ayyyyyyyyyyy butun alintilarim gitmis...
aslinda aksam saat 23te yapicaktim listeyi... kizi yatirmaya gelmistim, o andada listeyi aradan cikarayim dedim, bilgileri aldim... listeyi yapacam derken bilgisayar kapandi... bende o kapaninca neyse tekrar gideyimde yengemlere yardim edeyim dedim... tekrar gittim... geldigim gibide listeyi yaptim... yanliz dun diyet yalan oldu... coook duzensiz yedim... saat gece 00:00 de aksam yemegi yedik
bu arada gecmisi tam okumadim kusura bakmayin ne vaktim var nede enerjim... sabah kalktim alisveris yaptim, sonra kahvalti hazirla, camasir yika, tekrar babannenin yeni evine git cam sil balkonu temizle falan derken bu saat... gerci daha yengemler orda...
esracan hakkini helal et canim beklemissin o kadar :)
burcu diye bir arkadas gelmis yeni gerci 3-4aydir takip ediyormus yazilarimizi :) daha once yazsaydin keske canim :)
hepiciginiziii coook seviyorum alintilarin cogunu unuttum ama malesef
canım bizde normal sende neden öyle oluyorki :44:Eki Görüntüle 1024225
Ya bak goruomusunuz yine ayni sey oldu tesaduf okurken goruorum benim yazdigim seyin alintisi oldugunu
Yoksa dafi asumanzeynepden alinti yapip ona cevap yazmis die bakmasam bana yazdiginiz seyi goremiyecegim
Aleyküm selam canım geçmiş olsun biz okadar naz yapmiyoruz hasta olunca demi..selamün aleyküm.....
nabıyonuz:)
eşim hasta 2gündür, üşütmüş, aman bir nazki bir naz.....
erkek hasta olunca böyle oluyo.....
canım bizde normal sende neden öyle oluyorki :44:
Aleyküm selam canım geçmiş olsun biz okadar naz yapmiyoruz hasta olunca demi..
Yeni yemekten kalktim kız uyancak onu dogurcam gelirim yine
Yolcu sanada gecmis olsun yeni gordum
Meyra seninde esine gecmis olsun oflayip puflama kocandir ilgilenceksin 😄tez zmnda iylesir insda sende raat edersin yazik kiz o kadar calisip ewe ekmek getiriolar ii davranin kocislere
Sen caktirma ole dedigimi padisah nazinin bir ustunu dusunemiorumsağol canım, yok kız oflamıyom, zaten ilgileniyom:))) ama padişah nazı yapıyo:))))
haklısın çok yoruluyorlar erkekler işte evdekilere göre, ay dediğini duysa hemen derdi duydunmu ne diyo... duy duy derdi:))))
sanki ilgilenmiyomuşum havasına giriverirdi hemen, bu erkekler çocuktan beterler:)
Sen caktirma ole dedigimi padisah nazinin bir ustunu dusunemiorum
bu aralar kocacima askim depresdi cok calisdigi icinde aciorumda empati yaptim her zaman bu kdr anlayisli deilimdir
Cokmu cadi duruyom kiz farkindayim dion
Menum
8:30 nesfit,sut
10:00 havuc
12:00 bulgur pilavi,bezelye,ayran
15:00 3ceviz,6hurma
18:00 bulgur,bezelye,yogurt
20:00 cikolatali light sut,1/2paket eti form
Hoşgeldin aramıza..
Maşallah harika kilo vermişsin...devamı kalanlara...azmin daim ve bulaşıcı olsun...
Ben veteriner hekimim ama calismiyorum izmirin tadini cikartiyorum desem yeridir su anda bile camin onunde oturmus gunesli hava ve sicak insanlari seyrediorum
Biran once kurtulmaya bak istdan gezmek icin super ama yasanmio insani boguyor
ayyyyyyyyyyy butun alintilarim gitmis...
aslinda aksam saat 23te yapicaktim listeyi... kizi yatirmaya gelmistim, o andada listeyi aradan cikarayim dedim, bilgileri aldim... listeyi yapacam derken bilgisayar kapandi... bende o kapaninca neyse tekrar gideyimde yengemlere yardim edeyim dedim... tekrar gittim... geldigim gibide listeyi yaptim... yanliz dun diyet yalan oldu... coook duzensiz yedim... saat gece 00:00 de aksam yemegi yedik
bu arada gecmisi tam okumadim kusura bakmayin ne vaktim var nede enerjim... sabah kalktim alisveris yaptim, sonra kahvalti hazirla, camasir yika, tekrar babannenin yeni evine git cam sil balkonu temizle falan derken bu saat... gerci daha yengemler orda...
esracan hakkini helal et canim beklemissin o kadar :)
burcu diye bir arkadas gelmis yeni gerci 3-4aydir takip ediyormus yazilarimizi :) daha once yazsaydin keske canim :)
hepiciginiziii coook seviyorum alintilarin cogunu unuttum ama malesef
Hosgeldin guzel kilo vermissin masallah devami gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?