Herkese gunaydinlarrrrr :) coook tartilmak istiyorum... ama yarin tartilirim ya... yarina kadar meraktan catlamam insallah
herkese hayirli gunler hepiciginizi optumm
kizzzzzzz avatarindaki rapunzeli benim kiz cooook seviyornerdeyse her gun cizgi filmine bakiyor 3haftadir
Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım
Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar
Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay
Ara Öğün= 1 havuç
Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği
Ara Öğün= 1 fincan latte
Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli
Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum:118::122:
Hayırlı günler
Ben birazdan arkadaşıma gideceğim kahvaltıyı geçiştiridim
Nursena toparlan çabuk dön inşallah canım
Akşama görüşürüz inşallah
Selamün aleykümm....
bugünüm suların kesilmesi sebebiyle sıkıntılı geçti biraz..akşam mutfağı öylece bırakıp yatmıştım....geçte olsa geldi sonunda bılaşıklar
yemek falan derken banyolarıda elden geçirdim...pazartesiden beri spor yapıyorum..dayak yemiş gibiyim elim ayağım kalkmıyo....iki
gündürde ayran detoksunu yapıyorum bugün son...beklediğim gibi eksi gördüm inşallah yarın daha eksi görürüm...ama çok yorgun
hissediyom kendimii....canım meyve istiyoo...çocuklara yediriyom ben kokluyomm....neyse yarın yerim artık....bugün günümde vardı
detoks yaptığım için gitmedim...gitseydim mamalara yok diyemezdim az yesem bile şuan zamanı değil kaçamakların....neyse benden
haberler böyle işte...ezan okunuyo gidip namazımı kılayım görüşürüz sonra...
merhaba...kaçak geldi..
çok geçmiş olsun ahretlikaynı cumartesi benim olduğum gibi direk öksürmeye başladım hiçbirşeyim yokken.
Allah şifa versin ben bol bol terledim sıcak tuttum kendimi geçti sayılır.
Eki Görüntüle 924574 benimkiler de bunlar.Akşam oldumu vazgeçilmezlerim sizin ile paylaşayım dedim.yok konya değil ç.kale.telefon bende öyle sürekli yanımda birde kulaklık gece de bir radyom var onu dinlemeden uyuyamam.
Meyracığım;
Kırk yılda bir İstanbul'da kar yağdı ya 20 gün kadar önce.Ayağımda dolgu topuk bot vardı çok kötü burkuldu.Hala tabanım ve yan tarafı ağrıyor.Film çektirdim bir şey yok ama galiba bir kaç lif koptu;neyse kafadaki tahtaların kırılmasından iyidir...
Tarif için teşekkürler canım.Tarçını severim;deneyeceğim..
hayırlı geceler kızlar
az önce köyden geldim.
işlerimide epey kolayladım.
diyetim biraz saçmasapan birşey oldu bu hafta.hiç fazla kaçırmadım.kaçamakta yapmadım ama düzensiz beslendim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
:)Ama çabuk tıkandım midem küçülmüş demek hoşuma gitti eskiden olsa dünyayı yer bana mısın demezdim
geçmiş olsun canım su için, susuzluk kötü oluyo....
hoşgeldin datlum:)
sağol canım benim....
benimde geçti çok şükür.
canım o yeşil şişenin yanındaki şey çay demleme bardağımı?
eğer evetse bende istiyorum öyle bişey ama bulamadım hiç burada, sen netten daha iyi anlarsın bu bardağı nette nerden bulabilirim biliyomusun???
bende de çay demleme bardağı şöyle bişey var, iyi hoşta delikler iri olunca birazcık kaçırıyo tam süzmüyo süzgeç gibi.
koccaman öpüyoeum ahretlik.
Eki Görüntüle 925733
tühhh yaaaa, geçmiş olsun ablacığım
bol bol dinlendir ayağını lütfen, öpüyorum
hoşgeldin ablacığım:)
çok özledim seni:)
bu arada ellerine sağlık......
