Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında kilonu yazsaydın seni bu hafta ekleyecektim. benim aklımda 91 olarak kalır diye tahmin ediyorum ama sen haftaya bildirim yaparken bu haftaki kilonu da yaz bi hafta kaybetmeyelim olur mu...

Çok teşekkür ederim bu kadar işinin arasında hakkını helal et bu arada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin annene inşallah

Kilo veren ve gayret eden güzel hanımlar hepinizi tebrik ediyorum..

Hele dereceye girenleri; hem tebrik ediyor hemde imrenerek izliyorum. Hele hele spor yapanlar var ya beni benden alıyorlar...Maaşallah hepinize...

ESRACIĞIM ve MEYRACIĞIM emekleriniz için teşekkürler.Elleriniz dert görmesin....

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin

Hoşgeldin azmin daim olur inşallah en kısa zamanda verirsin kilolarını

Esracığım;

Canım benim;inşallah hep iyi hep güzel haberler ver bize...Anneciğin hakkında iyi haberler alacaksın inşaallah...

Bal ve turp iyi geliyor genellikle hayatım;umarım annene de çok faydalı olur....

selam bende gruba katilmak istiyoyrum 94,8 kg yum
boyum 170

hedefim ilk önce 70

Hosgeldinnnn!!!

Ellerine saglik meyracim :)

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin

Hosgeldin!!! iyi yaptin buraya gelerek

esracım düşüncelerin çok teşekkür ederim çok naziksin.Sizlerde güzel insanlarsınız o yüzden böyle oluyor.Liste için ellerine sağlık.

Menümü yazayim ama bugunki menüm cooook dandik...

sabah: 1kase kflakes

ara: yok

ögle: azcik pilav, sebze haslanmis, hindi gögsü

ara: 2 havuç

aksam: etli nohut yemegi, 4adet sigara böregi...

ara: 1havuc yerim

form cayi icerim

3litre suyumu tamamlarim

tebrikler sporcular

arkadaşlar merhabalar;
İş dolası ile şehir dışındaydım şimdi geldim ve ben bugün çok üşüdüm biraz yatıcam hemen.Aslında yapmam gereken çok işim var.Üniversiteden öğrenciler tübitak için bir proje yapıyorlarmış dün geldiler biraz destek istediler söz verdim ki ben bunu hep yapıyorum kimseye hayır diyemiyorum.Sonra nasıl yetiştireceğim diye tasaya düşüyor geriliyorum.Yarın onlar ile buluşabilirim kafamı henüz toplayamadım.Bugece iyice dinlenmem lazım. Zaten ben böyle giderse başka başlığa üye olucam kilo almak için neler yapılır diye bir başlık filan vardır oraya gidicem.tecrübelerimi paylaşayım baribelkim faydam olur.
bende böyle işte geçmişe çok bakamadım sadece merak ettim birincilikleri ve sizlere bir selam vermek istedim.Gerçi şuan kimse yok.Görüşmek üzere Allahım yardımcımız olsun. Kendinize iyi bakın.

arkadaşlar çok ama çok tebrik ederim sizleri.
gökçem sende aldın başını gidiyorsun maşallah

sagol canim... aynen tutututu masallah

dinlen canim, herkese evet deme ya... biraz hayir demesini ögren kendi iyiligin icin

bu gruba yeni katildim ve cokkk güzrl

benimde menum bugun böyle

Sabah :

1 dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
1 domates

ara :

1 elma

Öglen yemegi ;

5 tane közlenmis mantar (kücük )
1 tane közlenmis biber
1 kücük kase salata (yogurt hazir sos)

Aksam :

1 kase brüksel lahana sebze yemegi
2 catal yumurta
1 tane lahana tursusu

ara :

3 ü1 arada findikli

1,5 l su ictim

nasil olmuss cok mu :S

Günün mönüsü )

Sabah;
3 dilim tambuğday ekmek
Sucuklu yumurta
peynir

Akşam;
2 tavuklu lahmacun
sarımsaklı yoğurtlu lahana

( tavuk göğsünü baharatlayıp soğan ve domatesle soteledim..Mayaladığım hamurdan ortaya güzel bir tat çıktı...Özellikle kızım bayıldı..

Aslın da bugün beslenmem karatay usulü olmuş ) Sabah yenilen 3 dilim sayılmazsa

----

Beyzuşşş nerede menün.?

meyracım ellerine sağlık canım
sporcu güzelleride tebrik ederim
çok sağol meyracım.ben hiç diyetisyene gitmedim.sadece aile hekimine gidip kan değerlerime baktırdım.
şimdi diyetizyene gitmek istesem eşim hayatta izin vermez. zaten ''yeter bu kadar daha fazla vermebu kilonu koru yeter '' deyip duruyor. ancak kan değerlerime baktırabilirim. hedefime kendi mücadelemle ulaşabilirim ancak.

inşallah iyi haberler alırsın canım. esracım öksürüğe boza nın da iyi geldiğini duymuştum.

yeni gelenler olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

Son düzenleme:
ben geldimmm..

biraz geç oldu ama ancak fırsat buldum...menümü yazayım hemen...

kahvaltı:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,7 zeytin,1 tatlı k.labne,1 kupa yeşilçay...

ara: elma

öğle:1 porsiyon nohut,bir kase yoğurt,salata,1kupa yeşilçay....

akşam:1 porsiyon nohut,3 kaşık yoğurt,1 kupa yeşilçay....

suyum 2 litreyi geçti...

MEyracım emeğine sağlık..

Esracığım sonuç iyi çıkacak inşallah..
Bu yıl öksürük acaip inatçı..Kızım da hala öksürüyor..Allah hayırlı şifalar versin hastalara..

Panelciğim,kolay gelsin yoğunsun bu aralar...

.......
[/COLOR]

Daficiğim kan değerlerine baktır ama telaşlanma plato evresindesindir iyi kilo verdin çünkü.
Uzun yıllar 80 li kilolardamıydın.? eğer öyleyse beyin kodlarmış o rakamı inat edermiş vedalaşmaya...

Ay anacım valla antin kuntin şeyler söylüyo uzmanlar ben onların yalancısıyım...

Sadede gelirsem daficiğim vericen kuzum üzme kendini ok..

gece gece canımı çektirdin be yaa..kurbandan beri lahmacun yapasım var habire erteliyom yicende ne olcak diye...bakalım ne zamana kadar dayanıcam....

bende yazayım menümü
pek iyi değilsede idare eder. özendim sizden kıskanç dafi

sabah : küçük 1 dilim ballı kaymaklı ekmek. ( uzun zamandır yememiştim ) 1 küçük muz

ara : 2 mandalina

öğle : 2 kaşık taze fasulye , yarım dilim ekmek, 1 ısırık armut ( hiç canım istemedi onlarıda zorla yedim )

ara : iki fincan ısırgan çayı

akşam : 1 küçük dilim ekmek, 1 tabak nohut yemeği, 1 fincan kahve

2 litre su
m,dem kazındı belki 1 bardak süt içerim şimdi

gece gece canımı çektirdin be yaa..kurbandan beri lahmacun yapasım var habire erteliyom yicende ne olcak diye...bakalım ne zamana kadar dayanıcam....

Lahmacun zararlı değil ki..Hem diyetisyenler öneriyor hem de Canan Karatay...
1 adet 250kcal biliyorsun...

Ayrıca ben küçük tabak ebatında açtım daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…