ıı şey şöyle kii
ablaam benim anneem anaaaaaaaammsağ ol ablacım inşallah güzel olur bakcez görcez arkadaşımdan hızlı olamayız sanırım ya o arkadasım ışık hızıyla ilerliyor 1 şubatta nişanı var
benim ki muğlada yasıyor. eski işyerimden arkadaşımdı. yapı markette calısıyor şimdi işine gücüne asılan cinsten. oğlak burcu ya ondan biraz işkolik. kick boks yapıyor bide. gidiyor sinirini stresini orda atıyor pamuk gibi geliyor sonraadam spor yapıyor ben halaa oturuyorum. özendigimden başlıcam bende artık yatı yok katı var arabası yok. 87li. güzel anlaşıyoruz, hayvanlarla haşır neşir çok hoşuma gidiyor geldiginde köpek sahiplencek hatta duygusal ama romantik değil. bunuda kabul etmesi var bide "odunu istedigin kadar yont ne olur" diyor.
ne güzel olmuş yaaa cok kıskandıııımmm bende istiyorum bende bende.
bir sportiflik bir atletiklik filan maşallah maşallah
alışveriş zaten resmen diyete girme nedeni en başta. o güzelim kıyafetlere girememek ya da girip askıda durdugu gibi üzerinde durmaması filan sinir bozucu. ben karar veriyorum ama sonra bahane buluyorum kendime vazgeçiyorda değilim ama ne bileyim salıyorum unutuyorum. senin yaptıkların hoşuma gidiyor. sürekli değişik birşey deniyorsun. insan sıkılmazda.bugün sporuma başlayayım ya bak hevese geldim şimdi.
selam millet.....
bugün bende de bi göğüs ağrısı, öksürük var....
önemli bişey değil tabi canım, üşütme biliyorum kendimi.....
ama nerede üşüttüm böyle anlamadım. benim kanaatim; bu kış mevsiminde kar mevsim normallerinde yağmayınca mikroplar kırılmıyor,
sonrada böyle çeşit çeşit mikroplara neden oluyo malesef
aslında bu mevsimlerin bozulmasınada bizler sebebiz yine bence.....
filtre kahve bardağında demliyorum 5-8 dk bekletiyorum içiyorum.bir saatte iki bardak filan çıkıyor içinden.kızlar size birşey sorucam?
siz yeşilçayı ne kadar süre demliyorsunuz??
tabi açık olarak aldığınız yeşilçayı ne kadar sürede? sallama olanları ne kadar sürede??
haydi kızlar bekliyorum cevaplarınızı:)
YD:)
ah canım bak bu yönümüzde çok benziyo:)
benim hayatta en büyük tutanağım dualarımdır biliyomusun.....
senin gibi benimde elimden canlı çimen yeşili rengindeki tesbih matiğim hiç düşmez:))))
genelde elimde şu ikili gezer durur hep:)telefon ve tesbih matik:)))
otururken, yatarken, gezmedeyken, sokaktayken......
sen hangi şehirdesin canım?
konya dersen bayılazaaam:))))
ben konya.
öpüyorum kocaman
Günaydın canım
Özletiyorsun kendini iyice
Tartıda güzel sonuçlar alırsın inşallah ben de bu hafta da hareket yok
Öpüyorum seni kolay gelsin
Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel,hafif,hareketli geçsin..
Oğlum sabahın körün de uyandı bugün. hafif ateşi vardı ( 37,6 ) ama keyifliydi okula gitmeye karar verdiğini söyledi erken gidelim oyun saatini kaçırmayalım dedi beyimiz..
Bıraktım okula ama aklım onda...
Esracım evet çok zor geçiyor bu yıl...her kış değişik virüs yayıyorlar sonrada deli gibi ilaç satışı oluyor...
galiba; fazla bekleyince çayda toksin oluşuyo.
tembellik yapma canım, bende başlarda yapıyodum, sabahtan bi koyuyordum geceye kadar ne zaman içersem duruyodu öyle süzmeden.
ama sonra düzelttim kendimi, çünkü bazen ayrıntılar çok önemli oluyo, bu birde sağlık.
çok zor bişey değilmiş aslında, sadece kendine bunu kural edince sorun halloluyo.
Selamün aleykümm....
bugünüm suların kesilmesi sebebiyle sıkıntılı geçti biraz..akşam mutfağı öylece bırakıp yatmıştım....geçte olsa geldi sonunda bılaşıklar
yemek falan derken banyolarıda elden geçirdim...pazartesiden beri spor yapıyorum..dayak yemiş gibiyim elim ayağım kalkmıyo....iki
gündürde ayran detoksunu yapıyorum bugün son...beklediğim gibi eksi gördüm inşallah yarın daha eksi görürüm...ama çok yorgun
hissediyom kendimii....canım meyve istiyoo...çocuklara yediriyom ben kokluyomm....neyse yarın yerim artık....bugün günümde vardı
detoks yaptığım için gitmedim...gitseydim mamalara yok diyemezdim az yesem bile şuan zamanı değil kaçamakların....neyse benden
haberler böyle işte...ezan okunuyo gidip namazımı kılayım görüşürüz sonra...
galiba; fazla bekleyince çayda toksin oluşuyo.
tembellik yapma canım, bende başlarda yapıyodum, sabahtan bi koyuyordum geceye kadar ne zaman içersem duruyodu öyle süzmeden.
ama sonra düzelttim kendimi, çünkü bazen ayrıntılar çok önemli oluyo, bu birde sağlık.
çok zor bişey değilmiş aslında, sadece kendine bunu kural edince sorun halloluyo.
geçmiş olsun tatlış.
geçmiş olsun ablacığım.....
yahu senin ayağına ne olmuştu beyzuş ablam, hatırlayamadım ben şimdi nedense???:44::44:
çay tavsiyelerin içinde çok teşekkürler:)
benim tatlı krizim pek olmaz, oluncada bazen şu iyi geliyo denerim dersen eğer.
evde kuru kayısın, iri ceviz için ve tarçının varsa benim tarif için yeterli:))))
kuru kayısıları sıcak suda yumuşayana kadar ıslat, yumuşayınca süzüp bi tabağa al beyzuş ablam.
sonra kayısının birini tarçına booolca bula, sonrada içine irice cevizden koy ve böylece ham yap:))))
bundan 3-4tanesi beni keser genelde.
ben ille tarçınlı istemiyorum dersen şayet, tarçınsız hali bile yinede tatlı krizi için iyi bence, çünkü; hem çok kalorili değil diğer tatlılara göre, hemde tadı tatlı olarak şahane, diğer tatlıları aratmıyo yani lezzetiyle.
hoş bulduk canım.dafi abla hoşgeldin geçen iki hafta bende öyleydim.Bu hafta biraz daha iyiyim artık.Bakalım neler olacak cumaya
Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım
Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar
Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay
Ara Öğün= 1 havuç
Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği
Ara Öğün= 1 fincan latte
Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli
Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum:118::122:
Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım
Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar
Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay
Ara Öğün= 1 havuç
Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği
Ara Öğün= 1 fincan latte
Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli
Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum:118::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?