Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabaaa Tombişlerr nasılsınzz

Kocaeliden olan varmı sporda bana eşlik edecek yaza fit olacak kişiler :)

merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??

çok zor bir savaş ama şahsım adına elimden geldiği kadar mücadele ediyorum.Örnek ben bu ayı zor geçiriyorum.Yiyorum bir öğün ama yerkenki 15 20 dk süreçten sonra tüm gün zehir oluyor.
hee bırakıyor muyum hayır.Yemenin sonu yok ki bizim nefisler nedense normal insanlardan farklı çalışıyor ne görse istiyor yada benimki öyle.
geçen bir kadın hayatta tatlı aklıma gelmez dedi çikolata filan hiç sevmem dedi.İçimden allahh allah dedim kadın rahatsız herhalde dedim böyle bir lüksüm yok benim.
bir dönem gayet güzel diyet bilincindeydim ama her saniyemi diyet ile ilgili yazılar materyaller ile geçiyordum uzaklaşınca enerjim düşüyordu çünkü ki üç haftadır işlerim yoğun oradan oraya savruluyorum diyette hak getire.Ben sürekli kafamı diyet ile yoruyorum ki dışına çıkmayayım.

he birde bu öğün yedim de pazartesiyi bekleyeyim başlayayım o güne kadarda ne istersem yerim demiyorum bir öğün yediysem akşamına telafi ediyorum.Aynı gün ertesi gün kaldığım yerden devam.

allaha emanet ol canım benim....
kolay gelsin işlerin....

ablacığım kilo vermek için değil, sağlıklı beslenip sağlıklı olmak için gideceğim diyetisyene diye eniştemize güzelce ifade edersen eminim eniştemiz sana müsade edecektir diyetisyen konusunda, kadın yeterki istesin diyorum.....:)

birde ablacım özel diyetisyenlerin çoğunu ben tasvip etmiyorum şahsen, sadece bazıları iyi, diyetisyene gidicek olursan eğer ya özelden meti olan iyi bir diyetisyene git ablacım yada devletin tıp fakültesinin diyetisyenine git iyi bi diyetisyen ise o da tabiki.
bizim devlet tıplarının diyetisyenleri çok bilgililer hepsi, özellerde de var tabiki iyi diyetisyenler burada ama devletin tıpı varken neden özele gideyimki? hem maddi açıdan, israf, devletin tıp fakültesinde hiç ücret ödemiyorum çok küçük bir ücret dışında. hemde çok ilgili ve bilgililer yani.... mesela ilkinde tahlil yapmadan sana liste vermiyorlar asla burada.
benim bu şartlar altında tercihim devletin tıp fakültesidir şahsen.

birde ablacığım nilüfer ablanın dediği gibi belkide kilon takılmıştır şuan, yani çok uzun süre sabit kalınan kilolarda bünye ısrar edermiş hayır ben bu kiloda kalacam diye, vücud direnirmiş, alışıyor tabiki o kiloya beyin ve vücud.
işte o an; kişi ve vücudu direnme mücadelesine girermiş, artık kim güçlüyse o kazanırmış:)))
arkandayız ablam:)))))

ah bu hayatımızdaki alışkanlıklar ahhhh.....
okadar önemliki hayatımızda bu alışkanlıklar....
hayat alışkanlıktır nerdeyse.....

nenne diyip kelimenin ortasında nyi çiftleştiriyorsa büyük ihtimal yenge demeye çalışıyo tatlı bebiş:))

ablacığım topikçe ezici bi güce sahip olduğumuz bir gerçek ama:)
bizden korkun, varmı ülen bize yan bakan

insanın yaşı gönlündedir sultanlar; gönül yaşınız genç sizin.....

hoşgeldin canım tekrardan.....

merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??

Hosgeldin tabikide zor :) ama yapicaz artik!!! burda motivasyon buluyorum daha kolay oluyor
birde her gun menunu yazarsan dahada basit olur canim

Merhaba fistukuslar..

Esracım ve hayriyecim tavuk kıyması değil tavuk göğsünü ufak ufak doğrayıp soteledim..
biz beğendik, deneyin belki sizde beğenirsiniz..Fırından çıkarmaya yakın kaşar rendesini eklemeyi unutmayın

Kolay gelsin işlerin de canım..hem dersler hem çocuklar ev işi ;(

Amaaaaan BEYZUŞŞ ne var ki gün de 5 dilim kek yediysen.

Derinciğim merhaba, Umarım artık hep aramız da olursun...
Canım kilo listesini Esra, spor listesini meyra yapıyor...

