Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu dilerim kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Onlarda yemek yeme derdindelerdir canım
evet karatay yapmaya çalışıyorum kitabını okumadım internetten incelediğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum işte
olsuuun samimiyet güzel şey b12 de önemli ama ihmal etmeyinhattum canım sende yeniisin sanırım. hoşgeldin
aaaa yazmışım sana daha önce :) sanırım B12 'm düştü
Bir gun bizim derdimizde yemek yeme olurmu ki
karatay bana da mantıklı geliyor ama aşırı protein yüklemesi sakıncalı olabilir diye çekingenim.bobreklerimde sorun var size ne sürede ne kadar kilo kaybı sağladı bu sistem?
burcu1983,
Dikkatimi çekti günlerdir takip ediyorsunuz burayı.Kaç kilosunuz.?
HAFTANIN 1.si _________ - 4 kg. ________Ogulcuklarim
HAFTANIN 2.si _________ - 2,2 kg_________ HasibeG:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. _________ Fazey40
Yena selam,
Evet ben 1 aydan fazladır sizi takip ediyorum son 3-4 aylık yazışmalarınızı okumaya başladım ve sizi tanımaya. Tanıdıkça hepiminize iyice ısındım:) en büyük zevkim her fırsatta yazmasamda burda olmak.
Bundan sonra yazmakta isterim. Sizde beni aranıza kabul ederseniz
Ben şuan 98 kiloyum. Mayıs ayında 123 kilo ile başladım bilmem kaçıncı olduğunu hatırlamak istediğim zayıflama serüvenime. Bu sefer son olsun istiyorum. Sizden yine yarı yolda bırakmamak için desteklerinizi bekliyorum.
Herkese sevgiler..
hayriyecim ben yaptım canım onuinşallah canım sarımsak tursusunu okuyordum şimdi kadın 3 ayda 24 kılo vermış denesekmı acaba
hoşgeldın canımsüper vermıssın nasıl verdın anlatırmısın:26:
selamun aleyküm güzeller
geçmiş oldukca birikmiş oku oku bitmedi
ama sevdim hep böyle canlı olsun
benim iki gündür modum düşük
nasıl becerdiysem öyle bir tutulmuşum kiiibir tarafım duvar gibi
neredeyse kıpırdayamıyorum namazda selam verirken neredeyse tüm bedenimle dönmek zorunda kalıyorum .
bu durum beni hasta etti çok canım yanıyor.
yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım banamısın demedi. dün birde yemekte misafirim vardı ruh gibi dolandım. bugün hiçbirşey yapasım yok ama mecburum kalkıp kurabiyelerimi yapayım.kısmet olursa sabah köye gidicem temizlik yapıcam. pazarteside tuzlularımı yaparım. duada 60-70 kişi olur diye tahmin ediyorum. demekki yaptıklarımın sayısını yetmişin üzerinde tutmam gerekecek. börek için 3 kilo ıspanak aldım burdayken temizleyip yıkayıp öyle götüreyim. köyde sular kesik. sabah 1 , akşam 1 saat akıyor. kurabiyeleri bugünden yapınca bayatlamaz inşallah.
yeni gelenler olmuş
kızlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
hayriyecim ben yaptım canım onu
ama sadece sabahları içtim. üç öğün yapmadım. ama bende tık demedi. 1 gr. bile veremedim. evet içtiğinde tok tutuyor ama 1 yudum yedikten sonra yiyorsun. sarımsaklı olduğu için insan kokar diye korkuyor ama hiç kokmuyor. işin tuaf tarafı birkaş günden sonra ağız kokusunuda yok ediyor. insan ne yerse yesin ağız kokusu olmuyor.
ben burdan yolaçıktım ve bir uygulamaya başladım. yemekten sonra dişlerimi fırçalayınca ağzıma bir yudum elma sirkesi alıp gargara yapıyorum. buna başladığımdan beri ağız kokusu diye birşey yaşamadım. ve benim dişlerimin dörtte üçü kaplama ve dolgu olduğu halde ağız kokusu yok.
kilo veremedim belki ama bunu keşfetmek bana iyi geldi. bazen ne kadar fırçalasam kokulu bişrşey yediğimde kaplamalar kokuyordu.çok şükür bunu aştım.
Yena selam,
Evet ben 1 aydan fazladır sizi takip ediyorum son 3-4 aylık yazışmalarınızı okumaya başladım ve sizi tanımaya. Tanıdıkça hepiminize iyice ısındım:) en büyük zevkim her fırsatta yazmasamda burda olmak.
Ben şuan 98 kiloyum. Mayıs ayında 123 kilo ile başladım bilmem kaçıncı olduğunu hatırlamak istediğim zayıflama serüvenime. Bu sefer son olsun istiyorum. Sizden yine yarı yolda bırakmamak için desteklerinizi bekliyorum.
Herkese sevgiler..
çok sağol canımVe aleyküm selam ablacım..çok geçmiş olsunn....hasta haline rağmen hiç boş durmuyosun maşallah...
bugün benimde geçmek bilmeyen bir başağrım var...bütün gecede dizlerimin ve dirseklerimin ağrısını dinlemekten uyuyamadım heralde ondan başım ağrıyo şimdide...
hoşgeldin tatlım
maşallah çok güzel kilo vermişsin
azmimiz daim olur inşallah
Yena selam,
Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?