merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??
arkadaşlar merhabalar;
İş dolası ile şehir dışındaydım şimdi geldim ve ben bugün çok üşüdüm biraz yatıcam hemen.Aslında yapmam gereken çok işim var.Üniversiteden öğrenciler tübitak için bir proje yapıyorlarmış dün geldiler biraz destek istediler söz verdim ki ben bunu hep yapıyorum kimseye hayır diyemiyorum.Sonra nasıl yetiştireceğim diye tasaya düşüyor geriliyorum.Yarın onlar ile buluşabilirim kafamı henüz toplayamadım.Bugece iyice dinlenmem lazım. Zaten ben böyle giderse başka başlığa üye olucam kilo almak için neler yapılır diye bir başlık filan vardır oraya gidicem.tecrübelerimi paylaşayım bari belkim faydam olur.
bende böyle işte geçmişe çok bakamadım sadece merak ettim birincilikleri ve sizlere bir selam vermek istedim.Gerçi şuan kimse yok.Görüşmek üzere Allahım yardımcımız olsun. Kendinize iyi bakın.
çok sağol meyracım.ben hiç diyetisyene gitmedim.sadece aile hekimine gidip kan değerlerime baktırdım.
şimdi diyetizyene gitmek istesem eşim hayatta izin vermez. zaten ''yeter bu kadar daha fazla vermebu kilonu koru yeter '' deyip duruyor. ancak kan değerlerime baktırabilirim. hedefime kendi mücadelemle ulaşabilirim ancak.
ben nene oldum zatenavatarımdaki cadıya hep hacı anne dedirtmeye çalışıyorlar işi düşünce geliyor nenneee deyip elimden tutup işini yaptırıyor. bizde anlamıyoruz çocuk nene mi görüyor annesi yege diyor diye odamı öyle söylemeye çalışıyor. diğer çocukların hepsi hacı anne diyor. o nenneee
canım benim ben görene kadar sen gitmişsin bile
topikte baya bi geçmişe dalınca böyle olduarada ziyaretinize gelip sessiz sedasız okuyup çıkıyorum
iyiyim canımcım teşekkür ederim,sen nasılsın?
selamlar bu arada tüm herkese
ben aynı koşuşturma içiresindeyim,şöyle bol zamanım olupta bi topiğe dönemedim:2yüzden arada okumakla yetiniyorum malesef.
herkes çok çok iyidir umarım,güzel kilolarda verilmiş çok sevindimbende kışlarıkilo verip, yazı iyi geçirip ,eylülde tekrar almaya başlıyorum şu son 3 senedir bu şekilde.bakalım bu yaz sonuna kadar çok çok kilo verip bir daha geri almamam lazım.nasıl olacaksa
hepinizi kocaman öpüyorum
Aaaaa dur ayol Daficiğim....Daha neler...Yaşlılıkta neymiş...
Biz topiğimizin tecrübe abidesiyiz..Sen benden çok çok daha gençsin..Ben tarihi eser gibi kalırım yanında.Hala yaşlılık lafı etmiyorum ve
ettirmiyorum..Genciz,güzeliz,kıskananları ezeriz....(Ezeriz de ne garip bir ironi oldu burda...Silmeyeceğim ama..)
kaçak geldi inşallah bir daha gitmez....nasılsınız arkadaşlar hepinizi özledim ama diyete bir türlü başlıyamıyordum, sürekli aklımda olmasına rağmen ...iki çocukla yoğun günler geçiriyorum birinin okul saati geliyor diğerinin uykusu geliyor offf off eşimde sana yaranılmıyor diyor eskiden olmuyor diye üzülüp ağlıyordun şimdide çocuklarla bunalım geçiriyorsun diyor..ben eve kapatıyorum kendimi çocuklar büyürken ondan çok sıkılıyorum hadi uykusu yemeği evimde rahat diye....neyse inşallah artık buradayım ne zaman listeye girebilirim yenacım listeyi kim yapıyor...bir haftadır düzenli olarak leslie yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
Bnde 94.8 kiloyum kilolarimiz ayniins 3 4 aya 70 oluruz
merhaba arkadaşlar ben 90 kilonun üzerindeyim, diyet yapmak istiorum ama bir türlü başlayamıorum çok zor geliyor bana sizlere zor gelmiyormu nasıl ikna ediyorsunuz kendinizi ??
