Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yazlık elbiselere bakıyorum hep güzel modeller 42 de bitiyo yaza böyle girersem vay halimeeee , kızımla eşim denize havuza girerken ben valiz gibi kenarda durmak istemiyorum , yarın sabah tartılıp başlayacağım inşallah , şu abur cuburlardan bi kurtulsam gerisi kolayda

hoşgeldin cnm , bende zor okudum :) sana kolay gelsin diyim artık

gökcecim üzüldüm bugün yaşadıklarına
ben hayatımda sadece bir defa bir çocuğa vurdum aklıma geldikce hâlâa üzülürüm. bizim yanımda 6 sene oturan gelinin küçük kızı ben hamur yaparken yapma dedikce unları etrafa saçtı elini hamurun içine sokunca elinin üstüne bir tane vurdum. hiç beklemediği için önce çok şaşırdı sonra dudağını büke büke ağlamaya başladı o anı hiç unutamadım. o yemeği yapmamayı tercih ederdim. yanımda çok çocuk büyüdü hemde annesiz babasız hiç birisine vurmadım çok şükür. o bir kerelik deneyimimide unutamadım.
sen çok darlanmışsın . acısı çocuktan çıkmış. ama telafi etmişsiniz .
Bende bazen dusunurum elektrik yok ken ne yaparlarmis diye iyiki o zamanlarda dogmamisim karanliktan cok korkarim beennn
ben o günleri yaşadım. hayat bedensel işlerin çokluğundan dolayı biraz zordu ama güzellikleride çoktu. akşam oldumu erkekler kahvehaneye gider , kadınlarda ellerinde fenerler komşulara giderlerdi. genç kızlar ortaya konmuş petrol lambasının etrafına oturup kanaviçe işlerken yaşlılar çocukları bir köye toplayıp masal anlatır, islam tarihini, yaşanmış hikayeleri masal gibi anlatırlardı.
hangi evde iyi masal anlatan yaşlı varsa onun evine gitmek isterdik.
masal dinlemiycek yaşa gelenler kendi aralarında taş oyunları oynarlardı.
ailecek iyi anlaşanlar bir araya gelir sobanın üzerinde un ve pekmezle helvalar yaparlar kahvahaneden erkekleride çağırır tatlı yerken muhabbet ederlerdi. bu böyle uzayıııp gider. o günlerinde güzelliği vardı.

kızlar yaa şimdiki gençlere bakıyorum kocalarını kızdıkları zaman bazı hayvanların adıyla anıyorlar. ben hiç eşime böyle birşey yakıştırıp söylemedim. eşime çirkin birşey yakıştırdığımda ona olan saygımı yitiririm . aynı zamanda kendime olan saygımıda yitiririm. hangi sıfatı yakıştırsam bende onun karısı oluyorum.

O zamanlar hersey gercekmis safmis tatliymis malesef biz o zamana yetisemedik
altta yazdiklarin benim yorumuma gonderme sanirim ben saka olsun diye soyluyorum ama tabi bu sizin soylediklerinizin yanlis oldugunu gostermez haklisin ablacim saygi duyuyorum sozlerine

Benim burcum balık d. günüm 16 mart :)

hımmm tamam canım:)
bende saat farkıyla koçum, yoksa balık olcakmışım:)
gerçi saat farkıyla koç olduğum için balık özelliklerinide taşırım bi miktar, mesela çok duygusal ve çok hayalperest olmak gibi:))))
acayip hayal kurarım.....
bende 20mart.....
ozaman şimdiden doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu huzurlu çıtır yılların olsun inşaallah canım....

kızlar az önce komik bişey yaşadııım:))))
eşimi aradım az önce, oda telefonda biriyle konuşuyodu, konuşması bittikten sonra arar diye tam kapatcaktımki eşim beni açıp konuşmaya başladı:))))
sonra eşim beni aradı, noluyor bu telefona dedi, kendi kendine konuştuğumu kapatıyor çalanı açıyor dedi:)
annesiyle konuşuyomuş, ben arayınca annesini kapatıp beni açmış telefon kendi kendine:) nasıl hoşuma gitti bu anlatamam:)

ne güzel bir isim...bahtı da güzel olsun..
ayşe Kulin'in bir kitaibın da var dı hüma, okurken çok beğenmiştim..

faktör'cüm sen çok iradeli ve disiplinliydin önceleri beslenme konusun da..
tekrar başarırsın inanıyorum sana...

Benim burcum balık d. günüm 16 mart :)

hassas burç..OĞlum 10 mart doğumlu...Dün akşam tv.de suriyeli çocuklarla ilgili haber vardı...Nedenini sordu ben de ülkelerinde savaş olduğunu evlerini kaybettiklerini vb.anlattım...Yarım saat ağladı evleri yok diye...

Son düzenleme:

aynı benim çocukluğum....
birde ben çocukken çok mektup yazardım, öğretmenime anneme babama halama....
senin oğlanda da varmı bu?:)

Dafi, ben de çok masal dinledim yahut hikaye diyelim çünkü gerçek payı da vardı anlatılanların...Çoğu hala aklım da.Çok şanslıyım o bakımdan..Maneiyatın yaşandığı,komşuluğun,dostluğun var olduğu dönem....O zamanlar bile büyükler zamanın bozulduğunu söylerler di..Ya şimdi...

