Tam yatma havası ama değil mi :)
Ben azcık daha uyumaya niyetliyim
Dediğin gibi verirsin tabi 10 kilo daha
Geçmiş olsun babana canım inşallah bugün toparlanır da çıkar hastaneden
Hastane koşturmacasında artı olmak normal muhtemelen ödemdir moralini bozma
kızlaar ben geldiiimm
bu akşam goncam sohbete giştmedi. komşuya gittik. ancak gelebildim.
sohbetler edilmiş. baktım sayfalar ilerlemiş hoşuma gitti
ay ben hiç sakız çiğneyemem. sitreslenirsem örgüyü alırım elime çabucak bitiyor hem
ben bu akşam sadece 1 çatal ucu aldım pastadan.2 bardakta şekersiz çay içtim. başka hiçbir ikramı almadım. en son kalk git kahvesi içmek zorunda kaldım
yağmur gözlü bendede ekli
yenacım benide ekleyebilirsin
İyi geceler canım
İnşallah güzel sonuçlar alınır benim öyle bir beklentim yok ama
selam millet....
benim dün akşam boğazım indi nedense, tüm gecede boğazımdan dolayı huzursuz uyuyunca bende çok rahatsız oldum kalktım bi adaçayı yaptım yeni, yeni içtim bitirdim, biraz rahatladı boğazım ama.
bu kış içtiğim kadar başka bi zaman adaçayı içmedim ben bu kadar heralde yaaa.....
bu kış herkes baya hasta oldu
neyse çok şükürki ilaç tüketmekten daha iyidir heralde adaçayı tüketmek:44:
adaçayının kokusunu duyunca bi hoş oluyorum artık bu kış çok içtiğim için......:44:
hayırlı cumalar hayırlı sabahlar canlarım
dun babamla ugraştık butungunn kuluuk kırıstallei oynamış baş donmesi miğde bulnntısı mahvetti simdi hastanede bilmiyorum bugunde yatarmı hayırlısı
killomd malum sızsızzz geçen 15 gun artıdayım kilom 138.3 spor 40 dk
ben bu kilolardan kurtula mıycam sanırım
Esracım karamsar olmamak lazım tabii ki herşey insanlar için gelip geçer inşallah
Dualarımız da annen ve tüm hastalar için canım
kızlar çok sağolun Allah razı olsun.
Allah bütün hastalara hayırlı şifalar versin.Rabbim dermansız dert vermesin.
eşlerimizdende Allah razı olsun. Allah onları bizden ayırmasın.
esracım annende dualarımızda inşallah
Kapalı ve depresif bir İzmir sabahından günaydın olsun..
Yağmur yağıp yağmamak arasın da kararsız
Onun dışın da pazar günü ayağımı burktum ben de beyzuşum gibi eksik kalmıyayım diye..
Dün acısı çıktı bugün sağ ayak topuğum ve bileğim korkunç ağırıyor oğlanı zar zor okula götürdüm özellikle merdiven inerken çok canım yanıyor bizim burası da hep iniş yokuş işim epey zor...
Kızım ve eşim illa doktora git diyorlar ama gitmek istemiyorum...Yarın iş var çok zorlanıcam gibi...
Bu arada panel ve mehtap görünmüyor..Acaba mehtap kocayamı kaçtı..
asuuu hayırdır, neden sıkıntın var.?
