Dafi, niçin yoksun,en son rahatsızdın umarım iyisindir.
Clutch, özledim seni,dönmelisin artık..
bugün öğlen eve gittiğim de oğlumu alıp pazar keyfi yapacağım...Oğlan hiç sevmiyor pazarı..JEtonlu oyuncak sözü verirsem rahat rahat dolaşırım..
Önce benim isteklerim sonra da onun istekleri..
rüşvet her kapıyı açar...
Yenaa secim doneminde politikacilardan biraz fazla etkilenmissin herhalde
rusvetci yena rusvetci yenaaa
Dondum bozmazsam insallah
bu arada senin su altta yazdigin yazilara bayiliyorum her cumlede ayri ayri bir ben goruyorum icinde
Günlerdir dikkatimi çeken bir durum var...
site de dini ve siyasi konu açmak,konuşmak vb. yasak ama günlerdir MHP nin reklamı dönüyor sitenin her tarafın da...
bana tutarsızlık gibi geldi açıkçası...yahut üstte dediğim gibi para her kapııyı açar abii..
Yenaa istedigim soz degilde sinirli erkeklerle anlasmanin 10 altin kurali falan varsa fena olmaz yani
Olmadı bak..Erine laf söyleme ..O senin beyin döver de sever de.
Şaka bir yana ben çok şanslıyım..eşim pek sinirli,inatçı değil nasıl başedilir bilemiyorum keşke yardımcı olsam...
''Sabır'' diyeceğim sadece..
Ahh ah "sabir " ne kadar kolay soylemesi dimi bir avazda cikiyo agizdan uygulamasida soglemesi kadar kolay olsa keske
Herkese gunaydinnn :)) umarim gununuz guzel ve diyet, aktivite dolu geceer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cesetmi ööö ete hic o gozle bakmamistim ayyy tiksinti geldi bir anda midem bulanmaya basladi sabah sabah
Yeşillikler hazır olunca çok rahat oluyor hem ziyan da olmuyor ben pek yapmazdım ne yalan söyleyim ama geçenlerde ikeadan saklama kapları almıştık kardeşimle dolapta bozulmadan uzun süre saklayabiliyorum böylece yeşillikleriGününüz aydın olsun yoldaşlar...
İş yapmışın demek...Yeşillikleri yıkayıp saklamak çok pratik değilmi.? Ben de hep öyle yaparım..
Bravo gökçeciğim sana...Seninle gurur duydum...İnan yapılan iyilikte kötütlükte unutulmaz...
Yengenler rahat rahat yesinler bat'ı iler de batacak onlara yaptıkları..
Geçmiş olsun meyracım..Senin miden aşırı hassas Nette aşırı bilgi kirliliği var deneme öyle üzerin de herşeyi..
eşin de iyileşmiş hadi gözün aydın...
Tesekkurlerrr ben hasta olmama ragmen yurudum geldim spor aletlerinin ustunde uyuyacakdim nerdeyse
demi öle dusununce yiyesin ggelmio iste onceden tabagimda ne eti varsa sanki o hayvanin kafasi tabagimda duruyormus ve bana bakiomus gibi geliodu kuzunun annesinin kesik kafasi bende ciddi travmalar yaratti sanirsam simdi ole olmuo tabi eger aklima getirmezsem tabi
esin ne dio anneannesine annesinin deilde senin bakmana birde memleketleri neresi ? Bnm annem teyzem dayim alzaymir olan dedemi bana bile emanet etmez ama baba tarafim senin kv gibi bence yanlis
İste ondan snra kocaya iyi davran diolar nasil olcak o kanayan yara her olumsuzlukda aklina geliyor demiEsimde bende antalyaliyiz o serik ben akseki ilcesinden evlendigimizde oda biraz cahildi bakicaksin bakmak zorundasin dedi hep ve ben 3 sene cektim ama 3 senenin sonunda kv kocayi bosadi geldi yanima gorumcemi evlendirdik daha 3 haftalik damat uzerime yurumezmi son nokta oydu esime ya bu evden cikiyoruz yada benide cocugunuda unut dedim ve 1 hafta annemde kaldim evi kiralayinca gittim evi tasidim kurtuldum ben tasindim anneanne de 3 ay sonra öldü allah rahmet eylesin cok zor gunlerdi ama gecti uzerinden 4 sene bile gecti bende icimde biryerlerde sizlayan kanayan bir yara olarak kaldi hep malesef
İste ondan snra kocaya iyi davran diolar nasil olcak o kanayan yara her olumsuzlukda aklina geliyor demi
Bnm baba tarafida alanyada yasio halamin kocasi serikli emekli ogretmen koyde tarla ekip bicio simdilerde
K
İste ondan snra kocaya iyi davran diolar nasil olcak o kanayan yara her olumsuzlukda aklina geliyor demi
Bnm baba tarafida alanyada yasio halamin kocasi serikli emekli ogretmen koyde tarla ekip bicio simdilerde
Herkese gunaydin dun oleden beri migrenim tuttu bugunde ve yarin kongre ve bir dogum gunu var ne yapicam bilmiorum hala agrio basim biktim bu migrenden bnmki genetik annemin anneannesinde annemde ve bnde var ususem agrio ters yatsam agrio hava sicak olsun agrio kapali ortamda regly bitis baslangicta kisaca zirt birt tutuo bu migren tuttugu gun ben ex ne yeme ne icme paso yatis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?