canım senin burç nedir?:)
kızlar ben geldim
nöbetten çıktım biraz uyudum
sonra kızımı aşıya götürdüm
ben yokken neler yapmışsınız siz böyle 24 sayfa geçmiş beni bekliyor
ben şimdi başlıyorum anca biter
bitince haber veririm
ben o günleri yaşadım. hayat bedensel işlerin çokluğundan dolayı biraz zordu ama güzellikleride çoktu. akşam oldumu erkekler kahvehaneye gider , kadınlarda ellerinde fenerler komşulara giderlerdi. genç kızlar ortaya konmuş petrol lambasının etrafına oturup kanaviçe işlerken yaşlılar çocukları bir köye toplayıp masal anlatır, islam tarihini, yaşanmış hikayeleri masal gibi anlatırlardı.Bende bazen dusunurum elektrik yok ken ne yaparlarmis diye iyiki o zamanlarda dogmamisim karanliktan cok korkarim beennn
O zamanlar hersey gercekmis safmis tatliymis malesef biz o zamana yetisemedikgökcecim üzüldüm bugün yaşadıklarına
ben hayatımda sadece bir defa bir çocuğa vurdum aklıma geldikce hâlâa üzülürüm. bizim yanımda 6 sene oturan gelinin küçük kızı ben hamur yaparken yapma dedikce unları etrafa saçtı elini hamurun içine sokunca elinin üstüne bir tane vurdum. hiç beklemediği için önce çok şaşırdı sonra dudağını büke büke ağlamaya başladı o anı hiç unutamadım. o yemeği yapmamayı tercih ederdim. yanımda çok çocuk büyüdü hemde annesiz babasız hiç birisine vurmadım çok şükür. o bir kerelik deneyimimide unutamadım.
sen çok darlanmışsın . acısı çocuktan çıkmış. ama telafi etmişsiniz .
ben o günleri yaşadım. hayat bedensel işlerin çokluğundan dolayı biraz zordu ama güzellikleride çoktu. akşam oldumu erkekler kahvehaneye gider , kadınlarda ellerinde fenerler komşulara giderlerdi. genç kızlar ortaya konmuş petrol lambasının etrafına oturup kanaviçe işlerken yaşlılar çocukları bir köye toplayıp masal anlatır, islam tarihini, yaşanmış hikayeleri masal gibi anlatırlardı.
hangi evde iyi masal anlatan yaşlı varsa onun evine gitmek isterdik.
masal dinlemiycek yaşa gelenler kendi aralarında taş oyunları oynarlardı.
ailecek iyi anlaşanlar bir araya gelir sobanın üzerinde un ve pekmezle helvalar yaparlar kahvahaneden erkekleride çağırır tatlı yerken muhabbet ederlerdi. bu böyle uzayıııp gider. o günlerinde güzelliği vardı.
kızlar yaa şimdiki gençlere bakıyorum kocalarını kızdıkları zaman bazı hayvanların adıyla anıyorlar. ben hiç eşime böyle birşey yakıştırıp söylemedim. eşime çirkin birşey yakıştırdığımda ona olan saygımı yitiririm . aynı zamanda kendime olan saygımıda yitiririm. hangi sıfatı yakıştırsam bende onun karısı oluyorum.
Benim burcum balık d. günüm 16 mart :)
hayirli olsun makinen yenacım , banada lazim ama erteliyorum şimdilikbenimkinide yeni halıların havları mahfetti malesef evet teyzesi resimdedi prenses benim kuzucuğum , ismide hüma teyzesi , öpüyoruz hepinizi
komşu sayılırmışız tühhh geç kalmışız
Benim burcum balık d. günüm 16 mart :)
hassas burç..OĞlum 10 mart doğumlu...Dün akşam tv.de suriyeli çocuklarla ilgili haber vardı...Nedenini sordu ben de ülkelerinde savaş olduğunu evlerini kaybettiklerini vb.anlattım...Yarım saat ağladı evleri yok diye...
hımmm tamam canım:)
bende saat farkıyla koçum, yoksa balık olcakmışım:)
gerçi saat farkıyla koç olduğum için balık özelliklerinide taşırım bi miktar, mesela çok duygusal ve çok hayalperest olmak gibi:))))
acayip hayal kurarım.....
bende 20mart.....
ozaman şimdiden doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu huzurlu çıtır yılların olsun inşaallah canım....
hassas burç..OĞlum 10 mart doğumlu...Dün akşam tv.de suriyeli çocuklarla ilgili haber vardı...Nedenini sordu ben de ülkelerinde savaş olduğunu evlerini kaybettiklerini vb.anlattım...Yarım saat ağladı evleri yok diye...
kesinlikle hassas bir burç ve gereğinden fazla hayalperestadeta gerçek dünyanın dışında farklı bir alemim daha var yaşadığım o kadar yani bide ağlamak için hiç sebebe ihtiyacım yok illa bi sebep bulurum..Bu arada çok teşekkür ederim Meyra__ hepimiz için İnşallah çıtır ve huzurlu sağlıklı günler olur:)
canım senin sözlerine gönderme değilO zamanlar hersey gercekmis safmis tatliymis malesef biz o zamana yetisemedik
altta yazdiklarin benim yorumuma gonderme sanirim ben saka olsun diye soyluyorum ama tabi bu sizin soylediklerinizin yanlis oldugunu gostermez haklisin ablacim saygi duyuyorum sozlerine
yerim ben o şerbetli paşayıne güzel bir isim...bahtı da güzel olsun..
ayşe Kulin'in bir kitaibın da var dı hüma, okurken çok beğenmiştim..
faktör'cüm sen çok iradeli ve disiplinliydin önceleri beslenme konusun da..
tekrar başarırsın inanıyorum sana...
ne güzel bir isim...bahtı da güzel olsun..
ayşe Kulin'in bir kitaibın da var dı hüma, okurken çok beğenmiştim..
faktör'cüm sen çok iradeli ve disiplinliydin önceleri beslenme konusun da..
tekrar başarırsın inanıyorum sana...
hayırlı olsun makinan... güzel günlerde kullan...http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html
MAkinam geldi çok sevimli minicik bişey.)
