Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Helal olsun canim esas sen helal et daha bekliyecektim ama dayanamadim canimcim bu arada diger alintilari unutup beni unutmaman ayri bir sevindirdi

selamün aleyküm.....

nabıyonuz:)
eşim hasta 2gündür, üşütmüş, aman bir nazki bir naz.....
erkek hasta olunca böyle oluyo.....

kızlar menümü yazayım
sabah: kuymak, 7 zeytin, 1 domates, 5 gün kurusu, 1/2 çay bardağı günkurusu
öğle: pırasa tava, 2 bardak ayran
ara: 4 gün kurusu, 4 hurma
akşam: 1 kase mantar çorbası, az biraz pırasa tava, 2 biber dolması (bulgurlu- 1 yiyeydim iyiydi), 1 kase yoğurt
yemekten 1 saat sonra karatay üsulu şekersiz kabak tatlısı ( 3 parça kabak, 3 parça portakal, 2 parça elma, bir kaç kuru üzüm)
bu tatlıyı ilk kez denediğin için yedim yarın öğle yemeği niyetine yiyebilirim

geçmişi daha okumadım, okurum bi ara.

canım nasıl kahve istedi, gidip yapıp geliyimde içiyim bari.....

ayy kaç gündürde çarşıya gidicem gidemedim bi türlü....
hergün bir mani çıktı...
durum böyle olunca kitabıda alamadım:))
yeşilçayda bitti.

selamün aleyküm.....

nabıyonuz:)
eşim hasta 2gündür, üşütmüş, aman bir nazki bir naz.....
erkek hasta olunca böyle oluyo.....
Aleyküm selam canım geçmiş olsun biz okadar naz yapmiyoruz hasta olunca demi..
Yeni yemekten kalktim kız uyancak onu dogurcam gelirim yine

Son düzenleme:
Yolcu sanada gecmis olsun yeni gordum
Meyra seninde esine gecmis olsun oflayip puflama kocandir ilgilenceksin 😄tez zmnda iylesir insda sende raat edersin yazik kiz o kadar calisip ewe ekmek getiriolar ii davranin kocislere

ıyı aksamlar güzeller .MEyracım Gökçem lısteler ıcın ellerınıze saglık emeklerınızı helal edın kızlar . Ben kacak bıturlu düzen tutturamıyorum kayınvalıdem var yarın gıdıcek yenı hafta yenı baslangıc bakalım.cepten yazıyorum ınsallah mesaj gönderebılırım

Yolcu sanada gecmis olsun yeni gordum
Meyra seninde esine gecmis olsun oflayip puflama kocandir ilgilenceksin 😄tez zmnda iylesir insda sende raat edersin yazik kiz o kadar calisip ewe ekmek getiriolar ii davranin kocislere

sağol canım, yok kız oflamıyom, zaten ilgileniyom:))) ama padişah nazı yapıyo:))))
haklısın çok yoruluyorlar erkekler işte evdekilere göre, ay dediğini duysa hemen derdi duydunmu ne diyo... duy duy derdi:))))
sanki ilgilenmiyomuşum havasına giriverirdi hemen, bu erkekler çocuktan beterler:)

Sen caktirma ole dedigimi padisah nazinin bir ustunu dusunemiorum
bu aralar kocacima askim depresdi cok calisdigi icinde aciorumda empati yaptim her zaman bu kdr anlayisli deilimdir

Kızlar bugünkü menumu yazayim kalkar kalkmaz 1 bardak ilik su 2 galeta beyaz peynir 1 bardak süt
Öğlen 2 kase corba 2 dilim t.tahilli ekmekle 3 dilim kasarli tost domates salatali
1.ara 2 hurma 2 kuru kayisi 15 badem 2 ceviz
2.ara 2 porsiyon meyve
Aksam 1 kase corba sebze yemeği yogurt salata

Cokmu cadi duruyom kiz farkindayim dion

Menum

8:30 nesfit,sut
10:00 havuc
12:00 bulgur pilavi,bezelye,ayran
15:00 3ceviz,6hurma
18:00 bulgur,bezelye,yogurt
20:00 cikolatali light sut,1/2paket eti form

Cokmu cadi duruyom kiz farkindayim dion

Menum

8:30 nesfit,sut
10:00 havuc
12:00 bulgur pilavi,bezelye,ayran
15:00 3ceviz,6hurma
18:00 bulgur,bezelye,yogurt
20:00 cikolatali light sut,1/2paket eti form

seni az çok tanıyorum, burcunuda biliyorum, e bunlarla bunu farkedebildim:))))

Hoşgeldin aramıza..
Maşallah harika kilo vermişsin...devamı kalanlara...azmin daim ve bulaşıcı olsun...

Mesajını yeni gördüm Yena'cım. Çok teşekkürler canım. amin hepimizin kalanları gitsin ve gelmesin artık. birlikte olursak başaracağımıza inanıyorum

Ben veteriner hekimim ama calismiyorum izmirin tadini cikartiyorum desem yeridir su anda bile camin onunde oturmus gunesli hava ve sicak insanlari seyrediorum
Biran once kurtulmaya bak istdan gezmek icin super ama yasanmio insani boguyor

selam canım, evet en güzeli keşke bende uzun uzun dinlenebilsem.
çok istiyorum istanbuldan uzaklaşmak ama iş,eş,ev herşey burda

selam canım evet ben geldim. 1 aydan fazla oldu burayı bulalı, 3-4 aylık geçmişteki yazışmalarınızdan başladım okumaya, sizi tanımaya. artık sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…