Gelmişken yediklerimi paylaşayım..

Sabah,

2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
peynir
havuç ve yeşillik
2 gün kurusu

KAhve
yeşilçay

Akşam,

Tarhana çorbası
Kıymalı karnabahar
Salata

Son düzenleme:

kesinlikle hassas bir burç ve gereğinden fazla hayalperest adeta gerçek dünyanın dışında farklı bir alemim daha var yaşadığım o kadar yani bide ağlamak için hiç sebebe ihtiyacım yok illa bi sebep bulurum..Bu arada çok teşekkür ederim Meyra__ hepimiz için İnşallah çıtır ve huzurlu sağlıklı günler olur:)

inşaallah canım....

selam kızlar
bütün günüm koşuşturmaca ile geçtı şimdide eltimlere gidiyorum dua edin bozmayım diyeti buarada GÖKÇECİM beni yarın izinli yazarsan sevinirim şu yoğurt hurma diyeti bitene kadar tartılmak ıstemıyorum canm
hepınızı öpüyorum kocaman

canım senin sözlerine gönderme değil
beni burda tanıyanlar bilir düşündüğümü direkt söylerim gönderme yapmam.
bir derdim var topiğine ara sıra göz atıyorum . bakıyorum eşlerine her şey yakıştırıyorlar saygı denen şey kalkmış ortadan
sizde öyle espri yapınca aklıma geldi. hoş olmadığını hatırlatmak istedim.
ben hepinizin büyüğü olduğum için nasihat etmemden rahatsız olmazsınız diye düşündüm
hatalı davranmışsam affola

yerim ben o şerbetli paşayı

bende menümü paylaşayım

sabah sağlık ocağından eve gelinceye kadar 1 avuç badem, 1 küçük yerli muz yedim.
eve geldiğimde
1 yumurta, 1 kk peynir, 10 zeytin, 1 salatalık, 2 gün kurusu, 1 fincan kahve
ara : 1 yeşil çay, 1 bardak ayran , iki fincan limonlu sıcak su

akşamı henüz yemedim ama bamya, enginar ve yoğurt var menüde

saol yenacım iyi dileklerin için , oyyy kıyamam yaa çok merhametli olucak demekki paşan , bende bu karatay dietine baya bi göz attım , cok mantıklı ve beğendimde ama ben çok sık acıkıyorum canım yaaa belki emzirme dönemi bittikten sonra uygulayailirim karatayı

İyi akşamlar
Bugün miskin miskin oturmayı planlıyordum ama duramadım çıktım yürüdüm yine sonra arkadaş kahveye geldi oturduk epeyce
Yarın da küçük kızımın arkadaşına gideceğiz beraber

iyi akşmalar ben kvdede kalıyorum şimdi eve geldim eksik olan şeyler vardı yattığımız odada rutubet oldu çocuklarda bir türlü düzelmedi benim ayağımda hala aynı çok sinirlerim bozuk kv gelin bir kaç gün kalın dedi o yüzden yarın bildirim yapamayacağım...
gökçe kilomu aynı yazarsın canım dün tartıldığımda aynıydı çünki ....

iyi akşamlar, geçmişi okudum, geldim...

http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html

MAkinam geldi çok sevimli minicik bişey.)
Fiyatıda 125 lira..Umarım memnun kalırım...
hayırlı olsun makinan... güzel günlerde kullan...
Musmutlu perşembeler :) Yarın güzel bir gün olsun Bol eksili İnşallah :) gülelim hep birlikte :) :) :)
inşallah

hepimiz bu dünyaya geçmemiz gereken sınavlardan geçip gitmemiz gereken yolumuzu bulmak için geldik. yaşadığımız güzellikleri fazla yüceltmeden, hayatın zorluklarına çok da üzülmeden yaşadığımız şeylerden gereken dersi çıkarım hayatımıza devam etmeliyiz. dafi de anlatmış ya. bir yaşadığımızdan bin ders çıkarmalıyız... ve sevmeye devam etmeliyiz. sevgi herşeyi çözer...

her sözüne katılıyorum

bu arada bunu yazana kadar kaç kez internet gitti...bi saattir uğraşıyorum

güzel liste iraden daim olsun canım nerelerde olduğumu sormuşsun aslında buralardayım nilüşüm geliyorum okuyorum yazacak güzel düzenli listelerim olmadığı için yazamıyorum. geçen hafta kötü geçtii misafirler stres! yememi bir türlüü düzenliyemedim sonracığma planlar yapıyorum uymuyorum bilirsin işte :) yarın tartı günüü bakalım ne çıkacak benim ki:) yeni elektirikli süpürge almışsın güle güle kulan canım benimde 10 gün öncee kombi gümledi yaklaşık 15 sene filan olduğu içinde değiştirdik ve evet bende okumuştum şubat ayında elektronik eşyaların bozulacağını neyseki şubat bitti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…