[video=youtube;vbW8WZ-Q1IY]http://www.youtube.com/watch?v=vbW8WZ-Q1IY[/video]
nekkadar şahane bi parça......
mest oldum
eşime dinlettim bugün gündüz, ne kadar güzel bi parça değilmi dedim?
ne dese beğenirsiniz; yoooo hiç beğenmedim dedi:)
yenamın misali dumur oldum, bozuldum
ben sevmiyorum gökhan tepenin şarkılarını dedi birde:)))))
Ayça Kaya'mı yapıyorsun.?
yena bugün canan karatayın doğum günüsü dolaysıylenek 2 Mart Dünya Karatay Sağlıklı Beslenme Günü...
karataycıları kutlarım:))
bu erkekler nıye bole bılenvarsa banada anlatır mı?
aynen öyle canım hep onunla ilgilenelim istiyor kreşe gönderiyorm bende evde olduğu zaman daha çok sarıyor çocuğa bu hafta hastaydı gitmedi mesela çok zor oldu...
bugün çok yoruldum temizlik yap yemek yap çamaşır yıka çocukları yıka, derken birde annemler yemeğe geldi hiç oturmadım..artık akşam yemeğinden sonra 1 saat kestirdim eşim baktı çocuklara şimdide uykum kaçtı . neyse yatayım belki uyurum kimseler yok benden başka...
yenacım benimde varislerim aynen öyle çok berbat durumdalar sen ilaç kullanıyormusun canım...
Eki Görüntüle 1003789 Ya galiba benim sitem sapitti derinin yazdigi seyi gokceden alinti die gosterio sanki gokce yazmis gibi yenayla konusmama ragmende dafinin alintisindada biri yenaya soru sormus burcudan alinti dio alalalla sizdede oluomu bole garip seyler resmi inceleyin sanki gokce ayvalikda yasio gibi😄😄
bunu sildigin an karisiyor ortalik :) bazen yanlislikla silinebiliyor...
hadi bakalım inşallah devamı gelir sonucu da güzel olur Gökçe ablacım :) ben dün biraz güçsüzdüm ama bu sabah çok enerjik uyandım Elhamdülillah:) 7 ye götürmeyi düşünüyorum İnşallah :)
kizzzz kac yasindasin ki bana abla diyonbana abla demeyin lutfen ben daha 18im (dermisim 25yasindayim)
ya ben bugun sabah 7hurma ve yogurt yedim, oglen 1bucuk dilim ekmek ve peynir yedim, ara ogundede 1tane pogaca yedimaksam tekrar 7hurma ve yogurt yigcem... buyuk ihtimalle yarinda oglen yemek yerim...
selam kızlarr bu ara çok yoğun geçirdim günlerimiii
çarşı işi kızın arkadaşının doğum günüsü veli tolantısı eşim edeydi derken uzadıı işler pc başına oturuyorum okurken sızıyorrum yazmaya mecalim kalmıyo resmen
merak ettiğiniz için teşekkürlerr haftasonu merak ediyodum diyetii evet öğün saatleri deiştiği için az sapıttı ama genede iyiydi mesela dün öğle yemeği yemedim doğum gününde küşük kase kısır yedim 2 çatalda yaşpasta 1 satte yürüdüm sonra
bugün daha yenii kahvaltı ettikk hafta içi daha düzenli oluyo okullar kapanınca zor yaparım sanırım onun için hazirana kadar halletmem lazımmm 7 li rakamları görmek istiyorum artıkın
hasta arkadaşlarıma geçmiş olsunnn
aynurum yeni gelenlerimizede hoşgeldiniz diyorummm
mutlu pazarlarrr
bende merak ediyordum seni :) Iyi olmana sevindim canim :)
masallah dogum gununde kendini tutabilmissin helal olsun canim!!!
Hurma ve yogurtcular kuryasini yarindan itibaren esra kardesiniz de dahil oluyo kizlar( allahin izniyle) sut aldim mayaladim taamm 5 kiloo ve kocaya da hurma aldirdim ( zayiflamayi hizlandiriyormus dedim kosa kosa gitti hani beni boylee cook seviyo ve zayiflamasanda olur diyo ya ondan kosa kosa gidiyo ahh kocacim sanki ben bilmiyorum ne kadar istedigini adam da hakli kim isterki 90 kilo bir kadin ben bile kendimden nefret ediyorum bazen)
alemmis senin koca
benimkiside ben zayifladikca sinir oluyor... (kendiside kiloluda) onu begenmeyip baskasini bulurum diye korkuyormus...
bu arada arkadaslarin dedigi gibi super pozitif enerjin var canim! iyiki gelmissin buraya
merhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.
