Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet karatay yapmaya çalışıyorum kitabını okumadım internetten incelediğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum işte

karatay bana da mantıklı geliyor ama aşırı protein yüklemesi sakıncalı olabilir diye çekingenim.bobreklerimde sorun var size ne sürede ne kadar kilo kaybı sağladı bu sistem?

Bir gun bizim derdimizde yemek yeme olurmu ki

aslında kil vermeyi sürekli düşünerek takıntı haline getirmek metobolizmayı kasmaz mı?bence bizim bu kilolardan kurtlmak için öncelikle bu takıntıdan kurtulmamız ve diyet yapmadıımıza doğal olarak sağlıklı beslenme kararı aldığımıza beynimizi ikna etmemiz gerekiyor .nasıl olacaksa artık :44:

Neyse cancagizlarim ev dandini esyalar ciftetelli oynuyo bir giriseyim sag saglim isleri bitirirsem gorusuruz hadi bana kolay gelsin

karatay bana da mantıklı geliyor ama aşırı protein yüklemesi sakıncalı olabilir diye çekingenim.bobreklerimde sorun var size ne sürede ne kadar kilo kaybı sağladı bu sistem?

ben daha yeni 1 haftadır yapmaya başladım spor yapamadım sırf sebze yediğim günlerde oldu bence dengeli protein ve sebze oluyor. ben bi videosunu izledim karatayın vejeteryan olarakta yapabilirmiyiz diye sordular drda evet diyordu ama nerede izledim hatırlamıyorum :44:
1 haftada 2.2 kilo verdim

Selam kızlar ben çok kötü bişey yaptım.tatlı.börek yedim .ama cokpismanim şimdi.ama surdurmiycem bunu sozkendime ve size.

burcu1983,

Dikkatimi çekti günlerdir takip ediyorsunuz burayı.Kaç kilosunuz.?

Yena selam,
Evet ben 1 aydan fazladır sizi takip ediyorum son 3-4 aylık yazışmalarınızı okumaya başladım ve sizi tanımaya. Tanıdıkça hepiminize iyice ısındım:) en büyük zevkim her fırsatta yazmasamda burda olmak.
Bundan sonra yazmakta isterim. Sizde beni aranıza kabul ederseniz

Ben şuan 98 kiloyum. Mayıs ayında 123 kilo ile başladım bilmem kaçıncı olduğunu hatırlamak istediğim zayıflama serüvenime. Bu sefer son olsun istiyorum. Sizden yine yarı yolda bırakmamak için desteklerinizi bekliyorum.

Herkese sevgiler..

hoşgeldın canım süper vermıssın nasıl verdın anlatırmısın:26:

selamun aleyküm güzeller
geçmiş oldukca birikmiş oku oku bitmedi
ama sevdim hep böyle canlı olsun
benim iki gündür modum düşük
nasıl becerdiysem öyle bir tutulmuşum kiii bir tarafım duvar gibi
neredeyse kıpırdayamıyorum namazda selam verirken neredeyse tüm bedenimle dönmek zorunda kalıyorum .
bu durum beni hasta etti çok canım yanıyor.
yapabildiğim kadar egzersiz yapıyorum, masaj yaptırdım banamısın demedi. dün birde yemekte misafirim vardı ruh gibi dolandım. bugün hiçbirşey yapasım yok ama mecburum kalkıp kurabiyelerimi yapayım.kısmet olursa sabah köye gidicem temizlik yapıcam. pazarteside tuzlularımı yaparım. duada 60-70 kişi olur diye tahmin ediyorum. demekki yaptıklarımın sayısını yetmişin üzerinde tutmam gerekecek. börek için 3 kilo ıspanak aldım burdayken temizleyip yıkayıp öyle götüreyim. köyde sular kesik. sabah 1 , akşam 1 saat akıyor. kurabiyeleri bugünden yapınca bayatlamaz inşallah.

yeni gelenler olmuş
kızlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun

gökcecim, meyracım ellerinize sağlık hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.

inşallah canım sarımsak tursusunu okuyordum şimdi kadın 3 ayda 24 kılo vermış denesekmı acaba
hayriyecim ben yaptım canım onu
ama sadece sabahları içtim. üç öğün yapmadım. ama bende tık demedi. 1 gr. bile veremedim. evet içtiğinde tok tutuyor ama 1 yudum yedikten sonra yiyorsun. sarımsaklı olduğu için insan kokar diye korkuyor ama hiç kokmuyor. işin tuaf tarafı birkaş günden sonra ağız kokusunuda yok ediyor. insan ne yerse yesin ağız kokusu olmuyor.
ben burdan yolaçıktım ve bir uygulamaya başladım. yemekten sonra dişlerimi fırçalayınca ağzıma bir yudum elma sirkesi alıp gargara yapıyorum. buna başladığımdan beri ağız kokusu diye birşey yaşamadım. ve benim dişlerimin dörtte üçü kaplama ve dolgu olduğu halde ağız kokusu yok.
kilo veremedim belki ama bunu keşfetmek bana iyi geldi. bazen ne kadar fırçalasam kokulu bişrşey yediğimde kaplamalar kokuyordu.çok şükür bunu aştım.

