26ma yeni girdim ablacim
diger konuda yanlis hatirliyorsunuz benim kizda istiyor tabiki zayiflamami anne sende halam gibi ol diyo halasi 155 boyunda 48 kilo
ama buraya yazan ben degildim ablacim
çok sağol fatmacım.
benim varisim yok canım.
üç yıl önce dolabın üzerinden valiz indirirken boşluğa bastım. dizimin yan bağları ve kıkırdak yırtıldı. birkaç ay hiç üstüne basamadım. 1 yıla yakın tedavi gördüm iyileşmedi. sonra ameliyat oldum. ameliyatlı ayağımı korumaya çalışırken onca yük tek ayağa pinince sağlam ayağım ameliyatlıdan daha kötü duruma geldi. şimdi onada ameliyat diyor dr. ama ben olmak istemiyorum. böyle ağrılarla sızılarla idare ediyoruz işte
yaş konusuna gelince
ben hepinizden kıdemliyim15 kasımda 50 yaşıma giricem. yaşlandıkca küçülmeye çalıştığımız için yılları değil ayları hesaplıyoruz
şimdi özür dileme sırası bende kusura bakma bu ikinci oldu yanlış hatırlayıp yazıyorum
hatılıyamadım kimin yazdığını neyse klasik derler ya benim ilk bebeğim yaşasaydı senin yaşında kızm vardı şimdi onun yaşındakilerle
sohbet ediyorum kader işte neyse ben hala konusunda çokk şanslıyım 2 halamız var ikiside benden şişmandı şimdi uçurum var aramızda
kv çok söylerdi yanımda benle yaşıyor tv çıkan birisi için pis çirkin çok şişman diye başka şehirde görümce o çok fazla şişman gidip onu görünce sustu hiç ağzını açamadı şimdide
yeter diyeti bırak diye ısrar kıyamet
amiin teşekkürler canım çok naziksinAllah acil sifalar versin ablacim
ayrica kimlikte ne yazdigi onemli degil insan hissettigi yastadir ablacim
canım ameliyatta çok çözüm değil. hiç bir şekilde eskisi gibi olmuyor. ameliyat olsanda egzersizleri bıraktığın an değişen bir şey olmuyor.ablacım ameliyat olmuyorsunda durdukca ne olcak iyileşme ümidimi var
bu kadar hareket gerçekten iyi dayanıyorsun kilon bindikce daha zorlaşır eminim verdikce rahatlarsın inşallah
benim diz kapağım tansiyon düşüp bayıldığımda deforme olmuş bir yere çarpıp hiç yürüyemiyordum kilom gittikce rahatladım rabbim hepimize şifa versin
sanada afiyet olsun asucum senin menünde güzel olmuş.Salatan güzel olmuş daficim afiyet olsun
Ben de akşam yemeği niyetine 1 yumurta ve lorla ıspanaklı yumurta yapıp yedim
Gökçeeeeee,Bu ölçü epey fazla oluyor ister yarı ölçü yaparsın.. istersen cam kapta uzun süre muhafaza edersin.. yahut buzluğa atarsın...
Fındık kurabiye
5 su bardağı un
1,5 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
minik minik koparıp gelişi güzel toparlayıp tepsiye atı atıveriyosun..
Sonra pudra şekeriyle süslüyorsun...Kahveyle de çok güzel yeniyo
meyracım gökçecim ellerinize sağlık hakkınızı helal edin....
yenacım özellikle seni tebrik ediyorum...
ayrıca spor yapan ve kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....başarılarının devamını diliyorumm...
ooo ne güzel geldiğin zaman görüşürüz ,benim akrabalarım var burada birde iki çocuk olunca pek bir yere gidemiyorum öğleden sonraları uyuyor çünki nisa başka bir evdede uyumadığı için...ama 4 sene öncesi halk eğitimin açmış olduğu kurslara gidiyordum çocuğum olmadığı için oyalıyordum kendimi makine nakışı ahşap boyama kurslarına gittşm spor salonlarında vakit geçiriyordum sabahları deniz kıyısında yürüyüş akişamüzeri tekrar deniz kıyısında yürüyüş çok zevkli geçiyordu ....şimdi mümkün değil herşeyden mahrum kaldım allah sağlık versin kızlarımada çok aradım onları çünki ...şimdi bizim pazartesi kontrolümüz var özelden ilacın ismini alabilirim senden alerjik olduğu kesinleşirse...buhar makinesinide konuşayım canım drla sizede çok geçmiş olsun biz 9 aydır bu öksürüğü çekiyoruz mahvoldu kızım .....
