Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

26ma yeni girdim ablacim
diger konuda yanlis hatirliyorsunuz benim kizda istiyor tabiki zayiflamami anne sende halam gibi ol diyo halasi 155 boyunda 48 kilo
ama buraya yazan ben degildim ablacim

şimdi özür dileme sırası bende kusura bakma bu ikinci oldu yanlış hatırlayıp yazıyorum

hatılıyamadım kimin yazdığını neyse klasik derler ya benim ilk bebeğim yaşasaydı senin yaşında kızm vardı şimdi onun yaşındakilerle

sohbet ediyorum kader işte neyse ben hala konusunda çokk şanslıyım 2 halamız var ikiside benden şişmandı şimdi uçurum var aramızda

kv çok söylerdi yanımda benle yaşıyor tv çıkan birisi için pis çirkin çok şişman diye başka şehirde görümce o çok fazla şişman gidip onu görünce sustu hiç ağzını açamadı şimdide

yeter diyeti bırak diye ısrar kıyamet

ablacım ameliyat olmuyorsunda durdukca ne olcak iyileşme ümidimi var

bu kadar hareket gerçekten iyi dayanıyorsun kilon bindikce daha zorlaşır eminim verdikce rahatlarsın inşallah

benim diz kapağım tansiyon düşüp bayıldığımda deforme olmuş bir yere çarpıp hiç yürüyemiyordum kilom gittikce rahatladım rabbim hepimize şifa versin

Estagfirullah ablacim ne ozuru
benim gorumce de k.v. de cok zayif 45 diye kilo olur mu yaaa k.v. 45 kilo yarim kadar ne kadar sinir bozucu tahmin edemezsin
bu arada basin sagolsun ablacim rabbim kimseye evlat acisi gostermesin sanada sabirligini versin

Allah acil sifalar versin ablacim
ayrica kimlikte ne yazdigi onemli degil insan hissettigi yastadir ablacim
amiin teşekkürler canım çok naziksin

canım ameliyatta çok çözüm değil. hiç bir şekilde eskisi gibi olmuyor. ameliyat olsanda egzersizleri bıraktığın an değişen bir şey olmuyor.
tabiki kilo çok etken
yaklaşık 20 kilo verdm bu benim kazancım oldu.

canım hatırlayamadığın kızından bahseden nursenaydı.

kızlar sabahki yediğim salata bugün o kadar tok tuttuki beni 7 saat hiç bir şey yemedim sadece 1 fincan kahve içtim ve hiç acıkmadım.

akşamda başka bir salata yaptım. 1 tabak çorbayla o salatayı yerim diye düşünüyordum eşim geç gelicem sen yemeğini ye deyince sadece salata yedim. oda çok doyurucu oldu tadıda güzeldi.

onuda yazayım size. ben burda yazılan tariflerden çok istifade ediyorum belki benim salatada birgün birinize cankurtaran olur

birkaç yaprak beyaz lahanayı ince ince kıydım. çok az tuzla birazcık ovdum.
soğanı küçük küçük yemeklik doğrayıp ekledim.
üzerine biraz maydanoz kıydım.
sonra buharda pişirdiğim havuç ve karnıbaharı küçük küçük doğrayıp ekledim.
birazcık ceviz ekledim. 1 kk. kadar penir doğradım (tuz yerine )
üzerine birazcık pul biber koydum.

zeytinyağ, sarımsak, ve limondan oluşan sosu üzerine döküp karıştırdım. birazcık eşime ayırıp geri kalanını afiyetle yedim.
üzerine 1 fincan kahvemide içtim ohhh bana afiyet olsun
bu hafta et ve bakliyat tükettim çok. bu salatalar bana iyi geldi.

Salatan güzel olmuş daficim afiyet olsun
Ben de akşam yemeği niyetine 1 yumurta ve lorla ıspanaklı yumurta yapıp yedim

accık fırsat buldum hemen geldim menümü yazayım çay servisi yapcam...

kahvaltı:1 yumrtayla omlet,1 dilim peynir,5 zeytin,1 kupa yeşilçay..

öğle:2 kepçe kurufasülye,1kupa yeşilçay...

ara:1 sarma(pişmişmi kontrol etmek içindi....)

akşam:2 kepçe karalahana çorbası,1 dilim mısır ekmeği,4 tane sarma...

birazdanda yeşilçay içicem.suyum 2 litreyi geçmiştir......

akşam yemeği çok geldi açgözlülüğüm yüzünden yemekten sonra bir saat mide ağrısından kıvrandım...şimdi daha iyiyim çok şükür...

