zencefili komşudan istedim biraz:) kv eşime önermişte hasta olunca, deneyelim dedik, normalde zencefil içmem hiç.
ama belli içtiklerimi bitince hemen alırım:)))
bir attarım vardır benim, tazecik bitkiler getirir hep, oraya bi girerim kendimden geçerim:)))))
o ne, bu ne, şu ne:))))
lazım olanları alırım... seviyorumda aslında böyle bitkileri... ama hiçbir zaman bitki kullanımında aşırıya kaçmam.
bu aralar sürekli aldıklarımda; adaçayı, meyan kökü, yeşilçay canım. aaa birde stress çayım var işte, onuda arada bir içerim, alırım.
yaysan taşıyosundur büyük ihtimal özelliklerini:)
yaylar doğruculuğuyla bilinir, doğrucu davuttur kendileri:)))))
merhametlidirler, gezmeye dolaşmaya bayılırlar....
hasta yatağında biri ona uçak bileti getirse tatil için, hiç hastayım demez kalkar çantasını hazırlar sırtına takar yola düşer o haliyle:)))
bazen gergindir....
nasıl uyuyomu:)
benimde yarın gün oturmam var:)))
birgün sonra bir daha var, zaten topu topu 2tane günüm var 1ayda.
kayinpederimde nedeni tespit edilemeyen demir eksikligi vvardi 5.doktorda 5. Endoskopide mide kanseri cikti ve ameliyatta kaybettik sapasaglam adami bnde adetlerimde yogun kanama geciriorum cesaret edip kadin doktoruna gidemedim ...
ozetle ceset yemek sart
bende hiç öyle düşünmemiştimCesetmi ööö ete hic o gozle bakmamistim ayyy tiksinti geldi bir anda midem bulanmaya basladi sabah sabah
inşallah tatlım bende bu hafta 92lere düştüm ama dün adetim başladı bugün baya sancım var doğumdan öncekilerde bu kadar sancım olmazdı. olurdu ama ilaçsız atlatırdımherkese gunaydin diyetime dondum yeniden cuma gunu -0.1 de olsa - gormek istiyorum insallah allahimm
benimde ayni oldu sifreyi degistirdim bende sinir oldum bendeslm kızlar dün sabah veri tabanında sorun var dedi siteye giremedim
sonra forum yenileniyor dedi giremedim
şimdi girmeye çalıştığımda şifremi kabul etmedi yeni şifre aldım
profilim sıfırlanmış arkadaş listesi boş fotom yok alıntılar beğeniler sıfırlanmış
sizdede böyle bir sorun oldu mu
şu an sizin avatar resimlerinizide göremiyorum
diyetime uymama ragmen eksi yok henuz korkarim ki bu yazda tombik gececek offbende hiç öyle düşünmemiştim
inşallah tatlım bende bu hafta 92lere düştüm ama dün adetim başladı bugün baya sancım var doğumdan öncekilerde bu kadar sancım olmazdı. olurdu ama ilaçsız atlatırdımbugün 93 çıktım yine - deyim ama olsun. inşallah yarın yine 92lerde olurum:26:
gunaydin canimGünaydın,
Mutlu perşembeler...
slm kızlar dün sabah veri tabanında sorun var dedi siteye giremedim
sonra forum yenileniyor dedi giremedim
şimdi girmeye çalıştığımda şifremi kabul etmedi yeni şifre aldım
profilim sıfırlanmış arkadaş listesi boş fotom yok alıntılar beğeniler sıfırlanmış
sizdede böyle bir sorun oldu mu
şu an sizin avatar resimlerinizide göremiyorum
moralini bozma tatlım daha yeni başlamışsın dur bakalım dün 1 bugün 2 bu yaza hepimiz fit gircez çıkarma bunu aklındandiyetime uymama ragmen eksi yok henuz korkarim ki bu yazda tombik gececek off
moralini bozma tatlım daha yeni başlamışsın dur bakalım dün 1 bugün 2 bu yaza hepimiz fit gircez çıkarma bunu aklından
benimde ayni oldu sifreyi degistirdim bende sinir oldum bende
diyetime uymama ragmen eksi yok henuz korkarim ki bu yazda tombik gececek off
gunaydin canim
kızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum
Hayirli ugurlu olsun canimkızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum
Canım insan vücudunda bazen ödem oluşuyor bozma moralini ...İnsanin gunü gunünü tutmaz . Enerjini düşürme. Gördüğüm kadariylanson derece güçlü bir hanımsin. Bu yaz hersey bambaşka olacak .pes etmek yok.. Bak ben ameliyat olalı 4 hafta oldu yinede spor yapıyorum arada . İnsan kilo verdikce mutlu oluyor. Azıcık dayan - leri kesinlikle göreceksin
canim insanlar nasilda etrafindakileri saf sanip uyaniklik ettiklerini dusunuyorlar. boyle insanlara hic tahammul edemiyorum bende.. yuregi guzel sevgi dolu arkadasim.. nasilda belli yazdiklarindan sevginin buyuklugu....baskalari istedigini duusunsun istedigini yapsin.. senin yuregindeki sevgin ilgin olduktan sonra vicdanin hep rahat olucak .birak onlar kendilerini babanneni sana kakalayip zafer kazandiklarini sansinlar. zaferin buyugu senin sen hicbir paranin satin alamiyacagi bir yurek ve bir okadar buyuk sevap kazaniyorsun..
