ablacığım istersen birde adaçayı iç, yorgunluğunu alır zindelik güç verir....
allah kolaylık versin inşaallah....
ne kursuna gidiyo bu şerbetli?:) futbolmu yoksa:)
bugün benimde yapacak çok işim var, akşam olmadan bitirsem diye aklımda plan yapıp duruyorum.Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002303
sana kolay gelsin yenacım.Merhabalar ,
huzurlu bir haftasonu diliyorum hepinize..
Ben güne çok yorgun başladım geç uyuyup sabah ta erken uyanınca şu an pert haldeyim..
OĞlanı kursa götrdüm geldim orada çok yoruluyorum bir saat ayakta dikiliyorum..git gel otobüs bekle in bin..
Kurstayken tel. geldi akşama yemekli misafirim gelicek..Hazırlıksız yakalandım anlayacağınız..MAlzeme bakımından ev tam takır olmasada takırlığa yakın diyebiliim...
Şimdi kahve içip zihnimi açmaya çalışıyorum
ablacığım istersen birde adaçayı iç, yorgunluğunu alır zindelik güç verir....
allah kolaylık versin inşaallah....
ne kursuna gidiyo bu şerbetli?:) futbolmu yoksa:)
bugün benimde yapacak çok işim var, akşam olmadan bitirsem diye aklımda plan yapıp duruyorum.Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002303
sana kolay gelsin yenacım.
ben öyle olunca dondurucuya veya kuru bakliyata müracat ediyorum
geçmiş olsun cücüğüm. sen yinede arada el salla biz seni görmekten mutluluk duyuyoruzgünaydın güzelleerrr
hoşbuldum Dafi ablacım & Meyracım , zaten gelip okuyordum buralardaydım yani ama yazmıyordum
biraz ara verdim doktorcum , ama dönüp dolaşıp yine geliyoruz iştee
okula devam canım yaa , bebiş yok henüz , düşünmeye başladık bu ay ama ben bronşit , sistit , ateş aynı anda hepsini yaşayınca , bu ay geçti , önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınnn
bilmem haberin varmı ? aslında en büyük değişikliği Ramazan ayında yaşadım , Ramazan umresine gittim 1 ay , tesettürlü bi hatun oldum artıkın , hayatımdaki değer yargılarımı değiştirdim , anlayacağın bi dönüm noktası oldu benim içinnn
buarada takma aldığın kilocukları , verirsin sen sana güveniyorummm , öncesinde yapmıştın yine yaparsınn
vur vur döve döve sevseni görünce sineme vurdum)
barbunya var aklım da..geçen geldiklerin de kurufasulye yapmıştım
PAzı sarması ve biber dolmasıda ekleyebilirim...
Gittim ben..
selamun aleyküm güzeller
bugün ben tembelliğe zirve yaptırdım.
bu gece hiç uyuyamadım. bütün gece tepinip durdum. ayaklarım çok kötü ağrıdı. dizlerimde hiç bir sorun yok. ayak damarlarım topuğumdan belime kadar tutup koparırcasına çekiyorlarmış gibi ağrıdı. yukarıya diktim, çeşit egzersizler yaptım. hiç birşey fayda etmedi. sabah namazında eşim biraz masaj yaptı biraz rahatladımı ne uyumuşum. adam kalkmış gitmiş duymamışım. bir uyandım saat 12 ye geliyorhem kahvaltı hem öğle gibi birşey olsun dedim. kendime bir salata yaptım yenirmi acaba dedim ama fena olmadı zaman zaman yapabilirim.
sizede tarif vereyim
4 kaşık yoğurt koydum
2 haşlanmış yumurta doğradım.
2 salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte doğradım.
10 zeytinin çekirdeğini çıkartıp doğradım ( tuz görevi yaptı )
1 avuç kavrulmamış fındık koydum.
biraz pul biber ektim . güzelce karıştırıp afiyetle yedim
yarın marul , maydanozda ilave etmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun asucum dokunacak birşeymi yedin.
sağlıklı yiyecekler tüketmeye başladıktan sonra benim midem sağlıksız yiyeceklere tepki gösteriyor. seninde öyle olabilir.
ne zaman sağlıksız birşey yesem rahatsız oluyorum.
margarinle yapılan ne olursa olsun midem berbat oluyor.
