simcik soyle oluyor
benim annem : Istanbullu
Babam: Tokatli
Esimin annesi: Ispartali
kayinpeder: Kutahyali
ve suan kv ler ispartada yasiyor
ha birde ben Isviçre'de dogdummuhahahah cooook karisik cooook ben dünyaliyim
Bence de sadece Dünyalıyım de çık işin içinden))
süpermiş yaa....bu arada geçmiş olsun deminden beri yazcam pc dondu kaldı...anca biraz toparladı kendini....
çemene bende bayılırımmmm...özelliklede kendi yaptığıma dermişim şimdi...(ukala zeynep)
yenacım sen niye sevmedin benim çemen otumuu....bayat falanmı denk geldi...eğer öyleyse kötü oluyo çünkü...
yenacımm benimde arkadaşım olurmusunn....
özelden yazcaktım açamadım bir türlü donuyo süreklii....
tabiiiki ne demek...biz asuylan face sohbet ediyoruz gizli gizli.
hiii çok fenasınız sizzz...kıskandım bak şimdii....
İYi geceler güzeller...
Yarın güzel sonuçlar görürüz inş...
ay ben hiç sakız çiğneyemem. sitreslenirsem örgüyü alırım elime çabucak bitiyor hemAfiyet olsun canım..ben de içtim çayımı şimdi sakız çiğniyorum cakkada cakka bir de balon yapıp patlatıyorum...
Çok iyi oluyor bak dene sinirini stresini alıyo insanın)
Gerçi küçükken çiğnediğim de annem çok kızardı iyi değil akşamları sakız çiğnemek derdi..
asuuu, yağmurgözlü sen de eklimi.? çok merak ediyorum onu..bir kez aradım telini açmadı..
ben bu akşam sadece 1 çatal ucu aldım pastadan.2 bardakta şekersiz çay içtim. başka hiçbir ikramı almadım. en son kalk git kahvesi içmek zorunda kaldımkendine haksızlık etme canım....bende evde misafir yoksa yada biz bir yere gitmediysek idare etmeye çalışıyorum ama önüme konan hamurişine tatlıya pastaya malesef hayır demeyi beceremiyorum...ama artık daha çok asılmalıyım diyete bitirmeliyim bu işi...70 olmak istiyorum sonra nasipse daha yaşlanmadan üçüncü bebişi düşünüyorum...oyüzden daha rahat bir hamilelik için sıkı tutmalıyım....
yağmur gözlü bendede ekliBen pek çiğneyemem sakız bir süre sonra midem bulanır zor geliyor bana :)
Bir de ben stres atacağım derken eşim sinir olabilir bu duruma
Yapmurgözlüye mesaj atarım facede aktif çünkü
Ben geçen sene dukan yaparken denedim pek sevemedim köriyi hatta kimse sevmedi
Ben kekikli pul biberli tercih ediyorum
Öyle deme canım hepimiz aynıyız valla
Ben de bugün abur cubur bir sürü şey yedim
yenacım benide ekleyebilirsindoğru benim facem vardı değilmi.? İnan hiç bakmıyorum bile))
5 tane falan arkadaşım var kızım yerlere yatıyor gülmekten)
Naapim nasıl ekleyeyim seni,burdaki isminlemi olacak...Yada kızıma söyleyeyim.Ayy heyecan yaptım şimdi..
İyi akşamlar
Meyracım tebrik ederim eksilerin için
Ben sanki artıdaymışım gibime geliyor her gün değişti bu hafta kilom +1 de gördüm sabit de bugün de tartılmadım
Zaten bun çok düzensiz hep ayaküstü atıştırdım gün boyu
Günüm de hep aksiliklerle geçti
Tek güzel yanı 1 saat yürüdüm bugün
Eve gelince de yattım uyudum şimdi de çayımı içtim kendime geldim sayılır
waowwww afferim!! Bravoooo!!! nazar degmesin!!! hep boyle devam eder insallah!!
Hosgeldinnnn... Boyumuz aynikiloda yaklasik olarak ben 95kg yim :) banada kimse inanmiyor kilomu soyleyince :)
napayim okulla ugrasiyorum... pazartesi gunu basladi tekrar kosturmacam... 3hafta tatilden sonra coook zor geldi... bel agrisindan geberip gidecem her halde... :)
sizleri hala coook seviyorummmmm (özlenmisim her halde hosuma getti) :)
kocamannnn öptüm seni yenacimmm
Ben tokat li olaraktan :) çemeni coook seviyorumama coook istah acici
Tam yatma havası ama değil mi :)sıkıcı gri ankara havasından günaydın inşallah hepiniz eksili kilolarınızı paylaşırsınız ben aynen geçen haftaki kilomu koruyorum moralimi bozmuyorum sonuçta 15 kiloyu veren birisi olarak 10 kilo daha verebilirim diye kendimi gaza getiriyorum neyse kolay gelsin esracım
kilom 81
spor yok
Geçmiş olsun babana canım inşallah bugün toparlanır da çıkar hastanedenhayırlı cumalar hayırlı sabahlar canlarım
dun babamla ugraştık butungunn kuluuk kırıstallei oynamış baş donmesi miğde bulnntısı mahvetti simdi hastanede bilmiyorum bugunde yatarmı hayırlısı
killomd malum sızsızzz geçen 15 gun artıdayım kilom 138.3 spor 40 dk
ben bu kilolardan kurtula mıycam sanırım
hoşgeldin canım tekrardan:)
Tesekkurler cnm senden baskada kimseden ses cikmamis😄hayirlisi olsun iyi kilolar verelim hep beraber insallah
inşaallah canım, sağolasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?