Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok saol canım umarım oyledir

selam arkadaşlar hiç uğrayamıyorum foruma. çocukların finalleri başladı çok fazla yoğunuum bir ay falan da izin istiyorum çünkü giremediğimde yada bildirimlerimi kaçırdığımda üzülüyorum. hepinizi öptüm. umarım geri döndüğümde eksilerle dönerim.

bugünlük kilo bildirimi: 84.5 :)

tamam canım ekleşiriz
Kocaman alkış diyorum sana pastadan sadece bir çatal aldığın için...

İyi geceler canım
İnşallah güzel sonuçlar alınır benim öyle bir beklentim yok ama

benim çok var..

Geçmiş olsun meyracım....
adaçayı iyidir iç içebildiğin kadar
Ama günlük bir sınırı varmış onun da, fazlası karaciğerle ilgili sorun yaratıyormuş...

Geçmiş olsun hayriye...Düzeldimi bilgisayarınız.?

Günaydın arkadaşlar,

Hayırlı cumalar..

Meyracım benim 65 dk.yürüyüşüm var lütfen not al.

Selamlar herkese,
hayırlı cumalar olsun, güzel bildirimler yapın inşallah. ben dün sabah 9dan akşam 7ye kadar motor takmış gibi ev temizledim. zaman geçti, kafam dağıldı. pazar günü kv ile kp geliyor torunlarının doğumgününe. bir hafta kalacaklar. inşallah can sıkıcı bi şey olmaz da bizim de havamız değişir bakalım.

forum ne kadar işlevsiz gıcık bi hale bürünmüş. bildiğin temel foruma çevirmişler geliştirme yapıyoruz diye. bu kadar kadının reputasyonla ne işi olur ki. önceden beğeni yapabiliyorduk ne güzel. şimdiki beğeni de çok işlevsiz. inşallah eski haline dönme seçeneği koyarlar.

Esracım karamsar olmamak lazım tabii ki herşey insanlar için gelip geçer inşallah
Dualarımız da annen ve tüm hastalar için canım

sağol ablam, geçti o karamsar hava. Allahtan gelene razıyız, varsa bi şey elimizden geleni yaparız inşallah.

sağol ablam, amin

çok geçmiş olsun canım, kötü olmuş ya ayağını burkman çok ağrı yapar o şimdi. umarım bugün daha iyisindir. zeytini çekirdekli bi şekilde havanda dövüp sararsan ağrısını geçirebilir. gerçi kas gevşetici de sürüyorsundur. doktor konusunda seni anlıyorum bi doktor fobisi sahibi olarak. ama geçmezse git bence de canım.

çok teşekkürler Fatıma abla, amin inşallah

Ablam sana da geçmiş olsun. ihmal etme doktora git bence sen de, inşallah mevsim dönümü falan yüzündendir.

Dafi abla çok yaptığın için ağrıyo olabilir kemiklerin. istersen azalt biraz. bi de sıkılaşma hareketlerini çok sayıda ve hızlı yapmaktansa yavaş yapmak daha çok çalıştırıyor kasları

inşallah canım. çok teşekkür ederim. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah...
bu arada sana da geçmiş olsun. sanırım üşütmüşsün sen de.

çok teşekkür ederim desteğin için, amin diyorum. bu arada sen geldiğinden beri ben pek aktif değilim. muhabbet etmedik pek ama okuduklarımla çok sevdim ben seni. iyi ki gelmişsin aramıza :)

Gökçecim sana da geçmiş olsun bel ağrıların için. umarım alışınca yeni düzene geçer

Son düzenleme:
Bu arAda gunaydin herkese ben gittim gideli kurallar degismemisdir herhalde bugun bildirim gunu hepinize basarilar yanlis hatirlamiosam benim 1 hafta takip zorunlulugum var onumuzdeki cuma bildirim yapip baslayacagim yanlisim varsa uyarin

Burcu sen buradan ayrılmadan önce bi aylık listede iki kez bildirim yapmadın ve soru işareti aldın. listeyi 17956. sayfada görebilirsin. o yüzden aramıza 1 haftada dönmen mümkün değil. aslında şu şartlar altında listeye girmen de mümkün değil. 2 haftalık düzenli takip ve paylaşımla girebilirsin ama her yeni gelen gibi.

Esracım günaydın,

Demek misafirin gelecek inşallah sorunsuz çok güzel geçer...Zaten kaynın da kalırlar değilmi çoğunluk, torun için geldikleirne göre...

geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim bugün daha iyi gibi sanki, ama yürürken düzgün yürüyemiyorum ve iniş çıkışlar da yine canım çok yanıyor...
Dün şirketin doktoru sprey ve merhem yazdı özellikle sprey iyi geldi gibi bakalım...

günaydın canım

evet geliyorlar bakalım. aslında orada yer yok diye bizde kalmak istiyorlardı ama eşim olmaz öyle diye konuştu sanırım. fikir değiştirmezlerse hafta içi orada haftasonu bizde olacaklar. inşallah güzel geçer vaktimiz, gerçekten ihtiyacımız var buna :)

canım çok sevindim. aslında üstüne basmasan daha çok iyileşir ama işte mecbur seni bekliyor her iş. umarım hafta başına tamamen geçmiş olur.

saolasın canım yok canım bir ay kadar daha bekliyecekmişiz kardeşiminkınden yazıyorum onunda kılavyesi bozuk çok zor yazıyorum

geçmiş olsun canım benim ama ada çayına dikkat fazlası baş ağrısı yapıyor diye duymuştuum

ggeçmiş olsun kuzum ben kaçırdım hayırdır

Gunaydinnnn kizlarrrrrr bugun tembellik yaptim gitmedim okula ama simdide pisman oldum neyse bakalim... sabah uyandigimda cumartesi sandim sevindim... sonra cuma oldugunu fark edince moralim bozuldu... öyle yani...

Sagol canim insallah!
Misafirlerin gelcekmis. Insallah istedigin gibi gecer

bozma morali, cuma bitti bile :)

Merhabalar hayırlı cumalar herkese pek giremedim son zamanlarda ama bugünden itibaren işlerimi hallettim geldim aranıza kilo bildirimi yapayım dedim dün diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada 2 kilo 100 gr vermişim toplamda. Sporda bu hafta 150 dak. Akşamda menümü paylaşıcam inşallah:)

Günaydın arkadaşlar...Hayırlı cumalar olsun...

Artılardayım..Çok üzgünüm ve kendime kızgınım...

KİLOM:97.800

Beyzuşum hoşgeldin...MErak ettim seni...
Üzülme lütfen, artın çok fazla değil...Haftaya eksi görürsün inanıyorum ben...

boş zaman da tekrar uğrarım..

İkinizin annesine de acil şifalar diliyorum...

Esracığım;
Umarım annenin sonuçları çok çok iyi olur...Umutsuzluğa kapılma sakın..Allah yardımcınız olsun...

Daficiğim;

Sana da çok geçmiş olsun canım...Allah tarafından daha kötü sonuçlar çıkmamış ortaya..Allah korusun canlarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…