birde vanilyalı bir şey yediğimde kötü oluyorum. ben anlamasamda midem vanilya ve margarin olduğunu anlıyor
Halk oyunları canım..zılgıt eşliğin de tey tey yapıyoruz.. anadolu ateşine yetiştiriyorum..
tobloya benide eklemişsin teşekkürler meyra
haftanın spor azimlilerini kutluyorum
önümüzdeki 3,4 gün spor yapamıyacam gibiii, yarında misafirim vaar rahatsızımda nasıl atlatacam bilmem
Gercekten diger insanlarin olumsuz laflari sozleri olmasa hersey daha kolay ve guzel olacak
Eve gelince tartistik zaten senin sozlerin benimkinlerin yaninda cok masum kalir canim actim agzimi yumdum gozumu karismasin oda isime 2 aydir benim neler cektigimi biliyo destek olacagi yerde cik cik cik sabah sabah asabim bozuldu yine
ah ah... baslarda hayir demek zor oluyor... ama demen lazim! insallah bir dahaki sefer hayir diyebilirsin canim esinede söyle bundan sonra misafirlikte bana bu aksamki gibi laf etme de. ha tabi sen daha guzel bir yol bul söylemek icin ben biraz kabaca yazdim :)
Hayırlı mutlu haftasonlarımız olsun inşallah
Ev ahalisi uyuyor ben erken kalktım biraz hem karnım ağrıyor hem de midem kötü
Birazdan da kardeşim gelecek ben çayı ocağa koyayım hemen
günaydın güzelleerrr
hoşbuldum Dafi ablacım & Meyracım , zaten gelip okuyordum buralardaydım yani ama yazmıyordum
biraz ara verdim doktorcum , ama dönüp dolaşıp yine geliyoruz iştee
okula devam canım yaa , bebiş yok henüz , düşünmeye başladık bu ay ama ben bronşit , sistit , ateş aynı anda hepsini yaşayınca , bu ay geçti , önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınnn
bilmem haberin varmı ? aslında en büyük değişikliği Ramazan ayında yaşadım , Ramazan umresine gittim 1 ay , tesettürlü bi hatun oldum artıkın , hayatımdaki değer yargılarımı değiştirdim , anlayacağın bi dönüm noktası oldu benim içinnn
buarada takma aldığın kilocukları , verirsin sen sana güveniyorummm , öncesinde yapmıştın yine yaparsınn
seni görünce sineme vurdum)
barbunya var aklım da..geçen geldiklerin de kurufasulye yapmıştım
PAzı sarması ve biber dolmasıda ekleyebilirim...
Gittim ben..
vur vur döve döve sev
sen öyle deyince bende vurdum
eh menü hazır olmuş bile kafanda menüyü hazırlamışsan bitmiş say
hadi kolay gelsin
Inanıyorum azimli olarak devam edeceğine canım
Ayrıca bizlere de moral motivasyon sağlıyorsun bidenem
Zeynepcim sen de gözardı edilemeyecek gibisin maşallah iyi gidiyorsun iki çocukla zoru başarıyorsun gerçekten
Ben de özgürce beğenememekten şikayetçiyim
Hadi gözün aydın
Selam fıstıklarrr
nassınız bakayımm ??? bende değişen yok ,aynen devam okul - ev bitmek bilmeyen kısır döngüü
kilo veren , veremeyen ,azmeden , bu yola baş koyan herkesi tebrik ederimm
YENA & YOLCU sizi ayrı tebrik ederim yavrular , hele tütütütütü MAŞALLAHHHH
esselamun aleykum
nasılsınız güzeller ben şu an çiftlikteyim inşaat işleri var ben de yemek yapıyorum ustalara evin içi buz damı gıbı sular felaket ısınmak için dışarı çıkıyorum geçmışı okudum bıraz hepınıze teşekkür ederım dstegınız ıçın ellerim soğuktan uyuştu yazamıyorum neyse bır iki saate eve gideriz sanırım başımda tutuyor felaket hatırlısı sızlerı kocaman öpüyorum
sağol meyracım tam geçmiş değil ama geceki kadar kötü değilve aleyküm selam ablacım:)
geçmiş olsun ablacım, şuan daha iyimi ayakların?
salatan içinde afiyet olsun:)
hımmm:)
iyi olur, enerjisini atar, daha sosyla olur:)
NAR tanesi taneside seviyom bitanesi diyip diyip halay çeker size evde işte:))))))
ve aleyküm selam zeynepcimSelamün aleykümmm...