kızlar ben tv. de bakıcak birşey bulamadım. izlediğiniz dizi varmı

Gecmisin yarisini yaptim anca
benim ufaklik oyun oynuycakmis bilgisayarda... ona vercem sonra gecmise devam ederim 4

sagol canim tarif icin... haftaya malzemeleri tamamlar yaparim ufaklikla :)

helal olsun canim ne demek :)

ooo ne güzel geldiğin zaman görüşürüz ,benim akrabalarım var burada birde iki çocuk olunca pek bir yere gidemiyorum öğleden sonraları uyuyor çünki nisa başka bir evdede uyumadığı için...ama 4 sene öncesi halk eğitimin açmış olduğu kurslara gidiyordum çocuğum olmadığı için oyalıyordum kendimi makine nakışı ahşap boyama kurslarına gittşm spor salonlarında vakit geçiriyordum sabahları deniz kıyısında yürüyüş akişamüzeri tekrar deniz kıyısında yürüyüş çok zevkli geçiyordu ....şimdi mümkün değil herşeyden mahrum kaldım allah sağlık versin kızlarımada çok aradım onları çünki ...

canım sürekli anlatıyorum sen 12 senede geldin bize sen çok özelsin baban içinde benim iinde diyorum anlamıyor illaki kıskanıyor okula gönderiyorum .....eşim akşamları sürekli onunla ilgilenir ama nafile...neyse nisa çok ağlıyor uyutayım tekrar girerim.....[/QUOTE]

demek yetmiyor ilgi cimcimeye :) hep bana hep bana istiyor zilli desene

amannnn nazar degmesin yenama :)

aynen bencede :)

selam canim
iyiyiz sen nasilsin???

mıgrenın mı var?:18:

ıyı aksamlar hatunlar bgn sabah kalktım sıtedetakılırken arkadas aradı o saat busaat fıldır fıldır gezıorum:)yoruldum menumude yazayımda uyuyup kalmadan uyku duzenım cok bozuk bu aralar galıba kafama taktıgım seyler yuzunden pofff...

menum

8:00 4 kucuk krep,peynır,bıber,meyve suyu
10:00 1tatlı kasıgı tahın pekmez (75kalorıymıs cok fazla degıl mı?)
13:00 kumru,zero
16:00 nescafe,1 tane cıkolatalı dıet bıskuvı
19:00 kabak,yogurtlu tavuk salata,salatalık(hıc ac deıldımde yemek saatlerımde yemezsem sabah tartıda artı goruorum)

dahada bısey yemem....opuldunuz ıı geceler

kızlar ben tv. de bakıcak birşey bulamadım. izlediğiniz dizi varmı

ben aksamları sıkılmamak ıcın hergune bı dızı koydum gecen seneye kdr tv seyretmezdım ben ewlılık bozdu benı:))atvde buugunun saraylısı dıe seneryosu bayık dızılerden bırını sectım kendıme bugun onu seyredıorum:)

demek yetmiyor ilgi cimcimeye :) hep bana hep bana istiyor zilli desene

amannnn nazar degmesin yenama :)

aynen bencede :)

selam canim
iyiyiz sen nasilsin???[/QUOTE]

gokce sendemı ayvalıklısın :44::44:

hiç bişey yok be ablacım ama bizimkiler büyük bir heyecanla stvde şefkat tepe seyrediyolar...
ben hiç stv. izlemem

gokce sendemı ayvalıklısın :44::44:[/QUOTE]0 diziyide hiç seyretmedim bir şey anlamam herhalde
şöyle dolaştım sohw da fatih harbiyeye takıldım biraz ama eşim geldi yemeğini verdim şimdi kahvesini yapaım

ben hiç stv. izlemem

bizde hiç izlemiyoz ablacım...ama kvlerin orda düzenli izledikleri dizileri var...dolayısıyla şuan mecburen seyrediyoruz...neticede misafirler idare ediyoruz işte ama eşim çok söyleni kaş göz yapıyom uzaktan sus laf etme diye kazasız atlatırız inşallah bu akşamı...bildiğin sinir krizi geçiriyo adamım bu diziyi izliyolar diye...çektim mutfağa az idare et görmezden gel izlemek istemiyosan geç pcde takıl falan dedim ama olmuyo dişlerini sıkmaktan bi hal oldu...

Son düzenleme:
Osmanlı tokadı izliyoruz biz daficim
o hangi kanalda bir bakayım

vur vur döve döve sev
sen öyle deyince bende vurdum
eh menü hazır olmuş bile kafanda menüyü hazırlamışsan bitmiş say
hadi kolay gelsin

Evet planladığım gibi yaptım yedik bitti

geçmiş oslun neden öyle oldu ki..Bir gün önce çokmu yormuştunkendini...
ben de aşırı varis var bazı damarlar kalem boyutun da...
Onlar çok ağrı yapıyor üstüne aşırı kilo...
bacaklarımın,ayaklarımın dili olsa da konuşsa..

"Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur....."

ne kadar güzel bi sözmüş....

Karatay topiğinde de yapanlar var karbonatlı suyu..
İÇ bakalım faydasını göreceksen ben de deneyeyim..

Fazeyciğim ben sormuştum...
Allah acil sifalar versin ablacim
ayrica kimlikte ne yazdigi onemli degil insan hissettigi yastadir ablacim

Aynen öyle...Gönül yaşı hep aynı kalır kaç yaşın da olursan ol

Yena gönderdin herhalde misafirleri

gittiler asucum..Erken geldiler erken gittiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…