Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..
Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız
Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...
Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..
asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?
Gunaydinlaar bende yazmaya karar verdim kilo verme surecinde sizinle ayni seyleri yasayan insanlarla konusmak hep iyi gelmistir.etrafimda hep normal kiloda insanlar var psikolojim bozulmaya basladi herkes hakkimda ne kdr kilolu diye dusunuuomus gibi hissediyorumkilom 91.7 bugun tartildim.isin tuhafi 15 kdr kiloyu 3 ay icinde aldim aylardirda veremedim tembellikten.adet duzensizligi yasadim doktorum kilo ver dedi. korkuyorum kadinsal bi saglik problemi yasicam diye henuz cocugum yok cunku. 8 aylik evliyim.ztn yeni evliyken bu kiloyu almak canimi daha cok sikiyo.esim açık açık kilo ver lutfen dedi. hak versem mi kizsam mi bilemedim.sagligin icin bak senin iyiligin icin fln diyo ama yinede bozuluyorum bunu onun soylemesine.sabh sabah icimi dokmek iyi geldi.yikici seyler yazmayin lutfen beni anlicanizi dusundugum icin buraya yazdim.neden soyluyorum bunu cunku elestiri konusunda cok acimasiz ve herseyi soylemeye hakki oldugunu dusunen insanlar cok fazla.dobra olmakla kirici olmak arasinda ince bi cizgi vardirya hani..yeni evlisin bu ne kilo tarzi seyler duyabiliyorum ara sira..isin kotusu kocam sisko degil:) neyse durum bu arkadaslar.esim yuruyus bandi aldi bugunden itibaren hergun 45 dk yurumeye niyet ediyorum bide su sabah kral oglen prens aksam fakir diyetini denicem hadi bismillah.herkese kolay gelsin.sevgiler:)
kızçeler haftalar sonra ilk defa kilo verdim bu hafta, yeni tartıldım:)
çok sevindim, epeydir hiç kilo verememiştim çünkü
-1,3kg, 100sınırından birazcık daha uzaklaşmış durumdayım şuan çok şükür, 98,5çıktım.
yehooo:)))
Kizlar 92 kiloyum ve ole gorunuste cokta kilolu durmuyorum 80 kilosun cevapi var cevremden hep gercek kilom ogrenildiginde ise sasiriyorlar ama benim nisanlim zayif o yuzden kilo vermek istiyorum.o beni boyle istiyor kilo vermek istiyorum dedigimde ise ben seni boyle sevdim boyle kalmani istiyorum kilo verme diyor ama ben yanina yakismadigimi degil yanima yakismadigini dusynmuyorum.buyuzden ona kilo aldirdim :) ama hala zayiflamak istiyorum boyum 1.70 buarada bana ne onerirsiniz?cunku surrkliligini yapamiyorum birturlu oyuzden sureklilimigide sagliycak bisi soleyin bana lutfeen :))
gökçeee,napoon, seni aramız da pek göremiyoruz...bizi sevmiyomusun artık..
Zeynepçim senin kadar başarılı değil ama ben de yediklerimi paylaşayım...
Sabah;
3 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
6 zeytin
Ara;
1 fincan şekerli türk kahvesi
Öğle; ( Üzgün değilim yedim afiyet olsun bana)
2 minik milföy
2 minik dilim kek
Akşam;
1 kase tarhana
5 kaşık etli kereviz
Gecmis olsun yenacim... fazla yuklenmede hemen geciversin
Hosgeldin aramizaaaaa
waowwww afferim!! Bravoooo!!! nazar degmesin!!! hep boyle devam eder insallah!!
Hosgeldinnnn... Boyumuz aynikiloda yaklasik olarak ben 95kg yim :) banada kimse inanmiyor kilomu soyleyince :)
napayim okulla ugrasiyorum... pazartesi gunu basladi tekrar kosturmacam... 3hafta tatilden sonra coook zor geldi... bel agrisindan geberip gidecem her halde... :)
sizleri hala coook seviyorummmmm (özlenmisim her halde hosuma getti) :)
kocamannnn öptüm seni yenacimmm
köri soslu tavuk tariflerine bakıyorum yarın tavuklu bişey yapıcam yemekte kızımın siparişi..değişik birşey olsun istiyorum...
Bu hafta düzensiz beslendik yemek yapmaya çok özenemedim baştan savma oldu oğlanın hastalığı,işler...hem yarın da cuma tıkınırım rahat rahat...
sağol canım ama keşke dediğin kadar başarılı olsaydım..bi gün böyle ama arkası gelmiyo malesef..başarılarımızın devamını diliyorum yenacım....ayrıca senin menüde bence iyi...ben olsam kek iki dilimcikle elimden kurtulmazdı...
bende seviyom köri soslu tavuğu yemeğe sana gelemmi yarın..