Fiyatıda 125 lira..Umarım memnun kalırım...
inşallahMusmutlu perşembeler :) Yarın güzel bir gün olsun Bol eksili İnşallah :) gülelim hep birlikte :) :) :)
ama bugun pek iyi degilim...
sabah sabah kizimi coook uzdum kardesimde esimde uzulduler... annem hastanede ya bugunde kardesimin okulu yokmus bizde kaldi dun aksam.
sabah ben saat 5:40ta uyancaktim benim kiz saat 5:30uyandi... benim zaten sinirler cikti tepeme... ama kizmadim, sadece ses yapma dayini uyandirma dedim... inadina ses yapti, kendimi tutamadim ve bir tokat attim...sonra agladi yatti benim yataga... neyse ben hazirlandim, kahvaltimi ettim, ufakligi hazirladim, ben onu wc ye gitti saniyorum oturuyorum rahat rahat... sonra saat &:40ta evden cikmamiz gerekiyor ki 6:47deki otobuse yetiselim... cadi demezmi cisim geldi... bi sinirlendim... tekrar bir tokat attim bagirdim yok otobusu kacirirsam seni sokakta birakcamda falanda filanda... ama sinirden bildigin titriyorum... esimde coook fena sinirlendi bana... neyse biz ciktik kizla, icim rahat etmedi ozur diledim cunku pisman oldum hemde okuz gibi pisman oldum... oda bana sarildi optu falan... ama cocugu krese birakmaya gonlum razi olmadi... cunku krese biraksam ben okula gitsem hic birsey yapamiycaktim cocugu dusunmekten kardesimi dusunmekten esimi dusunmekten... gerisin geri eve donduk... sonra eve girdigim gibi hungur hungur aglamaya basladim... esime dedim boyle olmamin sebebi annemle babam... onlar bana boyle davraniyordu kucukken, ben onlar gibi olmak istemedikce boyle oluyorum falan... kardesimle kizima gelin dedi esim, sonra ozur diledim cocuklardan sarildim onlara, anlattim hep beraber agladik... insallah bir daha boyle bir olay yasamam... ilk defa bu kadar siddetlisini yasadim... hala cooook uzgunum... hatta bu uzgunlugum uzun sure gitmez herhalde...
ben kizimi coooooooooooook seviyorum!!! Kardesimide cooook seviyorummm
her sözüne katılıyorumgökcecim üzüldüm bugün yaşadıklarına
ben hayatımda sadece bir defa bir çocuğa vurdum aklıma geldikce hâlâa üzülürüm. bizim yanımda 6 sene oturan gelinin küçük kızı ben hamur yaparken yapma dedikce unları etrafa saçtı elini hamurun içine sokunca elinin üstüne bir tane vurdum. hiç beklemediği için önce çok şaşırdı sonra dudağını büke büke ağlamaya başladı o anı hiç unutamadım. o yemeği yapmamayı tercih ederdim. yanımda çok çocuk büyüdü hemde annesiz babasız hiç birisine vurmadım çok şükür. o bir kerelik deneyimimide unutamadım.
sen çok darlanmışsın . acısı çocuktan çıkmış. ama telafi etmişsiniz .
ben o günleri yaşadım. hayat bedensel işlerin çokluğundan dolayı biraz zordu ama güzellikleride çoktu. akşam oldumu erkekler kahvehaneye gider , kadınlarda ellerinde fenerler komşulara giderlerdi. genç kızlar ortaya konmuş petrol lambasının etrafına oturup kanaviçe işlerken yaşlılar çocukları bir köye toplayıp masal anlatır, islam tarihini, yaşanmış hikayeleri masal gibi anlatırlardı.
hangi evde iyi masal anlatan yaşlı varsa onun evine gitmek isterdik.
masal dinlemiycek yaşa gelenler kendi aralarında taş oyunları oynarlardı.
ailecek iyi anlaşanlar bir araya gelir sobanın üzerinde un ve pekmezle helvalar yaparlar kahvahaneden erkekleride çağırır tatlı yerken muhabbet ederlerdi. bu böyle uzayıııp gider. o günlerinde güzelliği vardı.
kızlar yaa şimdiki gençlere bakıyorum kocalarını kızdıkları zaman bazı hayvanların adıyla anıyorlar. ben hiç eşime böyle birşey yakıştırıp söylemedim. eşime çirkin birşey yakıştırdığımda ona olan saygımı yitiririm . aynı zamanda kendime olan saygımıda yitiririm. hangi sıfatı yakıştırsam bende onun karısı oluyorum.
Dafi, ben de çok masal dinledim yahut hikaye diyelim çünkü gerçek payı da vardı anlatılanların...Çoğu hala aklım da.Çok şanslıyım o bakımdan..Maneiyatın yaşandığı,komşuluğun,dostluğun var olduğu dönem....O zamanlar bile büyükler zamanın bozulduğunu söylerler di..Ya şimdi...
Gelmişken yediklerimi paylaşayım..
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
peynir
havuç ve yeşillik
2 gün kurusu
KAhve
yeşilçay
Akşam,
Tarhana çorbası
Kıymalı karnabahar
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?