günüm mutfakta geçiyo gibi..kuzular iyi ama malum babaanneler burda diye fazla şımarıklar...diyetim herşeye rağmen iyi gidiyo....he bide az önce lahana sarması yaptıydık..k.validem sarma işiyle uğraşmayı seviyoda beraber yaptık...ama ne olur şöyle bir oturayım dedim başladık muhabbete sarmayı yaktık...üç tane hatun bi yemeğe sahip çıkamadık iyimi....neyse iyi tarafından bakıyorum ve yemeden nasıl durcam diyodum zaten yarısı gittiği için herkes tadımlık yicek bende 3 tane yerim biter gider zaten..diyet beynimi sulandırdı galiba saçmalamaya başladım....
neyse şimdi kaçayım fırsatını bulunca gene gelirim....
ve aleykümselam. kolay gelsin canım.esselamun aleykum
nasılsınız güzeller ben şu an çiftlikteyim inşaat işleri var ben de yemek yapıyorum ustalara evin içi buz damı gıbı sular felaket ısınmak için dışarı çıkıyorum geçmışı okudum bıraz hepınıze teşekkür ederım dstegınız ıçın ellerim soğuktan uyuştu yazamıyorum neyse bır iki saate eve gideriz sanırım başımda tutuyor felaket hatırlısı sızlerı kocaman öpüyorum
selamün aleyküm.....
kahvaltım
5tane zeytin
1tane domates
1dilim ekmek
4tane kuru kayısı
1sb yeşilçay
şekersiz çay
Hayırlı mutlu haftasonlarımız olsun inşallah
Ev ahalisi uyuyor ben erken kalktım biraz hem karnım ağrıyor hem de midem kötü
Birazdan da kardeşim gelecek ben çayı ocağa koyayım hemen
Musmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)
kolay gelsin canımMerhabalar ,
huzurlu bir haftasonu diliyorum hepinize..
Ben güne çok yorgun başladım geç uyuyup sabah ta erken uyanınca şu an pert haldeyim..
OĞlanı kursa götrdüm geldim orada çok yoruluyorum bir saat ayakta dikiliyorum..git gel otobüs bekle in bin..
Kurstayken tel. geldi akşama yemekli misafirim gelicek..Hazırlıksız yakalandım anlayacağınız..MAlzeme bakımından ev tam takır olmasada takırlığa yakın diyebiliim...
Şimdi kahve içip zihnimi açmaya çalışıyorum
geçmiş olsun neden o kadar ağrıdı ki acabaselamun aleyküm güzeller
bugün ben tembelliğe zirve yaptırdım.
bu gece hiç uyuyamadım. bütün gece tepinip durdum. ayaklarım çok kötü ağrıdı. dizlerimde hiç bir sorun yok. ayak damarlarım topuğumdan belime kadar tutup koparırcasına çekiyorlarmış gibi ağrıdı. yukarıya diktim, çeşit egzersizler yaptım. hiç birşey fayda etmedi. sabah namazında eşim biraz masaj yaptı biraz rahatladımı ne uyumuşum. adam kalkmış gitmiş duymamışım. bir uyandım saat 12 ye geliyorhem kahvaltı hem öğle gibi birşey olsun dedim. kendime bir salata yaptım yenirmi acaba dedim ama fena olmadı zaman zaman yapabilirim.
sizede tarif vereyim
4 kaşık yoğurt koydum
2 haşlanmış yumurta doğradım.
2 salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte doğradım.
10 zeytinin çekirdeğini çıkartıp doğradım ( tuz görevi yaptı )
1 avuç kavrulmamış fındık koydum.
biraz pul biber ektim . güzelce karıştırıp afiyetle yedim
yarın marul , maydanozda ilave etmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun asucum dokunacak birşeymi yedin.
sağlıklı yiyecekler tüketmeye başladıktan sonra benim midem sağlıksız yiyeceklere tepki gösteriyor. seninde öyle olabilir.
ne zaman sağlıksız birşey yesem rahatsız oluyorum.
margarinle yapılan ne olursa olsun midem berbat oluyor.
birde vanilyalı bir şey yediğimde kötü oluyorum. ben anlamasamda midem vanilya ve margarin olduğunu anlıyor
sağol canımSanada saglikli haftasonlari canim gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?