Hadi kolay gelsin sana...

nilüfer ablacım geçen ayağına iş yerindeki doktorun krem ve sprey verdiğini yazmıştın, bende onun üzerine neyi varmış ayağının diye sordum sana ama görmedin galiba o mesajımı?
neyi varmış ayağının?? daha iyimi ayağın artık?

selamun aleyküm güzeller.
bugün havayı güzel görünce çarşıya çıktım bütün gün dolaştım. iyi bir spor oldu bana
nihalcim bende hiç sevmem çikolatayı.hiçte aklıma gelmez. geçen gün çantalarımın içlerini temizliyeyim dedim. kenara kaldırdığım çantamdan çikolata çıktı baktım yeğenimin bebek çikolatası. bebek 3 aylık oldu. üç aydır çantamdaymış aldım buzdolabına koydum. gelinlerden birisi alır yer.

bakalım sabırla bu haftayıda geçireyim. belki bu hafta kırarım şeytanın bacağını

nenne diyip kelimenin ortasında nyi çiftleştiriyorsa büyük ihtimal yenge demeye çalışıyo tatlı bebiş:))
bir şey isteyince git hacı annen versin diyorlar bana geliyor. ama seslenirken nenne diyor. anne babasını yenge derken duydukca onları taklit ediyor sanırım.

ona hiç şüphem yok hemde silindir gibi ezeriz

hoş geldin canım. bu sefer kaçma ama

menüm:

kahvaltı:2 dilim t.b.ekmek,2 dilim peynir,1 yumurta,5 zeytin,bir kupa yeşilçay...

ara:albeni..

öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek,1 kupa yeşilçay...(yemeğim yoktu böyle geçiştirdim)

ara:elma portakal...

akşam:1 kase çorba,1 porsiyon kapuska....birazdan yeşilçay son bitane daha....bugünlük bukadar....albenide olmayaydı iyiydi ama napam oldu bi kere...:26:

ve aleyküm selam....
inşaallah kırarsın ablacım....

bu günkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek,1 dilim peynir, 1 tutam yeşillik, 2 fincan bitki çayı

ara : yok

öğle 1 simit, 1 bardak çay

ara : 2 fincan ısırgan çayı

akşam : 2 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 küçük dilim tbe, mercan balığı, yeşil salata, 1 kuru soğan, 1 fincan kahve

kızlar bunlar kaç kalori ediyor acaba hesaplayan varmı ?
ekmek dilimleri avuç içi büyüklüğünde,ve hiç beyaz ekmek tüketmiyorum. çaylarımın içine hiç şeker atmıyorum.sadece bitki çaylarım çok acılı olursa 1 kaşık bal koyuyorum.

Son düzenleme:

ne güzel birşey yarabbim dafi ablam ya.tatlı fikri bir aklımdan çıksa.Çok daha rahat kilo veririm ben.Belki birgün benimde aklımdan çıkar gider

ne güzel birşey yarabbim dafi ablam ya.tatlı fikri bir aklımdan çıksa.Çok daha rahat kilo veririm ben.Belki birgün benimde aklımdan çıkar gider
canım canın çok tatlı çektiğinde tatlını bol tarçınlayarak ye en azından insilün dengesi sağlanır.tatlıdan sonra açlık hissetmezsin. hemde eskisi kadar tatlı çekmez canın.
benim açlığımda dolunayın etkisi oluyor. dolunaya kadar ne kadar yesem aç hissediyordum. iki gündür hiç açlık çekmiyorum.

aşağıda gizli bir üye var kim acabaa :44:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
dafi

yenaaaa senmi geldin çık ortaya

Herkese iyi aksamlar menumu paylasiyim tam bir haftasonu menusu

8:30 2 corba kasigi nesfit
Sut
9:00 1 saat yuruyus
11:00 kellogs kraker
Muzlu sut
13:00 2 corba kasigi kisir
1/2 bardak ayran
15:00 msuyu
2 adet eti form
18:30 2 lahmacun
Ayran

İyi akşamlar kızlar Bukünkü menüm

Sabah= patates ezmeli omlet+ çeyrek domates+ yarım kepekli ekmek+ 1 şekersiz çay

Öğle= 1 porsiyon bamya yemeği+ 3 kaşık pilav+ yarım kepekli ekmek

Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık

Akşam= çeyrek armut+yarım elma+ yarım portakal

Bu günlük bu kadarrr:78::78::106:

Merhabalar arkadaşlar

bugün sabah çok güzel bir kahvaltı en sağlamından

akşam iki küçük dilim fırın pidesi.Çay

uzun zamandır evde hamur işi yapmıyordum ama bu hafta yaptım artık.

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin

Senin kilonda olsaydim su an daha mutlu ve motive olurdum beterin beteri var oldugunu dusun motive olursun haydi basarilar

Cok gecmis olsun umarim sonuc iyi olur

seni sendenn baska hicbirsey motive edemez bnm icinde cok zor kendine zevk alicagin motive sebepleri yarat😉

1 haftasa 1,4 kg vermek icin neler vermezdim gunde 4 saat spor ve diyetle ayda2 kilo verebiliorum😔

Yolcu selam yuruyus yapiyormusun

ay insallah canim, ben biktim boyle kilolu dolasmaktan valla depresyon sebebim oldular

Bende biktim artik boyle olmaktan ins zayiflayp guzel olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…