meyra bak 3-4 yasındakı halım(belkı 3 bıle yokum o zmndan löp löpum) babamın canavar ve benım en son baktıgım kedımle kopegım kedım masanın ustunde sıyah gorunmeyebılır:))özledım hepsını yaaaaaEki Görüntüle 1004601 Eki Görüntüle 1004600 Eki Görüntüle 1004599
Biri kangalla mi oynuyorum dedi ayy benim babaminda var taaa sivastan getirtti boyum kadar birak yanina girmeyi heybetinden korkuyorum
bızımkılerde sıvaslı:))ben gecmısde veterınerdım hemde kangal kopeklerı koruma dernegı yonetım kurulu uyesıydım cnm alt alta ust uste oynarım hemde hangısehırdeydınız sız dısımı erkekmı bbanınkı resmı varsa gostersene...
Antalyadayim canim fotosu yok malesef erkek bizimki annem gile gidince cekerim fotosunu canim adi da ates
Kizlar buraya nasil fotograf ekliyor kopegin fotosunu ceksem nasil ekleniyo bilmiyorum ki been
gönderdimYaza 90
60
90'lik bir guzellik olarak girmek istemez misin bebegimmm eger cevabin EVET ise DİYET yaz bir bosluk birak hedef kilonu yazarak nefsine gonder kampanya icin son gun degisme sirasi artik sendeeeee.....
geçenlerde eşime teşekkür ettim beni hiç eleştirmediği için... "sonunda karıdan olmak var. eleştirmem tabi dedi" korkudan eleştirmiyor herhaldeHurma ve yogurtcular kuryasini yarindan itibaren esra kardesiniz de dahil oluyo kizlar( allahin izniyle) sut aldim mayaladim taamm 5 kiloo ve kocaya da hurma aldirdim ( zayiflamayi hizlandiriyormus dedim kosa kosa gitti hani beni boylee cook seviyo ve zayiflamasanda olur diyo ya ondan kosa kosa gidiyo ahh kocacim sanki ben bilmiyorum ne kadar istedigini adam da hakli kim isterki 90 kilo bir kadin ben bile kendimden nefret ediyorum bazen)
çok az değilmi o yediğin. sana zarar vermesin. nasıl dayanabiliyorsun???Günde sadece 3 ogun 7 adet hurma 1 kase yoğurt yiyorum şekersiz bitki çayları içiyorum başka bişey yok
merhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.
gönderdim
çok az değilmi o yediğin. sana zarar vermesin. nasıl dayanabiliyorsun???
Benimki zayif yaninda gezmeye utaniyorum
iyiki beni araniza almisiniz canlarimmm
ABLANİZ KURRRBAN OLSUN SİZEEE DUNYAA GUZELLERİİ bunu soyleyen malum kisiyi de hic sevmem ama icimden geldi
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
Naznazefefe hoşgeldin maşallah güzel kilo vermişsin istediğin kiloya da sağlıkla inersin inşallah
Biz de bugün eşimle yürüdük uzun zaman sonra eski performansımız olmasa da 1 saatten fazla yürüdük şükür
Hurmamızı da aldık yarın beraber başlayacağız eşimle hurma ve yoğurt yemeye bakalım kaç gün dayanabileceğiz
kızlar nasılsınız?? ben dün afyona gittim eşimle, bu gün döndük. çocuklar eskişehirde kaldı.halada... kısa bi tatil yapıp bazı işler,mizi hallettik...şimdi biraz geçmişi okur geri gelirim...
geçmiş olsun canım. hangi hastanede?? umarım şimdi iyidir. sorun kalmamıştır...
meyra bak 3-4 yasındakı halım(belkı 3 bıle yokum o zmndan löp löpum) babamın canavar ve benım en son baktıgım kedımle kopegım kedım masanın ustunde sıyah gorunmeyebılır:))özledım hepsını yaaaaaEki Görüntüle 1004601 Eki Görüntüle 1004600 Eki Görüntüle 1004599
Selamün aleykümm...