:)
YD:)
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah......
eş dönüm noktası, çok iyi düşünmek gerekli. aş eş iş; dönüm noktaları........
bende senin gibiydim biliyomusun?:)
seni görünce aklıma gelir bazen bu.
senin gibi +90ile tanıştığımda bekardım, işte benimde kkdakiler gibi nişanlım olucakmı der dururdum, sonra nişanlandım, bende evlenipte +90a yazcammı derdim:))))
derken evlendim:)
şimdide diyorumki; acaba benimde bir bebeğim olacakmı:))))
kısmet artık.....
ya oyüzden seni bazen kendime benzetirim tatlım.
açık renkler giydiysem kesin zayıflamışım dimiben seni dün gece rüyamda gördüm şimdi yazını okurken aklıma geldi.Ben bir pencereden bakıyorum yüksekte sen karşı yoldan yanında iki bayan ile geliyorsun.Saçların yüzünü kapamış ayağında kot pantolon vardı.Gri de değil daha açık bir mont vardı.Kadınlar ile birlikte gülüyordunuz aaaa dedim bu mehtap aslında seni düşünüyorum ama nick masalmelek diyorum yani aslında ikinizi gördüm gibi birşeyrüyada bile karıştırıyorum isimleri hayırolsun artık b kadardı.
cabuk döngünaydınnn
esraa özel msj kutun dolu olduğu için yazamadım beni listeden silersen sevinirimm biraz ara vericem diyet yapmıyorumm listede olmam anlamsıız
pc başında çok zaman harcıyorum rejim yapmayarak bide az çeki düzen vermem lazım kendime
hakkınızı helal edin
nasılsın şimdi ablacığım?Meyracığım;
Kırk yılda bir İstanbul'da kar yağdı ya 20 gün kadar önce.Ayağımda dolgu topuk bot vardı çok kötü burkuldu.Hala tabanım ve yan tarafı ağrıyor.Film çektirdim bir şey yok ama galiba bir kaç lif koptu;neyse kafadaki tahtaların kırılmasından iyidir...
hoş geldiiiiiiiiiiin :) inşallah -dir sen tahmin etmesende ablahayırlı geceler kızlar
az önce köyden geldim.
diyetim biraz saçmasapan birşey oldu bu hafta.hiç fazla kaçırmadım.kaçamakta yapmadım ama düzensiz beslendim. bakalım tartıya nasıl yansıyacak.
kız o mu ödüyormuşta korkmuş allahım ya :)günaydın millet:)
üşüdüm yaaa, içeri soğukca, bir alo diyicem öğlen kaloriferi yakan kişiye biraz yükseltsin dereceyi.
geçen ay zemheri soğuktan dolayı genelde en yüksekte yakınca fatura biraz yüksek geldi, hal böyle olunca bu ayda yine para çok gelir belki diye korktu heralde kaloriferi yakan:)))))
ay burnuma yoğurt çorbası koktuuuu bi anda.....
tereyağlıca.....
nerden esti anlamadım ben bu işi:44::44:
benim bugün tartı günüm ya heycanlıyım, birazdan tartılırım, -çıksam bari(
belki bugün gezmeyede gidebilirim, sıkıldım.
tartıldım, aynıyım bu haftada.
bir -olamadım gitti
nasılsın şimdi ablacığım?Meyracığım;
hoş geldiiiiiiiiiiin :) inşallah -dir sen tahmin etmesende ablahayırlı geceler kızlar
az önce köyden geldim.
kız o mu ödüyormuşta korkmuş allahım ya :)günaydın millet:)
üşüdüm yaaa, içeri soğukca, bir alo diyicem öğlen kaloriferi yakan kişiye biraz yükseltsin dereceyi.