canım benim ben görene kadar sen gitmişsin bile
topikte baya bi geçmişe dalınca böyle olduarada ziyaretinize gelip sessiz sedasız okuyup çıkıyorum
iyiyim canımcım teşekkür ederim,sen nasılsın?
selamlar bu arada tüm herkese
ben aynı koşuşturma içiresindeyim,şöyle bol zamanım olupta bi topiğe dönemedim:2yüzden arada okumakla yetiniyorum malesef.
herkes çok çok iyidir umarım,güzel kilolarda verilmiş çok sevindimbende kışlarıkilo verip, yazı iyi geçirip ,eylülde tekrar almaya başlıyorum şu son 3 senedir bu şekilde.bakalım bu yaz sonuna kadar çok çok kilo verip bir daha geri almamam lazım.nasıl olacaksa
hepinizi kocaman öpüyorum
İyi bir hafta sonu diliyorum herkese...Günaydın arkadaşlar...
Menü yazacak yüzün var mı demiyor da menün nerde diyor..Al sana menü....
SABAH:
2 dilim tbe ,peynir zeytin,çay
ÖĞLEN:
1 tabak etli lahana sarması,1 tabak fasulye pilaki
Evet buraya kadar kötü sayılmaz...Sonrası korku filmi gibiydi...
3 dilim ev yapımı kek...
Gecenin ilerleyen saatlerinde peynirli tost
Gecenin daha da ilerleyen saatlerinde 2 dilim kek..
ATIN BENİ DENİZLERE...
kaçak geldi inşallah bir daha gitmez....nasılsınız arkadaşlar hepinizi özledim ama diyete bir türlü başlıyamıyordum, sürekli aklımda olmasına rağmen ...iki çocukla yoğun günler geçiriyorum birinin okul saati geliyor diğerinin uykusu geliyor offf off eşimde sana yaranılmıyor diyor eskiden olmuyor diye üzülüp ağlıyordun şimdide çocuklarla bunalım geçiriyorsun diyor..ben eve kapatıyorum kendimi çocuklar büyürken ondan çok sıkılıyorum hadi uykusu yemeği evimde rahat diye....neyse inşallah artık buradayım ne zaman listeye girebilirim yenacım listeyi kim yapıyor...bir haftadır düzenli olarak leslie yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
Merhaba fistukuslar..
Esracım ve hayriyecim tavuk kıyması değil tavuk göğsünü ufak ufak doğrayıp soteledim..
biz beğendik, deneyin belki sizde beğenirsiniz..Fırından çıkarmaya yakın kaşar rendesini eklemeyi unutmayın
nihalcim bende hiç sevmem çikolatayı.hiçte aklıma gelmez. geçen gün çantalarımın içlerini temizliyeyim dedim. kenara kaldırdığım çantamdan çikolata çıktı baktım yeğenimin bebek çikolatası. bebek 3 aylık oldu. üç aydır çantamdaymışçok zor bir savaş ama şahsım adına elimden geldiği kadar mücadele ediyorum.Örnek ben bu ayı zor geçiriyorum.Yiyorum bir öğün ama yerkenki 15 20 dk süreçten sonra tüm gün zehir oluyor.
hee bırakıyor muyum hayır.Yemenin sonu yok ki bizim nefisler nedense normal insanlardan farklı çalışıyor ne görse istiyor yada benimki öyle.
geçen bir kadın hayatta tatlı aklıma gelmez dedi çikolata filan hiç sevmem dedi.İçimden allahh allah dedim kadın rahatsız herhalde dedimböyle bir lüksüm yok benim.
