Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sana ne iyi gelecekse ona takıl asucum.
yeterki motivasyon olsun

Sagol canim allah devamini nasib etsin insallah

dafi ablacım kusura bakma hızlı okuyup kaçtığım için atlamışım çokk geçmiş olsun....Rabbim şifalar versin...buarada sarmayı bende hiiççç sevmemm...

İnsallah faydasini gorursun canim en kisa zamanda hurma alip bende deniyecem

inşallah :) ama açık söyleyeyim bugün bayağı güçsüdüm aç değil de halsiz gibi yarında böyle olursam 3 gün tek yapacam..Pzt çalıştığım için devam edemem..

dafi ablacım kusura bakma hızlı okuyup kaçtığım için atlamışım çokk geçmiş olsun....Rabbim şifalar versin...buarada sarmayı bende hiiççç sevmemm...

Ayy sarmayi annem bir yapar bol eksili iyice de pisirir lokum gibi yumusacik altina da et doser of of of of
ama tabi bende hiiiicccccc sevmem

inşallah :) ama açık söyleyeyim bugün bayağı güçsüdüm aç değil de halsiz gibi yarında böyle olursam 3 gün tek yapacam..Pzt çalıştığım için devam edemem..

Gucsuz birakiyorsa zor benim icin 3 tane canavarla ugrasiyorum haaa birde ercan faktoru var kocayi da 3 cocuk olarak sayarsam 6 canavar gucum olmadan dayanamam ki yazik bana beee ne cekiyorum beennn

çok sağol canım
ne kusuru
bende okuyup okuyup kaçıyorum çoğunu bende kaçırıyorum. bazısına yazdıktan sonra atladığımı farkediyorum. düzeltme butonu çalışmadığı iin düzeltemiyorumda

sizi kandırıkçılar siziii
aaa asuuuu sen seviyormusun yoksa

Gucsuz birakiyorsa zor benim icin 3 tane canavarla ugrasiyorum haaa birde ercan faktoru var kocayi da 3 cocuk olarak sayarsam 6 canavar gucum olmadan dayanamam ki yazik bana beee ne cekiyorum beennn

Allah yardımcın olsun :) belki de benim bünyemle alakalıdır ama oldukça güçsüzüm yine bi gün deneyin bnce kendiniz karar verin..

bende işlerimi bitirdim şükür....
bir yemeğim kaldı, onada şimdi dalacağım:)
bende ballı süt içmiştim yakınlarda, karnımı acıktırdı....
olmazsa biraz kuru kayısıyla geçiştiririm:) yada portakalla....

inşaallah ablacım.

offf ne sıkıcı bir gün geçiriyorum yaa bu gün büyük kızımı öğlen dersaneye bıraktım ek ders varmış akşam 8 de çıkacak

eve geldim mucbur havada bir güzeldi ama

allahım canım işte yapmak istemedi tembelim bu gün nasılsa yemekte var diye oturdum ama

kv oda çıkmadı odasına oturuyoruz altın kızlar gibi akşam yemekten sonra hiç istemediğim bir

misafirliğe gidicez off akşam olsada yatsak hepsi bitmiş olur

bu arada bende lahana sarmasına sirke döküp yemği hiç sevmem yaprak sarmasını söylemeye gerk yok

Son düzenleme:
dafi canım çok geçmiş olsun bilirim ne zordur o bacak ağrıları senin varis mi var bacaklarında

yaa ben alıntı yapıyorum yazıyorum 15 karakterden az diyor destan yazıyorum o zamanda saçma sapan konuşmuş gibi oluyorum

herhalde dinlemeyi çok sevdiğim için bilmiyorum beğeni yapıyorum başka üyeleri diye yazı geliyor ben şikayetciyim hiç beğenmiyorum

şimdi arkadaşlardan biriydi çok özür dilerim kimdi hatırlamıyorum dafi kadar olmasada benimde hayatım dolu ve yoğun buna veriyorum untkanlığımı

yaşım konusu canım evet ben aslında 1970 doğumluyum ama yaşlandıkca hanımlar küçülürmüş o hesap eylül doğumluyum eylül gelmediği için 44 diyemiyorum

Son düzenleme:

Aaa annemle ayni yil dogmusunuz bana sanki buradaki herkes yasitim gibi geligo bir saygisizligim olduysa affola ablacim

Aaa annemle ayni yil dogmusunuz bana sanki buradaki herkes yasitim gibi geligo bir saygisizligim olduysa affola ablacim

estağfullah o nedemek

siz kaç yaşındasınız

aslında sizin bir yazınız vardı kızınız sizin zayıflamanızı istiyordu yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz

okurken kendimi gördüm benim büyük kız geçep karşıma hepsi senin yüzünden dediği gün ben kendime geldimki neleri kaçırmışım ahh bu kızlar

26ma yeni girdim ablacim
diger konuda yanlis hatirliyorsunuz benim kizda istiyor tabiki zayiflamami anne sende halam gibi ol diyo halasi 155 boyunda 48 kilo
ama buraya yazan ben degildim ablacim

çok sağol fatmacım.
benim varisim yok canım.
üç yıl önce dolabın üzerinden valiz indirirken boşluğa bastım. dizimin yan bağları ve kıkırdak yırtıldı. birkaç ay hiç üstüne basamadım. 1 yıla yakın tedavi gördüm iyileşmedi. sonra ameliyat oldum. ameliyatlı ayağımı korumaya çalışırken onca yük tek ayağa pinince sağlam ayağım ameliyatlıdan daha kötü duruma geldi. şimdi onada ameliyat diyor dr. ama ben olmak istemiyorum. böyle ağrılarla sızılarla idare ediyoruz işte

yaş konusuna gelince
ben hepinizden kıdemliyim 15 kasımda 50 yaşıma giricem. yaşlandıkca küçülmeye çalıştığımız için yılları değil ayları hesaplıyoruz

Allah acil sifalar versin ablacim
ayrica kimlikte ne yazdigi onemli degil insan hissettigi yastadir ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…