QUOTE=burcu8181;34211067]bence o bölgede en guzel yer ayvalık bızde fahrı hemserın sayılırız 30 yıl once babam ordan arsa aldı kendı ellerımızle kazıya kazıya bır ev yaptık her sene evın bır yerını yapıoduk bır sene bahce duvarı bır sene kanalızasyonu...bız bu ıslere basladıgımızda tek bır ev yokken sımdı yazlık sıteler kaynıo senenın 6ayını orda 4ayını istanbulda gecırırler bızımkılerde sevıorum oksıjenı yeter oraların ama ayvalık dedıgım gıbı bır baska o mımarı yapısına bayılıyorum bır aıle dostumuzun evı vardı orda eskı rum evımı yunan evımı otogarın arkalarında tepede bır evdı duvarında resımler falan vardı cok guzel mımarısı ayvalık edremıtten daha guzel ama dedıgım gıbı oralarda dogalgaz yok bnde komurle sobayla odunla ugrasabılecek kdr yeteneklı deılım:) keske kandırsamda bızde oralara yerlessek
sen cocuklarla ugrasıosun orda yasayan bır bayan ozellıkle kısın nasıl kendını oyalar nasıl vakıt gecırıolar mesela devletın actıgı kurslar falan varmı halk egıtımler falan yıne burhanıyelı bır tanıdıgımız burhanıye halk egıtımde ahsap boyama kursuna falan gıdıo ama tabı bayanlar nasıl vakıt gecırıo kısın hıc oturup bole detaylı sohbet etmedım eczacımız var ıstanbuldan burhanıyeye yerlesmıs esı mutahıtlık yapıo burhanıyede kadın ezcanede yaz kıs vaktım olmuo sosyal etkınlıge dıor wınsanın sahıbı cok yakın aıle dostumuz onun hanımı kadın platformu gıbı bır cok dernekde aktıf ama bu sekılde vakıt gecıomu dıe cok tedırgınım sanırım bende yaparım bırseyler... cokda emın deılım ama ıstıyorum saglıklı ve organık bır yasam ıcın oralarda olmayı eşimi ikna edemıorum işte
sen bahcelı bır ewdemısın?hobılerın varmı calısmıosun zannedersem...
1 ay sonra babamın bahcesının çimlerını ekmeye gıdıcem belkı gorusuruz:) hasıbeyle ızmırde bulusduk:)guzeldı:)
sen deyince baktımda hakkaten senden kopyalamışım gibi olmuşşş....ama gerçekten öyle..yena şu sıralar süper gidiyo onu bukadar hevesli azimli ve başarılı gördükçe bende hevesleniyorum....
Allah rahatlık versin canım....
eskiden bizim ne güzel beğeni butonlarımız vardı zırt bırt basabildiğimiz, bastıkça mutlu olduğumuz, ne güzel günlerdi ogünler......
şimdikini ben hiç beğenmiyorum, ben eskisini istiyorum bana ne.Eki Görüntüle 1001465 Eki Görüntüle 1001465 Eki Görüntüle 1001465
Selam fıstıklarrr
nassınız bakayımm ??? bende değişen yok ,aynen devam okul - ev bitmek bilmeyen kısır döngüü
kilo veren , veremeyen ,azmeden , bu yola baş koyan herkesi tebrik ederimm
YENA & YOLCU sizi ayrı tebrik ederim yavrular , hele tütütütütü MAŞALLAHHHH
kızlar ben tv. de bakıcak birşey bulamadım. izlediğiniz dizi varmı
esselamun aleykum
nasılsınız güzeller ben şu an çiftlikteyim inşaat işleri var ben de yemek yapıyorum ustalara evin içi buz damı gıbı sular felaket ısınmak için dışarı çıkıyorum geçmışı okudum bıraz hepınıze teşekkür ederım dstegınız ıçın ellerim soğuktan uyuştu yazamıyorum neyse bır iki saate eve gideriz sanırım başımda tutuyor felaket hatırlısı sızlerı kocaman öpüyorum
Gecmisin yarisini yaptim anca
benim ufaklik oyun oynuycakmis bilgisayarda... ona vercem sonra gecmise devam ederim4
sagol canim tarif icin... haftaya malzemeleri tamamlar yaparim ufaklikla :)
helal olsun canim ne demek :)
ooo ne güzel geldiğin zaman görüşürüz ,benim akrabalarım var burada birde iki çocuk olunca pek bir yere gidemiyorum öğleden sonraları uyuyor çünki nisa başka bir evdede uyumadığı için...ama 4 sene öncesi halk eğitimin açmış olduğu kurslara gidiyordum çocuğum olmadığı için oyalıyordum kendimi makine nakışı ahşap boyama kurslarına gittşm spor salonlarında vakit geçiriyordum sabahları deniz kıyısında yürüyüş akişamüzeri tekrar deniz kıyısında yürüyüş çok zevkli geçiyordu ....şimdi mümkün değil herşeyden mahrum kaldım allah sağlık versin kızlarımada çok aradım onları çünki ...
canım sürekli anlatıyorum sen 12 senede geldin bize sen çok özelsin baban içinde benim iinde diyorum anlamıyor illaki kıskanıyor okula gönderiyorum .....eşim akşamları sürekli onunla ilgilenir ama nafile...neyse nisa çok ağlıyor uyutayım tekrar girerim.....
