hayır btun kan tahlıllerım temız çok şukur benimki sadece boğaza bağlı6 ayda çokkk in şli çıkışlı bır şekılde verdim buradaki arkadaşlarımın çok faydası oldu ve sağlıklı beslendim porsıyonumu küçülttüm son hafta yoğurt hurma dedoksu yaptım 1 hafta işte böyle ama benım yolum çoook daha uzun ama bu kılolu geçırdıgım son senem olsun ıstıyorum hepimizin öyle olur inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.....
çok teşekkürler.burada böyle destek göreceğimi bilseydim çoook daha önceden katılırdım aranıza :)
tarif güzel gürünüyor şeker krizlerime çüzüm olur sanırım.sayenizde başaracağıma daha çok inanıyorum.yeni trent diyetler de kafamı karıştırıyor önceden diyet yaparken tatlı isteğimi meyve ile karşılardım şimdi meyve de yemeyin diyorlar ya da günde 5 öğün yedirirlerdi şimdi sağlam bir kahvaltı ve hafif bir akşam yemeği yyeterli deniyor hangisi doğru hangisi yanlış
selam hanımlar iyi akşamlar
bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
normalde de 9. takımda yarışıyorum 5 haftadır.ama yeni bir gruba girmem motivasyonumu biraz daha yükseltecektir düşüncesindeyim.
iyi akşamlar
ben de yıllardır kilo ile bası dertte olan biriyim.defalarca diyet yaptım ama bir turlu motivasyonumu devam ettirip diyetimi mutlu sona ulaştıramadım.Benim filim hep yarıda kaldı anlayacağınız.1 ay önce yeni bir atak yaptım ve tekrar diyete başladım.Ama yine azmimi kaybeder yılgınlık gösterip yarıda bırakırım diye korkuyorum.buradaki arkadaşların birbirine nasıl motivasyon desteği verdiğini görüyorum ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıp bu sefer mutlu sona ulaşmayı hedefliyorum
ben 108 kiloyum boyum 180. rahat bir hamilelik için 15 kilo vermek istiyorum. Umarım herşey yoluda gider sizlerle
çok teşekkürler.burada böyle destek göreceğimi bilseydim çoook daha önceden katılırdım aranıza :)
şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo
sakın pes etme en önemli kural bu yol uzun ve meşakkatli ama imkansız değil. ben ilk kez diyete başladığımda tam 117 kg idim. yani senden daha vahim durumdaydım. sonra 81 kg.ya kadar düştüm ama aradan geçen zamanda 1.5 yılda 92.4'e geri çıktım şimdi tekrar 10 Şubatta startı verdim zayıflamaya devam inşallah. yaparsın yeterki kendine inan ve pes etme :) başarılar
1 haftada kac kilo verdigini merak ediorum hurmaylahayır btun kan tahlıllerım temız çok şukur benimki sadece boğaza bağlı6 ayda çokkk in şli çıkışlı bır şekılde verdim buradaki arkadaşlarımın çok faydası oldu ve sağlıklı beslendim porsıyonumu küçülttüm son hafta yoğurt hurma dedoksu yaptım 1 hafta işte böyle ama benım yolum çoook daha uzun ama bu kılolu geçırdıgım son senem olsun ıstıyorum hepimizin öyle olur inşallah
İyi aksamlar guzellikler 2 saat gelmedim masallah ne cok yazismisiniz yeni gelenler olmus hos gelmisler sefalar getirmisler bebeklerime gecmis olsun diyenlere cook tesekkur ederim canlarim listelerde yapilmamis herhalde bende listeye girecem ya ondan dimii esracan catlasin diyosunuzzz dimiiii
meyracim o adimsayar nerede satiliyo canim gerci ben onu taksam 1 gunde aletin motorundan dumanlar cikar
Bugun benim balikta batti meyra esim borek istedi bugun yapiverdim amaaa baliklarin yan gidecegini hesaba katamadim
İyi aksamlar guzellikler 2 saat gelmedim masallah ne cok yazismisiniz yeni gelenler olmus hos gelmisler sefalar getirmisler bebeklerime gecmis olsun diyenlere cook tesekkur ederim canlarim listelerde yapilmamis herhalde bende listeye girecem ya ondan dimii esracan catlasin diyosunuzzz dimiiii
meyracim o adimsayar nerede satiliyo canim gerci ben onu taksam 1 gunde aletin motorundan dumanlar cikar
1
Meyracim saol gecmis olsun dilegin icin 2 gundur cok usudum sokakda aksam geniz akintim basladi ama bndeki dertler dert deil allah baska hastalik gostermesin
az önce benim balığın yanında geçen balıkta senin balıktı o zaman:)
seninkide iyi batmış hani:))))))
canım bu adım olçeri saglık bakanlıgı ücretsiz aile saglıgı merkezlerinden imza karşılığı dağıtıyor. ben aldım :)
iyi akşamlar
ben de yıllardır kilo ile bası dertte olan biriyim.defalarca diyet yaptım ama bir turlu motivasyonumu devam ettirip diyetimi mutlu sona ulaştıramadım.Benim filim hep yarıda kaldı anlayacağınız.1 ay önce yeni bir atak yaptım ve tekrar diyete başladım.Ama yine azmimi kaybeder yılgınlık gösterip yarıda bırakırım diye korkuyorum.buradaki arkadaşların birbirine nasıl motivasyon desteği verdiğini görüyorum ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıp bu sefer mutlu sona ulaşmayı hedefliyorum
evet canım:)
güle güle kullan sende:)
bende aile hekimime nisanın ortasında gidicem, ozamana kalırsa isteyim bende doktordan, galiba kalır.
az önce benim balığın yanında geçen balıkta senin balıktı o zaman:)
seninkide iyi batmış hani:))))))
canım biraz nazlanıp verdi benim dr. geçen hafta . az sayıda filan dedi .. bilgin olsun..
Haa haa haa haa ;-)))))) sen cok yasa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?