nasılsınız kızlarr..ben yorgunumm..misafirlerimin nekadar kalıcakları belli değil...elimden geldiğimce diyetimi devam ettirmeye çalışıyorum kaçamak yapmamak adına gelip menü paylaşmaya devam edicemm...bugün hava çok güzeldi çocukları parka çıkardık...bi güzel kurtlarını döktüler dönüştede manavda sebze salatalık malzemesi falan aldık..inşallah diyetim sekteye uğramıcak yanii...neyse çay fazlı başlamadan menümüde yazıp kaçayım....
kahvaltı:1,5 dilim pizzaa...bizzat ben kendim yaptımm çokta güzel olmuştu ama zaten hiççç sevmediğimiçiinn accık yedimmm...bide yeşilçay....
ara:1 elma
akşam:1 kase yoğurt çorbası,1kase yoğurt,1kase salata,1 kupa yeşilçay....
hurma besin değeri oldukça yüksek bir besin gayet iyi tutuyor yoğurtla da oldukça uyumlu zatn bu bir detoks 7 günlük bugün 3. günü bitirdim Allaha şükür iyiyim
geçmiş olsun tatlım...Iyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...
ay ne guzel hem gezmissin hemde islerini hal etmissin :)
bu arada menumude yazayim
sabah: 1kase yogurt, 7hurma
ögle: 1bucuk dilim ekmek, peynir, salatalik tursusu
ara: 1pogaca (kendim yapmistim annemi gormeden gelince dayanamadim löpledim)
aksam: 1kase yogurt, 7hurma, 1kuru kayisi
ara: 1hurma, 1kuru kayisi, 1mürdüm erigi
3litre su
1bardak siyah cay
1bardak form cayi
Iyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...
anliyorum seni canim...
bende sevmem o lafi soyliyen malum kisiyi muhahahaa
gelen kilolari takma kafana canim!!! Geri verirsin!!!
ooo ne guzel esinle yurumussun simdide hurma yogurt isini yapican super vallahi!!!
ay ne guzel hem gezmissin hemde islerini hal etmissin :)
ayyyy ayyyy ben yerim bunlarihele son resimdeki köpege bayildim!!!! Cinsi ne??
menun iyi bence :) sonucta kahvaltiyi oglene dogru yapmissindir bence sorun degil :)
allah kolaylik versin sana canim :)
assagıdakı eklentı ekleye tıklıosun ondan sonra dosya yukle sag ust kosede sonra yuklenınce altta cıkıyo sag alttada ıcerıge ekle ve bıtıre tıklayıp konuyu cevaplarsan resım eklenıo bıraz karısık gıbı gorunuo ama kolay
gönderdim
geçenlerde eşime teşekkür ettim beni hiç eleştirmediği için... "sonunda karıdan olmak var. eleştirmem tabi dedi" korkudan
bu arada menumude yazayim
sabah: 1kase yogurt, 7hurma
ögle: 1bucuk dilim ekmek, peynir, salatalik tursusu
ara: 1pogaca (kendim yapmistim annemi gormeden gelince dayanamadim löpledim)
aksam: 1kase yogurt, 7hurma, 1kuru kayisi
ara: 1hurma, 1kuru kayisi, 1mürdüm erigi
3litre su
1bardak siyah cay
1bardak form cayi
Canim bu dediklerin telefondan yazarken de ayni mi
çin aslanı dıolar gokceırem cın kralıyet aılesının en lux yemegı malesef orda lupturuolar bu canları...
bu arada sen yogurtlu hurmalı detoxumu yapıosun eger oysa sadece yogurt hurma ve bıtkı cayı yokmuydu menude sen dayanamadıgın ıcınmı yedın dıgerlerını yoksa benmı yanlıs anlamısım aralardamı yenıo o bende yapmayı planlıorumda...
bende zayıflamak istiyorum 91 kilo oldum resmen
Afiyet olsun canim bu arada ne guzel guluyorsun sen oyle mu ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?