hoşgeldın canım süper vermıssın nasıl verdın anlatırmısın:26:

teşekkür ederim, hoşbuldum canım. aslında çok daha fazla verebilirdim. mayısta 123 ile diyetisyene başladım kasımda 102 ydim. ama bende yine motivasyon koptu ve diyetisyeni bıraktım 108 kadar geri çıktım. ocak ayında kendime geldim ne yapıyorum diye yine kendim diyete devam ettim bu sefer sporda ekledim ve 98e indim.
aslında bende insilun direnci var çok yüksek derecede. Diyetisyenden önce endokronoloji uzmanına gittim ve bunu tedavisine başlayıp dengeleyip diyet yapınca verebildim.

ben klasik diyet yapıyorum sebze bakliyat et salata meyve yoğurt süt tam bugday ekmeği peynir vs içeren. aslında en büyük sıkıntı irade pilavlar makarnalar kızartmalar hamur işleri şerbetli tatlılar vs bunları hayatımızdan uzaklaştırıp yediklerimizin miktarını sınırlandırınca kilo veriliyor. ama işte irade göstermek çok zor benim için en azından öyle. Ama önemli olan zor olanı başarmak dedim. Önce Allah'ın sonra sizin desteğinizle bu sefer bırakmak istemiyorum.

15 gün önce işyerime yakın ve işyerimden çok fazla kişinin gittiği ve tavsiye ettiği başka bir diyetisyene başladım. pazartesi kontrol var. bu ara grip nedeniyle tam uyamasamda ve sporumda azalma olsada umarım fark görürüm. bu diyetisyenin listelerinden başarı görürsem listemi istersen paylaşırım.

Ve aleyküm selam ablacım..çok geçmiş olsunn....hasta haline rağmen hiç boş durmuyosun maşallah...

bugün benimde geçmek bilmeyen bir başağrım var...bütün gecede dizlerimin ve dirseklerimin ağrısını dinlemekten uyuyamadım heralde ondan başım ağrıyo şimdide...

hoşgeldin tatlım
maşallah çok güzel kilo vermişsin
azmimiz daim olur inşallah

çok sağol canım
sanada geçmiş olsun
yüküm biraz hafifledi sanki
yeğenim haşhaşlı tatlıyı ben yaparım dedi malzemeyi ona gönderdim bebek uyuyunca yapar.
küçük eltimin gelinide elmaları malzemeyi aldı gitti çocuk uyuyunca elmalı kurabiyeleri ben yaparım dedi.
bana kaldı lokumlu kurabiye bende bugün dinleneyim kurabiyeyi yarın sabah namazından sonra yaparım.
eltimin oğlu dün ameliyat olmuş ayağından yağ bezesi aldırmış . akşam ona geçmişolsuna gideriz.giderken malzemeyi hazırlar giderim beş dk. hastanın yanında oturur eltime çıkarım sarmayı orda sararız eltim sarmayı çabuk sarar zaten söz vermişti sarmayı ben sararım dedi. salı günü ben onun çarşı işlerini hallettim. oda sarmanı ben sarayım demişti. ben yük olmak istememiştim ama fırsatı değerlendirsem iyi olucak ye
ğenimde gelirse oraya ben bebeği tutarım onlar gelin kaynana çabucak sararlar. yeğenimde çok çabuk sarar hemde makinadan çıkmış gibi. ben sarma konusunda kendimi çok başarılı görmüyorum
kuru dolmayıda pazartesi yaparım.
az önce tam buraya yazarken (kulunç için ) hiç bitkisel birşey yapmadığımı farkettim. zencefil çayı kulunç ağrısına çok iyi geliyor hatırımdan çıkmış. şimdi taze zencefil çayı yaptım içiyorum. inşallah faydası olur.

hoşgeldin tatlım
maşallah çok güzel kilo vermişsin
azmimiz daim olur inşallah

Çok teşekkür ederim. hepimizin azmi daim olsun dediğin gibi . Hep birlikte sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya iner ve tekrar kilo almayız inşallah.

hoş geldin burcu zaten güzel bir yol katetmişsin maşallah gerisi de sağlıkla gider inşallah
daficim geçmiş olsun kulunç fenadır benim büyük kızım da çok çekiyor bu kulunçtan taze zencefili ben de deneyim iyi geliyorsa
zeynepcim sana da geçmiş olsun haşhaşı yöresel pazarlarda bulabilirsin belki bazı lokman hekimlerde kuruyemişçilerde de oluyor burda omadı ben sana göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…