Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

köri soslu tavuk tariflerine bakıyorum yarın tavuklu bişey yapıcam yemekte kızımın siparişi..değişik birşey olsun istiyorum...
Bu hafta düzensiz beslendik yemek yapmaya çok özenemedim baştan savma oldu oğlanın hastalığı,işler...hem yarın da cuma tıkınırım rahat rahat...

Gecmis olsun yenacim... fazla yuklenmede hemen geciversin

Hosgeldin aramizaaaaa

waowwww afferim!! Bravoooo!!! nazar degmesin!!! hep boyle devam eder insallah!!

Hosgeldinnnn... Boyumuz ayni kiloda yaklasik olarak ben 95kg yim :) banada kimse inanmiyor kilomu soyleyince :)

gökçeee, napoon, seni aramız da pek göremiyoruz...bizi sevmiyomusun artık..

napayim okulla ugrasiyorum... pazartesi gunu basladi tekrar kosturmacam... 3hafta tatilden sonra coook zor geldi... bel agrisindan geberip gidecem her halde... :)

sizleri hala coook seviyorummmmm (özlenmisim her halde hosuma getti) :)
kocamannnn öptüm seni yenacimmm

sağol canım ama keşke dediğin kadar başarılı olsaydım..bi gün böyle ama arkası gelmiyo malesef..başarılarımızın devamını diliyorum yenacım....ayrıca senin menüde bence iyi...ben olsam kek iki dilimcikle elimden kurtulmazdı...

Geçmiş olsun ve kolay gelsin ev de kalmaya alışınca koşturma zorluyor insanı değilmi.? bel ağrısı çok zor..Ben de yaşıyorum artık...MAlum kilolardan kaynaklı ;(

Son düzenleme:

bende seviyom köri soslu tavuğu yemeğe sana gelemmi yarın..

Zeynebim zaten düzenli ve başarılı olsaydık bu halde olmazdık...

ama sen genel olarak benden çok daha iradelisin bu bir gerçek. .hatta herkes benden iradeli..

ama sen genel olarak benden çok daha iradelisin bu bir gerçek. .hatta herkes benden iradeli..

kendine haksızlık etme canım....bende evde misafir yoksa yada biz bir yere gitmediysek idare etmeye çalışıyorum ama önüme konan hamurişine tatlıya pastaya malesef hayır demeyi beceremiyorum...ama artık daha çok asılmalıyım diyete bitirmeliyim bu işi...70 olmak istiyorum sonra nasipse daha yaşlanmadan üçüncü bebişi düşünüyorum...oyüzden daha rahat bir hamilelik için sıkı tutmalıyım....

Ben pek çiğneyemem sakız bir süre sonra midem bulanır zor geliyor bana :)
Bir de ben stres atacağım derken eşim sinir olabilir bu duruma
Yapmurgözlüye mesaj atarım facede aktif çünkü
Ben geçen sene dukan yaparken denedim pek sevemedim köriyi hatta kimse sevmedi
Ben kekikli pul biberli tercih ediyorum

Öyle deme canım hepimiz aynıyız valla
Ben de bugün abur cubur bir sürü şey yedim

gel canım...Ayy ne güzel olurdu senin kızla benim oğlan oynarlardı

Sen nasıl yapıyosun anlatırmısın bi zahmet...

oynarlardı vallaa...

ben genelde akşamdan yatırıyom sosa canım eşim bol baharatlı sevdiği için bir çok baharat eşliğinde accık yoğurt ve salçada koyarak dolapta dinlendiriyorum ertesi gün ister fırında ister tencerede pişiriyorum canım...

bazende sadece köriyle klasik sote yapıyorum..belli bi tarif yok yani kafama göre takılıyom o an nasıl eserse öyle yanı..genelde bütün yemeklerde aynıyımdır...

bide çemen otu diye karışık bi baharat var onuda çok kullanırım tavuk kırmızı et ve köfteye çok yakışıyo...

Geçmiş olsun ve kolay gelsin ev de kalmaya alışınca koşturma zorluyor insanı değilmi.? bel ağrısı çok zor..Ben de yaşıyorum artık...MAlum kilolardan kaynaklı ;(

sagol canim!
ya bel agrisi daha cok dik oturmaktan kaynaklaniyor bence
3hafta yamuk yumuk oturdum
saatcilerin masalari yuksek oluyor... o yuzden dik durmamiz gerekiyor... butun gun oyle durunca yoruluyor insan :)

Doğru haklısın hamilelik te daha rahat edersin...
Demek 3.düşünüyorsun hakkınız da hayırlısı olsun canım...

Genel de ben de kekik,kimyon kullanırım tavukta..acaba az bişeymi denesem hiç denemedim çünki..
Neyse yarın yaparsam bilgilendiririm sizi

Hımmmm ağzım sulandı vallla çok açım çünkü..
Çemen otunu sevmedim ben..

sağol canım nasipse eğer düşünüyorum...

bence güzel oluyo ama damak zevki tabi...dene bakalım umarım beğenirsin...

Face den yazdım canım şimdi o da aktifmiş
Sen bizi ekleyene face de

doğru benim facem vardı değilmi.? İnan hiç bakmıyorum bile ))
5 tane falan arkadaşım var kızım yerlere yatıyor gülmekten )

Naapim nasıl ekleyeyim seni,burdaki isminlemi olacak...Yada kızıma söyleyeyim.Ayy heyecan yaptım şimdi..

sen ıspartalı değilmiydin..hangi ara Tokatlı oldun
yanlışmı hatırlıyorum yoksa..:26:

simcik soyle oluyor

benim annem : Istanbullu
Babam: Tokatli

Esimin annesi: Ispartali
kayinpeder: Kutahyali

ve suan kv ler ispartada yasiyor

ha birde ben Isviçre'de dogdum muhahahah cooook karisik cooook ben dünyaliyim

simcik soyle oluyor

benim annem : Istanbullu
Babam: Tokatli

Esimin annesi: Ispartali
kayinpeder: Kutahyali

ve suan kv ler ispartada yasiyor

ha birde ben Isviçre'de dogdum muhahahah cooook karisik cooook ben dünyaliyim

Bence de sadece Dünyalıyım de çık işin içinden ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…