Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah alçılık bi durum değildir....

hadi gözün aydın canım tebrikler.

sağol ahretliğim:)

nasılsın görüşmeyeli?

Son düzenleme:
clutch canım çok Allah Yardımcınız olsun inşallah Allahın izni ile çok güzel haber alacaksınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
dafi ablam çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Yaşlılık çok zor ya.
yenam geçmiş olsun sana da.İnsan kabahatlı olunca ne menüsü yazayım benimkiler bu hafta şefin menüleri ayrıca işlerden yoğun işten geç geliyorum filan.İşler yoğun ama yemeye de fırsat buluyorum ya pesss diyorum ben kendime.Böyle olunca da keyfim olmuyor işte.
yolcum hadi geçmiş olsun okuyunca ferahladım.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bol bol kilo verirsiniz..

inşaallah alçılık bi durum değildir....

sağol ahretliğim:)

nasılsın görüşmeyeli?

valla ne olsun işyerindeyim bir bakayım dedim bende pek giremedim.Çok enerjim düşük böyle olunca da girsemde katılmıyorum pek kimseyi etkilemeyeyim diye.
mehteran gibi oldum ben bu ay iki ileri bir geri

valla ne olsun işyerindeyim bir bakayım dedim bende pek giremedim.Çok enerjim düşük böyle olunca da girsemde katılmıyorum pek kimseyi etkilemeyeyim diye.
mehteran gibi oldum ben bu ay iki ileri bir geri

kıyamam üzülme ahretliğim benim
ileri geri gidebilmekte iyi bişey canım sıkma canını.....
allah hayırlısı ile bol bol enerji versin inşaallah sana, bu aralar herkestede var biraz enerji düşüklüğü bence canım.

Kizlar 92 kiloyum ve ole gorunuste cokta kilolu durmuyorum 80 kilosun cevapi var cevremden hep gercek kilom ogrenildiginde ise sasiriyorlar ama benim nisanlim zayif o yuzden kilo vermek istiyorum.o beni boyle istiyor kilo vermek istiyorum dedigimde ise ben seni boyle sevdim boyle kalmani istiyorum kilo verme diyor ama ben yanina yakismadigimi degil yanima yakismadigini dusynmuyorum.buyuzden ona kilo aldirdim :) ama hala zayiflamak istiyorum boyum 1.70 buarada bana ne onerirsiniz?cunku surrkliligini yapamiyorum birturlu oyuzden sureklilimigide sagliycak bisi soleyin bana lutfeen :))

Kizlar merhaba uzun bir aradan sonra yeniden kndime zaman ayirabilecegim bir surece girdim allahdan bu surede kilo almadim hala ayni kilodayim yeniden araniza alirmisiniz beni????

sağol canım yaaa....

he meyracım önceki geldiğimde yazmayı unuttum.....- için tebrikler...darısı benimde başımaa....

Kizlar merhaba uzun bir aradan sonra yeniden kndime zaman ayirabilecegim bir surece girdim allahdan bu surede kilo almadim hala ayni kilodayim yeniden araniza alirmisiniz beni????

hoşgeldin canım tekrardan:)

sağol canım yaaa....

he meyracım önceki geldiğimde yazmayı unuttum.....- için tebrikler...darısı benimde başımaa....

inşaallah canım, sağolasın:)

Saglik sorunum yok genetik yada psikolojik bi durum sanirim ben hep hizli kilo alirim.her ramazan fix 5 kilo alirim mesela.regli harici kesintisiz oruc tuttugum halde.diyet yapmadigim zmnlarda nasi olsa yine diyet yapcam diyete baslamadan birz daha yiyim diye diye nasi bu kadar aldim anlamadim. bilmiyorum sizlerede bu tarz seyler oluyo mu.yoyo gibi surekli alip veriyorum ztn. Hosgeldin diyen herkese tesekkur ediyorum bu arada.ilk gunum guzel gecti diyette.bakalim nasi gidicek.bu arada esimin is arkadasi bi hanim esin hamile mi diye sormus hayr diyince.o kdr kilolu deildi o nasi oldu fln demis akil veriomus bide cok sinir oldum.

Yaa yinemi olmadi telefondan giriyorum kusura bakmayin kizlar cvp verdigim kisi anlar umarim

menüm:

kahvaltı:2 dilim labne sürülmüş tam b. ekmek,1 kupa yeşilçay.....

ara:1 portakal...

öğle:5 kaşık taze fasulye,3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt....

akşam:5 kaşık fasulye, 3 kaşık yoğurt...

birazdan yeşilçay içicem suyum 2 litre oldu...

Zeynepçim senin kadar başarılı değil ama ben de yediklerimi paylaşayım...

Sabah;
3 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
6 zeytin

Ara;
1 fincan şekerli türk kahvesi

Öğle; ( Üzgün değilim yedim afiyet olsun bana )
2 minik milföy
2 minik dilim kek

Akşam;
1 kase tarhana
5 kaşık etli kereviz

Hoşgeldiniz aramıza,

dilerim sağlıkla hedefinize varırsınız...
Ben de çok hızlı şahane bir şekilde kilo alırım yalnız değilsin arkadaşım..

İyi akşamlar
Meyracım tebrik ederim eksilerin için
Ben sanki artıdaymışım gibime geliyor her gün değişti bu hafta kilom +1 de gördüm sabit de bugün de tartılmadım
Zaten bun çok düzensiz hep ayaküstü atıştırdım gün boyu
Günüm de hep aksiliklerle geçti
Tek güzel yanı 1 saat yürüdüm bugün
Eve gelince de yattım uyudum şimdi de çayımı içtim kendime geldim sayılır

Afiyet olsun canım..ben de içtim çayımı şimdi sakız çiğniyorum cakkada cakka bir de balon yapıp patlatıyorum...
Çok iyi oluyor bak dene sinirini stresini alıyo insanın )

Gerçi küçükken çiğnediğim de annem çok kızardı iyi değil akşamları sakız çiğnemek derdi..

asuuu, yağmurgözlü sen de eklimi.? çok merak ediyorum onu..bir kez aradım telini açmadı..

gökçeee, napoon, seni aramız da pek göremiyoruz...bizi sevmiyomusun artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…