- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoş geldin burcu zaten güzel bir yol katetmişsin maşallah gerisi de sağlıkla gider inşallah
daficim geçmiş olsun kulunç fenadır benim büyük kızım da çok çekiyor bu kulunçtan taze zencefili ben de deneyim iyi geliyorsa
zeynepcim sana da geçmiş olsun haşhaşı yöresel pazarlarda bulabilirsin belki bazı lokman hekimlerde kuruyemişçilerde de oluyor burda omadı ben sana göndereyim
çok sağol canım
sanada geçmiş olsun
yüküm biraz hafifledi sanki
yeğenim haşhaşlı tatlıyı ben yaparım dedi malzemeyi ona gönderdim bebek uyuyunca yapar.
küçük eltimin gelinide elmaları malzemeyi aldı gitti çocuk uyuyunca elmalı kurabiyeleri ben yaparım dedi.
bana kaldı lokumlu kurabiye bende bugün dinleneyim kurabiyeyi yarın sabah namazından sonra yaparım.
eltimin oğlu dün ameliyat olmuş ayağından yağ bezesi aldırmış . akşam ona geçmişolsuna gideriz.giderken malzemeyi hazırlar giderimbeş dk. hastanın yanında oturur eltime çıkarım sarmayı orda sararız eltim sarmayı çabuk sarar zaten söz vermişti sarmayı ben sararım dedi. salı günü ben onun çarşı işlerini hallettim. oda sarmanı ben sarayım demişti. ben yük olmak istememiştim ama fırsatı değerlendirsem iyi olucak ye
ğenimde gelirse oraya ben bebeği tutarım onlar gelin kaynana çabucak sararlar. yeğenimde çok çabuk sarar hemde makinadan çıkmış gibi. ben sarma konusunda kendimi çok başarılı görmüyorum
kuru dolmayıda pazartesi yaparım.
az önce tam buraya yazarken (kulunç için ) hiç bitkisel birşey yapmadığımı farkettim. zencefil çayı kulunç ağrısına çok iyi geliyor hatırımdan çıkmış. şimdi taze zencefil çayı yaptım içiyorum. inşallah faydası olur.
hoş geldin burcu zaten güzel bir yol katetmişsin maşallah gerisi de sağlıkla gider inşallah
daficim geçmiş olsun kulunç fenadır benim büyük kızım da çok çekiyor bu kulunçtan taze zencefili ben de deneyim iyi geliyorsa
zeynepcim sana da geçmiş olsun haşhaşı yöresel pazarlarda bulabilirsin belki bazı lokman hekimlerde kuruyemişçilerde de oluyor burda omadı ben sana göndereyim
Dafi gecmis olsun
Burcu 1983 adas hosgeldin super kilolar vermissin azmin daim olsun
Hoşbuldum adaşım :) çok teşekkürler. hep beraber azmimiz daim olur inşallah.
anacım sizin hiçç işiniz gücünüz yokmuydu amma çene çalmışsınızz beyaaa...hayret bişiii oku oku bitmediiii....insan haber verir çağırır muhabbet var gel derr...nerdeee...
ellerine sağlık meyracımm...kızlarr tebrik ederim sizii...bende sondan üçüncü olmuşumkiii....
ooffff büyük iddiaaa...nursenaaa asuman ablaaa geçmiş olsun size diyorum başkada bişey diyemiyorumm...
ya bana gönder kalan haşhaşı ablam yaa ben arıyom bulamıyom buralardaa....
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]103,4[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]102,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]78,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]82,3[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]73,7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]133,3[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]129,3[/TD]
[TD]-4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]96,4[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]pentagram42[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]96,8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]105,4[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]94,7[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]93,6[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]123,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]124,4[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Arnazar[/TD]
[TD]90,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]102[/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]125,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]127[/TD]
[TD]+1,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]ercanim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yena selam,
Evet ben 1 aydan fazladır sizi takip ediyorum son 3-4 aylık yazışmalarınızı okumaya başladım ve sizi tanımaya. Tanıdıkça hepiminize iyice ısındım:) en büyük zevkim her fırsatta yazmasamda burda olmak.
Bundan sonra yazmakta isterim. Sizde beni aranıza kabul ederseniz
Ben şuan 98 kiloyum. Mayıs ayında 123 kilo ile başladım bilmem kaçıncı olduğunu hatırlamak istediğim zayıflama serüvenime. Bu sefer son olsun istiyorum. Sizden yine yarı yolda bırakmamak için desteklerinizi bekliyorum.
Herkese sevgiler..
selamun aleyküm güzeller
geçmiş oldukca birikmiş oku oku bitmedi
ama sevdim hep böyle canlı olsun
benim iki gündür modum düşük
nasıl becerdiysem öyle bir tutulmuşum kiiibir tarafım duvar gibi
neredeyse kıpırdayamıyorum namazda selam verirken neredeyse tüm bedenimle dönmek zorunda kalıyorum .
bu durum beni hasta etti çok canım yanıyor.
yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım banamısın demedi. dün birde yemekte misafirim vardı ruh gibi dolandım. bugün hiçbirşey yapasım yok ama mecburum kalkıp kurabiyelerimi yapayım.kısmet olursa sabah köye gidicem temizlik yapıcam. pazarteside tuzlularımı yaparım. duada 60-70 kişi olur diye tahmin ediyorum. demekki yaptıklarımın sayısını yetmişin üzerinde tutmam gerekecek. börek için 3 kilo ıspanak aldım burdayken temizleyip yıkayıp öyle götüreyim. köyde sular kesik. sabah 1 , akşam 1 saat akıyor. kurabiyeleri bugünden yapınca bayatlamaz inşallah.