günaydın hanımlar mutfağa girmeden şöyle bir bakayım dedim esra senin yazdıklarını okudum allah yar ve yardımcınız olsun canım inşalllah korktuğunuzdan emin olursunuz beklemek zor bir süreç kötü düşünmeyin iyi haberlerinizi alırız inşallah
dafi ablam annenin allah yardımcısı olsun annemde babaanneme baktı aynen dediğin gibi giderdik bize dokundurmazdıki gelin yapar diye zor bir durum yaşlı annen için gerçekten zor olur ama sevabını alıyordur inşallah geçmiş olsun
Yenacım geçmiş olsun ağrın çıksa bence de Dr a gitsen iyi olur buz uygulayın dinlenmeyi de dene
Benim de bitmeyen regl canımı sıkıyor küçük kızın dersleri pek hoş değil ona sıkılıyor sıkılıyor da sıkılıyor işte
Zeynepcim iyi olmana sevindim canım
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
burda güzel bir hava var. sabah camları açtım twıstırda dönebildiğim kadar döndüm. kızlar bu hafta hergün twıstıra çıkıyorum. kalça kemiklerim çok ağrıyor. daha öncede çıkıyordum hiç öyle olmuyordu. gerçi biraz artırdım. eskiden her çıkışımda 20 veya 25 defa dönüyordum. şimdi 100 ün üzerine çıkıyorum.belkide biraz zorluyorum kendimi.
canım inşaallah yanlış anlaşılmadır, yanlış anlaşılmada olmuş olabilir.
çok çok geçmiş olsun tekrar, ve allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşaallah canım.
yanlış anlaşılma değilse bile şimdi tıp çok ilerledi, tedavisi mümkündür inşaallah, biraz zor olur belki tedavi aşaması ama geçer yinede inşaallah....
sende üzülmemeye çalış, düşünmemeye çalış lütfen.... hani daha rahat edebilmen için diyorum....
eşindende gerçekten allah razı olsun, eşin iyi birine benziyo anladığım kadarıyla, iyi koca her zaman için iyidir.....
allaha emanet olun, öpüyorum canım seni kocaman.
birde bol bol dua et, dua oku bence.
clutch canım çok Allah Yardımcınız olsun inşallah Allahın izni ile çok güzel haber alacaksınız. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
dafi ablam çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Yaşlılık çok zor ya.
yenam geçmiş olsun sana da.İnsan kabahatlı oluncane menüsü yazayım benimkiler bu hafta şefin menüleri ayrıca işlerden yoğun işten geç geliyorum filan.İşler yoğun ama yemeye de fırsat buluyorum ya pesss diyorum ben kendime.Böyle olunca da keyfim olmuyor işte.
yolcum hadi geçmiş olsun okuyunca ferahladım.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bol bol kilo verirsiniz..
napayim okulla ugrasiyorum... pazartesi gunu basladi tekrar kosturmacam... 3hafta tatilden sonra coook zor geldi... bel agrisindan geberip gidecem her halde... :)
sizleri hala coook seviyorummmmm (özlenmisim her halde hosuma getti) :)
kocamannnn öptüm seni yenacimmm
Bu arAda gunaydin herkese ben gittim gideli kurallar degismemisdir herhalde bugun bildirim gunu hepinize basarilar yanlis hatirlamiosam benim 1 hafta takip zorunlulugum var onumuzdeki cuma bildirim yapip baslayacagim yanlisim varsa uyarin
Esracım günaydın,
Demek misafirin gelecek inşallah sorunsuz çok güzel geçer...Zaten kaynın da kalırlar değilmi çoğunluk, torun için geldikleirne göre...
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim bugün daha iyi gibi sanki, ama yürürken düzgün yürüyemiyorum ve iniş çıkışlar da yine canım çok yanıyor...
Dün şirketin doktoru sprey ve merhem yazdı özellikle sprey iyi geldi gibi bakalım...
tamam canım ekleşiriz
Kocaman alkış diyorum sanapastadan sadece bir çatal aldığın için...
benim çok var..
Geçmiş olsun meyracım....
adaçayı iyidir iç içebildiğin kadar
Ama günlük bir sınırı varmış onun da, fazlası karaciğerle ilgili sorun yaratıyormuş...