bir dönem gayet güzel diyet bilincindeydim ama her saniyemi diyet ile ilgili yazılar materyaller ile geçiyordum uzaklaşınca enerjim düşüyordu çünkü ki üç haftadır işlerim yoğun oradan oraya savruluyorum diyette hak getire.Ben sürekli kafamı diyet ile yoruyorum ki dışına çıkmayayım.
he birde bu öğün yedim de pazartesiyi bekleyeyim başlayayım o güne kadarda ne istersem yerim demiyorum bir öğün yediysem akşamına telafi ediyorum.Aynı gün ertesi gün kaldığım yerden devam.
bakalım sabırla bu haftayıda geçireyim. belki bu hafta kırarım şeytanın bacağınıallaha emanet ol canım benim....
kolay gelsin işlerin....
ablacığım kilo vermek için değil, sağlıklı beslenip sağlıklı olmak için gideceğim diyetisyene diye eniştemize güzelce ifade edersen eminim eniştemiz sana müsade edecektir diyetisyen konusunda, kadın yeterki istesin diyorum.....:)
birde ablacım özel diyetisyenlerin çoğunu ben tasvip etmiyorum şahsen, sadece bazıları iyi, diyetisyene gidicek olursan eğer ya özelden meti olan iyi bir diyetisyene git ablacım yada devletin tıp fakültesinin diyetisyenine git iyi bi diyetisyen ise o da tabiki.
bizim devlet tıplarının diyetisyenleri çok bilgililer hepsi, özellerde de var tabiki iyi diyetisyenler burada ama devletin tıpı varken neden özele gideyimki? hem maddi açıdan, israf, devletin tıp fakültesinde hiç ücret ödemiyorum çok küçük bir ücret dışında. hemde çok ilgili ve bilgililer yani.... mesela ilkinde tahlil yapmadan sana liste vermiyorlar asla burada.
benim bu şartlar altında tercihim devletin tıp fakültesidir şahsen.
birde ablacığım nilüfer ablanın dediği gibi belkide kilon takılmıştır şuan, yani çok uzun süre sabit kalınan kilolarda bünye ısrar edermiş hayır ben bu kiloda kalacam diye, vücud direnirmiş, alışıyor tabiki o kiloya beyin ve vücud.
işte o an; kişi ve vücudu direnme mücadelesine girermiş, artık kim güçlüyse o kazanırmış:)))
arkandayız ablam:)))))
bir şey isteyince git hacı annen versin diyorlar bana geliyor. ama seslenirken nenne diyor. anne babasını yenge derken duydukca onları taklit ediyor sanırım.nenne diyip kelimenin ortasında nyi çiftleştiriyorsa büyük ihtimal yenge demeye çalışıyo tatlı bebiş:))
ona hiç şüphem yok hemde silindir gibi ezerizAaaaa dur ayol Daficiğim....Daha neler...Yaşlılıkta neymiş...
Biz topiğimizin tecrübe abidesiyiz..Sen benden çok çok daha gençsin..Ben tarihi eser gibi kalırım yanında.Hala yaşlılık lafı etmiyorum ve
ettirmiyorum..Genciz,güzeliz,kıskananları ezeriz....(Ezeriz de ne garip bir ironi oldu burda...Silmeyeceğim ama..)
hoş geldin canım. bu sefer kaçma amakaçak geldi inşallah bir daha gitmez....nasılsınız arkadaşlar hepinizi özledim ama diyete bir türlü başlıyamıyordum, sürekli aklımda olmasına rağmen ...iki çocukla yoğun günler geçiriyorum birinin okul saati geliyor diğerinin uykusu geliyor offf off eşimde sana yaranılmıyor diyor eskiden olmuyor diye üzülüp ağlıyordun şimdide çocuklarla bunalım geçiriyorsun diyor..ben eve kapatıyorum kendimi çocuklar büyürken ondan çok sıkılıyorum hadi uykusu yemeği evimde rahat diye....neyse inşallah artık buradayım ne zaman listeye girebilirim yenacım listeyi kim yapıyor...bir haftadır düzenli olarak leslie yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
selamun aleyküm güzeller.
