Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenaa secim doneminde politikacilardan biraz fazla etkilenmissin herhalde
rusvetci yena rusvetci yenaaa

Günlerdir dikkatimi çeken bir durum var...
site de dini ve siyasi konu açmak,konuşmak vb. yasak ama günlerdir MHP nin reklamı dönüyor sitenin her tarafın da...
bana tutarsızlık gibi geldi açıkçası...yahut üstte dediğim gibi para her kapııyı açar abii..

Aklina hayranim yine cuukk diye oturttun lafi

Yenaa istedigim soz degilde sinirli erkeklerle anlasmanin 10 altin kurali falan varsa fena olmaz yani

Olmadı bak..Erine laf söyleme ..O senin beyin döver de sever de.

Şaka bir yana ben çok şanslıyım..eşim pek sinirli,inatçı değil nasıl başedilir bilemiyorum keşke yardımcı olsam...
''Sabır'' diyeceğim sadece..

Ahh ah "sabir " ne kadar kolay soylemesi dimi bir avazda cikiyo agizdan uygulamasida soglemesi kadar kolay olsa keske

Ahh ah "sabir " ne kadar kolay soylemesi dimi bir avazda cikiyo agizdan uygulamasida soglemesi kadar kolay olsa keske

Sen akıllı kadınsın..Bulursun bir yolunun eminim...

Canım, sen aslen Antalyalımısın.?

Herkese gunaydinnn :)) umarim gununuz guzel ve diyet, aktivite dolu geceer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkurlerrr ben hasta olmama ragmen yurudum geldim spor aletlerinin ustunde uyuyacakdim nerdeyse
Cesetmi ööö ete hic o gozle bakmamistim ayyy tiksinti geldi bir anda midem bulanmaya basladi sabah sabah

demi öle dusununce yiyesin ggelmio iste onceden tabagimda ne eti varsa sanki o hayvanin kafasi tabagimda duruyormus ve bana bakiomus gibi geliodu kuzunun annesinin kesik kafasi bende ciddi travmalar yaratti sanirsam simdi ole olmuo tabi eger aklima getirmezsem tabi

esin ne dio anneannesine annesinin deilde senin bakmana birde memleketleri neresi ? Bnm annem teyzem dayim alzaymir olan dedemi bana bile emanet etmez ama baba tarafim senin kv gibi bence yanlis

Yeşillikler hazır olunca çok rahat oluyor hem ziyan da olmuyor ben pek yapmazdım ne yalan söyleyim ama geçenlerde ikeadan saklama kapları almıştık kardeşimle dolapta bozulmadan uzun süre saklayabiliyorum böylece yeşillikleri
Sabah erkenden arkadaşım mesaj attı çarşıya gidelim bebeğe alacaklarım var diye ben de uyuyacaktım güya neyse biraz işim var görüşürüz sonra dedik ben uyumadım yürüyüm çarşıda buluşalım diye mesaj attım kızı annem uyudu dedi :))
Neyse sonuç olarak ben şimdi yürüyüşe gidiyorum
Yena para her kapıyı açıyor değil mi malesef
Meyracım öpüyorum ben de seni zencefilin tazesini daha güzel oluyor aklında bulunsun fazla acı olmuyor az da bal katıp içersen midene de dokunmaz hem sen yine de dikkatli ol miden hassas yenanın da dediği gibi

Gunaydinn
ay dun bakim var dedi giremedim bugunde sifremi kabul etmedi sifremi degistirmek zorunda kaldim vee sonunda buradayim meger siz hayatimda nasil onemliymissiniz dun baya bi bosluk vardi bende hepinizi cok seviyorum

Esimde bende antalyaliyiz o serik ben akseki ilcesinden evlendigimizde oda biraz cahildi bakicaksin bakmak zorundasin dedi hep ve ben 3 sene cektim ama 3 senenin sonunda kv kocayi bosadi geldi yanima gorumcemi evlendirdik daha 3 haftalik damat uzerime yurumezmi son nokta oydu esime ya bu evden cikiyoruz yada benide cocugunuda unut dedim ve 1 hafta annemde kaldim evi kiralayinca gittim evi tasidim kurtuldum ben tasindim anneanne de 3 ay sonra öldü allah rahmet eylesin cok zor gunlerdi ama gecti uzerinden 4 sene bile gecti bende icimde biryerlerde sizlayan kanayan bir yara olarak kaldi hep malesef

İste ondan snra kocaya iyi davran diolar nasil olcak o kanayan yara her olumsuzlukda aklina geliyor demi

Bnm baba tarafida alanyada yasio halamin kocasi serikli emekli ogretmen koyde tarla ekip bicio simdilerde

Herkese gunaydin dun oleden beri migrenim tuttu bugunde ve yarin kongre ve bir dogum gunu var ne yapicam bilmiorum hala agrio basim biktim bu migrenden bnmki genetik annemin anneannesinde annemde ve bnde var ususem agrio ters yatsam agrio hava sicak olsun agrio kapali ortamda regly bitis baslangicta kisaca zirt birt tutuo bu migren tuttugu gun ben ex ne yeme ne icme paso yatis

Son düzenleme:
İste ondan snra kocaya iyi davran diolar nasil olcak o kanayan yara her olumsuzlukda aklina geliyor demi

Bnm baba tarafida alanyada yasio halamin kocasi serikli emekli ogretmen koyde tarla ekip bicio simdilerde
K

Zaman geciyo bazi seylerin uzeri kapaniyo belki ama icten ice kanamasi durmuyo hic unutulmuyo

Gecmis olsun 1 haftadir bendede dayanilmaz bir bas agrisi oluyo nedenini bilmiyorum ama adim attikca ensemde zonkluyo agri ne hap ne birsey fayda etmiyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…