süperrr.... hafta sonu da verirsin inşallah.... yedikçe ver....
sana ne iyi gelecekse ona takıl asucum.kolay gelsin canım
geçmiş olsun neden o kadar ağrıdı ki acaba
salata da doyurucu olmuş gibi görünüyor
dün karışık yediğim için midem kötü oldu yoksa ben senin kadar hassas değilim maalesef ne yesem dokunmaz ama artık nasıl karıştırdıysam midem de dayanamadı
sağol canım
meyracım sana da teşekkürler evet rgl ağrısı geçti sayılır şükür
inşallah normal süresinde biter
bu arada kardeşim İngiliz karbonatı almış suya kattım içiyorum yarın da hurma alacağım bikaç gün yoğurt hurma takılayım diyorum
Inanıyorum azimli olarak devam edeceğine canım
Ayrıca bizlere de moral motivasyon sağlıyorsun bidenem
Zeynepcim sen de gözardı edilemeyecek gibisin maşallah iyi gidiyorsun iki çocukla zoru başarıyorsun gerçekten
Ben de özgürce beğenememekten şikayetçiyim
Hadi gözün aydın
sana ne iyi gelecekse ona takıl asucum.
yeterki motivasyon olsun
dafi ablacım kusura bakma hızlı okuyup kaçtığım için atlamışım çokk geçmiş olsun....Rabbim şifalar versin...buarada sarmayı bende hiiççç sevmemm...
İnsallah faydasini gorursun canim en kisa zamanda hurma alip bende deniyecem
dafi ablacım kusura bakma hızlı okuyup kaçtığım için atlamışım çokk geçmiş olsun....Rabbim şifalar versin...buarada sarmayı bende hiiççç sevmemm...
inşallah :) ama açık söyleyeyim bugün bayağı güçsüdüm aç değil de halsiz gibi yarında böyle olursam 3 gün tek yapacam..Pzt çalıştığım için devam edemem..
çok sağol canımdafi ablacım kusura bakma hızlı okuyup kaçtığım için atlamışım çokk geçmiş olsun....Rabbim şifalar versin...buarada sarmayı bende hiiççç sevmemm...
aaa asuuuu sen seviyormusun yoksasizi kandırıkçılar siziii
Gucsuz birakiyorsa zor benim icin 3 tane canavarla ugrasiyorum haaa birde ercan faktoru var kocayi da 3 cocuk olarak sayarsam 6 canavar gucum olmadan dayanamam ki yazik bana beee ne cekiyorum beennn
sağol canım
meyracım sana da teşekkürler evet rgl ağrısı geçti sayılır şükür
inşallah normal süresinde biter
bu arada kardeşim İngiliz karbonatı almış suya kattım içiyorum yarın da hurma alacağım bikaç gün yoğurt hurma takılayım diyorum
Allah yardımcın olsun :) belki de benim bünyemle alakalıdır ama oldukça güçsüzüm yine bi gün deneyin bnce kendiniz karar verin..
dafi canım çok geçmiş olsun bilirim ne zordur o bacak ağrıları senin varis mi var bacaklarında
yaa ben alıntı yapıyorum yazıyorum 15 karakterden az diyor destan yazıyorum o zamanda saçma sapan konuşmuş gibi oluyorum
herhalde dinlemeyi çok sevdiğim için bilmiyorum beğeni yapıyorum başka üyeleri diye yazı geliyor ben şikayetciyim hiç beğenmiyorum
şimdi arkadaşlardan biriydi çok özür dilerim kimdi hatırlamıyorum dafi kadar olmasada benimde hayatım dolu ve yoğun buna veriyorum untkanlığımı
yaşım konusu canım evet ben aslında 1970 doğumluyum ama yaşlandıkca hanımlar küçülürmüş o hesap eylül doğumluyum eylül gelmediği için 44 diyemiyorum
Aaa annemle ayni yil dogmusunuz bana sanki buradaki herkes yasitim gibi geligo bir saygisizligim olduysa affola ablacim
estağfullah o nedemek
siz kaç yaşındasınız
aslında sizin bir yazınız vardı kızınız sizin zayıflamanızı istiyordu yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz
okurken kendimi gördüm benim büyük kız geçep karşıma hepsi senin yüzünden dediği gün ben kendime geldimki neleri kaçırmışım ahh bu kızlar
çok sağol fatmacım.dafi canım çok geçmiş olsun bilirim ne zordur o bacak ağrıları senin varis mi var bacaklarında
yaa ben alıntı yapıyorum yazıyorum 15 karakterden az diyor destan yazıyorum o zamanda saçma sapan konuşmuş gibi oluyorum
herhalde dinlemeyi çok sevdiğim için bilmiyorum beğeni yapıyorum başka üyeleri diye yazı geliyor ben şikayetciyim hiç beğenmiyorum
şimdi arkadaşlardan biriydi çok özür dilerim kimdi hatırlamıyorum dafi kadar olmasada benimde hayatım dolu ve yoğun buna veriyorum untkanlığımı
yaşım konusu canım evet ben aslında 1970 doğumluyum ama yaşlandıkca hanımlar küçülürmüş o hesap eylül doğumluyum eylül gelmediği için 44 diyemiyorum
çok sağol fatmacım.
benim varisim yok canım.
üç yıl önce dolabın üzerinden valiz indirirken boşluğa bastım. dizimin yan bağları ve kıkırdak yırtıldı. birkaç ay hiç üstüne basamadım. 1 yıla yakın tedavi gördüm iyileşmedi. sonra ameliyat oldum. ameliyatlı ayağımı korumaya çalışırken onca yük tek ayağa pinince sağlam ayağım ameliyatlıdan daha kötü duruma geldi. şimdi onada ameliyat diyor dr. ama ben olmak istemiyorum. böyle ağrılarla sızılarla idare ediyoruz işte
yaş konusuna gelince
ben hepinizden kıdemliyim15 kasımda 50 yaşıma giricem. yaşlandıkca küçülmeye çalıştığımız için yılları değil ayları hesaplıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?