Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu erkekler nıye bole bılenvarsa banada anlatır mı?

Ayça Kaya'mı yapıyorsun.?

hayır ablacım, klasik doktorların verdiği listeyi yapayım bari dedim onu yapıyorum, karbonhidrat diyetinide yapamayınca şimdilik böyle devam edicem, ama her an bozadabilirim belli olmaz yani hiç:) ilerde karatayda yapabilirim... kafam çok karıştı bu aralar diyet konusunda, şimdilik böyle gideyim dedim.

yena bugün canan karatayın doğum günüsü dolaysıylenek 2 Mart Dünya Karatay Sağlıklı Beslenme Günü...
karataycıları kutlarım:))

demek canan karatay balık burcuymuş:)

baya yorulmussun canim :)

canim basta su yazi oluyor ya

hoşgeldin ne güzel vermişsin kilocuklarını diyetisyenlemi verdinn

alemmis senin koca
benimkiside ben zayifladikca sinir oluyor... (kendiside kiloluda ) onu begenmeyip baskasini bulurum diye korkuyormus...

bu arada arkadaslarin dedigi gibi super pozitif enerjin var canim! iyiki gelmissin i :)

Benimki zayif yaninda gezmeye utaniyorum

iyiki beni araniza almisiniz canlarimmm
ABLANİZ KURRRBAN OLSUN SİZEEE DUNYAA GUZELLERİİ bunu soyleyen malum kisiyi de hic sevmem ama icimden geldi

Ben cok beyendim canim zaten kocalara kaldik mi yandik hepsi bir ayri alem

İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg (

Gecmis olsun canim bende antalyada yasiyorum allah yolunu acik etsin hayirla gel insallah

oyy gecmişş olsunnn üzüldümmm allah şifa versin

Canım geçmiş olsun kardeşine Allah şifa versin
Sana da iyi yolculuklar

Naznazefefe hoşgeldin maşallah güzel kilo vermişsin istediğin kiloya da sağlıkla inersin inşallah
Biz de bugün eşimle yürüdük uzun zaman sonra eski performansımız olmasa da 1 saatten fazla yürüdük şükür
Hurmamızı da aldık yarın beraber başlayacağız eşimle hurma ve yoğurt yemeye bakalım kaç gün dayanabileceğiz

senin beslediğin bir hayvan varmı? veterinersin ya:)
benim 2tane muhabbet kuşum var, eşim müsade etse eve kedide alıcam bir tane ama katiyyen izin yok:)

su anda yok canım ama evlenen kdr hayatımda hep kopek oldu sımdılık babamın canavarıyla oyalanıorum azılı bır kangal:))sen nerde yasıodun cnm?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?? ben dün afyona gittim eşimle, bu gün döndük. çocuklar eskişehirde kaldı.halada... kısa bi tatil yapıp bazı işler,mizi hallettik...şimdi biraz geçmişi okur geri gelirim...

geçmiş olsun canım. hangi hastanede?? umarım şimdi iyidir. sorun kalmamıştır...

meyra bak 3-4 yasındakı halım(belkı 3 bıle yokum o zmndan löp löpum) babamın canavar ve benım en son baktıgım kedımle kopegım kedım masanın ustunde sıyah gorunmeyebılır:))özledım hepsını yaaaaa

Son düzenleme:

çokk geçmiş olsun ablacım....

hoşgeldinn....

ayyy ne diyeceğimi şaşırdım şimdi....geçmiş olsunla başlıyayım... bebiş işi için acele etme sağlığın önemli. önce iyileş sonra uğraşırsın..

tesettürlü hatun oldum diyorsun. resmin varmı. bi bakalım yakışmış mı yorumlayalım
kilo işine gelince... yaz gelmeden vermem gerek. kilolarla yaz hiç geçmiyor... bu yaz iyiydim de son baharda aldım kiloları maalesef. inşallah verebilirim..

İNSAALLAAHHH ama lokum yedim bugun yaaa hemde bayaga yedim annemle sohbet ediyorduk nasil yedigimi anlamadim ama yiyivermisim nasil olacak bu zayiflamak isi offff kotu yaaaa

bazen insan kendini kaybediyor. dün akşam da ben arkadaşlarda çok yedim.. aslında salatayla doldurdum midemi ama gene de öyle bir şişmişim ki rahat uyuyamadım...

Aaa annemle ayni yil dogmusunuz bana sanki buradaki herkes yasitim gibi geligo bir saygisizligim olduysa affola ablacim

ben de annenden büyüğüm.... ama benim oğlanlar 9 ve 16 yaşında

daficim geçmiş olsun sana... daha önceki mesajınıda eklemiştim ama bulamadım ... salataların da güzel... bi de tok tutuyor dedin ya.. bende en azından geceleri sadece salata yiyeyim diyorum...

Bugün yediklerim

Sabah;
2 yumurta
3 ceviz
11 zeytin
maydanoz
1 gün kurusu

yeşilçay
Kahve
3 ceviz

Akşam,
1 kase mercimek çorba
10 adet pazı sarma (Kıymalı,bulgurlu)
Yarım kase yooğurt
YENA cım sen sadece 2 öğün mü yiyorsun.. bende öyle yapıyordum ama aradaki öğünü biraz daha gücçlü tutuyordum. zaten o düzene alışıp sonra çok öğünlü düzene ve ekmeğe geçince olanlar oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…