İYi geceler arkadaşlar..Tatlı rüyalar.
diyet psikolojisine bi türlü giremedim, biri beni motive etse ya noluuuur
Eve gelince tartistik zaten senin sozlerin benimkinlerin yaninda cok masum kalir canim actim agzimi yumdum gozumu karismasin oda isime 2 aydir benim neler cektigimi biliyo destek olacagi yerde cik cik cik sabah sabah asabim bozuldu yine
Musmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)
Merhabalar ,
huzurlu bir haftasonu diliyorum hepinize..
Ben güne çok yorgun başladım geç uyuyup sabah ta erken uyanınca şu an pert haldeyim..
OĞlanı kursa götrdüm geldim orada çok yoruluyorum bir saat ayakta dikiliyorum..git gel otobüs bekle in bin..
Kurstayken tel. geldi akşama yemekli misafirim gelicek..Hazırlıksız yakalandım anlayacağınız..MAlzeme bakımından ev tam takır olmasada takırlığa yakın diyebiliim...
Şimdi kahve içip zihnimi açmaya çalışıyorum
selamun aleyküm güzeller
bugün ben tembelliğe zirve yaptırdım.
bu gece hiç uyuyamadım. bütün gece tepinip durdum. ayaklarım çok kötü ağrıdı. dizlerimde hiç bir sorun yok. ayak damarlarım topuğumdan belime kadar tutup koparırcasına çekiyorlarmış gibi ağrıdı. yukarıya diktim, çeşit egzersizler yaptım. hiç birşey fayda etmedi. sabah namazında eşim biraz masaj yaptı biraz rahatladımı ne uyumuşum. adam kalkmış gitmiş duymamışım. bir uyandım saat 12 ye geliyorhem kahvaltı hem öğle gibi birşey olsun dedim. kendime bir salata yaptım yenirmi acaba dedim ama fena olmadı zaman zaman yapabilirim.
sizede tarif vereyim
4 kaşık yoğurt koydum
2 haşlanmış yumurta doğradım.
2 salatalığı iyice yıkayıp kabuklarıyla birlikte doğradım.
10 zeytinin çekirdeğini çıkartıp doğradım ( tuz görevi yaptı )
1 avuç kavrulmamış fındık koydum.
biraz pul biber ektim . güzelce karıştırıp afiyetle yedim
yarın marul , maydanozda ilave etmeyi düşünüyorum.
geçmiş olsun asucum dokunacak birşeymi yedin.
sağlıklı yiyecekler tüketmeye başladıktan sonra benim midem sağlıksız yiyeceklere tepki gösteriyor. seninde öyle olabilir.
ne zaman sağlıksız birşey yesem rahatsız oluyorum.
margarinle yapılan ne olursa olsun midem berbat oluyor.
birde vanilyalı bir şey yediğimde kötü oluyorum. ben anlamasamda midem vanilya ve margarin olduğunu anlıyor
"Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur....."
ne kadar güzel bi sözmüş....
esselamun aleykum
nasılsınız güzeller ben şu an çiftlikteyim inşaat işleri var ben de yemek yapıyorum ustalara evin içi buz damı gıbı sular felaket ısınmak için dışarı çıkıyorum geçmışı okudum bıraz hepınıze teşekkür ederım dstegınız ıçın ellerim soğuktan uyuştu yazamıyorum neyse bır iki saate eve gideriz sanırım başımda tutuyor felaket hatırlısı sızlerı kocaman öpüyorum
gokce sendemı ayvalıklısın :44::44:
Yaza 90
60
90'lik bir guzellik olarak girmek istemez misin bebegimmm eger cevabin EVET ise DİYET yaz bir bosluk birak hedef kilonu yazarak nefsine gonder kampanya icin son gun degisme sirasi artik sendeeeee.....
ikiz beğimde yokCanlari sıkılan varsa ikiz bebek tavsiye ederim birakin sıkılmayi afedersiniz wc ye girecek vakit yok dogal olarak izliyecek dizi de yok
tavsiye ederi gökcecim hiç acıktırmadıben gecmisten ciktim ama herkescikler gitmis
ayyy bu adamlar yokmu :) neyse agzinin payini vermisin
bende bu aksam yemeginde yogurt ve hurmami yedim yarinda devam :)
kolay gelsin canim sana, heleki ev malzeme bakimindan tam takir olmaya yakinsa :)
gecmis olsun canim... insallah daha iyidir simdi ayaklarin.
salatana bayildimmmmm bende istiommmm
guzel bir söz hemde dogru
ama esim gorse ne alaka hicte alakasi yok der hahahaha
kolay gelsin canim!!!