bugün havayı güzel görünce çarşıya çıktım bütün gün dolaştım. iyi bir spor oldu bana
bakalım sabırla bu haftayıda geçireyim. belki bu hafta kırarım şeytanın bacağını
bir şey isteyince git hacı annen versin diyorlar bana geliyor. ama seslenirken nenne diyor. anne babasını yenge derken duydukca onları taklit ediyor sanırım.
selamun aleyküm güzeller.
bugün havayı güzel görünce çarşıya çıktım bütün gün dolaştım. iyi bir spor oldu bana
nihalcim bende hiç sevmem çikolatayı.hiçte aklıma gelmez. geçen gün çantalarımın içlerini temizliyeyim dedim. kenara kaldırdığım çantamdan çikolata çıktı baktım yeğenimin bebek çikolatası. bebek 3 aylık oldu. üç aydır çantamdaymışaldım buzdolabına koydum. gelinlerden birisi alır yer.
bakalım sabırla bu haftayıda geçireyim. belki bu hafta kırarım şeytanın bacağını
bir şey isteyince git hacı annen versin diyorlar bana geliyor. ama seslenirken nenne diyor. anne babasını yenge derken duydukca onları taklit ediyor sanırım.
ona hiç şüphem yok hemde silindir gibi ezeriz
hoş geldin canım. bu sefer kaçma ama
canım canın çok tatlı çektiğinde tatlını bol tarçınlayarak ye en azından insilün dengesi sağlanır.tatlıdan sonra açlık hissetmezsin. hemde eskisi kadar tatlı çekmez canın.ne güzel birşey yarabbim dafi ablam ya.tatlı fikri bir aklımdan çıksa.Çok daha rahat kilo veririm ben.Belki birgün benimde aklımdan çıkar gider
merhaba arkadaslararaniza yeni katildim ben su an 96 kiloyum, 102den dustum, gerci 94tum bir ara ama toparlayamadim sonra :2: o yuzden buraya katilma karari aldim zaten daha fazla motive olmak icin
iyi akşamlar herkese,
nasıl keyifler, haftasonu havasına girmişiz sanırım kimseler yok. ben hastaneden yine eli boş döndüm. pazartesi bi profun görüşünü almak istiyorlarmış mr raporu için. pazartesi yazılacak dediler. pek iyi bi şey değilmiş gibi gelse de içimi ferah tutmaya çalışıyorum. hastaneden anneme gittim. gribi bitti ama öksürük çok bunaltıyor. geceleri uyuyamıyor. turpa bal koydum, sabah içsin inşallah işe yarar. çok üzülüyorum o acı çektikçe. yine de şükür bugünümüze. merak edersiniz diye haber vereyim dedim. bugün de kötü bi haber almadık şükür...
Tesekkur ederim kizlar desteginiz icinbu arada dun buraya yazdigimda bir haftadir tartilmiyordum, genelde cumartesi cikarim tartiya, dun 96yim yazmistim ama bu hafta 1.4 kg gitmis yani 94.6yim artikk yeniden kilo vermeye baslamisim ah su 90a ulasabilsem bi :44:
menüm:
kahvaltı:2 dilim t.b.ekmek,2 dilim peynir,1 yumurta,5 zeytin,bir kupa yeşilçay...
ara:albeni..
öğle:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek,1 kupa yeşilçay...(yemeğim yoktu böyle geçiştirdim)
ara:elma portakal...
akşam:1 kase çorba,1 porsiyon kapuska....birazdan yeşilçay son bitane daha....bugünlük bukadar....albenide olmayaydı iyiydi ama napam oldu bi kere...:26:
Tesekkur ederim kizlar desteginiz icinbu arada dun buraya yazdigimda bir haftadir tartilmiyordum, genelde cumartesi cikarim tartiya, dun 96yim yazmistim ama bu hafta 1.4 kg gitmis yani 94.6yim artikk yeniden kilo vermeye baslamisim ah su 90a ulasabilsem bi :44:
ay insallah canim, ben biktim boyle kilolu dolasmaktan valla depresyon sebebim oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?