Kuzum simdi baktım internetten etkisi yok denecek kadar azmış .
http://www.diyadinnet.com/SaglikBilgisi-417&Saglik=hormonlu-spiraller
Buraya bir bak istersen.
Çok gecmis olsun aslında büyük bir dertten kurtulmuşsun
Günlerdir dikkatimi çeken bir durum var...
site de dini ve siyasi konu açmak,konuşmak vb. yasak ama günlerdir MHP nin reklamı dönüyor sitenin her tarafın da...
bana tutarsızlık gibi geldi açıkçası...yahut üstte dediğim gibi para her kapııyı açar abii..
İkizlerde bende iyiyim canimda masallah bni benden iyi taniyorsun seninle muhabbetimiz olmadi ama neredeyse anne kizlik soyisminide yazacakmissin bu ne hikmettir yahu
Çok teşekkür ederim. Biraz uzak kaldim bir kaç gündür. Artık daha sık burda olacagimsevindim canim :) iyi oldu yazman sende artik bizdensin :)
Kucukken bir kurban bayraminda kuzumun annesini kesmislerdi etleri ewe geldiginde tepsinin icinde gobbek atiodu o gun bu gundur hicbir hayvan ve hayvan urunu yemezdim ne zmn bilinclenip vucudun bunlara ihtiyaci oldugunu ogrendim ogun bugundur yemeye calisiorum cesitli yontemlerle(sut kakaolu veya muzlu,et yanmis,balik hamsi veya palamut tava...)ve son 4-5senedir b12 eksikligi ve demir eksikligi yasiorum son1 senedir hic yemedigim kdr protein almama ragmen demir eksikligim artiyor bu durrum beni korkutuyor
kayinpederimde nedeni tespit edilemeyen demir eksikligi vvardi 5.doktorda 5. Endoskopide mide kanseri cikti ve ameliyatta kaybettik sapasaglam adami bnde adetlerimde yogun kanama geciriorum cesaret edip kadin doktoruna gidemedim ...
ozetle ceset yemek sart
Geçmiş olsun meyracım..Senin miden aşırı hassas Nette aşırı bilgi kirliliği var deneme öyle üzerin de herşeyi..
eşin de iyileşmiş hadi gözün aydın...
Sistem silindiği için tarihler de değişiklik olmuş.2013 Eylül ayına dönmüşüz mesajlar silinmiş arkadaşlıklar silinmiş..
Düzelir umarım...Ciddi bir sorun varmış bu yöntemle geri dönüş olmuş..Muşmuşta mışmış.
Kiyamamm canim gecmis olsun her duydugumuzu yapmamak lazim ama dayanamiyoruz neyse canim bu vesileyle zencefilin sana iyi gelmedigini ogrenmis oldun bir daha temkinli olursun dikkat et kendine canimm
Yeşillikler hazır olunca çok rahat oluyor hem ziyan da olmuyor ben pek yapmazdım ne yalan söyleyim ama geçenlerde ikeadan saklama kapları almıştık kardeşimle dolapta bozulmadan uzun süre saklayabiliyorum böylece yeşillikleri
Sabah erkenden arkadaşım mesaj attı çarşıya gidelim bebeğe alacaklarım var diye ben de uyuyacaktım güya neyse biraz işim var görüşürüz sonra dedik ben uyumadım yürüyüm çarşıda buluşalım diye mesaj attım kızı annem uyudu dedi :))
Neyse sonuç olarak ben şimdi yürüyüşe gidiyorum
Yena para her kapıyı açıyor değil mi malesef
Meyracım öpüyorum ben de senizencefilin tazesini daha güzel oluyor aklında bulunsun fazla acı olmuyor az da bal katıp içersen midene de dokunmaz hem sen yine de dikkatli ol miden hassas yenanın da dediği gibi
kızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum
selam kizlarr!!!! gece nefes alma sorunu yasadim... o yuzden bugun okula gitmedim... birazdan alisverise gidicem... ondan sonrada babannenin yeni evine gidip odayi supurup silicem... aksama dolabi monte edicekler...
ha birde babannem dun aksam bana birsey anlatti... gecen gun pazartesi gunu benim oglan kuzenim var o gelmisti, ben yokken babanneme demiski babanne doyuyormusun diye... babannemde doyuyorum tabiki demis... kesin yengemler sordurttu... madem kadinin doyup doymiycagini dusunuyorsunuz o zaman evinize alaydiniz a gerizekalilar...
.
Selamlar bir kaç gündür arkadaşım doğum yaptı onun telaşından gelemedim. geçmişi okumaya başladim. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar zor günler atlatmaya çalışiyorum maalesef.
Ben senin buraya dahil olduğun ilk gün burayı takip ettiğim için biliyorum. Ve ilk geldiğin günden beri herkesin olduğu gibi benimde sana içim ısındı. Sen dua isterken ben tüm içtenliğimle sana herseferinden dualar ettim canım.
Selamlar bir kaç gündür arkadaşım doğum yaptı onun telaşından gelemedim. geçmişi okumaya başladim. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar zor günler atlatmaya çalışiyorum maalesef.
Ben senin buraya dahil olduğun ilk gün burayı takip ettiğim için biliyorum. Ve ilk geldiğin günden beri herkesin olduğu gibi benimde sana içim ısındı. Sen dua isterken ben tüm içtenliğimle sana herseferinden dualar ettim canım.
selam vermeyi unutmuşum:)
selamün aleyküm kızçeler.....
gidicem birazdan ama selamsız geçmeyim diye selam vereyim dedim:)
esracan hayat nasıl gidiyo görüşmeyeli canım?
Ayni anda mesaj yaziyormusuz bak ben seni sen beni nasil bir bagdir bu yarabbiii yillardir aradigim ruh ikizim senmisin yoksa meyraa
iyiyim canim sen nasilsin
Canım selam pazartesi kontrolüm vardı ama sonuç pek iyi değil. Normalde verdiğim 25kilonun 20si yağdan gitmişti. Bu diyetisyen ile 15 günde yağ da 2kilo artmışinşallah bu diyetisyenden de çok fayda görürsün canım
Eee yuh yani doyuyor musun ne demek evini acacak kadar gonlu bol bir insan karninida doyurur herhalde buyuk ayip etmisler dogrusu
merhaba güzeller
kk daki değişiklikleri sevmedim bazı arkadaşların avatar ları görünmüyor gerçi yenam açıklamış
nasılsınız iyimisiniz?
kızlar bugün akşam mesaiye gitcem ben 18-23
gece geldiğimde bakarım artık neler kaynatmışsınız
geçmiş olsun canım, hayırdır neden nefes almada sorun yaşadın?
.
dun aksam binanin meldivenlerini supurdum sildim... toza alerjim var o etki yapti buyuk ihtimalle... normalde esim yapiyorda, dun aksam ben yapmak zorunda kaldim cunku o babannemin evinde parke yapiyordu amcamla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?