yok ben ayvalikta degilim canim o nerden cikti :) ben Isvicre'deyim
derin ayvaliktaydi galiba
vayyyy supermis bu kampanya hemen yolliyayim ;D muhahaha
ikiz beğimde yok
hiç dizimde yok
yazık banaaaa
tavsiye ederi gökcecim hiç acıktırmadı
kızlar sabahtan beri temizlik yaptım.akşam yemekten sonra tozları alıp işlerimi bitirecektim. komşunun kızı geldi bütün komşular onlarda toplaşmışlar. yemekten sonra oraya indik. gelince kızımı yedirip uyuttum. sözde bugün bütün işleri bitirip yarın yatacaktım. toz alma işide yarına kaldı. neyse güzellikler ben biraz geçmişe dalış yapayım malum dün geceden beri pcyi hiç açmadım, birikmiştir. bu arada sizlerde iyisinizdir inşallah
tebrik ederim cnm darısı başımızaKizlar bu sabah 89.5 geldimmm hemde yedigim1 dilim pastaya ragmen heee heeeyyyyy
bakalım kaç gün yapabileceksin. bende istiyorum yapmak ama kv bende ya şimdi söylenir' kızım bir şey yemeden olmaz. birşeyler ye' diyebilir. ondan bende o gidince yapcam kafam rahat karışanım olmadan. önümüzdeki cuma-pazartesi yada salı günü evine gidip gelecek anca o zaman yapabilirimMusmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)
bildiğimiz karbonattan bir farkı var mı bunun ilk defa duydum ben. nasıl birşeymişki???Bugün 1.5 lt içtim karbonatlı sudan bakalım faydası olur zararı olmaz bence
Gecmisin yarisini yaptim anca
benim ufaklik oyun oynuycakmis bilgisayarda... ona vercem sonra gecmise devam ederim4
sagol canim tarif icin... haftaya malzemeleri tamamlar yaparim ufaklikla :)
helal olsun canim ne demek :)
ooo ne güzel geldiğin zaman görüşürüz ,benim akrabalarım var burada birde iki çocuk olunca pek bir yere gidemiyorum öğleden sonraları uyuyor çünki nisa başka bir evdede uyumadığı için...ama 4 sene öncesi halk eğitimin açmış olduğu kurslara gidiyordum çocuğum olmadığı için oyalıyordum kendimi makine nakışı ahşap boyama kurslarına gittşm spor salonlarında vakit geçiriyordum sabahları deniz kıyısında yürüyüş akişamüzeri tekrar deniz kıyısında yürüyüş çok zevkli geçiyordu ....şimdi mümkün değil herşeyden mahrum kaldım allah sağlık versin kızlarımada çok aradım onları çünki ...
canım sürekli anlatıyorum sen 12 senede geldin bize sen çok özelsin baban içinde benim iinde diyorum anlamıyor illaki kıskanıyor okula gönderiyorum .....eşim akşamları sürekli onunla ilgilenir ama nafile...neyse nisa çok ağlıyor uyutayım tekrar girerim.....
Guuu naaaay diiiiinnnnnn esracım sende iyiki varsın. topiğimize neşe getirdin.Guuu naaaay diiiiinnnnnn canlarim iyiki varsiniz hayatimda gunaydin diyebilecegim iyi yurekli insanlarin oldugu bir gune uyanmak coookkk guzel
selamun aleyküm güzeller gününüz hayırlı ve kaçamaksız olsun.
ben yine uyuyamadım ağrılardan neden böyle oldu bilemedim .havalardanmıdır nedir. sanki spor yapıp yormuşum gibi kalçalarımın içi yanıyor sanki. belimden topuğuma kadar ağrıyor.
sizin gününüz rahat ve sorunsuz geçsin inşallah.
Guuu naaaay diiiiinnnnnn esracım sende iyiki varsın. topiğimize neşe getirdin.
bende bu aksam yemeginde yogurt ve hurmami yedim yarinda devam :)
günaydın canım sanada GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR GÜZEL GÖREN GÜZELLİKLERE SAHIP OLURGuuu naaaay diiiiinnnnnn canlarim iyiki varsiniz hayatimda gunaydin diyebilecegim iyi yurekli insanlarin oldugu bir gune uyanmak coookkk guzel
selamun aleyküm güzeller gününüz hayırlı ve kaçamaksız olsun.
ben yine uyuyamadım ağrılardan neden böyle oldu bilemedim .havalardanmıdır nedir. sanki spor yapıp yormuşum gibi kalçalarımın içi yanıyor sanki. belimden topuğuma kadar ağrıyor.
sizin gününüz rahat ve sorunsuz geçsin inşallah.
Guuu naaaay diiiiinnnnnn esracım sende iyiki varsın. topiğimize neşe getirdin.
bakalım kaç gün yapabileceksin. bende istiyorum yapmak ama kv bende ya şimdi söylenir' kızım bir şey yemeden olmaz. birşeyler ye' diyebilir. ondan bende o gidince yapcam kafam rahat karışanım olmadan. önümüzdeki cuma-pazartesi yada salı günü evine gidip gelecek anca o zaman yapabilirim
:
nursena nasıl oldu tansiyonun.?
Okuyup okuyup gidiyosun,nüçünn.??
Ben de merak ediyorum valla...
Nursena devrem gel hadi..
Ben de farkındayım nursena okuyup çıkıyor nedense:44:
Nursenayı faceden taciz edem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?