paylaşayım dedim.yok konya değil ç.kale.telefon bende öyle sürekli yanımda birde kulaklık gece de bir radyom var onu dinlemeden uyuyamam.

Son düzenleme:
Günaydın canım
Özletiyorsun kendini iyice
Tartıda güzel sonuçlar alırsın inşallah ben de bu hafta da hareket yok
Öpüyorum seni kolay gelsin

saol canım bende sizleri özlüyorum vakit buldukça girmeye çalışıyorum.saol kuzum çabamız eksilere ulaşmak

şerbetli paşanın inşallah günü sağlıklı geçmiştir.

Yenamdanda lafı yidikk valla

iyi akşamlar güzellerrr

herkesler iyidir inşallah.maalesef çok fazla zaman bulup giremeiyorum akşamları da eve gel 3 gün spor sonrası ev toparla yat rutin anlıycağınız bugün menüm paylaşayaım

SABAH domatesli peynirli sandviç,açık çay ,1 fincan bitki açyı

ara 1 mandalina 1 fincan yeşilçay

ÖĞLE 1 adet karnıyarık 2 çorb kaşığı şehriyenin kendinden pilav

ara 1 elma 1 nescafe

AKŞAM Semizotu tonbalığı maydonoz ve sarımsaklı yoğurt karısımlı salata( bulduğumu kattım içine)

ara 1 yeşilçay ve meyve olur sanırım

haklisin bundan sonra tembellik yapmiycam :)

vaaay sendemi brütüs iyi olmus ayran detoksu yapmissin

Bugunki menumu yazayim...

sabah: 1tane mayali ekmek, 2kibrit kutusu kadar beyaz peynir

ara: yok

öglen: 1tabak patlican kebabi a la Gökçe :)

ara: Muz

(1turk kahvesi az sekerli
1 eti burçak biskivi)

aksam: karisik sebze haslamasi (kabak,havuc,domates,fasulye,biber)

ara: yarim portakal, yarim elma, yarim havuç

yaklasikta 3litre su
1saat sonra falan da yesil cayimi icerim

kizlar sizce parantez içindekiler haric menum nasil?

uykusuzum ve başım inanılmaz ağrıyor önceki sayfalara azda olsa baktım ama alıntı yapamadım.
hastalara şifa diliyorum. diyete devam cumaya bir şey kalmadı kızlar aman dikkat....

Meyracığım;

Kırk yılda bir İstanbul'da kar yağdı ya 20 gün kadar önce.Ayağımda dolgu topuk bot vardı çok kötü burkuldu.Hala tabanım ve yan tarafı ağrıyor.Film çektirdim bir şey yok ama galiba bir kaç lif koptu;neyse kafadaki tahtaların kırılmasından iyidir...

Tarif için teşekkürler canım.Tarçını severim;deneyeceğim..

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar
az önce köyden geldim.
işlerimide epey kolayladım.
diyetim biraz saçmasapan birşey oldu bu hafta.hiç fazla kaçırmadım.kaçamakta yapmadım ama düzensiz beslendim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.

İyi geceler
Daha az önce geldik arkadaştan ne yediğimi asla söylemem:26:
Ama çabuk tıkandım midem küçülmüş demek hoşuma gitti eskiden olsa dünyayı yer bana mısın demezdim

dafi abla hoşgeldin geçen iki hafta bende öyleydim.Bu hafta biraz daha iyiyim artık.Bakalım neler olacak cumaya
hoş bulduk canım.
çok sağol
hiç kaçamak yapmdım ama hiç suda içemedim. yeşil çay hiç tüketmedim. artı çıkmasam yetecek . eksi beklemiyorum zaten.
sende güzel bir sonuç alırsın inşallah

Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım

Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar

Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 havuç

Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 fincan latte

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum :118::122:

günaydın millet:)

üşüdüm yaaa, içeri soğukca, bir alo diyicem öğlen kaloriferi yakan kişiye biraz yükseltsin dereceyi.
geçen ay zemheri soğuktan dolayı genelde en yüksekte yakınca fatura biraz yüksek geldi, hal böyle olunca bu ayda yine para çok gelir belki diye korktu heralde kaloriferi yakan:)))))

ay burnuma yoğurt çorbası koktuuuu bi anda.....
tereyağlıca.....
nerden esti anlamadım ben bu işi:44::44:

benim bugün tartı günüm ya heycanlıyım, birazdan tartılırım, -çıksam bari(

belki bugün gezmeyede gidebilirim, sıkıldım.

günaydınnn
esraa özel msj kutun dolu olduğu için yazamadım beni listeden silersen sevinirimm biraz ara vericem diyet yapmıyorumm listede olmam anlamsıız
pc başında çok zaman harcıyorum rejim yapmayarak bide az çeki düzen vermem lazım kendime

hakkınızı helal edin

Herkese gunaydinlarrrrr :) coook tartilmak istiyorum... ama yarin tartilirim ya... yarina kadar meraktan catlamam insallah

herkese hayirli gunler hepiciginizi optumm

kizzzzzzz avatarindaki rapunzeli benim kiz cooook seviyor nerdeyse her gun cizgi filmine bakiyor 3haftadir

Herkese gunaydinlarrrrr :) coook tartilmak istiyorum... ama yarin tartilirim ya... yarina kadar meraktan catlamam insallah

herkese hayirli gunler hepiciginizi optumm

kizzzzzzz avatarindaki rapunzeli benim kiz cooook seviyor nerdeyse her gun cizgi filmine bakiyor 3haftadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…