Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bakalım bu haftada geçsin olmazsa baktırıcam yenacım
80 li kilolarda uzun yıllar kaldım. bunu düşünüyorum ama tatilden önce 86. 4 e kadar inmiştim. şimdi inatlaştı gitmiyor. gitmediği gibi birde tırmanmaya çalışıyor

hayırlı geceler...Nooldu beğenmedinmi benle dafi'yi.
gencecik kız ne yapsın benim gibi ihtiyarı dermişim hadi sen daha gençsin lafın sözün uyar ya bu hasta ve yaşlı kadınla ne yapsınlar kızcağızlar

gencecik kız ne yapsın benim gibi ihtiyarı dermişim hadi sen daha gençsin lafın sözün uyar ya bu hasta ve yaşlı kadınla ne yapsınlar kızcağızlar

Aramız da kaç yaş var ki Sen de kendini iyice nene yaptın bak ben hiç yaş konusun açıyormuyum.

Aramız da kaç yaş var ki Sen de kendini iyice nene yaptın bak ben hiç yaş konusun açıyormuyum.
ben nene oldum zaten avatarımdaki cadıya hep hacı anne dedirtmeye çalışıyorlar işi düşünce geliyor nenneee deyip elimden tutup işini yaptırıyor. bizde anlamıyoruz çocuk nene mi görüyor annesi yege diyor diye odamı öyle söylemeye çalışıyor. diğer çocukların hepsi hacı anne diyor. o nenneee

Son düzenleme:
Moniciğim merhaba nasılsın..

Çocuğa söyletiyorlar tabiii o da öyle alışıyor....

Moniciğim merhaba nasılsın..

canım benim ben görene kadar sen gitmişsin bile
topikte baya bi geçmişe dalınca böyle olduarada ziyaretinize gelip sessiz sedasız okuyup çıkıyorum
iyiyim canımcım teşekkür ederim,sen nasılsın?

selamlar bu arada tüm herkese
ben aynı koşuşturma içiresindeyim,şöyle bol zamanım olupta bi topiğe dönemedim:2 yüzden arada okumakla yetiniyorum malesef.
herkes çok çok iyidir umarım,güzel kilolarda verilmiş çok sevindimbende kışlarıkilo verip, yazı iyi geçirip ,eylülde tekrar almaya başlıyorum şu son 3 senedir bu şekilde.bakalım bu yaz sonuna kadar çok çok kilo verip bir daha geri almamam lazım.nasıl olacaksa

hepinizi kocaman öpüyorum

merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??

Selamün aleyküm...

hayırlı sabahlar...namazdan sonra uyku tutmadı bende bi bakem dedim...

Lahmacun zararlı değil ki..Hem diyetisyenler öneriyor hem de Canan Karatay...
1 adet 250kcal biliyorsun...

Ayrıca ben küçük tabak ebatında açtım daha iyi oldu

250 kalorimi hadi yaa bilmiyodummm....bir ara yaparım artık....

hayırlı geceler...Nooldu beğenmedinmi benle dafi'yi.

beğenmez olurmuyum hiçç...küçük kuzum bikaç gecedir sabahlatıyo beni...çok uykum vardı oyüzden hazır kızlarda uyumuşken fırsatı değerlendireyim demiştim...ne fenasın sennnn....

est. ablacım o nasıl söz....böyle bakarsak ben hepinizden ihtiyarım kendimi hiç 29 yaşında gibi hissetmiyomm...80 lik neneler gibiyimm...

merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin

selam bende gruba katilmak istiyoyrum 94,8 kg yum
boyum 170

hedefim ilk önce 70

kızlarr hepiniz hoşgeldinizz.....

