- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo
Sorma ya su Alman cikolatasi belasindan bende de var.Bunlari bitirip yine kaldigim yerden devam. Ders calisiyordum ara verdim senin mesaji gordum.
İyi akşamlar
Esracım ikizlere geçmiş olsun
Yenacım hadi atlattın bu haftayı inşallah haftaya dinlenebilirsin
700 gr büyük bi fark değil ablacım yetişirsin sen güveniyorum :)) bu arada senin niye bu hafta böyle oldu ki çok iyi gidiyordun aslında ama düzelir İnşallah sen istikrarlısın maşallah..
selam hanımlar iyi akşamlar
bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
normalde de 9. takımda yarışıyorum 5 haftadır.ama yeni bir gruba girmem motivasyonumu biraz daha yükseltecektir düşüncesindeyim.
iyi akşamlar
ben de yıllardır kilo ile bası dertte olan biriyim.defalarca diyet yaptım ama bir turlu motivasyonumu devam ettirip diyetimi mutlu sona ulaştıramadım.Benim filim hep yarıda kaldı anlayacağınız.1 ay önce yeni bir atak yaptım ve tekrar diyete başladım.Ama yine azmimi kaybeder yılgınlık gösterip yarıda bırakırım diye korkuyorum.buradaki arkadaşların birbirine nasıl motivasyon desteği verdiğini görüyorum ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıp bu sefer mutlu sona ulaşmayı hedefliyorum
aman sende nevar ben 129.3 um ve 150 den düştüm buralara pes etme verıcez hepımız
şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo
Naptin asida gecmis olsun minnoslara adimsayari spor magazasinda bulabilirsin
kolay gelsin canım:)
afiyet olsun bu arada:)
Iyiyim canım çok sağol ama kendime çok kızıyorum kontrolsüz gereksiz ve ne bulursam yiyorum artık iyice rahatsız olmaya başladım durumumdanİnşallah canım...Sen nasılsın iyisin değilmi.?
yetişmeliyim hatta geçmeliyim..
Haftabaşı pasta yidim,börek yidim,yürüyüş yapmadım..
Hoşgeldiniz aramıza...
hayriye kaç kilo verdin kıııı)
yanınada kahve al bendensin)
Sagol canim yaa napalim bol bol agladik bebekler yine iyi dayaniyo kucucuk bacaklarina 3 tane koca igne yazik bebislerime allahtan fazla aglamadilar
4 kilo canım117 den 81 e ne kdr surede ne yaparak indin bende 1 sene once 117 i gordum 8 ay sonra 98 idim simdi 105
1 haftada kac kilo verdigini merak ediorum hurmayla
Meyracim saol gecmis olsun dilegin icin 2 gundur cok usudum sokakda aksam geniz akintim basladi ama bndeki dertler dert deil allah baska hastalik gostermesin
4 kilo verdim canım benim almzsamİnşallah canım...Sen nasılsın iyisin değilmi.?
Hoşgeldiniz aramıza...
Iyiyim canım çok sağol ama kendime çok kızıyorum kontrolsüz gereksiz ve ne bulursam yiyorum artık iyice rahatsız olmaya başladım durumumdan
İnşallah canım...Sen nasılsın iyisin değilmi.?
Hoşgeldiniz aramıza...
4 kilo verdim canım benim almzsam
Sagol canim sana da afiyet olsun. Dolunay bitsin tekrar baslariz .
Maşallah çok iyi dayandınız takdir ediyorum siziyani seni ve Elif'i ben 1 günde pes ettim4 kilo canım
4 kilo verdim canım benim almzsam
Tartı ne diyor bu duruma..
KEndini nasıl hazır hissedersin acaba,naapmalı diye düşünüyorum...
albümünde ki resme bak tekrar öyle olmak istemezsin değilmi.? ya da beni düşün, benim kiloma gelmek istermisin.?
Asucum 70 li kiloların güzelliğini gördün tekrar o rakamı görmelisin sana 70 ler yakışır...
Bak hazır nursena yavaş kilo veriyoken onu geçebilirsin sen..
(fitneci YENA geldi hanııımm)
Iyiyim canım çok sağol ama kendime çok kızıyorum kontrolsüz gereksiz ve ne bulursam yiyorum artık iyice rahatsız olmaya başladım durumumdan
Tartı ne diyor bu duruma..
KEndini nasıl hazır hissedersin acaba,naapmalı diye düşünüyorum...
albümünde ki resme bak tekrar öyle olmak istemezsin değilmi.? ya da beni düşün, benim kiloma gelmek istermisin.?
Asucum 70 li kiloların güzelliğini gördün tekrar o rakamı görmelisin sana 70 ler yakışır...
Bak hazır nursena yavaş kilo veriyoken onu geçebilirsin sen..
(fitneci YENA geldi hanııımm)
kolay gelsin canım:)
afiyet olsun bu arada:)
teşekkürler:)
dolunayın bir adıda pazartesi galiba:)))))
yok ben aynen devam yine..... sanki ben hiç yimedim gibi:)))))
sende öyle yap, dolunayı bekleme ......
ablacım bu aslında bi nevi iyi bişey biliyormusun? neden dersen kul daralmayınca hızır yetişmezmiş, az kaldı eski asuya dönmene ozaman......
yirim yirim seni......
yirim yirim seni......
tabi tatlım derhalHurma dan sonra ne yedin bugün paylaşırmısın mönünü bizimle sultanım )
Dolunay Pazar gunu ondan dedim canim.Sinava girecegim icin suan diet yapmiyorum birde rahatsizdim o yuzden...Yoksa tepem atti mi dolunay filan beklemem ama benim planim farkli. Sen kendi planina sadik kal.
Benim aram bitti derse doneyim. Iyi geceler , iyi diyetler gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?