canim tuh ya cok mu agriyor. ben zencefili degilde isirgan otu ve bal karisimini denemistim yillar once.. o iyi gelmisti..:26::26:
Gokcecim seni cok iyi anlayabiliyorum tatlim bende evlendigimde esimin anneannesiyle kaliyordum daha 18 yasinda yasli kadina bakiyordum ve kadin alzaymir hastasiymis ama baslarda kimse bilememis hayalindeki olaylari gercek gibi anlatiyordu gelin yemek vermiyo gelin beni dovuyo diye hep sabrettim ama 3 sene boyunca huzurla sofraya oturup bir lokma yedigimi bilmem...
O zamanlar kayinvalidem bakmadi annesine kadin altina yapiyordu temizlettirmiyordu kaynanami cagiriyordum geliyodu sanki o yeni gelin gibi " yaslaninca sende boyle olacaksin bakmak zorundasin " dedi 1 saat oturdu ve gitti hic unutmuyorum daha kizimda 1 yasinda yeni yeni yuruyordu hem cocuk hem yasli kadin 3 sene boyunca idare ettim bakalim kaynanama kim bakacak allah elime dusurmesin ben yine bakarim vicdanim elvermez ama insallah oyle bir durumda kalmam o kadina bakmak degilde salak yerine konulmak gercekten uzucu
Gününüz aydın olsun yoldaşlar...
Bravo gökçeciğim sana...Seninle gurur duydum...İnan yapılan iyilikte kötütlükte unutulmaz...
Yengenler rahat rahat yesinler bat'ı iler de batacak onlara yaptıkları..
Hayırlı sabahlar
Dünden beri şükür kavuştuk topiğimize iyi bakım yapıldı maşallah :)
Bugünümüz inşallah huzurlu mutlu ve bereketli olur
Gunaydinn
ay dun bakim var dedi giremedim bugunde sifremi kabul etmedi sifremi degistirmek zorunda kaldim vee sonunda buradayim meger siz hayatimda nasil onemliymissiniz dun baya bi bosluk vardi bende hepinizi cok seviyorum
Sistem silindiği için tarihler de değişiklik olmuş.2013 Eylül ayına dönmüşüz mesajlar silinmiş arkadaşlıklar silinmiş..
Düzelir umarım...Ciddi bir sorun varmış bu yöntemle geri dönüş olmuş..Muşmuşta mışmış.
Hayirli ugurlu olsun canim
İnsallah birde benim kanama dursun diye hormonlu spiral taktilar ondanda olabilirmi acaba hormonluya hani belkide ondandir
selam kizlarr!!!! gece nefes alma sorunu yasadim... o yuzden bugun okula gitmedim... birazdan alisverise gidicem... ondan sonrada babannenin yeni evine gidip odayi supurup silicem... aksama dolabi monte edicekler...
ha birde babannem dun aksam bana birsey anlatti... gecen gun pazartesi gunu benim oglan kuzenim var o gelmisti, ben yokken babanneme demiski babanne doyuyormusun diye... babannemde doyuyorum tabiki demis... kesin yengemler sordurttu... madem kadinin doyup doymiycagini dusunuyorsunuz o zaman evinize alaydiniz a gerizekalilar...
aynen canim coook sagol :)
benim icin bakmak hic sorun degil! onlara birakacagima benim evimde kalmasini tercih ederim!
senin yasadiklarin daha zormus canim... ama uzulme cunku bir suru sevap kazandin!!!
:)
aminnnn canim insallah dedigin gibi yapilan iyilikte kotulukte unutulmaz...
aynen batacak onlara yaptiklari...
aynen sonunda kavustuk foruma... dun aksam bir girdim olmuyor bakimda diyor...
evet yaaaaa canim SIKILdi dun aksam sizleri merak ettim vallahi :)
hayirli olsun!!!
hadi ya... ama benim arkadasliklarim falan duruyor... duzelttiler her halde...
Canim Hormonlu ilaçlar kilo aldırır diye biliyorum.herzamanmi kullanacaksın o ilaçları sadece bir suremi ?
Tez zamanda düzelirsin inşallah ...
İlac degil canim spiral taktilar daimi kalacak salgiladigi hormon sayesinde adet bile olmayacak misim artik yada 1 gun leke gibi olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?