Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İYi geceler arkadaşlar..Tatlı rüyalar.

diyet psikolojisine bi türlü giremedim, biri beni motive etse ya noluuuur

Yaza 90
60
90'lik bir guzellik olarak girmek istemez misin bebegimmm eger cevabin EVET ise DİYET yaz bir bosluk birak hedef kilonu yazarak nefsine gonder kampanya icin son gun degisme sirasi artik sendeeeee.....

ben gecmisten ciktim ama herkescikler gitmis

Eve gelince tartistik zaten senin sozlerin benimkinlerin yaninda cok masum kalir canim actim agzimi yumdum gozumu karismasin oda isime 2 aydir benim neler cektigimi biliyo destek olacagi yerde cik cik cik sabah sabah asabim bozuldu yine

ayyy bu adamlar yokmu :) neyse agzinin payini vermisin

Musmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)

bende bu aksam yemeginde yogurt ve hurmami yedim yarinda devam :)

kolay gelsin canim sana, heleki ev malzeme bakimindan tam takir olmaya yakinsa :)

gecmis olsun canim... insallah daha iyidir simdi ayaklarin.
salatana bayildimmmmm bende istiommmm

"Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur....."

ne kadar güzel bi sözmüş....

guzel bir söz hemde dogru
ama esim gorse ne alaka hicte alakasi yok der hahahaha

kolay gelsin canim!!!

gokce sendemı ayvalıklısın :44::44:

yok ben ayvalikta degilim canim o nerden cikti :) ben Isvicre'deyim
derin ayvaliktaydi galiba

vayyyy supermis bu kampanya hemen yolliyayim ;D muhahaha

Canlari sıkılan varsa ikiz bebek tavsiye ederim birakin sıkılmayi afedersiniz wc ye girecek vakit yok dogal olarak izliyecek dizi de yok
ikiz beğimde yok
hiç dizimde yok
yazık banaaaa

tavsiye ederi gökcecim hiç acıktırmadı

kızlar sabahtan beri temizlik yaptım.akşam yemekten sonra tozları alıp işlerimi bitirecektim. komşunun kızı geldi bütün komşular onlarda toplaşmışlar. yemekten sonra oraya indik. gelince kızımı yedirip uyuttum. sözde bugün bütün işleri bitirip yarın yatacaktım. toz alma işide yarına kaldı. neyse güzellikler ben biraz geçmişe dalış yapayım malum dün geceden beri pcyi hiç açmadım, birikmiştir. bu arada sizlerde iyisinizdir inşallah

ikiz beğimde yok
hiç dizimde yok
yazık banaaaa

tavsiye ederi gökcecim hiç acıktırmadı

muhakkak deniycem bir gun :)
simdi yarin pazartesi ve sali hurma ve yogurt detoksunu yapicam :)

kolay gelsin canim sana :)
aslinda iyi olmus boylelikle dinlenmissin :)

ayyyy kızlar geçmişi nasıl okudum anlamadım. yarı uyur yarı uyanık. atladığım bir şey varsa kusura bakmayın.

Kizlar bu sabah 89.5 geldimmm hemde yedigim1 dilim pastaya ragmen heee heeeyyyyy
tebrik ederim cnm darısı başımıza

Musmutlu haftasonları diliyorum herkese :) bol eksili geçer inşallah :) bu arada hurma&yoğurt detoxumda ilk günüm gayet iyi geçti gece midem kazındı ama yine de tuttum kendimi :)
bakalım kaç gün yapabileceksin. bende istiyorum yapmak ama kv bende ya şimdi söylenir' kızım bir şey yemeden olmaz. birşeyler ye' diyebilir. ondan bende o gidince yapcam kafam rahat karışanım olmadan. önümüzdeki cuma-pazartesi yada salı günü evine gidip gelecek anca o zaman yapabilirim

Bugün 1.5 lt içtim karbonatlı sudan bakalım faydası olur zararı olmaz bence
bildiğimiz karbonattan bir farkı var mı bunun ilk defa duydum ben. nasıl birşeymişki???

kızlar benim gözler iyice kapandı ben yatıyorum yarın görüşürüz

demek yetmiyor ilgi cimcimeye :) hep bana hep bana istiyor zilli desene

amannnn nazar degmesin yenama :)

aynen bencede :)

selam canim
iyiyiz sen nasilsin???[/QUOTE]
aynen öyle canım hep onunla ilgilenelim istiyor kreşe gönderiyorm bende evde olduğu zaman daha çok sarıyor çocuğa bu hafta hastaydı gitmedi mesela çok zor oldu...

bugün çok yoruldum temizlik yap yemek yap çamaşır yıka çocukları yıka, derken birde annemler yemeğe geldi hiç oturmadım..artık akşam yemeğinden sonra 1 saat kestirdim eşim baktı çocuklara şimdide uykum kaçtı . neyse yatayım belki uyurum kimseler yok benden başka...

yenacım benimde varislerim aynen öyle çok berbat durumdalar sen ilaç kullanıyormusun canım...