Hosgeldin canim!!! Burayi takipte kal ve gorursun ne kadar ise yaradigini :)
merhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.
alemmis senin koca
benimkiside ben zayifladikca sinir oluyor... (kendiside kiloluda) onu begenmeyip baskasini bulurum diye korkuyormus...
bu arada arkadaslarin dedigi gibi super pozitif enerjin var canim! iyiki gelmissin i :)
[video=youtube;vbW8WZ-Q1IY]http://www.youtube.com/watch?v=vbW8WZ-Q1IY[/video]
nekkadar şahane bi parça......
mest oldum
eşime dinlettim bugün gündüz, ne kadar güzel bi parça değilmi dedim?
ne dese beğenirsiniz; yoooo hiç beğenmedim dedi:)
yenamın misali dumur oldum, bozuldum
ben sevmiyorum gökhan tepenin şarkılarını dedi birde:)))))
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25924138.asp
bizdeki yemek yeme hastalıgının tam tersıne kapılmıs hatun:))
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
senin beslediğin bir hayvan varmı? veterinersin ya:)
benim 2tane muhabbet kuşum var, eşim müsade etse eve kedide alıcam bir tane ama katiyyen izin yok:)
baya yorulmussun canim :)
canim basta su yazi oluyor yabunu sildigin an karisiyor ortalik :) bazen yanlislikla silinebiliyor...
kizzzz kac yasindasin ki bana abla diyonbana abla demeyin lutfen ben daha 18im (dermisim 25yasindayim)
ya ben bugun sabah 7hurma ve yogurt yedim, oglen 1bucuk dilim ekmek ve peynir yedim, ara ogundede 1tane pogaca yedimaksam tekrar 7hurma ve yogurt yigcem... buyuk ihtimalle yarinda oglen yemek yerim...
bende merak ediyordum seni :) Iyi olmana sevindim canim :)
masallah dogum gununde kendini tutabilmissin helal olsun canim!!!
alemmis senin koca
bu arada arkadaslarin dedigi gibi super pozitif enerjin var canim! iyiki gelmissin buraya
Hosgeldin canim!!! Burayi takipte kal ve gorursun ne kadar ise yaradigini :)
bende dıorum benım sıte sapıttı...
nothıng gecmıs olsun
kızlar bnm karnım aksamları acıkmıo ya yemeyınce tartıda artı cıkıyorum dun yedım ama bugun yemıycem cnm hıc ıstemıo umarım acıkıp sacma sapan seyler yemem gercı evde yıycek bırseyde yok ıvır zıvır adına menumu yazayım 800 kalorı yapmıs toplamı
9:00 2yulaf kepeklı krep,peynır,domates,su
11:00 1avuc fındık
13:00 bulgur,yogurtlu tavuk salata,dıet kola
16:00 1yemek kasıgı tahın pekmez(90 kalorı)
19:00 yeşil çay ,1tatlı kasıgı tahın pekmez
bu arada 1sene once gorumcemden yulaf kepegı almısdım dukan dıetınde yıyolar ya tadına bakmak ıcın sanırım iştahımı sabah yedıgım yulaf kepegı kapası kusacakdım nerdeyse böggg
merhabalar,
ayyy ne diyeceğimi şaşırdım şimdi....geçmiş olsunla başlıyayım... bebiş işi için acele etme sağlığın önemli. önce iyileş sonra uğraşırsın..günaydın güzelleerrr
okula devam canım yaa , bebiş yok henüz , düşünmeye başladık bu ay ama ben bronşit , sistit , ateş aynı anda hepsini yaşayınca , bu ay geçti , önümüzdeki maçlara bakacaz artıkınnn
bilmem haberin varmı ? aslında en büyük değişikliği Ramazan ayında yaşadım , Ramazan umresine gittim 1 ay , tesettürlü bi hatun oldum artıkın , hayatımdaki değer yargılarımı değiştirdim , anlayacağın bi dönüm noktası oldu benim içinnn
buarada takma aldığın kilocukları , verirsin sen sana güveniyorummm , öncesinde yapmıştın yine yaparsınn [/B][/FONT][/COLOR]
İNSAALLAAHHH ama lokum yedim bugun yaaa hemde bayaga yedim annemle sohbet ediyorduk nasil yedigimi anlamadim ama yiyivermisim nasil olacak bu zayiflamak isi offff kotu yaaaa
Aaa annemle ayni yil dogmusunuz bana sanki buradaki herkes yasitim gibi geligo bir saygisizligim olduysa affola ablacim
daficim geçmiş olsun sana... daha önceki mesajınıda eklemiştim ama bulamadım ... salataların da güzel... bi de tok tutuyor dedin ya.. bende en azından geceleri sadece salata yiyeyim diyorum...
çok sağol fatmacım.
benim varisim yok canım.
üç yıl önce dolabın üzerinden valiz indirirken boşluğa bastım. dizimin yan bağları ve kıkırdak yırtıldı. birkaç ay hiç üstüne basamadım. 1 yıla yakın tedavi gördüm iyileşmedi. sonra ameliyat oldum. ameliyatlı ayağımı korumaya çalışırken onca yük tek ayağa pinince sağlam ayağım ameliyatlıdan daha kötü duruma geldi. şimdi onada ameliyat diyor dr. ama ben olmak istemiyorum. böyle ağrılarla sızılarla idare ediyoruz işte
yaş konusuna gelince
ben hepinizden kıdemliyim15 kasımda 50 yaşıma giricem. yaşlandıkca küçülmeye çalıştığımız için yılları değil ayları hesaplıyoruz
YENA cım sen sadece 2 öğün mü yiyorsun.. bende öyle yapıyordum ama aradaki öğünü biraz daha gücçlü tutuyordum. zaten o düzene alışıp sonra çok öğünlü düzene ve ekmeğe geçince olanlar oldu...Bugün yediklerim
Sabah;
2 yumurta
3 ceviz
11 zeytin
maydanoz
1 gün kurusu
yeşilçay
Kahve
3 ceviz
Akşam,
1 kase mercimek çorba
10 adet pazı sarma (Kıymalı,bulgurlu)
Yarım kase yooğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?