İnsalllahhhhhh....diet listeni merak ediorum bu arada hangi sehirdesin
NAsıl iddia ama zeynepçiğim..
Haşahaşı pAzar da bulabilirsin sanırım...burada bazı pazarlarda oluyor...
Asumannncığım,
Nasılsın.? Bugün hava çok güzel...Ankara nasıl.?
sağol asucumhoş geldin burcu zaten güzel bir yol katetmişsin maşallah gerisi de sağlıkla gider inşallah
sağol burcucumDafi gecmis olsun
Burcu 1983 adas hosgeldin super kilolar vermissin azmin daim olsun
canım bizim burda pazarlarda bulunuyorsağol ablacım...
şifa olur inşallah...
ohh maşallah yardımcı olucak akrabalarının olmasıda ayrı bi güzell...
sağol ablacım....ben haşhaşı mahalledeki aktarlarda falan baktım adamlar herşeyi satıyolar tohum olanda var ama toz haşhaş yok annemlerin ordada yok....hani üsküdara inemiyorum orda çokk aktar var belki oralarda olur ama gidemiyorum işte...aslında benim çok aram yok ama annem çok istiyo dışarı çıktıkca bakınıyom işte...
sağol yenacım ne oldu anlamadım dün uyandığımda birazcık vardı . duş aldım biraz rahatlıyayım dedim. misafir gelicek olunca hemen koşturup pazara gittim . dışarsıda bayaa soğuktu. pazardan geldikten sonra iyice kötüleşti.NAsıl iddia ama zeynepçiğim..
Haşahaşı pAzar da bulabilirsin sanırım...burada bazı pazarlarda oluyor...
gökçeciğim emeğine sağlık..
Hoşgeldin aramıza..
Maşallah harika kilo vermişsin...devamı kalanlara...azmin daim ve bulaşıcı olsun...
Daficiğim geçmiş olsun..Neden oldu acaba üşüttünmü.?
HAzırlıklar için de kolay gelsin..
zeynepcim sen çok kısa sürede çok yol kat ettin bu kadarcık iniş çıkışların olması gayet normal. sürekli veremeyizki. arada iniş çıkışlar olacak elbetvalla süpperr....
keşke sendeki azim bendede olsa....hep aynı şey oluyo üç dört kilo veriyorum sonra aylarca verdiklerimi geri almamak için uğraşıyorum sonra tekrar derken sıkıldım galiba..81 gördüm diye sevinirken 15 gündür bir daha göremedim bakalım nezaman nasip olucak sorsan doğum günümde 78 olcaktım vakit kalmadı nasıl olcaksamm...:26:
şuanki diyetisyenim ile daha yeni başladım, çok sık sık öğünler var, baya sık yediriyor ilk hafta olduğu için olabilir ama şuan sonuç ne olacak bilmiyorum. olumlu sonuçlar alırsam listemi paylaşacağım dediğim gibi.
Bu kiloya gelmemin büyük bölümünde devam ettiğim diyetisyen 3+3 veriyordu genelde. ama zamanla değişiklikler azaltmalar yaptı.klasik diyet aslında hep.
Ama benin endokrolojı uzmanım ara öğun yapmamalısın diyor bende arada kalmıştım. bazen ara öğünleri atlıyordum.
Ben istanbuldayım sen nerdeydin canım?
Onceden bnde istda idim anAdolu yakasinda evlenip izmire yerlesdim esim buralida...
Meslek ne?
canım bizim burda pazarlarda bulunuyor
zeynepcim sen çok kısa sürede çok yol kat ettin bu kadarcık iniş çıkışların olması gayet normal. sürekli veremeyizki. arada iniş çıkışlar olacak elbet
yine verirsin sen
Burcu1983 hoşgeldin aramıza azmin daim olsun canim
benimde annem yazın izmir çandarlıda oluyor. orda evi var evlenmeden bende her yaz gidiyordum en az 10 gün.
ben şuan özel bir teknoloji firmasında kalite uzmanı olarak çalışıyorum. bende anadolu yakasında çalışıyorum ama avrupa yakasında oturuyorum maalesef
senin mesleğin ne, alışabildinmi izmire?
Yena selam,
Evet ben 1 aydan fazladır sizi takip ediyorum son 3-4 aylık yazışmalarınızı okumaya başladım ve sizi tanımaya. Tanıdıkça hepiminize iyice ısındım:) en büyük zevkim her fırsatta yazmasamda burda olmak.
Bundan sonra yazmakta isterim. Sizde beni aranıza kabul ederseniz
Ben şuan 98 kiloyum. Mayıs ayında 123 kilo ile başladım bilmem kaçıncı olduğunu hatırlamak istediğim zayıflama serüvenime. Bu sefer son olsun istiyorum. Sizden yine yarı yolda bırakmamak için desteklerinizi bekliyorum.
Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?