ben hiç stv. izlememhiç bişey yok be ablacım ama bizimkiler büyük bir heyecanla stvde şefkat tepe seyrediyolar...
ben aksamları sıkılmamak ıcın hergune bı dızı koydum gecen seneye kdr tv seyretmezdım ben ewlılık bozdu benı:))atvde buugunun saraylısı dıe seneryosu bayık dızılerden bırını sectım kendıme bugun onu seyredıorum:)
demek yetmiyor ilgi cimcimeye :) hep bana hep bana istiyor zilli desene
amannnn nazar degmesin yenama :)
aynen bencede :)
selam canim
iyiyiz sen nasilsin???
ben hiç stv. izlemem
o hangi kanalda bir bakayımOsmanlı tokadı izliyoruz biz daficim
bizde hiç izlemiyoz ablacım...ama kvlerin orda düzenli izledikleri dizileri var...dolayısıyla şuan mecburen seyrediyoruz...neticede misafirler idare ediyoruz işte ama eşim çok söyleni kaş göz yapıyom uzaktan sus laf etme diye kazasız atlatırız inşallah bu akşamı...bildiğin sinir krizi geçiriyo adamım bu diziyi izliyolar diye...çektim mutfağa az idare et görmezden gel izlemek istemiyosan geç pcde takıl falan dedim ama olmuyo dişlerini sıkmaktan bi hal oldu...
o hangi kanalda bir bakayım
vur vur döve döve sev
sen öyle deyince bende vurdum
eh menü hazır olmuş bile kafanda menüyü hazırlamışsan bitmiş say
hadi kolay gelsin
selamun aleyküm güzeller
bugün ben tembelliğe zirve yaptırdım.
bu gece hiç uyuyamadım. bütün gece tepinip durdum. ayaklarım çok kötü ağrıdı. dizlerimde hiç bir sorun yok. ayak damarlarım topuğumdan belime kadar tutup koparırcasına çekiyorlarmış gibi ağrıdı. yukarıya diktim, çeşit egzersizler yaptım. hiç birşey fayda etmedi. sabah namazında eşim biraz masaj yaptı biraz rahatladımı ne uyumuşum. adam kalkmış gitmiş duymamışım. bir uyandım saat 12 ye geliyorhem kahvaltı hem öğle gibi birşey olsun dedim. kendime bir salata yaptım yenirmi acaba dedim ama fena olmadı zaman zaman yapabilirim.
sizede tarif vereyim
4 kaşık yoğurt koydum
2 haşlanmış yumurta doğradım.
2 salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte doğradım.
10 zeytinin çekirdeğini çıkartıp doğradım ( tuz görevi yaptı )
1 avuç kavrulmamış fındık koydum.
biraz pul biber ektim . güzelce karıştırıp afiyetle yedim
yarın marul , maydanozda ilave etmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun asucum dokunacak birşeymi yedin.
sağlıklı yiyecekler tüketmeye başladıktan sonra benim midem sağlıksız yiyeceklere tepki gösteriyor. seninde öyle olabilir.
ne zaman sağlıksız birşey yesem rahatsız oluyorum.
margarinle yapılan ne olursa olsun midem berbat oluyor.
birde vanilyalı bir şey yediğimde kötü oluyorum. ben anlamasamda midem vanilya ve margarin olduğunu anlıyor
"Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur....."
ne kadar güzel bi sözmüş....
kolay gelsin canım
geçmiş olsun neden o kadar ağrıdı ki acaba
salata da doyurucu olmuş gibi görünüyor
dün karışık yediğim için midem kötü oldu yoksa ben senin kadar hassas değilim maalesef ne yesem dokunmaz ama artık nasıl karıştırdıysam midem de dayanamadı
sağol canım
meyracım sana da teşekkürler evet rgl ağrısı geçti sayılır şükür
inşallah normal süresinde biter
bu arada kardeşim İngiliz karbonatı almış suya kattım içiyorum yarın da hurma alacağım bikaç gün yoğurt hurma takılayım diyorum
dafi canım çok geçmiş olsun bilirim ne zordur o bacak ağrıları senin varis mi var bacaklarında
yaa ben alıntı yapıyorum yazıyorum 15 karakterden az diyor destan yazıyorum o zamanda saçma sapan konuşmuş gibi oluyorum
herhalde dinlemeyi çok sevdiğim için bilmiyorum beğeni yapıyorum başka üyeleri diye yazı geliyor ben şikayetciyim hiç beğenmiyorum
şimdi arkadaşlardan biriydi çok özür dilerim kimdi hatırlamıyorum dafi kadar olmasada benimde hayatım dolu ve yoğun buna veriyorum untkanlığımı
yaşım konusu canım evet ben aslında 1970 doğumluyum ama yaşlandıkca hanımlar küçülürmüş o hesap eylül doğumluyum eylül gelmediği için 44 diyemiyorum
Allah acil sifalar versin ablacim
ayrica kimlikte ne yazdigi onemli degil insan hissettigi yastadir ablacim
Yena gönderdin herhalde misafirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?