tabi tatlım derhal
sabah
1.5 yumurta,
4 zeytın
2 dılım kepekekmegi
1 tatlı kaşığı bal
biraz kahvaltılık sos
şekersiz çay
ara
1 çay bardağı şekersiz sütlükahve
yeşil çay
öğlen
6 kaşık bezelye yemeği
yoğurt
salata
ara
yarım kase asude
aksam
bır damla yada kavurduğum ıspanak
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
maalesef yarım kase asude [bunu yemiyeydim iyiydi]
beyendinmi canım yorumlarını beklıyorum
kofterın yalancısı pekmez nişasta su ile pişen bı tatlıÇok beğendim..Fakat asude nedir bilemedim..:26:
4 kilo canım
4 kilo verdim canım benim almzsam
Sagol canim yaa napalim bol bol agladik bebekler yine iyi dayaniyo kucucuk bacaklarina 3 tane koca igne yazik bebislerime allahtan fazla aglamadilar
ohhhh yarasinnnn sevindim walla tebrikler hic kacamak yaptinmi harfiyen uydunmu
gecmis olsunn
esracan büyük bir merakla Gökçeyi bekliyor listede adını görecekmi diye
--
ben ilk geldiğim de cimcime diye bir arkadaş hazırlıyordu listeyi..İlk kendi ismimi gördüğüm de nasıl mutlu olmuştum hey gidi günler..
her hafta kilo verirdim ayın birincisi olurdum peeehhh gençlik işte..
esracan büyük bir merakla Gökçeyi bekliyor listede adını görecekmi diye
--
ben ilk geldiğim de cimcime diye bir arkadaş hazırlıyordu listeyi..İlk kendi ismimi gördüğüm de nasıl mutlu olmuştum hey gidi günler..
yetişmeliyim hatta geçmeliyim..
Haftabaşı pasta yidim,börek yidim,yürüyüş yapmadım..
Ben geldiğimde yani 3 sene önce sen yapıyorsun listeyi canım ilk cuma bana sordun bildirim yapacak mısın diye o kadar zordu ki benim için kilomu söylemek
Sonrasında çok şükür ben de guzel kilolar verdim
3 seneyi devirdim 4. Seneme girdim Mart'ın başında
4. Senene girdin ve hala kiloyla ugrasiyorsun ben yaza kadar bu isi bitirmeyi vee zayiflamayi dusunuyorum imkansiz hayallermi kuruyorum acaba yaaa
Ben geldiğimde yani 3 sene önce sen yapıyorsun listeyi canım ilk cuma bana sordun bildirim yapacak mısın diye o kadar zordu ki benim için kilomu söylemek
Cok korkuyorum ismimi goremeden uykum gelecek diye gokce dende ses soluk yok meyracim buralarda ama bu hafta sporum yok off
iki bayram arasinda evlendimya her isim ters gider yenacim sen kac yasindasin ki " genclik " diyorsun canimcim
İnşallah ablam İnşallah geçersinyalnız baştan haber vereyim ben hırs yaptım pazar doğumgünüm sudan da gitse ikili rakamlarla doğumgünüme girmek istiyorum yoğun spor bol su ve çok çok az yiyorum sadece 2 gün bakalım ne olacak 1.7 gider mi ki :44:
offffffff geçin dalgayıı bak gene 7 li rakamları görüp doğurmazsam:)))))))))))))))Tartı ne diyor bu duruma..
KEndini nasıl hazır hissedersin acaba,naapmalı diye düşünüyorum...
albümünde ki resme bak tekrar öyle olmak istemezsin değilmi.? ya da beni düşün, benim kiloma gelmek istermisin.?
Asucum 70 li kiloların güzelliğini gördün tekrar o rakamı görmelisin sana 70 ler yakışır...
Bak hazır nursena yavaş kilo veriyoken onu geçebilirsin sen..
(fitneci YENA geldi hanııımm)
hıı hııı haşhaş bitti evde sanırım:)))Maşallah çok iyi dayandınız takdir ediyorum siziyani seni ve Elif'i ben 1 günde pes ettim
Tartı ne desin bir tarafıyla alay ediyor 90 a doğru emin adımlarla gidiyorum malesef
Eski resimlerime bakıp şükrediyorum hep canım Allah hepimizi 3 haneli rakamlardan uzak tutsun inşallah
Şu sıra 82 -83 e razıyım valla
Nursenayı sollamak lazım haklısın canıminşallah yarından tezi yok toparlanmaya çalışayım
evet ben geldiğimdede cimcime yapıyodu ilk hafta 3 kilo kadar verdim çığlık çığlığaesracan büyük bir merakla Gökçeyi bekliyor listede adını görecekmi diye
--
anam hep senin ankarada deli gibi saatlerce yürüyüşlerini kıskanırdım asu hanımcımBen geldiğimde yani 3 sene önce sen yapıyorsun listeyi canım ilk cuma bana sordun bildirim yapacak mısın diye o kadar zordu ki benim için kilomu söylemek
hey gidi günler hey..nasıl geçiyor zaman...Sen o zaman yeğenine bakıyordun ve çok aktiftin ve her hafta kilo veriyordun.sana bazen gıcık oluyorudm..
her hafta da kilomu verilir diye..
Esracan sanırım annenle yaşıtım ben de...1971 yılın da doğmuşum...ben hesaplayamadım sen hesapla bakalım kaç yaşındayım..
Elifçim çok iddialısın...Ben daha mütevazı davranıp mart sonu ikili rakamda olayım...
Sen bitirirsin inşallah canım hem başlangıç kilon da fazla değil zaten
Ben Mart'ta 113 kiloya başlamıştım sanırım Kasım Aralık gibi 79 a inmiştim canım ondan sonra korudum sayılır ufak oynamalar dışında ama son 6 ayda aldım kiloları malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?