Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaman geciyo bazi seylerin uzeri kapaniyo belki ama icten ice kanamasi durmuyo hic unutulmuyo

Ya peki bu durumda kocadan soguyor musun? Yoksa ilk gunki gibi sevebiliyormusun ? Hani herhangi bir olumsuzlukda ?
Gecmis olsun 1 haftadir bendede dayanilmaz bir bas agrisi oluyo nedenini bilmiyorum ama adim attikca ensemde zonkluyo agri ne hap ne birsey fayda etmiyo o zaman

tansiyonuna baktir canimcim gecmis olsun sanada

saol bilgiler icin cnm b12 ilaci demir ilaci verdi dr demir haplarini icemiorm zehirlenme yapio b12 yide duzenli kullanmiorum pek ilac taraftari deilim dogal yontemler deniorum mesela duzenli kirmizi uzum yersem yukselio demir ...

ay insan olusune ceset denir yazmissin ya daha bi midem bulandi
gecmis olsun dilegin icinde tesekkurler

herkese ii geceler oglene dogru kndimi ii hissedince kongreye gittim

ogrendigim en onemli bilgi glisemik indexi dusuk gidalar ile beslenirsek obezite ve diyabetten kurtulabilecegimiz bilgisiydi gerci ben biliyordum ama kongrede dikkat cekiciydi bu vurgu bilginize olsun

Gecmis olsun bu arada sen ne okuluna gidiorsun?
kızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum

hayirli olsun allah kazasiz belasiz ins.

Kocama kiziyorum ama kin gudemiyorum sadece kocama degil kimseye kin gudemiyorum ondanda sogumuyorum dolayisiyla aksine ne kadar cok kizsamda her gun birbirimize de girsek cok seviyorum onu onsuz bir hayat dusunemiyorum

merhaba arkadaslar,

oncelikle her kesden ozur dilerim, pek takip edemiyorum, daha dogrusu herkesin yazdigini okuyorum hemen hemen ama cevap yazmak icin zaman bulamiyorym
ben bu gece yine 95.4 olmusum kesin buyu yaptilar bana, 92,8-e iner inmez, diyeti bozuyorum daliyorum yemege, bide bu durum kesin bi dogum gunu bilmem bi bayrama filan denk geliyor ben vazgectim artik, hayatimin sonuna kadar sisman devam edicem anlasilan

merhaba güzeller

kk daki değişiklikleri sevmedim bazı arkadaşların avatar ları görünmüyor gerçi yenam açıklamış

nasılsınız iyimisiniz?

İyiyiz yaseminim sen nasılsın..
Çok seviniyorum uğruyorsun artık...darısı diğer arkadaşlara..Onlar kendilerini bilirler.

Selamlar bir kaç gündür arkadaşım doğum yaptı onun telaşından gelemedim. geçmişi okumaya başladim. Umarım herkes iyidir. Ben bu aralar zor günler atlatmaya çalışiyorum maalesef.

arkadaşına geçmiş olsun,sağlıkla büyütsün bebeğini..

dun aksam binanin meldivenlerini supurdum sildim... toza alerjim var o etki yapti buyuk ihtimalle... normalde esim yapiyorda, dun aksam ben yapmak zorunda kaldim cunku o babannemin evinde parke yapiyordu amcamla...

Gökçeciğim geçmiş olsun...OĞlumun da toza alerjisi var..böyle durumlarda ilacın yokmu canım..

Elifçiğim insanız sonuçta bir iki gün salmak önemli değil önemli olan uzatmadan hemen topralamak..
sen sık sık gel buraya..
Ben dün çok iyi bir rakam gördüm tartdıa bugün 800 gram fazlaydım..Çok sinir bozucu bir durum..

İyi akşamlar asucum...
Beslenme nasıldı dün konuştuğumuz gibimiydi.?

Kocama kiziyorum ama kin gudemiyorum sadece kocama degil kimseye kin gudemiyorum ondanda sogumuyorum dolayisiyla aksine ne kadar cok kizsamda her gun birbirimize de girsek cok seviyorum onu onsuz bir hayat dusunemiyorum

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?

MErhaba,hoşgeldiniz aramıza...

Canım birşey söylersem bana kızmazsın değilmi.?
Bence gerçekten istemiyorusn zayıfllamayı...Eğer istersen zayıflarsın...
ben de öyleyim biliyorum çünkü..hep bahane,hep bir kaçış ama sonu yok bunun,biz başaracağız başkası bizim yerimize başaramaz...
Sen örnekle iyi bir eğitimin var devamı da gelecek yurt dışı master vb. bahsetmiştin yanlımıyorsam..peki bedenine neden gereken ilgiyi göstermiyorsun...
hadi yarından itibaren yeniden sağlıklı beslenelim hepimiz...

