Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo

Sorma ya su Alman cikolatasi belasindan bende de var. Bunlari bitirip yine kaldigim yerden devam. Ders calisiyordum ara verdim senin mesaji gordum.

İyi akşamlar
Esracım ikizlere geçmiş olsun
Yenacım hadi atlattın bu haftayı inşallah haftaya dinlenebilirsin

İnşallah canım...Sen nasılsın iyisin değilmi.?

700 gr büyük bi fark değil ablacım yetişirsin sen güveniyorum :)) bu arada senin niye bu hafta böyle oldu ki çok iyi gidiyordun aslında ama düzelir İnşallah sen istikrarlısın maşallah..

yetişmeliyim hatta geçmeliyim..
Haftabaşı pasta yidim,börek yidim,yürüyüş yapmadım..

Hoşgeldiniz aramıza...

aman sende nevar ben 129.3 um ve 150 den düştüm buralara pes etme verıcez hepımız

hayriye kaç kilo verdin kıııı )

şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo

yanınada kahve al bendensin )

Iyiyim canım çok sağol ama kendime çok kızıyorum kontrolsüz gereksiz ve ne bulursam yiyorum artık iyice rahatsız olmaya başladım durumumdan

yanınada kahve al bendensin )

sağol ablammmm benim.....

Sagol canim yaa napalim bol bol agladik bebekler yine iyi dayaniyo kucucuk bacaklarina 3 tane koca igne yazik bebislerime allahtan fazla aglamadilar

kıyamam yaaa
hiç kıyamam bebeklere çocuklara ben....

durumum itibariyle çocuk bölümüne hiç gitmedim ben hastanelerde, vesselam geçenlerde görümcem ile görümcemin oğlu için tıpın çocuk bölümüne gittik, onlar doktorla görüşürken ben koridorda oturup bekledim, beklerken hasta çocukları gördükçe içim çok kötü olmuştu...
hele birtanesi vardı..... yavrucak kimsenin onu sevmesine bile izin vermiyordu hastalığının sıkıntısından. annesi anlattı çok hastaymış çocuk doğduğundan beri.
allah esirgesin korusun tüm çocukları inşaallah, amin.

4 kilo canım
4 kilo verdim canım benim almzsam

Iyiyim canım çok sağol ama kendime çok kızıyorum kontrolsüz gereksiz ve ne bulursam yiyorum artık iyice rahatsız olmaya başladım durumumdan

Tartı ne diyor bu duruma..
KEndini nasıl hazır hissedersin acaba,naapmalı diye düşünüyorum...
albümünde ki resme bak tekrar öyle olmak istemezsin değilmi.? ya da beni düşün, benim kiloma gelmek istermisin.?
Asucum 70 li kiloların güzelliğini gördün tekrar o rakamı görmelisin sana 70 ler yakışır...
Bak hazır nursena yavaş kilo veriyoken onu geçebilirsin sen..
(fitneci YENA geldi hanııımm)

İyi aksamlar canim sen bu tempoyla nasil kilolu oluyorsun hayret yani surekli yogunsun snlsm veremedim yahuu

Sagol canim sana da afiyet olsun. Dolunay bitsin tekrar baslariz .

teşekkürler:)
dolunayın bir adıda pazartesi galiba:)))))
yok ben aynen devam yine..... sanki ben hiç yimedim gibi:)))))
sende öyle yap, dolunayı bekleme bence......

4 kilo canım

4 kilo verdim canım benim almzsam
Maşallah çok iyi dayandınız takdir ediyorum siziyani seni ve Elif'i ben 1 günde pes ettim

Tartı ne desin bir tarafıyla alay ediyor 90 a doğru emin adımlarla gidiyorum malesef
Eski resimlerime bakıp şükrediyorum hep canım Allah hepimizi 3 haneli rakamlardan uzak tutsun inşallah
Şu sıra 82 -83 e razıyım valla
Nursenayı sollamak lazım haklısın canım inşallah yarından tezi yok toparlanmaya çalışayım

ablacım bu aslında bi nevi iyi bişey biliyormusun? neden dersen kul daralmayınca hızır yetişmezmiş, az kaldı eski asuya dönmene ozaman......

yirim yirim seni......

kolay gelsin canım:)
afiyet olsun bu arada:)

teşekkürler:)
dolunayın bir adıda pazartesi galiba:)))))
yok ben aynen devam yine..... sanki ben hiç yimedim gibi:)))))
sende öyle yap, dolunayı bekleme ......

Dolunay Pazar gunu ondan dedim canim. Sinava girecegim icin suan diet yapmiyorum birde rahatsizdim o yuzden...Yoksa tepem atti mi dolunay filan beklemem ama benim planim farkli. Sen kendi planina sadik kal.

Benim aram bitti derse doneyim. Iyi geceler , iyi diyetler gorusuruz.

Hurma dan sonra ne yedin bugün paylaşırmısın mönünü bizimle sultanım )
tabi tatlım derhal
sabah
1.5 yumurta,
4 zeytın
2 dılım kepekekmegi
1 tatlı kaşığı bal
biraz kahvaltılık sos
şekersiz çay

ara
1 çay bardağı şekersiz sütlükahve
yeşil çay

öğlen
6 kaşık bezelye yemeği
yoğurt
salata

ara
yarım kase asude

aksam
bır damla yada kavurduğum ıspanak
1 kase mercimek çorbası
yoğurt

maalesef yarım kase asude [bunu yemiyeydim iyiydi]

beyendinmi canım yorumlarını beklıyorum

hımmm tamam ozaman canım:)
hadi kolay gelsin sana, sınavında başarılar versin rabbim inşaallah, görüşürüz
Eki Görüntüle 1023318

esracan büyük bir merakla Gökçeyi bekliyor listede adını görecekmi diye

--

ben ilk geldiğim de cimcime diye bir arkadaş hazırlıyordu listeyi..İlk kendi ismimi gördüğüm de nasıl mutlu olmuştum hey gidi günler..
her hafta kilo verirdim ayın birincisi olurdum peeehhh gençlik işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…