Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah hepimiz hedeflediğimiz sağlıklı bedenlere bu sene kavuşuruz :)

suanki mantigima gore sole soliim meyveler lifleri ve vitaminleri acisindan ve sagligimiz ici cok onemli ama benim gibi daha onceden soledigim gibi cayi sekerli ciyorsaniz sekeri keisn ve sekerinizi meyvelerle karsilayin.meyvelerin lifleri cok onemli ama gunde 3 tane portakal yerine 1 tane portakal sabah 1 elma yeterliolacaktir. vitaminlerden olayin bi rsure snra kendi vucut dengenizi buluyorsunuz.kalori hesabi ve kan grubu diyetini siddetle oneriyorum bir diytisyen degilim tabiki.ornegin ikameyi kullanin yani bir kup seker yerine bir elma yeyin. lif kaynaginizi keserseniz bagirsaklarinizda problem olur.ve bu kilo vermenizi etkiler. beyaz unu yada her turlu bugday urununu kesin eger doymuyorsaniz benim gibi yulaf ezmesini deneyin. verdigim tarif eger tokluk hissi sorunu yasiyorsaniz cok yardimci olur.

ben 108 kiloyum boyum 180. rahat bir hamilelik için 15 kilo vermek istiyorum. Umarım herşey yoluda gider sizlerle

hoşgeldiniz arkadaşlar
bugünkü menüm:
sabah:sahanda terayağlı 2 yumurta, domates, 8 zeytin, 5 gün kurusu, 1/2 çay bardağı ceviz, biraz çeçil peyniri
öğle: 1/2 çay bardağı ceviz, 3 gün kurusu, 2 hurma
ara: bkool (kivili yeni çıkmış ya da ben yeni gördüm 280,95kalori:26:) bu kaçamak oldu
akşam: 1/2 kase ezogelin çorbası, 2 yemek kaşığı mantar sote, 4 ızgara köfte, salata, 2 bardak ayran

İyi aksamlar guzellikler 2 saat gelmedim masallah ne cok yazismisiniz yeni gelenler olmus hos gelmisler sefalar getirmisler bebeklerime gecmis olsun diyenlere cook tesekkur ederim canlarim listelerde yapilmamis herhalde bende listeye girecem ya ondan dimii esracan catlasin diyosunuzzz dimiiii

meyracim o adimsayar nerede satiliyo canim gerci ben onu taksam 1 gunde aletin motorundan dumanlar cikar

şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo

şuan fındıklı çikolata ile büyük kaçamak yapıyorum.....
almanyadan gelmiş yenmezmi şimdi:)))))
arada battı balık yan gider yapmak lazım......
benim balık şuan battı yan gidiyoooo

Bugun benim balikta batti meyra esim borek istedi bugun yapiverdim amaaa baliklarin yan gidecegini hesaba katamadim

117 den 81 e ne kdr surede ne yaparak indin bende 1 sene once 117 i gordum 8 ay sonra 98 idim simdi 105
1 haftada kac kilo verdigini merak ediorum hurmayla

Meyracim saol gecmis olsun dilegin icin 2 gundur cok usudum sokakda aksam geniz akintim basladi ama bndeki dertler dert deil allah baska hastalik gostermesin

Son düzenleme:

ben birazdan liste işine girişcem zati:)
yeni makineye çamaşır attım, pc başına oturdum....

canım medikallerde satılıyodur galiba adımsayar....
seninkide benim telefon bataryasını senede bir yaktığıma döndü şimdi, benim telefonların bataryaları senede 1acayip ısınır, şişer, patlamaya yazar....
benden kaynaklanıyo galiba....
ama ısınmaya başlar 1-2hafta önceden, çok şükür bende bir arıza olmadan değiştiririm bataryayı.
çarparım heeee kızdırmayın beni:)))))))

Naptin asida gecmis olsun minnoslara adimsayari spor magazasinda bulabilirsin

az önce benim balığın yanında geçen balıkta senin balıktı o zaman:)
seninkide iyi batmış hani:))))))

canım bu adım olçeri saglık bakanlıgı ücretsiz aile saglıgı merkezlerinden imza karşılığı dağıtıyor. ben aldım :)

canım bu adım olçeri saglık bakanlıgı ücretsiz aile saglıgı merkezlerinden imza karşılığı dağıtıyor. ben aldım :)

evet canım:)
güle güle kullan sende:)
bende aile hekimime nisanın ortasında gidicem, ozamana kalırsa isteyim bende doktordan, galiba kalır.

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…