Zeynebim zaten düzenli ve başarılı olsaydık bu halde olmazdık...
ama sen genel olarak benden çok daha iradelisin bu bir gerçek..hatta herkes benden iradeli..
Ben pek çiğneyemem sakız bir süre sonra midem bulanır zor geliyor bana :)Afiyet olsun canım..ben de içtim çayımı şimdi sakız çiğniyorum cakkada cakka bir de balon yapıp patlatıyorum...
Çok iyi oluyor bak dene sinirini stresini alıyo insanın)
Gerçi küçükken çiğnediğim de annem çok kızardı iyi değil akşamları sakız çiğnemek derdi..
asuuu, yağmurgözlü sen de eklimi.? çok merak ediyorum onu..bir kez aradım telini açmadı..
Ben geçen sene dukan yaparken denedim pek sevemedim köriyi hatta kimse sevmediköri soslu tavuk tariflerine bakıyorum yarın tavuklu bişey yapıcam yemekte kızımın siparişi..değişik birşey olsun istiyorum...
Bu hafta düzensiz beslendik yemek yapmaya çok özenemedim baştan savma oldu oğlanın hastalığı,işler...hem yarın da cuma tıkınırım rahat rahat...
Öyle deme canım hepimiz aynıyız vallaZeynebim zaten düzenli ve başarılı olsaydık bu halde olmazdık...
ama sen genel olarak benden çok daha iradelisin bu bir gerçek..hatta herkes benden iradeli..
gel canım...Ayy ne güzel olurdu senin kızla benim oğlan oynarlardı
Sen nasıl yapıyosun anlatırmısın bi zahmet...
Geçmiş olsun ve kolay gelsin ev de kalmaya alışınca koşturma zorluyor insanı değilmi.? bel ağrısı çok zor..Ben de yaşıyorum artık...MAlum kilolardan kaynaklı ;(
kendine haksızlık etme canım....bende evde misafir yoksa yada biz bir yere gitmediysek idare etmeye çalışıyorum ama önüme konan hamurişine tatlıya pastaya malesef hayır demeyi beceremiyorum...ama artık daha çok asılmalıyım diyete bitirmeliyim bu işi...70 olmak istiyorum sonra nasipse daha yaşlanmadan üçüncü bebişi düşünüyorum...oyüzden daha rahat bir hamilelik için sıkı tutmalıyım....
Ben pek çiğneyemem sakız bir süre sonra midem bulanır zor geliyor bana :)
Bir de ben stres atacağım derken eşim sinir olabilir bu duruma
Yapmurgözlüye mesaj atarım facede aktif çünkü
Ben geçen sene dukan yaparken denedim pek sevemedim köriyi hatta kimse sevmedi
Ben kekikli pul biberli tercih ediyorum
oynarlardı vallaa...
ben genelde akşamdan yatırıyom sosa canım eşim bol baharatlı sevdiği için bir çok baharat eşliğinde accık yoğurt ve salçada koyarak dolapta dinlendiriyorum ertesi gün ister fırında ister tencerede pişiriyorum canım...
bazende sadece köriyle klasik sote yapıyorum..belli bi tarif yok yani kafama göre takılıyom o an nasıl eserse öyle yanı..genelde bütün yemeklerde aynıyımdır...
bide çemen otu diye karışık bi baharat var onuda çok kullanırım tavuk kırmızı et ve köfteye çok yakışıyo...
Doğru haklısın hamilelik te daha rahat edersin...
Demek 3.düşünüyorsun hakkınız da hayırlısı olsun canım...
Genel de ben de kekik,kimyon kullanırım tavukta..acaba az bişeymi denesem hiç denemedim çünki..
Neyse yarın yaparsam bilgilendiririm sizi
Face den yazdım canım şimdi o da aktifmiş
Sen bizi ekleyene face de
Ben tokat li olaraktan :) çemeni coook seviyorumama coook istah acici
sen ıspartalı değilmiydin..hangi ara Tokatlı oldun
yanlışmı hatırlıyorum yoksa..:26:
simcik soyle oluyor
benim annem : Istanbullu
Babam: Tokatli
Esimin annesi: Ispartali
kayinpeder: Kutahyali
ve suan kv ler ispartada yasiyor
ha birde ben Isviçre'de dogdummuhahahah cooook karisik cooook ben dünyaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?