Guuu naaaay diiiiinnnnnn canlarim iyiki varsiniz hayatimda gunaydin diyebilecegim iyi yurekli insanlarin oldugu bir gune uyanmak coookkk guzel

selamun aleyküm güzeller gününüz hayırlı ve kaçamaksız olsun.
ben yine uyuyamadım ağrılardan neden böyle oldu bilemedim .havalardanmıdır nedir. sanki spor yapıp yormuşum gibi kalçalarımın içi yanıyor sanki. belimden topuğuma kadar ağrıyor.
sizin gününüz rahat ve sorunsuz geçsin inşallah.
Guuu naaaay diiiiinnnnnn canlarim iyiki varsiniz hayatimda gunaydin diyebilecegim iyi yurekli insanlarin oldugu bir gune uyanmak coookkk guzel
Guuu naaaay diiiiinnnnnn esracım sende iyiki varsın. topiğimize neşe getirdin.

Cok tesekkurler boyle dusundurebildiysem ne mutlu bana

Ya galiba benim sitem sapitti derinin yazdigi seyi gokceden alinti die gosterio sanki gokce yazmis gibi yenayla konusmama ragmende dafinin alintisindada biri yenaya soru sormus burcudan alinti dio alalalla sizdede oluomu bole garip seyler resmi inceleyin sanki gokce ayvalikda yasio gibi😄😄

Son düzenleme:
bende bu aksam yemeginde yogurt ve hurmami yedim yarinda devam :)

hadi bakalım inşallah devamı gelir sonucu da güzel olur Gökçe ablacım :) ben dün biraz güçsüzdüm ama bu sabah çok enerjik uyandım Elhamdülillah :) 7 ye götürmeyi düşünüyorum İnşallah :)

günaydın canım sanada GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR GÜZEL GÖREN GÜZELLİKLERE SAHIP OLUR

ve aleykum selam abacım ablam bel fıtığı varmıydı sende oda yapar ayakta ağrı rabbim şifa versin
esselamün aleykum güzel pazarlar güzellikler
ben bugun evdeyim yarın şehir dışına gidicez mr çektiricez hazırlanmam gerekiyor o yüzden gitmedm çiftlğe annem gitti dua edin kızlar öpüyorum hepinizi

İnşallah en kısa zamanda sizde başlarsınız bugün 3. günüm kahvaltımı ettim fix menümle(7 hurma 1 kase yoğurt) dün biraz halsizdim ama bugüne çok enerjik uyandım kendimi de iyi hissediyorum niyetim 7 ye götürmek bakalım İnşallah olur :)

nursena nasıl oldu tansiyonun.?

Okuyup okuyup gidiyosun,nüçünn.??

Ben de merak ediyorum valla...
Nursena devrem gel hadi..

Ben de farkındayım nursena okuyup çıkıyor nedense:44:

Nursenayı faceden taciz edem bari

selam kızlarr bu ara çok yoğun geçirdim günlerimiii
çarşı işi kızın arkadaşının doğum günüsü veli tolantısı eşim edeydi derken uzadıı işler pc başına oturuyorum okurken sızıyorrum yazmaya mecalim kalmıyo resmen
merak ettiğiniz için teşekkürlerr haftasonu merak ediyodum diyetii evet öğün saatleri deiştiği için az sapıttı ama genede iyiydi mesela dün öğle yemeği yemedim doğum gününde küşük kase kısır yedim 2 çatalda yaşpasta 1 satte yürüdüm sonra
bugün daha yenii kahvaltı ettikk hafta içi daha düzenli oluyo okullar kapanınca zor yaparım sanırım onun için hazirana kadar halletmem lazımmm 7 li rakamları görmek istiyorum artıkın
hasta arkadaşlarıma geçmiş olsunnn
aynurum yeni gelenlerimizede hoşgeldiniz diyorummm
mutlu pazarlarrr

Son düzenleme:
günaydın kızlar
inşallah kaçamaksız bir pazar günü olur
öpüyorum hepinizi

Hayırlı pazarlar
Dafi geçen ki bacak ağrınla aynı sebepten olabilir mi acaba bir Dr a gitsen
Hayriyecim mr sonucu iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…