kızçeler haftalar sonra ilk defa kilo verdim bu hafta, yeni tartıldım:)
çok sevindim, epeydir hiç kilo verememiştim çünkü
-1,3kg, 100sınırından birazcık daha uzaklaşmış durumdayım şuan çok şükür, 98,5çıktım.
yehooo:)))
Asucum üzme kendini canım bir şekilde su akar yolunu bulur..olan bize oluyor sonra...
daficim ağrım gittikçe artıyor hafif şişlik ve bölge de renk değişkiliği de var...Sanırım yarın doktora gideceğim (çok kilolusunuz) lafını yemeyi göze alarak..Korkum alçı falan gerekirse naaparım.;(
hadi gözün aydın canım tebrikler.
inşaallah alçılık bi durum değildir....
sağol ahretliğim:)
nasılsın görüşmeyeli?
valla ne olsun işyerindeyim bir bakayım dedim bende pek giremedim.Çok enerjim düşük böyle olunca da girsemde katılmıyorum pek kimseyi etkilemeyeyim diye.
mehteran gibi oldum ben bu ay iki ileri bir geri
kıyamam üzülme ahretliğim benim
Ileri geri gidebilmekte iyi bişey canım sıkma canını.....
Allah hayırlısı ile bol bol enerji versin inşaallah sana, bu aralar herkestede var biraz enerji düşüklüğü bence canım.
clutch canım çok Allah Yardımcınız olsun inşallah Allahın izni ile çok güzel haber alacaksınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
dafi ablam çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Yaşlılık çok zor ya.
yenam geçmiş olsun sana da.İnsan kabahatlı oluncane menüsü yazayım benimkiler bu hafta şefin menüleri ayrıca işlerden yoğun işten geç geliyorum filan.İşler yoğun ama yemeye de fırsat buluyorum ya pesss diyorum ben kendime.Böyle olunca da keyfim olmuyor işte.
yolcum hadi geçmiş olsun okuyunca ferahladım.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bol bol kilo verirsiniz..
Kizlar merhaba uzun bir aradan sonra yeniden kndime zaman ayirabilecegim bir surece girdim allahdan bu surede kilo almadim hala ayni kilodayim yeniden araniza alirmisiniz beni????
sağol canım yaaa....
he meyracım önceki geldiğimde yazmayı unuttum.....- için tebrikler...darısı benimde başımaa....
burayi alinti yapmayi unutmusum
Kizlar 92 kiloyum ve ole gorunuste cokta kilolu durmuyorum 80 kilosun cevapi var cevremden hep gercek kilom ogrenildiginde ise sasiriyorlar ama benim nisanlim zayif o yuzden kilo vermek istiyorum.o beni boyle istiyor kilo vermek istiyorum dedigimde ise ben seni boyle sevdim boyle kalmani istiyorum kilo verme diyor ama ben yanina yakismadigimi degil yanima yakismadigini dusynmuyorum.buyuzden ona kilo aldirdim :) ama hala zayiflamak istiyorum boyum 1.70 buarada bana ne onerirsiniz?cunku surrkliligini yapamiyorum birturlu oyuzden sureklilimigide sagliycak bisi soleyin bana lutfeen :))
Saglik sorunum yok genetik yada psikolojik bi durum sanirim ben hep hizli kilo alirim.her ramazan fix 5 kilo alirim mesela.regli harici kesintisiz oruc tuttugum halde.diyet yapmadigim zmnlarda nasi olsa yine diyet yapcam diyete baslamadan birz daha yiyim diye diye nasi bu kadar aldim anlamadim. bilmiyorum sizlerede bu tarz seyler oluyo mu.yoyo gibi surekli alip veriyorum ztn. Hosgeldin diyen herkese tesekkur ediyorum bu arada.ilk gunum guzel gecti diyette.bakalim nasi gidicek.bu arada esimin is arkadasi bi hanim esin hamile mi diye sormus hayr diyince.o kdr kilolu deildi o nasi oldu fln demis akil veriomus bide cok sinir oldum.
İyi akşamlar
Meyracım tebrik ederim eksilerin için
Ben sanki artıdaymışım gibime geliyor her gün değişti bu hafta kilom +1 de gördüm sabit de bugün de tartılmadım
Zaten bun çok düzensiz hep ayaküstü atıştırdım gün boyu
Günüm de hep aksiliklerle geçti
Tek güzel yanı 1 saat yürüdüm bugün
Eve gelince de yattım uyudum şimdi de çayımı içtim kendime geldim sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?