Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızında benden desene kocaman öptüm onu benim favori animasyonumdur rapunzel

herkese günaydın...

yılbaşı öncesi ve sonrası hep yoğundum malesef...özledim sizleri..azimle devam edenleri kutluyorum.

geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır...herkesi öpüyorum

Hayırlı günler
Ben birazdan arkadaşıma gideceğim kahvaltıyı geçiştiridim
Nursena toparlan çabuk dön inşallah canım
Akşama görüşürüz inşallah

sen nasıl oldun canım?

Hayırlı günler
Ben birazdan arkadaşıma gideceğim kahvaltıyı geçiştiridim
Nursena toparlan çabuk dön inşallah canım
Akşama görüşürüz inşallah

arkadaşında fazla kaçırma emi:)
bende halama gidicem biraz sonra kahveye, birazda elişi falan yapar otururuz heralde.
öpüyorum

geçmiş olsun canım su için, susuzluk kötü oluyo....

merhaba...kaçak geldi..

hoşgeldin datlum:)

çok geçmiş olsun ahretlikaynı cumartesi benim olduğum gibi direk öksürmeye başladım hiçbirşeyim yokken.
Allah şifa versin ben bol bol terledim sıcak tuttum kendimi geçti sayılır.

sağol canım benim....
benimde geçti çok şükür.

canım o yeşil şişenin yanındaki şey çay demleme bardağımı?
eğer evetse bende istiyorum öyle bişey ama bulamadım hiç burada, sen netten daha iyi anlarsın bu bardağı nette nerden bulabilirim biliyomusun???
bende de çay demleme bardağı şöyle bişey var, iyi hoşta delikler iri olunca birazcık kaçırıyo tam süzmüyo süzgeç gibi.
koccaman öpüyoeum ahretlik.

tühhh yaaaa, geçmiş olsun ablacığım
bol bol dinlendir ayağını lütfen, öpüyorum

hoşgeldin ablacığım:)
çok özledim seni:)
bu arada ellerine sağlık......

Ama çabuk tıkandım midem küçülmüş demek hoşuma gitti eskiden olsa dünyayı yer bana mısın demezdim
:)

Sendekinden bende de var o işyerinde evet dediğin gibi kaçıyor içinden bende pek sevmiyorum

evde genelde kullandığım bak bu ikisinin aynısı filtre kahve bardağı ben onu çok rahat kullanıyorum filtresi aşaığı indirdim mi bitkiler altta kalıyor iki bardakta rahat çıkıyor.
ayrıca bu demlikte var bunu çok sık kullanıyorum fiyatıda 3,5TL idi milyoncularda var.bunda da süzmeye gerek kalmıyor kapağı bu görevi yapıyor.

istersen alıp sana yollayabilirim de canım hediyem olsun.

hayırlısı cınım yaa ben gözlemci olarak takılıyorum bu aralar dönüm noktalarına gözlem sonrası geçerim artıkın
açık renkler giydiysem kesin zayıflamışım dimi evet de nolur nolur evet de
cabuk dön

nasılsın şimdi ablacığım?
hoş geldiiiiiiiiiiin :) inşallah -dir sen tahmin etmesende abla
kız o mu ödüyormuşta korkmuş allahım ya :)
tartıldım, aynıyım bu haftada.
bir -olamadım gitti

yarına 100 gram gider belkide daha fazla akşam az dikkat et ve erken ye mutlaka fayda edecek

nasılsın şimdi ablacığım?
hoş geldiiiiiiiiiiin :) inşallah -dir sen tahmin etmesende abla
kız o mu ödüyormuşta korkmuş allahım ya :)
bir -olamadım gitti

yarına 100 gram gider belkide daha fazla akşam az dikkat et ve erken ye mutlaka fayda edecek

Daha iyiyim Özlemciğim...

Şöyle söyleyeyim;yürümemde sorun yok sadece fazla yürüyünce ağrı oluyor ve tabanıma bir tümsek rast gelirse acıyor.Zamanla düzelecek inşallah...İshalim geçti,halsizliğim devam ediyor.Bunun dışında çok iyiyim hamdolsun...

Sen nasılsın canım.Bir ara iştahın artmıştı (hepimize dönem dönem olduğu gibi) şimdi nasıl duruldunmu biraz canım...

Benimde geçen gün tatlı krizim tuttu hurmayla geçirmeye çalıştım ama her an baş kaldırabilir Allah korusun...

istersen hurmayıda tarçına batırabilirsin ablacığım, tarçın kan şekerini dengeliyor ya ondan tarçın diyorum.
ille yediricem bende sana şu tarçını:)

çok sağol canım benim, inan senden bunu hediye almış kadar oldum ama:)

her iki seçenekte çok güzel fikir, bilhassa cam demlik, ben bir bakayım araştırıyım milyonculardan falan, fikirler içinde çok teşekkürler canım benim:)

bak bu parçayı çok seviyorum, çok dinlendiriyor beni, sık sık dinlerim.
şimdide benden sana gelsin bu parçam:)

[video=youtube;4Mx31bpnyaQ]http://www.youtube.com/watch?v=4Mx31bpnyaQ[/video]

canım çok özletme kendini lütfen 16:

Beyzuşcum geçmiş olsun yılbaşı günü bendedolmuştan düşük burktum ve ama ayağın üst kısmı tarak diyolar çıkmış bunuda bu işlerden anlayan bi abimiz var o bakınca anladı umarım öyle bir durum yoktur inşallah ( çokk geçmiş olsun

kaçak ilknur 83 nerelerdesin sen bakim ??

iyi akşamlar güzeller incin top oynuyor modunda topic

umarım herkesler iyidir

menüm

SABAH : 2 çorba kaşığı menemen,2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin 1,5 dilim peynir 2 bardak açık çay,1 fincan bitki çayı

ara : yok unuttum iş yoğunluğundan:18:

ÖĞLE:1,5 yemekkaşığı patates yemeği,2 çorba kaşığı bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt

ara:1 mandalina 1 elma ikiside enküçüklerinden 1 nescafe

AKŞAM 2 Yemek kaşığı taze fasulye,3 çorba kaşığı yogurt ,1 dilim çavdar ekmeği

ara: k flakes kraker(60cal olanlardan) yeşil çay olur

bende durumlar böyle hepinizi kocaman öperimmm

Sağol canım;sana da çok geçmiş olsun...

Tamda dediğin gibi tarak kısmında..İlk gün(sabah olmuştu) akşam yürüyemez haldeydim...Gece bir radyoloji uzmanına gösterdim(apt. komşum) bir şey yok dedi;ertesi gün film çekildi yok bir şey ama tam iyileşmesi zaman alacak sanırım...

Bugünkü menüm...

SABAH: 1 simit,zeytin,peynir..Biraz cıssss oldu ama;oldu işte....

Ara ve öğlen yok nasıl doyduysam artık...

AKŞAM: Dünden kalan pırasadan 1 tabak ve yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek.

Acıkırım ilerleyen saatlerde diye düşünüyorum;inşallah meyva yiyerek günü kapatırım.Yarın cuma..:18::18::18::18::18:

bir -olamadım gitti

ya sikma canini... vucut direnç gosteriyordur canim... o direnc kirildimi patir patir gider kilolar

seninde ayagin icin coook gecmis olsun canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…