geçen ay zemheri soğuktan dolayı genelde en yüksekte yakınca fatura biraz yüksek geldi, hal böyle olunca bu ayda yine para çok gelir belki diye korktu heralde kaloriferi yakan:)))))
ay burnuma yoğurt çorbası koktuuuu bi anda.....
tereyağlıca.....
nerden esti anlamadım ben bu işi:44::44:
benim bugün tartı günüm ya heycanlıyım, birazdan tartılırım, -çıksam bari(
belki bugün gezmeyede gidebilirim, sıkıldım.
bir -olamadım gitti
hayırlısı cınım yaaBen gözlemci olarak takılıyorum bu aralar Dönüm noktalarına gözlem sonrası geçerim artıkın
Açık renkler giydiysem kesin zayıflamışım dimiEvet de nolur nolur evet de
Cabuk dön
nasılsın şimdi ablacığım?
hoş geldiiiiiiiiiiin :) inşallah -dir sen tahmin etmesende abla
kız o mu ödüyormuşta korkmuş allahım ya :)
yarına 100 gram gider belkide daha fazla akşam az dikkat et ve erken ye mutlaka fayda edecek
yarına 100 gram gider belkide daha fazla akşam az dikkat et ve erken ye mutlaka fayda edecek
Daha iyiyim Özlemciğim...
Şöyle söyleyeyim;yürümemde sorun yok sadece fazla yürüyünce ağrı oluyor ve tabanıma bir tümsek rast gelirse acıyor.Zamanla düzelecek inşallah...İshalim geçti,halsizliğim devam ediyor.Bunun dışında çok iyiyim hamdolsun...
Sen nasılsın canım.Bir ara iştahın artmıştı (hepimize dönem dönem olduğu gibi) şimdi nasıl duruldunmu biraz canım...
Benimde geçen gün tatlı krizim tuttu hurmayla geçirmeye çalıştım ama her an baş kaldırabilir Allah korusun...
Sendekinden bende de var o işyerinde evet dediğin gibi kaçıyor içinden bende pek sevmiyorum
evde genelde kullandığım bak bu ikisinin aynısı filtre kahve bardağı Eki Görüntüle 925761 ben onu çok rahat kullanıyorum filtresi aşaığı indirdim mi bitkiler altta kalıyor iki bardakta rahat çıkıyor.
ayrıca bu demlikte var bunu çok sık kullanıyorum fiyatıda 3,5TL idi milyoncularda var.bunda da süzmeye gerek kalmıyor kapağı bu görevi yapıyor.Eki Görüntüle 925762
istersen alıp sana yollayabilirim de canım hediyem olsun.
günaydınnn
esraa özel msj kutun dolu olduğu için yazamadım beni listeden silersen sevinirimm biraz ara vericem diyet yapmıyorumm listede olmam anlamsıız
pc başında çok zaman harcıyorum rejim yapmayarak bide az çeki düzen vermem lazım kendime
hakkınızı helal edin
istersen hurmayıda tarçına batırabilirsin ablacığım, tarçın kan şekerini dengeliyor ya ondan tarçın diyorum.
ille yediricem bende sana şu tarçını:)
canım çok özletme kendini lütfen16:
Beyzuşcum geçmiş olsun yılbaşı günü bendedolmuştan düşük burktum ve ama ayağın üst kısmı tarak diyolar çıkmış bunuda bu işlerden anlayan bi abimiz var o bakınca anladı umarım öyle bir durum yoktur inşallah( çokk geçmiş olsun
kaçak ilknur 83 nerelerdesin sen bakim ??
bir -olamadım gitti
canım çok özletme kendini lütfen16:
Beyzuşcum geçmiş olsun yılbaşı günü bendedolmuştan düşük burktum ve ama ayağın üst kısmı tarak diyolar çıkmış bunuda bu işlerden anlayan bi abimiz var o bakınca anladı umarım öyle bir durum yoktur inşallah( çokk geçmiş olsun
kaçak ilknur 83 nerelerdesin sen bakim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?