- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
günaydınnn
esraa özel msj kutun dolu olduğu için yazamadım beni listeden silersen sevinirimm biraz ara vericem diyet yapmıyorumm listede olmam anlamsıız
pc başında çok zaman harcıyorum rejim yapmayarak bide az çeki düzen vermem lazım kendime
hakkınızı helal edin
sen nasıl oldun canım?
bekledim ama gelmediniz bende kaçıyom şimdii.....
merhaba kızlarr nasılsını??
ben yorgun,yılgın,bitik bir haldeyim..
spora alıskın olmayan bünyenin hali bu sanırım..
ama alısacagım insallah kararlıyım:))
Meyracım simdiden yazayım sporum 180dk
şimdi biraz geçmişe bakayım
bekledim de gelmedin hiç miii beni sevmedinnn
hoşgeldin meryemcim....tam kaçıyodum seni görünce vazgeçtim...bende aynı hissediyorum baya spor yaptım bende ama toplam nekadar oldu bilmiyom bi bakıcam....sallıcam bu hafta listeyi dermişimmm....
ayyy ben o kadar iddialı olmayayım:))))
çarsamba günü basladım hergün 1 saat cılgınlar gibi spor yapıyorum:))
nasılsın canım bu arada? kızlar nasıllar
bende bu hafta hergün 40 dakika karın ve bacak çalıştım...bikaç günde accık accık yürüdüm...biraz ekside gördüm iyi geldi bana...ama bu akşam accık turşu yedim yarın artı olurmuyum acaba diye düşünmeden edemiyom....
iyiyim ne olsun çocuklar işler güçler uğraşıyom işte...kuzularda iyi çok şükür...misafirim vardı bikaç gündür...yarın gidicek...bende bi dip köşe temizlik yapıcam pazar günü gene misafirim var çaya onun için bişeyler düşünüyom bakalım...benden böyle sen nasılsın...
Merhaba arkadaslar karabatak gibi bir göründüm bi kayboldum.Şimdi evet yeniden burdayım.Rica etsem birileri bana yol gösterebilir mi...Yani bi kişi listemi var,kayit mi oluyoruz,yediklerimizi günluk mü yazmalız vs...
merhaba kızlarr nasılsını??
ben yorgun,yılgın,bitik bir haldeyim..
spora alıskın olmayan bünyenin hali bu sanırım..
ama alısacagım insallah kararlıyım:))
Meyracım simdiden yazayım sporum 180dk
şimdi biraz geçmişe bakayım
rica ederim ne demek efendim.çok sağol canım benim, inan senden bunu hediye almış kadar oldum ama:)
her iki seçenekte çok güzel fikir, bilhassa cam demlik, ben bir bakayım araştırıyım milyonculardan falan, fikirler içinde çok teşekkürler canım benim:)
bak bu parçayı çok seviyorum, çok dinlendiriyor beni, sık sık dinlerim.
şimdide benden sana gelsin bu parçam:)
canım ilk hafta zor geçiyor sporda ama sonra rahatlıyorsun.
Ben çok yoğun geçtiğinden bıraktım hem iş hem ev spor yetişemedim.
ama ilk hafta heryerim ağrıdı nefes alırken gülerken yatarken kalkarken her yerim ağrıyordu.Sonra geçti gitti.
ağrılar geçti ben bıraktım gerçisakın bırakma inan çok faydası oluyor.
ahh canımmm insallah bende 1 hafta da alısırım..3.günümdü bugün..
b-fit e gidiyorum ve cok yordu beni ama gelince dinleniyorum evet calısan bayan için zordur..
oradaki bayanlarla konustum hepsi aynı fikirde inanılmaz inceldik diyorlar heveslendim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?