Geçmiş olsun hayriye...Düzeldimi bilgisayarınız.?
selam millet....
benim dün akşam boğazım indi nedense, tüm gecede boğazımdan dolayı huzursuz uyuyunca bende çok rahatsız oldum kalktım bi adaçayı yaptım yeni, yeni içtim bitirdim, biraz rahatladı boğazım ama.
bu kış içtiğim kadar başka bi zaman adaçayı içmedim ben bu kadar heralde yaaa.....
bu kış herkes baya hasta oldu
neyse çok şükürki ilaç tüketmekten daha iyidir heralde adaçayı tüketmek:44:
adaçayının kokusunu duyunca bi hoş oluyorum artık bu kış çok içtiğim için......:44:
Esracım günaydın,
Demek misafirin gelecek inşallah sorunsuz çok güzel geçer...Zaten kaynın da kalırlar değilmi çoğunluk, torun için geldikleirne göre...
geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim bugün daha iyi gibi sanki, ama yürürken düzgün yürüyemiyorum ve iniş çıkışlar da yine canım çok yanıyor...
Dün şirketin doktoru sprey ve merhem yazdı özellikle sprey iyi geldi gibi bakalım...
Selamlar herkese,
hayırlı cumalar olsun, güzel bildirimler yapın inşallah. ben dün sabah 9dan akşam 7ye kadar motor takmış gibi ev temizledim. zaman geçti, kafam dağıldı. pazar günü kv ile kp geliyor torunlarının doğumgününe. bir hafta kalacaklar. inşallah can sıkıcı bi şey olmaz da bizim de havamız değişir bakalım.
forum ne kadar işlevsiz gıcık bi hale bürünmüş. bildiğin temel foruma çevirmişler geliştirme yapıyoruz diye. bu kadar kadının reputasyonla ne işi olur ki. önceden beğeni yapabiliyorduk ne güzel. şimdiki beğeni de çok işlevsiz. inşallah eski haline dönme seçeneği koyarlar.
Gökçecim sana da geçmiş olsun bel ağrıların için. umarım alışınca yeni düzene geçer
Gunaydinnnn kizlarrrrrr bugun tembellik yaptim gitmedim okulaama simdide pisman oldum neyse bakalim... sabah uyandigimda cumartesi sandim sevindim... sonra cuma oldugunu fark edince moralim bozuldu... öyle yani...
Sagol canim insallah!
Misafirlerin gelcekmis. Insallah istedigin gibi gecer
Günaydın arkadaşlar...Hayırlı cumalar olsun...
Artılardayım..Çok üzgünüm ve kendime kızgınım...
KİLOM:97.800
Iyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasil?
Geçmişi okuyorum ama modunuz düşmesin diye yazmadım size. Bizde durumlar biraz karışık. Dün endoskopi vardı. Doktor mide kanserinin karaciğere sıçramasindan bahsetmiş işlem sırasında anneme. Neyse parça alındı patalojiye götürdük. Şubat 11 gibi çıkacak. Biz karaciğerden korkuyorduk şimdi bi de mide ihtimali var. Mr bugün çıkacaktı ama çıkmamış. Yarın ya da cuma alacağız. Üzgünüm ama sukrediyorum. Allah hayırlısını versin her şeyin. Mrin sonucuna göre haftaya hastaneye gideceğiz ya da Pataloji sonucunu bekleyeceğiz. Umarım temiz çıkar her ikisi de.
Tadım yok pek, canım bi şey istemiyor. Diyet de yapmıyorum. Umarım sizler iyisinizdir.
esracım sonuçlar iyi çıkar inşallah canım
büyüklerimizde bizim imtihanımız.
bende bugün annemi aradım. dün sabah namazında babama abdestini aldırmış dışarıya dökmeye çıkarken düşmüş. kafam betona çarptı , sırtlarım her yerim acıyor dedi. benimde aklım onda kaldı.bu gün kardeşim köye gidecekmiş ama yinede merak ediyor insan. Allah korusunda anneme birşey olsa bizim halimiz harap. hepimizin düzeni bozulur.babamın bakımı çok zor. Allah ona iyilik sağlık versin.mecbur bakıcaz sonuçta bizim anne babamız onlar ama aklı herşeye ermeyen insanın bakımı gerçekten çok zor. hiç laftan anlamıyor. köye gittiğimizde birazcık biz ilgilenelim annem dinlensin diyoruz. hiç bir şey yaptırmıyor bize. illaki annem olucak yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?