Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

simcik soyle oluyor

benim annem : Istanbullu
Babam: Tokatli

Esimin annesi: Ispartali
kayinpeder: Kutahyali

ve suan kv ler ispartada yasiyor

ha birde ben Isviçre'de dogdum muhahahah cooook karisik cooook ben dünyaliyim

süpermiş yaa....bu arada geçmiş olsun deminden beri yazcam pc dondu kaldı...anca biraz toparladı kendini....

çemene bende bayılırımmmm...özelliklede kendi yaptığıma dermişim şimdi...(ukala zeynep)

yenacım sen niye sevmedin benim çemen otumuu....bayat falanmı denk geldi...eğer öyleyse kötü oluyo çünkü...

yenacımm benimde arkadaşım olurmusunn....

özelden yazcaktım açamadım bir türlü donuyo süreklii....

sagol canim :)
kendini begenmis

İYi geceler güzeller...

Yarın güzel sonuçlar görürüz inş...

kızlaar ben geldiiimm
bu akşam goncam sohbete giştmedi. komşuya gittik. ancak gelebildim.
sohbetler edilmiş. baktım sayfalar ilerlemiş hoşuma gitti
ay ben hiç sakız çiğneyemem. sitreslenirsem örgüyü alırım elime çabucak bitiyor hem

ben bu akşam sadece 1 çatal ucu aldım pastadan.2 bardakta şekersiz çay içtim. başka hiçbir ikramı almadım. en son kalk git kahvesi içmek zorunda kaldım

yağmur gözlü bendede ekli

yenacım benide ekleyebilirsin

Son düzenleme:
selam millet....

benim dün akşam boğazım indi nedense, tüm gecede boğazımdan dolayı huzursuz uyuyunca bende çok rahatsız oldum kalktım bi adaçayı yaptım yeni, yeni içtim bitirdim, biraz rahatladı boğazım ama.
bu kış içtiğim kadar başka bi zaman adaçayı içmedim ben bu kadar heralde yaaa.....
bu kış herkes baya hasta oldu
neyse çok şükürki ilaç tüketmekten daha iyidir heralde adaçayı tüketmek:44:
adaçayının kokusunu duyunca bi hoş oluyorum artık bu kış çok içtiğim için......:44:

sağol ablacım, inşaallah sende -görürsün bu hafta ablacım.

sağol canım, inşaallah:)
bana bazen çok nazar değiyo biliyomusun, bu konuda değil genel olarak diyorum yani...((

senin okulundaki işlerinde kolay gelsin inşaallah sana canımcım, belin içinde çok geçmiş olsun.
öpüyorum

Ben tokat li olaraktan :) çemeni coook seviyorum ama coook istah acici

çemeni bende çok severim, baylırım....
ama kokmasa birde o denliD

Sus Gönlüm.Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin
-Hayırlısının-olacağına inanarak sus.
Her susuşun bir Cevap Olsun.
Her susuşun Sabrın olsun.
Her susuşun 'Dua'n Olsun.

Hz.Mevlana

sıkıcı gri ankara havasından günaydın inşallah hepiniz eksili kilolarınızı paylaşırsınız ben aynen geçen haftaki kilomu koruyorum moralimi bozmuyorum sonuçta 15 kiloyu veren birisi olarak 10 kilo daha verebilirim diye kendimi gaza getiriyorum neyse kolay gelsin esracım
kilom 81
spor yok

hayırlı cumalar hayırlı sabahlar canlarım
dun babamla ugraştık butungunn kuluuk kırıstallei oynamış baş donmesi miğde bulnntısı mahvetti simdi hastanede bilmiyorum bugunde yatarmı hayırlısı
killomd malum sızsızzz geçen 15 gun artıdayım kilom 138.3 spor 40 dk
ben bu kilolardan kurtula mıycam sanırım

Tam yatma havası ama değil mi :)
Ben azcık daha uyumaya niyetliyim
Dediğin gibi verirsin tabi 10 kilo daha
Geçmiş olsun babana canım inşallah bugün toparlanır da çıkar hastaneden
Hastane koşturmacasında artı olmak normal muhtemelen ödemdir moralini bozma

Bu arAda gunaydin herkese ben gittim gideli kurallar degismemisdir herhalde bugun bildirim gunu hepinize basarilar yanlis hatirlamiosam benim 1 hafta takip zorunlulugum var onumuzdeki cuma bildirim yapip baslayacagim yanlisim varsa uyarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…