Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menumude yazayim :)

sabah: yarim su bardagi kadar sut. icine muesli gibi bisi. birde 1tane elma

ara: salatalik

ögle: 1buyuk kase yogurt. icine 4dilim domates, salatalik tursusu, kirmizi biber (tatli olan), 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir

ara: 1bardak sütlü kahve sekersiz. 10adet findik. 1adet kuru erik. 1adet kuru incir

aksam: 1tabak karisik sebze (haslanmis, misir, barbunya, biber, sogan, fasulye)

ara: ne yesem ki ? ha sey yiyim 1adet havuç

birde yesil cay icerim :)

nursenammm nere gidiyon kızz....hadi bikaç gün müsade az kafa dinle gel hemencik olurmu...haklısın insan sıkılıyo uzun vadeli olunca...oyüzden dinlen kafanı önce bi dağıt sonra topla gel geri olurmu...Allah emanet ol...

menüm...

kahvaltı:2 dilim t.b.ekmek,1 dilim peynir, 2 yumurtadan omlet,7 zeytin,1 kupa yeşilçay...

ara:1 kupa 9 lu çay....

öğle:1 kase çorba,salata,1 kupa yeşilçay...

araortakal,1dilim ayva...

akşam:1 porsiyon karnıbahar,turşu....

ara:1 kupa yeşilçay,bikaçtane leblebi...

kızlar nasıl menüm....

İyi akşamlarr herkeslereee

Menümü paylaşıyım

Sabah= 1 çay kaşığı kadar labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 2 yeşil zeytin+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 çay kaşığı keten tohumu+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane kivi

Öğle=1 porsiyon Omletli tavuk patates

Ara Öğün= 1 tane limonlu maden suyu

Akşam=1 havuç

İşte bu kadar sizde ne var ne yok

merhaba kızlarr nasılsını??

ben yorgun,yılgın,bitik bir haldeyim..
spora alıskın olmayan bünyenin hali bu sanırım..
ama alısacagım insallah kararlıyım:))

Meyracım simdiden yazayım sporum 180dk
şimdi biraz geçmişe bakayım

hoşgeldin meryemcim....tam kaçıyodum seni görünce vazgeçtim...bende aynı hissediyorum baya spor yaptım bende ama toplam nekadar oldu bilmiyom bi bakıcam....sallıcam bu hafta listeyi dermişimmm....

hoşgeldin meryemcim....tam kaçıyodum seni görünce vazgeçtim...bende aynı hissediyorum baya spor yaptım bende ama toplam nekadar oldu bilmiyom bi bakıcam....sallıcam bu hafta listeyi dermişimmm....

ayyy ben o kadar iddialı olmayayım:))))

çarsamba günü basladım hergün 1 saat cılgınlar gibi spor yapıyorum:))
nasılsın canım bu arada? kızlar nasıllar

ayyy ben o kadar iddialı olmayayım:))))

çarsamba günü basladım hergün 1 saat cılgınlar gibi spor yapıyorum:))
nasılsın canım bu arada? kızlar nasıllar

bende bu hafta hergün 40 dakika karın ve bacak çalıştım...bikaç günde accık accık yürüdüm...biraz ekside gördüm iyi geldi bana...ama bu akşam accık turşu yedim yarın artı olurmuyum acaba diye düşünmeden edemiyom....

iyiyim ne olsun çocuklar işler güçler uğraşıyom işte...kuzularda iyi çok şükür...misafirim vardı bikaç gündür...yarın gidicek...bende bi dip köşe temizlik yapıcam pazar günü gene misafirim var çaya onun için bişeyler düşünüyom bakalım...benden böyle sen nasılsın...

Merhaba arkadaslar karabatak gibi bir göründüm bi kayboldum.Şimdi evet yeniden burdayım.Rica etsem birileri bana yol gösterebilir mi...Yani bi kişi listemi var,kayit mi oluyoruz,yediklerimizi günluk mü yazmalız vs...

:)) iyi olmanıza sevindim..oh ohhh misafirler var demek..
ben gurbatteyim pek gelenim gidenim yok ama o karmasayı telaşı seviyorum

Merhaba arkadaslar karabatak gibi bir göründüm bi kayboldum.Şimdi evet yeniden burdayım.Rica etsem birileri bana yol gösterebilir mi...Yani bi kişi listemi var,kayit mi oluyoruz,yediklerimizi günluk mü yazmalız vs...

yeniden hoşgeldin çirkinbeti:)))

senin listeye girmen için 2 cuma bildirim yapman,hergün topice durum özeti vermen,sporsa spor yoksa menü paylasımları yapman gerekecek..3.cuma ki kilo bildiriminde listedesin..listemiz cuma sabahtan 12.30 a kadar sanırım..bu arada kilonu yazarsan yetişirsin

baska sorun varsa alayım:)

canım ilk hafta zor geçiyor sporda ama sonra rahatlıyorsun.
Ben çok yoğun geçtiğinden bıraktım hem iş hem ev spor yetişemedim.
ama ilk hafta heryerim ağrıdı nefes alırken gülerken yatarken kalkarken her yerim ağrıyordu.Sonra geçti gitti.
ağrılar geçti ben bıraktım gerçisakın bırakma inan çok faydası oluyor.

rica ederim ne demek efendim.ayrıca bende şarkı için teşekkür ederim güzel parça.Ne meşhurdu bu dizide bir dönem.

ahh canımmm insallah bende 1 hafta da alısırım..3.günümdü bugün..
b-fit e gidiyorum ve cok yordu beni ama gelince dinleniyorum evet calısan bayan için zordur..

oradaki bayanlarla konustum hepsi aynı fikirde inanılmaz inceldik diyorlar heveslendim:))

evet hele kilo verirken sıkılaştırıyor.
sanırım b-fit te aletlerde 3 tur atarak aralarında da fiziksel hareketler plates top vs gibi çalışmalar mı yapılıyor.

bende bugünkü menümü paylaşayım gerçi bugün işten birşey yiyemedim

sabah:1 bardak ayran
ara:yeşil çay
öğlen iki adet mısır patlağı bu yuvarlak olanlardan
ara:yeşil çay 1 adet küçük diyet meyveli bisküvi
akşam: 1 tabak izmir köfte+ayran

bitki çayı içiyorum artık.1 adet mandalina
yemişim aslında yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…