Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım ellerine sağlık canım
kızlar tebrik ederim.
bende bu haftada bekliycem olmazsa gidicem kan testi yaptırcam
kendimden şüphe eder oldum. beşinci ayda kayıt yapmışım. şimdiki kilomdan daha az. tamam tatillerde yedim. birazda aldım ama aylardır dikkat ediyorum ve tık yok

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Okeyyy!!!okeyyy!!!

Oo kizlarr supersiniz bu listeye gore bir kac sonra grubun adi 80 kilonun altindakiler olcak tebrikler walla

HAFTANIN 1.si _________ - 1,7 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. _________ AAD
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,3 kg. _________ Meyra_

Ellerine saglik!!! :) Listede birinci olmak super birsey :))

zayiflamak icin ugrasan herkese tebriklerrrr arkadaslarrrr

Emeğine sağlık canım...

Kızlar tebrikler azminiz daim olsun bulaşıcı olsun..

)) Taktiklerini yirim senin
Kesinlikle yapıyorum nazımı merhemden sonra bir güzel ovuyor ayak bileğimi sağolsun

Ama ama

Son düzenleme:
ben kilomu yamayı unutmuştum 91 kilo listeye na zaman eklenirim acaba?
Bu arada kilo veren herkesi tebrik eder devamını dilerim

Kizlar menumu paylasayim
8:30 2 dilim tam bugday
1 parca peynir
Maydonoz
Kahve
11:00 1 tane meyveli seker
14:00 corba
Salata
16:00 1 saat yuruyus
17:00 muzlu sut
18:30 bulgur salatasi
Ayran
1/4 porsiyon dondurmali ekmek kadayifi
20:00 mandalina

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM [/TD]
[TD] 40 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD] 65 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... pentagram42
Haftanın spor üçüncüsü...... y.o.l.c.u :124::124:

sodan birinci olmakta guzelmiş ellerine salıkcanım

kızlar birkaç gündür giremiyorum zamanım hiç olmadı. umarım hepiniz iyisinizdir. kendimi topladığım en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum.

bu hafta kilo veren herkesi kutluyorum. sporcularada kocaman alkış ....

kurtulcaksın canım.... böyle düşünme lütfen...
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Kardeşim sen düşünceden ibaretsin,
Geriye kalan et ve kemiksin,
Gül düşünür gülistan olursun,
Diken düşünür dikenlik olursun.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]
Mevlana Celaleddin Rumi

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
babacığınada çok geçmiş olsun canım...

saolasın canım yok canım bir ay kadar daha bekliyecekmişiz kardeşiminkınden yazıyorum onunda kılavyesi bozuk çok zor yazıyorum

benim laptopu sana veriyim canom şimdilik:)

bu sefer gecen seferki kkadar motivasyonum yuksek deil belki yeniden obezite okuluna baslayabilirim...

önemli olan başlamak....
kolay gelsin...

kolay gelsin canım, inşaallah güzel vakit geçirirsiniz misafirlerinizle.

sorun neymiş yenacım?

Gecen hafra 87.2
Bu hafta artıdayım
bu hafta 89kg spor yok

olsun canım bozma moralini.....

dafi ablam her bünyenin kişiye özel olarak günlük alması gereken besin değeri var sende biliyorsun.
bünye bu besin değerini almadığı takdirde, yani az yendiğinde vücud genelde eyvah savaş var depo yapmalıyım moduna geçiyormuş ve o vakit yağları yakmadığı gibi yağ depolamaya bile geçermiş. her diyette günlük gerekli olan bu besin değeri tüketilmeliymiş, vücuda bazen yağı göstermeden yağ yakmasını beklememek lazımmış.
şimdi sen zaten şuan çok kilolu değilsin, oyüzden senin kilolar artık yavaş yavaş gider, ek sporla hatta.....
kiloların şuan artık yavaş yavaş gidecek düzeyde olduğu için sen günlük alman gerekli olan bu besin değerini almadığın için kilo veremiyorsundur belkide, bu bilgiler ışığında durum buki şayet bu bilgiler doğru ise tabiki.
belkide şuan ek olarak yaptığın bu sporların bile şuan sende küçük ödemlere bile sebep olarak kilodaki -yi göstermiyor hatta +olarak bile görünüyordur kilo tartımında.
diyeceğim sen artık iyi bir diyetisyene gitsen, o seni değerlendirip sana göre daha sağlıklı bi liste hazırla, sen o liste eşliğinde devam etsen, ek olarak sporda yaparak, bu şekilde kilo verebilirsin belkide diyorum, ve bu şekilde vereceğinide düşünüyorum ben şahsen şuan, hani bana bu düşüncelerim şuan mantıklı geliyo. ideal kilona ulaşana kadarda o diyetisyen eşliğinde devam edersin kilo mücadelene.
ben günlük besin tablosu karbonhidratsız yağsız olmamalı diyenlerdenim, tabiki dozunda olarak.
birde; kilolar çokken kilo vermek kolay, ayrıntı özen istemez fazla,
ama kilolalar düştükçe kilo vermek daha zorlaşıyor, ayrıntı özen durumu artıyor.

inşaallah bu fikirlerim iyi fikirlerdirde, sanada faydası olur ablam:)
kendimide inşaallah ifade edebilmişimdir sana.
koccaman öptüm

tebrikler millet:)

yehooo bende girmişim listeye bu hafta:)))

esracım ellerine sağlık.....

Ellerine sağlık canım çok teşekkür ederim bu hafta ilk üçe giremedim ama haftaya inşallah girecem

inşaallah canım

saolasın kuzum desteğin için

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin

ben kilomu yamayı unutmuştum 91 kilo listeye na zaman eklenirim acaba?
Bu arada kilo veren herkesi tebrik eder devamını dilerim

aslında kilonu yazsaydın seni bu hafta ekleyecektim. benim aklımda 91 olarak kalır diye tahmin ediyorum ama sen haftaya bildirim yaparken bu haftaki kilonu da yaz bi hafta kaybetmeyelim olur mu...

Son düzenleme:

Meyracım ellerine sağlık. sportmen hatunlar sizleri de tebrik ediyorum

iyi akşamlar herkese,

nasıl keyifler, haftasonu havasına girmişiz sanırım kimseler yok. ben hastaneden yine eli boş döndüm. pazartesi bi profun görüşünü almak istiyorlarmış mr raporu için. pazartesi yazılacak dediler. pek iyi bi şey değilmiş gibi gelse de içimi ferah tutmaya çalışıyorum. hastaneden anneme gittim. gribi bitti ama öksürük çok bunaltıyor. geceleri uyuyamıyor. turpa bal koydum, sabah içsin inşallah işe yarar. çok üzülüyorum o acı çektikçe. yine de şükür bugünümüze. merak edersiniz diye haber vereyim dedim. bugün de kötü bi haber almadık şükür...

Ayyy çok mutlu oldum :)) ellerine sağlık Meyra .. Diğer spor yapanları da tebrik ederim
Menüme gelince;
Sabah:2 dilim kepekli ekmekle tost, 3 zeytin, maydanoz, adaçayı, ara:3tane kuru kayısı, 1 tanede çikolata kaplı kuru kayısı ;arkadaşlar Malatya dan getirmiş dayanamadım) 1 bardak Yeşilçay, 4 tanede tuzsuz badem, öğle:4 küçük kuru patlıcan dolması, salata, 1 dilim kepek ekmek ara: meyveli tarçınlı yoğurt, akşam yemek yapamadım dışarıda 1 köfte, 2 küçük parçada et yedim, bol su içtim artık bişey yemek istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…