Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar,

yeni kahvaltıdan kalktık ben hala masadayım çay içip fındığımı yiyiorum
Fındık fıstık yiye yiye..fıstk gibi olacağım Bu yaştan sonra afet olacağım..
hava bozuk, kapalı ve yağmurlu..Bugün evdeyiz biraz işlerim var halledip uzun uzun yürümeyi planlıyorum..

yenacım benimde varislerim aynen öyle çok berbat durumdalar sen ilaç kullanıyormusun canım...

Derinciğim varisle ilgili hiç gitmedim doktora..nasıl bir yol izlenilir bilemiyorum...
Ağrı artı estetik olarakta çok kötü görünüyor...
Örneğin deniz de.. önceleri mayo bikini giyiyordum son 3 senedir elbise tipi mayo aldım daha münasıp rahatladım valla..

Sabahları da yoğurtmu yiyorsun yoksa klasik kahvaltımı.?

Kolay gelsin canım bazen oluyor öyle yetişemiyor insan...
Kısıra takılma, bol yeşillikli olunca gayet rahat ve doyurucu oluyor...

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....

herkese iyi pazarlar:)

dün akşam yediklerim (epey bir yemişim)

1sb şekersiz bitki çayı
12tane kuru kayısı
1tane yumurta
1kase sarımsaklı yoğurt
12yk ıspanak kavurması(yumurtalı)
3dilim ekmek
2/5çb yer fıstığı

Kacamaklar sabahtan basladi yaa 90 kiloluk bir kadinsin sabah sabah sucuk senin neyine dimi ama yedim malesef

PAzar kahvaltısın da sucuk olmazmı allasen
Afiyet olsun..

bu arada hakkatten çok pozitifsin iyi bir enerjin var...İyi ki gelmişsin aramıza...

Son düzenleme:

hepsini bir seferdemi yedin..
Şaka şaka afiyet olsun yarasın meyra'ma.

hepsini bir seferdemi yedin..
Şaka şaka afiyet olsun yarasın meyra'ma.

sağol ablacım, haklısında ama:))))
gözüm aç gözüm:)))
şuan akşama kadar 1süt, 3ekmek, 1desebze hakkım kaldı porsiyon olarak:))) başkada yok.
öptüüüüm

sağol ablacım, haklısında ama:))))
gözüm aç gözüm:)))
şuan akşama kadar 1süt, 3ekmek, 1desebze hakkım kaldı porsiyon olarak:))) başkada yok.
öptüüüüm

Ayça Kaya'mı yapıyorsun.?

PAzar kahvaltısın da sucuk olmazmı allasen
Afiyet olsun..

bu arada hakkatten çok pozitifsin iyi bir enerjin var...İyi ki gelmişsin aramıza...

Cok tesekkur ederim canim belkide kilolu olmanin bir getirisidir bu durum hani hep mutsuzsundur ama herkezden daha cok gulersin birde sey vardir hani ben kilolarimla mutluyum tamamen palavra ama yinede o laflari icad edenlerden allah razi olsun neye siginirdik sonraa

Hurma ve yogurtcular kuryasini yarindan itibaren esra kardesiniz de dahil oluyo kizlar( allahin izniyle) sut aldim mayaladim taamm 5 kiloo ve kocaya da hurma aldirdim ( zayiflamayi hizlandiriyormus dedim kosa kosa gitti hani beni boylee cook seviyo ve zayiflamasanda olur diyo ya ondan kosa kosa gidiyo ahh kocacim sanki ben bilmiyorum ne kadar istedigini adam da hakli kim isterki 90 kilo bir kadin ben bile kendimden nefret ediyorum bazen)

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________ Masalmelek

HAFTANIN 2.si _________ - 1,4 kg. _________ Yena
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,2 kg. _________ Y.O.L.C.U

Canım çoook teşekkürler kusura bakmayın giremedim ancak teşekkür ediyorum ayy uzun süredir birinci olamamıştım sevindirik oldum ellerine sağlık canımcım

Ellerine sağlık meyracım Rabbim nasip ederse hedefimin çook altında olsam ne güzel olur bu ay 4 kilo verirsem hedefime ulaşmış oluyorum inşallah hadi bakalı Rabbim herkesin yardımcısı olsun

günaydın hanımlar benden herşey sıkıcı yine acaba depresyonum gerimi geliyor ciddi korkuyorum

esra üzülme canım benim eşimde öyle ben zayıflamnı istemiyorum benim için farketmez diyen adam

ben layt yoğut süt peynir tam buğay ekmek kullanıyorum inan hiç birinin bittiğini bilmiyorum aylardır bitirmeden

getiriyor kutu kutu dolap dolu yani benim eşimde kızımda oğlumda hiç istemiyorlar zayıflamamı allah için

Son düzenleme:
az evi toparladımm felaket dolu yağdı burada kızlarrr
diyet saçma sapan öğünler birbirine girdi adet yaklaşıyo kızlar anne hiç bişey yağmıyosun tatlı yap diyolarr off iradeli olmak ne zor işşş

yena bugün canan karatayın doğum günüsü dolaysıylenek 2 Mart Dünya Karatay Sağlıklı Beslenme Günü...
karataycıları kutlarım:))

Son düzenleme:

Aynen aynen bizim evi tarif ediyorsun sanki:44:

merhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.

Hosgeldin canim tam yerine geldin bende daha yeniyim ama sagolsunlar o kadar icten ve samimiler ki sanki yillardir aralarindaymisim gibi hissettirdiler 20 kiloyu gecik kilo vermissin bu bile seni fazlasiyla motive etmeli bunu basarmissin 20 kilo daha niye basaramiyasin ki ciktigin bu zorlu yolda basarilar dilerim canim

hosgeldınnnnnnn

[video=youtube;vbW8WZ-Q1IY]http://www.youtube.com/watch?v=vbW8WZ-Q1IY[/video]

nekkadar şahane bi parça......
mest oldum

eşime dinlettim bugün gündüz, ne kadar güzel bi parça değilmi dedim?
ne dese beğenirsiniz; yoooo hiç beğenmedim dedi:)
yenamın misali dumur oldum, bozuldum
ben sevmiyorum gökhan tepenin şarkılarını dedi birde:)))))

bugün gündüz yediklerim

1fincan şekerli türk kahvesi
3dilim sucuk
3dilim ekmek
1tane domates
1sb süt
1sb yeçilçay
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…