Tesekkur ederim kizlar desteginiz icin bu arada dun buraya yazdigimda bir haftadir tartilmiyordum, genelde cumartesi cikarim tartiya, dun 96yim yazmistim ama bu hafta 1.4 kg gitmis yani 94.6yim artikk yeniden kilo vermeye baslamisim ah su 90a ulasabilsem bi :44:

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin
hoşgeldin canıım vermişsin ddevamı gelir inşallah
esracım hep güzel haberleralalım send2n inşaallh
kuzum yormaa kendini bukadar güzel kalbinden kımseye hayır diyemiyorsun
çoooook merak ettim tavuklu lahmacunu tavuk goğsunu kıyma gibi çekiyormusun
hoşgelddin canım burada motıve olacagınainan

maşallah

Günaydın, güzel haftasonları olsun inşallah hepimize.
kocam uyanmadan size bakayım dedim. gece gece menüler yazılmış, harikasınız. Yenam, dafi abla size çok güldüm bi de

Esracığım;

Canım benim;inşallah hep iyi hep güzel haberler ver bize...Anneciğin hakkında iyi haberler alacaksın inşaallah...

Bal ve turp iyi geliyor genellikle hayatım;umarım annene de çok faydalı olur....

Çok sağol Beyzuş abla, amin inşallah
bu gece rahat uyumuş sanırım, inşallah toparlanmasına yardım edecek bikaç günde bu turp ve bal.

Esracığım sonuç iyi çıkacak inşallah..
Bu yıl öksürük acaip inatçı..Kızım da hala öksürüyor..Allah hayırlı şifalar versin hastalara..

amin canım, inşallah. kızına da denesene bal ve turpu. belki fayda görür...

inşallah iyi haberler alırsın canım. esracım öksürüğe boza nın da iyi geldiğini duymuştum.

yeni gelenler olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

Çok sağol dafi abla. bugün bulursak alalım boza.
bu arada senin neren nine, hepimizi cebinden çıkarırsın. sevgiler, hürmetler

Menün güzelmiş canım. bu arada ben de merak ettim tavuklu lahmacunu. tavukları küçük mü doğramıştın, tavuk kıymasıyla mı yaptın yoksa?

esracım hep güzel haberleralalım send2n inşaallh

çok teşekkür ederim, inşallah.
sevgiler

----------

bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. inşallah azimle kurtulursunuz fazlalıklarınızdan.

İyi bir hafta sonu diliyorum herkese...Günaydın arkadaşlar...

Menü yazacak yüzün var mı demiyor da menün nerde diyor..Al sana menü....

SABAH:

2 dilim tbe ,peynir zeytin,çay

ÖĞLEN:

1 tabak etli lahana sarması,1 tabak fasulye pilaki

Evet buraya kadar kötü sayılmaz...Sonrası korku filmi gibiydi...

3 dilim ev yapımı kek...

Gecenin ilerleyen saatlerinde peynirli tost

Gecenin daha da ilerleyen saatlerinde 2 dilim kek..

ATIN BENİ DENİZLERE...

Aaaaa dur ayol Daficiğim....Daha neler...Yaşlılıkta neymiş...

Biz topiğimizin tecrübe abidesiyiz..Sen benden çok çok daha gençsin..Ben tarihi eser gibi kalırım yanında.Hala yaşlılık lafı etmiyorum ve

ettirmiyorum..Genciz,güzeliz,kıskananları ezeriz....(Ezeriz de ne garip bir ironi oldu burda...Silmeyeceğim ama..)

Son düzenleme:

Bnde 94.8 kiloyum kilolarimiz ayni ins 3 4 aya 70 oluruz

kaçak geldi inşallah bir daha gitmez....nasılsınız arkadaşlar hepinizi özledim ama diyete bir türlü başlıyamıyordum, sürekli aklımda olmasına rağmen ...iki çocukla yoğun günler geçiriyorum birinin okul saati geliyor diğerinin uykusu geliyor offf off eşimde sana yaranılmıyor diyor eskiden olmuyor diye üzülüp ağlıyordun şimdide çocuklarla bunalım geçiriyorsun diyor..ben eve kapatıyorum kendimi çocuklar büyürken ondan çok sıkılıyorum hadi uykusu yemeği evimde rahat diye....neyse inşallah artık buradayım ne zaman listeye girebilirim yenacım listeyi kim yapıyor...bir haftadır düzenli olarak leslie yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…