Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok beğendim..Fakat asude nedir bilemedim..:26:

kızlar benim uykum geldi yrn görüşürüz
listede yarın bana sürpriz olur artık

Cok korkuyorum ismimi goremeden uykum gelecek diye gokce dende ses soluk yok meyracim buralarda ama bu hafta sporum yok off
iki bayram arasinda evlendimya her isim ters gider yenacim sen kac yasindasin ki " genclik " diyorsun canimcim

Heey gokcemm gelmis karne alicakmisim gibi heyecan basti bee bana ne oluyosa ilk kilom yazilacak fark 1. Olmakta yok niye heycanlaniyorumki ilahii benn

Ben geldiğimde yani 3 sene önce sen yapıyorsun listeyi canım ilk cuma bana sordun bildirim yapacak mısın diye o kadar zordu ki benim için kilomu söylemek
Sonrasında çok şükür ben de guzel kilolar verdim
3 seneyi devirdim 4. Seneme girdim Mart'ın başında

yetişmeliyim hatta geçmeliyim..
Haftabaşı pasta yidim,börek yidim,yürüyüş yapmadım..

İnşallah ablam İnşallah geçersin yalnız baştan haber vereyim ben hırs yaptım pazar doğumgünüm sudan da gitse ikili rakamlarla doğumgünüme girmek istiyorum yoğun spor bol su ve çok çok az yiyorum sadece 2 gün bakalım ne olacak 1.7 gider mi ki :44:

4. Senene girdin ve hala kiloyla ugrasiyorsun ben yaza kadar bu isi bitirmeyi vee zayiflamayi dusunuyorum imkansiz hayallermi kuruyorum acaba yaaa

4. Senene girdin ve hala kiloyla ugrasiyorsun ben yaza kadar bu isi bitirmeyi vee zayiflamayi dusunuyorum imkansiz hayallermi kuruyorum acaba yaaa

Sen bitirirsin inşallah canım hem başlangıç kilon da fazla değil zaten
Ben Mart'ta 113 kiloya başlamıştım sanırım Kasım Aralık gibi 79 a inmiştim canım ondan sonra korudum sayılır ufak oynamalar dışında ama son 6 ayda aldım kiloları malesef

hey gidi günler hey..nasıl geçiyor zaman...Sen o zaman yeğenine bakıyordun ve çok aktiftin ve her hafta kilo veriyordun.sana bazen gıcık oluyorudm..
her hafta da kilomu verilir diye..

Cok korkuyorum ismimi goremeden uykum gelecek diye gokce dende ses soluk yok meyracim buralarda ama bu hafta sporum yok off
iki bayram arasinda evlendimya her isim ters gider yenacim sen kac yasindasin ki " genclik " diyorsun canimcim

Esracan sanırım annenle yaşıtım ben de...1971 yılın da doğmuşum...ben hesaplayamadım sen hesapla bakalım kaç yaşındayım..

Elifçim çok iddialısın.. .Ben daha mütevazı davranıp mart sonu ikili rakamda olayım...

offffffff geçin dalgayıı bak gene 7 li rakamları görüp doğurmazsam:)))))))))))))))
hıı hııı haşhaş bitti evde sanırım:)))
evet ben geldiğimdede cimcime yapıyodu ilk hafta 3 kilo kadar verdim çığlık çığlığa
yazdım verdiğim kiloyu meğersem ilk hafta her kez çok verirmiş ben mort tabi:))
tabi sonra zayıflayıp doğurdum hopp aynı noktaya geri geldim geri geldiğimdede yena sen yapıyodun ne zaman listeyi ele aldın kilo veremedin:)))))))))))))))))
nası kızdırıyom ama
anam hep senin ankarada deli gibi saatlerce yürüyüşlerini kıskanırdım asu hanımcım

Nerdeyse sıfır kaçamak gidiyordum canım cuma öğleleri kahve yanında piko yerdim kaçamak olarak yeğenimi gönderdikten sonra da hemenyürüyüş için dışarı atardım kendimi hem de yokuş yukarı kolay gitmiyor kilolar canım

Asucum senin kilo cizelgen niye yok canim benim gibi 3 haftalik comezin bile var yani sen 3 yillikprofosyonel tecrubeli bir kk uyesine hic yakisiyor mu aaa aaaaaakisaca kilon kac ogrenebilir miyim canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…