Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba güzeller

kk daki değişiklikleri sevmedim bazı arkadaşların avatar ları görünmüyor gerçi yenam açıklamış

nasılsınız iyimisiniz?

kızlar bugün akşam mesaiye gitcem ben 18-23
gece geldiğimde bakarım artık neler kaynatmışsınız

merhabalaaar umarım hepiniz iyisinizdir hep beraber güzel bir perşembe geçireliim :)

siteye girişde bende sorunlaar yaşadım benim canımı en çok sıkan istediğim mesajları beğenemeyişim

aynen benimde dikkatimi çekti reklam almışlardır herhaldee....

Kizlar Nasılsıniz gecmisi tam okuyamadim hepini iyisinizdir inşallah 2 gün fire verdim mecburen bugün düzene girdim cok şükür kizin gaz sancisi var 3 gündür tuttu yine

Selamlar bir kaç gündür arkadaşım doğum yaptı onun telaşından gelemedim. geçmişi okumaya başladim. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar zor günler atlatmaya çalışiyorum maalesef.

İkizlerde bende iyiyim canimda masallah bni benden iyi taniyorsun seninle muhabbetimiz olmadi ama neredeyse anne kizlik soyisminide yazacakmissin bu ne hikmettir yahu

Ben senin buraya dahil olduğun ilk gün burayı takip ettiğim için biliyorum. Ve ilk geldiğin günden beri herkesin olduğu gibi benimde sana içim ısındı. Sen dua isterken ben tüm içtenliğimle sana herseferinden dualar ettim canım.

canım insanın ölüsüne ceset denir, hayvanın değil.
arada fark var...
rabbim bu sıkıntında sana yardımcı olsun inşaallah bu arada canım... yalnız ölümle yaşlılığın çaresi yoktur...

başında ağrıyormuş geçmiş olsun.

Geçmiş olsun meyracım..Senin miden aşırı hassas Nette aşırı bilgi kirliliği var deneme öyle üzerin de herşeyi..
eşin de iyileşmiş hadi gözün aydın...

çok sağol ablam benim:)
tamam....

"Muşmuşta mışmış" bayıldım buna:)))))
:13:

Kiyamamm canim gecmis olsun her duydugumuzu yapmamak lazim ama dayanamiyoruz neyse canim bu vesileyle zencefilin sana iyi gelmedigini ogrenmis oldun bir daha temkinli olursun dikkat et kendine canimm

sağol canım:) aynen...

sağol ablacım, tamam:)

kızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum

hadi hayırlı olsun:)

geçmiş olsun canım, hayırdır neden nefes almada sorun yaşadın?

allah yardımcın olsun inşaallah.

Ayyy allah razi olsun canimm sizin dualarinizla tabi once allahin izniyle iyi oluyorum yavas yavaszor gunler geciriyorum demissin hayirdir canim merak ettim niye zor gunler geciriyorsun

selam vermeyi unutmuşum:)
selamün aleyküm kızçeler.....
gidicem birazdan ama selamsız geçmeyim diye selam vereyim dedim:)
esracan hayat nasıl gidiyo görüşmeyeli canım?

selam vermeyi unutmuşum:)
selamün aleyküm kızçeler.....
gidicem birazdan ama selamsız geçmeyim diye selam vereyim dedim:)
esracan hayat nasıl gidiyo görüşmeyeli canım?

Ayni anda mesaj yaziyormusuz bak ben seni sen beni nasil bir bagdir bu yarabbiii yillardir aradigim ruh ikizim senmisin yoksa meyraa
iyiyim canim sen nasilsin

inşallah bu diyetisyenden de çok fayda görürsün canım
Canım selam pazartesi kontrolüm vardı ama sonuç pek iyi değil. Normalde verdiğim 25kilonun 20si yağdan gitmişti. Bu diyetisyen ile 15 günde yağ da 2kilo artmış 6kilo kastan vermişim. Bu 15 günde devam ediyorum aynısı olursa eski diyetisyenime gideceğim

Eee yuh yani doyuyor musun ne demek evini acacak kadar gonlu bol bir insan karninida doyurur herhalde buyuk ayip etmisler dogrusu

aynen canim yuh... amannnn takmiyorum kafama... allah onlara gostercek bu yaptiklarinin hepsini!

merhaba güzeller

kk daki değişiklikleri sevmedim bazı arkadaşların avatar ları görünmüyor gerçi yenam açıklamış

nasılsınız iyimisiniz?

evet bende sevmedim bazi degisiklikleri

kızlar bugün akşam mesaiye gitcem ben 18-23
gece geldiğimde bakarım artık neler kaynatmışsınız

kolay gelsin canim!!!

geçmiş olsun canım, hayırdır neden nefes almada sorun yaşadın?
.

dun aksam binanin meldivenlerini supurdum sildim... toza alerjim var o etki yapti buyuk ihtimalle... normalde esim yapiyorda, dun aksam ben yapmak zorunda kaldim cunku o babannemin evinde parke yapiyordu amcamla...

Şu sitenin onarımı yüzünden giremedim bir türlü işlerde yoğun iki gündür kusura bakmayın alıntılar yapmak istedim ama zamanım yok bi selam vereyim dedim ve diyeti saldığım şu günlerde beni yeniden yüreklendirdiğiniz ve destek verdiğiniz için çoook teşekkür ederim kocaman öpüyorum hepinizi bu hafta eksiyi göremem ama yeniden toparladım bayağı seviliyorsunuz

Şu sitenin onarımı yüzünden giremedim bir türlü işlerde yoğun iki gündür kusura bakmayın alıntılar yapmak istedim ama zamanım yok bi selam vereyim dedim ve diyeti saldığım şu günlerde beni yeniden yüreklendirdiğiniz ve destek verdiğiniz için çoook teşekkür ederim kocaman öpüyorum hepinizi bu hafta eksiyi göremem ama yeniden toparladım bayağı, seviliyorsunuz kocaman

İyi akşamlar
Hasibe ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah
Tüm hastalara da şifa dilerim
Bugün evdeydim normal bir gündü işte az önce yemeğimi yedim bu saatten sonra bişey yememek hedefindeyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…