Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

nasılsınız kızlarr..ben yorgunumm..misafirlerimin nekadar kalıcakları belli değil...elimden geldiğimce diyetimi devam ettirmeye çalışıyorum kaçamak yapmamak adına gelip menü paylaşmaya devam edicemm...bugün hava çok güzeldi çocukları parka çıkardık...bi güzel kurtlarını döktüler dönüştede manavda sebze salatalık malzemesi falan aldık..inşallah diyetim sekteye uğramıcak yanii...neyse çay fazlı başlamadan menümüde yazıp kaçayım....

kahvaltı:1,5 dilim pizzaa...bizzat ben kendim yaptımm çokta güzel olmuştu ama zaten hiççç sevmediğim içiinn accık yedimmm...bide yeşilçay....

ara:1 elma

akşam:1 kase yoğurt çorbası,1kase yoğurt,1kase salata,1 kupa yeşilçay....

Biri kangalla mi oynuyorum dedi ayy benim babaminda var taaa sivastan getirtti boyum kadar birak yanina girmeyi heybetinden korkuyorum

bızımkılerde sıvaslı:))ben gecmısde veterınerdım hemde kangal kopeklerı koruma dernegı yonetım kurulu uyesıydım cnm alt alta ust uste oynarım hemde hangısehırdeydınız sız dısımı erkekmı bbanınkı resmı varsa gostersene...

Antalyadayim canim fotosu yok malesef erkek bizimki annem gile gidince cekerim fotosunu canim adi da ates

Antalyadayim canim fotosu yok malesef erkek bizimki annem gile gidince cekerim fotosunu canim adi da ates

oww yooo antalyada pişmiyormu zavallı hayvancagız adıda cok guzelmıs bızımkınınkı şeko(dag eşkıyası demekmıs:))babam koydu bundan once çakılla bambamımız vardı ondan oncede ılk kontla kontesımız:)))
ates kac yasında malesef cok uzun omurlu olmuolar(

Kizlar buraya nasil fotograf ekliyor kopegin fotosunu ceksem nasil ekleniyo bilmiyorum ki been

Kizlar buraya nasil fotograf ekliyor kopegin fotosunu ceksem nasil ekleniyo bilmiyorum ki been

assagıdakı eklentı ekleye tıklıosun ondan sonra dosya yukle sag ust kosede sonra yuklenınce altta cıkıyo sag alttada ıcerıge ekle ve bıtıre tıklayıp konuyu cevaplarsan resım eklenıo bıraz karısık gıbı gorunuo ama kolay

gönderdim

geçenlerde eşime teşekkür ettim beni hiç eleştirmediği için... "sonunda karıdan olmak var. eleştirmem tabi dedi" korkudan eleştirmiyor herhalde
Günde sadece 3 ogun 7 adet hurma 1 kase yoğurt yiyorum şekersiz bitki çayları içiyorum başka bişey yok
çok az değilmi o yediğin. sana zarar vermesin. nasıl dayanabiliyorsun???

hoş geldin tatlım. burada aradığın motivasyonu bulursun...

gönderdim
çok az değilmi o yediğin. sana zarar vermesin. nasıl dayanabiliyorsun???

hurma besin değeri oldukça yüksek bir besin gayet iyi tutuyor yoğurtla da oldukça uyumlu zatn bu bir detoks 7 günlük bugün 3. günü bitirdim Allaha şükür iyiyim

Iyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...

Benimki zayif yaninda gezmeye utaniyorum

iyiki beni araniza almisiniz canlarimmm
ABLANİZ KURRRBAN OLSUN SİZEEE DUNYAA GUZELLERİİ bunu soyleyen malum kisiyi de hic sevmem ama icimden geldi

anliyorum seni canim...
bende sevmem o lafi soyliyen malum kisiyi muhahahaa

gelen kilolari takma kafana canim!!! Geri verirsin!!!

ooo ne guzel esinle yurumussun simdide hurma yogurt isini yapican super vallahi!!!

ay ne guzel hem gezmissin hemde islerini hal etmissin :)

ayyyy ayyyy ben yerim bunlari hele son resimdeki köpege bayildim!!!! Cinsi ne??

menun iyi bence :) sonucta kahvaltiyi oglene dogru yapmissindir bence sorun degil :)
allah kolaylik versin sana canim :)

bu arada menumude yazayim

sabah: 1kase yogurt, 7hurma

ögle: 1bucuk dilim ekmek, peynir, salatalik tursusu

ara: 1pogaca (kendim yapmistim annemi gormeden gelince dayanamadim löpledim)

aksam: 1kase yogurt, 7hurma, 1kuru kayisi

ara: 1hurma, 1kuru kayisi, 1mürdüm erigi

3litre su
1bardak siyah cay
1bardak form cayi

hurma besin değeri oldukça yüksek bir besin gayet iyi tutuyor yoğurtla da oldukça uyumlu zatn bu bir detoks 7 günlük bugün 3. günü bitirdim Allaha şükür iyiyim

bana gene de az geldi...sen iyiysen sorun yok
geçmiş olsun tatlım...

evet gezdik. arkadaşlarımızı gördük. işleri halledip bol bol yedik

çin aslanı dıolar gokceırem cın kralıyet aılesının en lux yemegı malesef orda lupturuolar bu canları...

bu arada sen yogurtlu hurmalı detoxumu yapıosun eger oysa sadece yogurt hurma ve bıtkı cayı yokmuydu menude sen dayanamadıgın ıcınmı yedın dıgerlerını yoksa benmı yanlıs anlamısım aralardamı yenıo o bende yapmayı planlıorumda...

Canim bu dediklerin telefondan yazarken de ayni mi

Afiyet olsun canim bu arada ne guzel guluyorsun sen oyle mu ha ha ha

ayyyy pislikler...

normalde sirf 3ogun yogurt ve 7hurma yeniyor :) ama ben oglenleri yemek yigcem birde hafif aralar yapmayi planliyorum... yani gunde 2kere yogurt ve hurma yigcem bakalim ise yariycakmi... hurmam bitene kadar oyle yapicam...

bende zayıflamak istiyorum 91 kilo oldum resmen

o zaman hosgeldin, haydi hep beraber zayifliyalim :)
yasin kac boyun kac?

Afiyet olsun canim bu arada ne guzel guluyorsun sen oyle mu ha ha ha

sagol canim
hatta bak onun su versiyonuda var
puhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…