Son düzenleme:

hoşbuldum tanıtayım kendimiii 19 yaşındayım 98 kiloyum 165 boyundayım ve bir türlü boğazımı tutup zayıflayamıyorum

Gelelim bugün ham yaptıklarıma

Sabah,
Karatay kahvaltı,

Kahve,yeşilçay

Akşam,
Mercimek çorbası
Kıymalı ıspanak
Ayran

hoşbuldum tanıtayım kendimiii 19 yaşındayım 98 kiloyum 165 boyundayım ve bir türlü boğazımı tutup zayıflayamıyorum

Ne güzel çok gençsin..Bu bir avantaj biliyorsun...Boğazını azıcık tutman bile kilo vermene yarar...
Umarım bizimle birlikte istediğin kiloda olursun sağlıklı bir şekil de..

yok canim ne kizmasi, ben de dusunuyorum kendi kendime, belki de gercekten istemiyorum zayiflamayi, baskalari istedigi icin yapmaya calisiyorum o yuzden hep bir vazgecis, bahane durumundayim.. evet dogru hatirliyosun canim master icin yurtdisina gidicem insallah...
ama soruna bi cevap bulamam.. neden gereken ilgiyi gostermiyosun demissin ya ona.. ben zayiflamayi hep birileri beni farketsin diye istemisdim..daha dogrusu sadece bir kisi.. sonra onunla da karmasik bi iliskimiz basladi.. ama karmasik dediysem inanilmaz bi karmasiklik... ben birisine baglandim mi kolay kolay ayrilmam. o da oyle bisey. hala da suruyor bu iliski. o da zayiflamami istiyor, zaten ikinci defa bu seruvene baslamamin sebebi de o. ama aramizdaki bu durum da beni yipratiyor. herseyi konustuk inceledik, sonuc sevgili degiliz ama sadece arkadas da degiliz, ortasinda bir sey. bu da beni etrafimdaki butun zayif ve guzel kizlara karsi 1-0 durumunda birakiyor gibime geliyor. her an baska birine gidecekmis gibi geliyor bana.. biliyorum belki bu da bahane sayilir. ama soyledigim gibi ikinci baslamam sebebim bu benim. tabi kendim icin yapmam gerekiyor biliyorum, ama cok karisik hissedince kendimi saliveriyorum..

Ne güzel çok gençsin..Bu bir avantaj biliyorsun...Boğazını azıcık tutman bile kilo vermene yarar...
Umarım bizimle birlikte istediğin kiloda olursun sağlıklı bir şekil de..

bende öyle umuyorum ama nedense bir şey oluyor ve yapamıyorum ama yarın yeniden başlıcam olay inanmakta bitiyor sanırım

Hosgeldinnn
Gelelim bugün ham yaptıklarıma

Sabah,
Karatay kahvaltı,

Kahve,yeşilçay

Akşam,
Mercimek çorbası
Kıymalı ıspanak
Ayran
Afiyet olsun yenacim nasilsin canim diyette cok basarilisin gercekten menulerine giptayla bakiyorum basaricaksin sen bu isi darisi basima

olacak ablam yaa ben bu defa gerçekten farklı olacağına başaracağıma inanıyorum uzun bir sürece yaydım mucize beklemekten vazgeçtim insan artı görünce gerçekten ciddi üzülüyor başa döndüm sanıyor ama dediğin gibi salmamak lazım birbirimize destek olmaya devam :13:

Kahvaltı iyiydi canım aynı dediğimiz gibi akşam da ıspanak kavurması yedim yanında da yarım yufka ekmeğiama fena değildim bence sen ne dersin
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Afiyet olsun yenacim nasilsin canim diyette cok basarilisin gercekten menulerine giptayla bakiyorum basaricaksin sen bu isi darisi basima

Bu aralar gerçekten iyi besleniyorum hareket ediyorum ama yıllardır yoyo misali kilo alıp vererek metabolizmamı mahfettim..
bir de adet düzensizliği var yaklaış bir yıldan beri...Örneğin yine gecikti doğal olarak su tutyorum buda tartıya yansıyor ama bu sefer demoralize olmayacağım herşeye rağmen yola devam...hep birlikte inşallah..

Ben de şu an kendimden çok oğlum için istiyorum..OĞlum anaokuluna başladığın da zayıf olacağım diyordum hep..İkinci senesi ben hala şişkoyum bu sefer 1.sınıfa başladığın da zayıf olayım bariii..
Eşimi düşünmüyorum bile artık...herkes ister yanın da düzgün hatlı birinin olmasını Allah var şimdiye kadar bir kere bile dile getirmedi ama böyle bir gerçek var biliyorum...

Kahvaltı iyiydi canım aynı dediğimiz gibi akşam da ıspanak kavurması yedim yanında da yarım yufka ekmeğiama fena değildim bence sen ne dersin
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Afiyet olsun canım...Olmasaydı daha iyi olurdu tabiii ama yine de çok iyi..
Yalnız ben bayılrım yufka ekmeğine nerden geldi.? Tereyağ sürücen basıcan peyniri arasına sonra rulo yapcan bi onu ısırıcan bi çay içicen oyy oyyy..

yani bu kacinilmaz bir gercek.. toparlanmak gerek bir sekilde.. zaman her turlu geciyor..

Burda bazı yufkacılarda satılıyor canım ben pazar günü Nişantaşı pazarından yufka alırken gördüm dayanamadım 3 tane aldım 1 tanesi kalmış meğersem görünce dayanamadım :26:
Of senin fikrine de bayıldım

Kuru şekilde satılıyor onu ıslatıyosun değilmi.??

Bulursam ben de alayım yufkacıda hiç görmedim ama belki yöresel marketler de vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…