Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burnuma etli ekmek koktu yafff:)
gidip 1sb süt içiyimde yatıyım bari:)))
hadi bende kaçar, herkeslere iyi geceler.....

tobloya benide eklemişsin teşekkürler meyra

haftanın spor azimlilerini kutluyorum
önümüzdeki 3,4 gün spor yapamıyacam gibiii, yarında misafirim vaar rahatsızımda nasıl atlatacam bilmem

Ellerinize saglik cancagizlarimm

Eve gelince tartistik zaten senin sozlerin benimkinlerin yaninda cok masum kalir canim actim agzimi yumdum gozumu karismasin oda isime 2 aydir benim neler cektigimi biliyo destek olacagi yerde cik cik cik sabah sabah asabim bozuldu yine

Canim- olsun da varsin az olsun her hafta 600 gram versen ayda 2.5 kilo eder ki buda fena zayilmaz her halukarda+ ya gecmekten iyidir

Gercekten diger insanlarin olumsuz laflari sozleri olmasa hersey daha kolay ve guzel olacak

günaydın güzeller...
güzel bir hafta sonunuz olsun...

geldim ama sen yoksun aynurcum... neler yapıyosun... var mı bi değişiklik hayatında???

Tamam karatay kankası olduk biz artık...Ölümüne kankayız )

:13::13::13::13::13:

başlangıç kilom 92 maalesef....

Inanıyorum azimli olarak devam edeceğine canım
Ayrıca bizlere de moral motivasyon sağlıyorsun bidenem
sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum...şu sıra idölümsün senden güç alıyorum bak ona göre sakın pes etme olurmu.....

Zeynepcim sen de gözardı edilemeyecek gibisin maşallah iyi gidiyorsun iki çocukla zoru başarıyorsun gerçekten
Ben de özgürce beğenememekten şikayetçiyim
Kizlar bu sabah 89.5 geldimmm hemde yedigim1 dilim pastaya ragmen heee heeeyyyyy
Hadi gözün aydın

Son düzenleme:
Hayırlı mutlu haftasonlarımız olsun inşallah
Ev ahalisi uyuyor ben erken kalktım biraz hem karnım ağrıyor hem de midem kötü
Birazdan da kardeşim gelecek ben çayı ocağa koyayım hemen

Musmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)

günaydın güzelleerrr

hoş geldin canım seni görmek güzel daha sık uğra

hoşbuldum Dafi ablacım & Meyracım , zaten gelip okuyordum buralardaydım yani ama yazmıyordum
günaydın güzeller...
güzel bir hafta sonunuz olsun...

geldim ama sen yoksun aynurcum... neler yapıyosun... var mı bi değişiklik hayatında???

:13::13::13::13::13:

başlangıç kilom 92 maalesef....

biraz ara verdim doktorcum , ama dönüp dolaşıp yine geliyoruz iştee

okula devam canım yaa , bebiş yok henüz , düşünmeye başladık bu ay ama ben bronşit , sistit , ateş aynı anda hepsini yaşayınca , bu ay geçti , önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınnn

bilmem haberin varmı ? aslında en büyük değişikliği Ramazan ayında yaşadım , Ramazan umresine gittim 1 ay , tesettürlü bi hatun oldum artıkın , hayatımdaki değer yargılarımı değiştirdim , anlayacağın bi dönüm noktası oldu benim içinnn

buarada takma aldığın kilocukları , verirsin sen sana güveniyorummm , öncesinde yapmıştın yine yaparsınn

Merhabalar ,

huzurlu bir haftasonu diliyorum hepinize..

Ben güne çok yorgun başladım geç uyuyup sabah ta erken uyanınca şu an pert haldeyim..
OĞlanı kursa götrdüm geldim orada çok yoruluyorum bir saat ayakta dikiliyorum..git gel otobüs bekle in bin..
Kurstayken tel. geldi akşama yemekli misafirim gelicek..Hazırlıksız yakalandım anlayacağınız..MAlzeme bakımından ev tam takır olmasada takırlığa yakın diyebiliim...
Şimdi kahve içip zihnimi açmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
bugün ben tembelliğe zirve yaptırdım.
bu gece hiç uyuyamadım. bütün gece tepinip durdum. ayaklarım çok kötü ağrıdı. dizlerimde hiç bir sorun yok. ayak damarlarım topuğumdan belime kadar tutup koparırcasına çekiyorlarmış gibi ağrıdı. yukarıya diktim, çeşit egzersizler yaptım. hiç birşey fayda etmedi. sabah namazında eşim biraz masaj yaptı biraz rahatladımı ne uyumuşum. adam kalkmış gitmiş duymamışım. bir uyandım saat 12 ye geliyor hem kahvaltı hem öğle gibi birşey olsun dedim. kendime bir salata yaptım yenirmi acaba dedim ama fena olmadı zaman zaman yapabilirim.
sizede tarif vereyim
4 kaşık yoğurt koydum
2 haşlanmış yumurta doğradım.
2 salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte doğradım.
10 zeytinin çekirdeğini çıkartıp doğradım ( tuz görevi yaptı )
1 avuç kavrulmamış fındık koydum.
biraz pul biber ektim . güzelce karıştırıp afiyetle yedim
yarın marul , maydanozda ilave etmeyi düşünüyorum.
Hayırlı mutlu haftasonlarımız olsun inşallah
Ev ahalisi uyuyor ben erken kalktım biraz hem karnım ağrıyor hem de midem kötü
Birazdan da kardeşim gelecek ben çayı ocağa koyayım hemen
geçmiş olsun asucum dokunacak birşeymi yedin.
sağlıklı yiyecekler tüketmeye başladıktan sonra benim midem sağlıksız yiyeceklere tepki gösteriyor. seninde öyle olabilir.
ne zaman sağlıksız birşey yesem rahatsız oluyorum.
margarinle yapılan ne olursa olsun midem berbat oluyor.
birde vanilyalı bir şey yediğimde kötü oluyorum. ben anlamasamda midem vanilya ve margarin olduğunu anlıyor

ablacığım istersen birde adaçayı iç, yorgunluğunu alır zindelik güç verir....
allah kolaylık versin inşaallah....
ne kursuna gidiyo bu şerbetli?:) futbolmu yoksa:)
bugün benimde yapacak çok işim var, akşam olmadan bitirsem diye aklımda plan yapıp duruyorum.Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002306 Eki Görüntüle 1002303

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…