Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gökçecim liste için teşekkürler ellerine sağlık yorgun yorgun uğraştınbabaannen konusunda haklısın ama boşver sevabı sen kaptın inşallah
kilo verenleri kutlarım maşallah hepinize

Hoş buldum canım, çok teşekkür ederim. benim vazgeçme noktam bu kilolar, bu sefer desteğinizle gerisini de getireceğim inşallah

sağol ablacım...
şifa olur inşallah...
ohh maşallah yardımcı olucak akrabalarının olmasıda ayrı bi güzell...

sağol ablacım....ben haşhaşı mahalledeki aktarlarda falan baktım adamlar herşeyi satıyolar tohum olanda var ama toz haşhaş yok annemlerin ordada yok....hani üsküdara inemiyorum orda çokk aktar var belki oralarda olur ama gidemiyorum işte...aslında benim çok aram yok ama annem çok istiyo dışarı çıktıkca bakınıyom işte...

NAsıl iddia ama zeynepçiğim..

Haşahaşı pAzar da bulabilirsin sanırım...burada bazı pazarlarda oluyor...

gökçeciğim emeğine sağlık..

Hoşgeldin aramıza..
Maşallah harika kilo vermişsin...devamı kalanlara...azmin daim ve bulaşıcı olsun...

Daficiğim geçmiş olsun..Neden oldu acaba üşüttünmü.?
HAzırlıklar için de kolay gelsin..

Asumannncığım,

Nasılsın.? Bugün hava çok güzel...Ankara nasıl.?

İnsalllahhhhhh....diet listeni merak ediorum bu arada hangi sehirdesin

şuanki diyetisyenim ile daha yeni başladım, çok sık sık öğünler var, baya sık yediriyor ilk hafta olduğu için olabilir ama şuan sonuç ne olacak bilmiyorum. olumlu sonuçlar alırsam listemi paylaşacağım dediğim gibi.

Bu kiloya gelmemin büyük bölümünde devam ettiğim diyetisyen 3+3 veriyordu genelde. ama zamanla değişiklikler azaltmalar yaptı.klasik diyet aslında hep.
Ama benin endokrolojı uzmanım ara öğun yapmamalısın diyor bende arada kalmıştım. bazen ara öğünleri atlıyordum.

Ben istanbuldayım sen nerdeydin canım?

NAsıl iddia ama zeynepçiğim..

Haşahaşı pAzar da bulabilirsin sanırım...burada bazı pazarlarda oluyor...

valla süpperr....

keşke sendeki azim bendede olsa....hep aynı şey oluyo üç dört kilo veriyorum sonra aylarca verdiklerimi geri almamak için uğraşıyorum sonra tekrar derken sıkıldım galiba..81 gördüm diye sevinirken 15 gündür bir daha göremedim bakalım nezaman nasip olucak sorsan doğum günümde 78 olcaktım vakit kalmadı nasıl olcaksamm...:26:

Asumannncığım,

Nasılsın.? Bugün hava çok güzel...Ankara nasıl.?

Sağol canım iyiyim şükür
Hava burda da güzel bugün arkadaş çağırdı çarşıya canım istemedi gitmedim eşim de kızdı gitseydin açılırsın felan diye aman canım evden çıkmak istemedi işte
Sen nasılsın dinlendin mi biraz da olsa

sağol asucum
dene bencede gerçekten çok faydası oluyor. içeli bir saat olmadı ağrı kesici içmiş gibi ağrılarım azaldı rahatladım.

Dafi gecmis olsun
Burcu 1983 adas hosgeldin super kilolar vermissin azmin daim olsun
sağol burcucum

canım bizim burda pazarlarda bulunuyor

sağol yenacım ne oldu anlamadım dün uyandığımda birazcık vardı . duş aldım biraz rahatlıyayım dedim. misafir gelicek olunca hemen koşturup pazara gittim . dışarsıda bayaa soğuktu. pazardan geldikten sonra iyice kötüleşti.

zeynepcim sen çok kısa sürede çok yol kat ettin bu kadarcık iniş çıkışların olması gayet normal. sürekli veremeyizki. arada iniş çıkışlar olacak elbet
yine verirsin sen

Onceden bnde istda idim anAdolu yakasinda evlenip izmire yerlesdim esim buralida...
Meslek ne?

Onceden bnde istda idim anAdolu yakasinda evlenip izmire yerlesdim esim buralida...
Meslek ne?

benimde annem yazın izmir çandarlıda oluyor. orda evi var evlenmeden bende her yaz gidiyordum en az 10 gün.
ben şuan özel bir teknoloji firmasında kalite uzmanı olarak çalışıyorum. bende anadolu yakasında çalışıyorum ama avrupa yakasında oturuyorum maalesef

senin mesleğin ne, alışabildinmi izmire?

belki başka semtlerde vardır ama bizim pazarda yok ablacım..geçen hafta komşularla toplanmıştık onlarda bulamıyolarmışşş..neyse çok önemli değil...konusu geçtiği için söylemiştim...

bu arada desteğin için teşekkür ederim ablacım...

Ben veteriner hekimim ama calismiyorum izmirin tadini cikartiyorum desem yeridir su anda bile camin onunde oturmus gunesli hava ve sicak insanlari seyrediorum
Biran once kurtulmaya bak istdan gezmek icin super ama yasanmio insani boguyor

Ya bak goruomusunuz yine ayni sey oldu tesaduf okurken goruorum benim yazdigim seyin alintisi oldugunu
Yoksa dafi asumanzeynepden alinti yapip ona cevap yazmis die bakmasam bana yazdiginiz seyi goremiyecegim

ayyyyyyyyyyy butun alintilarim gitmis...
aslinda aksam saat 23te yapicaktim listeyi... kizi yatirmaya gelmistim, o andada listeyi aradan cikarayim dedim, bilgileri aldim... listeyi yapacam derken bilgisayar kapandi... bende o kapaninca neyse tekrar gideyimde yengemlere yardim edeyim dedim... tekrar gittim... geldigim gibide listeyi yaptim... yanliz dun diyet yalan oldu... coook duzensiz yedim... saat gece 00:00 de aksam yemegi yedik

bu arada gecmisi tam okumadim kusura bakmayin ne vaktim var nede enerjim... sabah kalktim alisveris yaptim, sonra kahvalti hazirla, camasir yika, tekrar babannenin yeni evine git cam sil balkonu temizle falan derken bu saat... gerci daha yengemler orda...

esracan hakkini helal et canim beklemissin o kadar :)

burcu diye bir arkadas gelmis yeni gerci 3-4aydir takip ediyormus yazilarimizi :) daha once yazsaydin keske canim :)

hepiciginiziii coook seviyorum alintilarin cogunu unuttum ama malesef

Hosgeldin guzel kilo vermissin masallah devami gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…