Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere günaydın güzel bir Perşembe olur inşallah.

Aynı ben bu özellikler ,gezmeyi eğlenmeyi çok severim .dun cocugu babaya emanet ettim uzun zamandan sonra eski arkadaslarimla bulustuk saatlerce oturduk muhabbet ettik.nasil iyi geldi anlatamam. Herzaman yedigim hacibaba ozel salatayi bu sefer yemedim ( icinde patetes kizartmasindan helin peynirine soya filizinden kirmizi et ve tavuga kadar hersey var.cok da severim hep yerdim ama bu sefer sadece yesil cay ictim :)) Gece 12.00 gibi evdeydim. Terapiye gitsem o keyfi vermez....ve o dogrucu Davut aynı benim. :)))))

Canım bendede B 12 düşüklüğü var.ailemde kalitsal.ama kötüye yorma bunu. Bence git Dr a mutlaka icin rahatlar en azından . Ben ilacını kullanıyorum cokta önemli değil ama sınır sistemini etkiliyor .
.

slm kızlar dün sabah veri tabanında sorun var dedi siteye giremedim
sonra forum yenileniyor dedi giremedim
şimdi girmeye çalıştığımda şifremi kabul etmedi yeni şifre aldım
profilim sıfırlanmış arkadaş listesi boş fotom yok alıntılar beğeniler sıfırlanmış
sizdede böyle bir sorun oldu mu
şu an sizin avatar resimlerinizide göremiyorum

Cesetmi ööö ete hic o gozle bakmamistim ayyy tiksinti geldi bir anda midem bulanmaya basladi sabah sabah
bende hiç öyle düşünmemiştim

herkese gunaydin diyetime dondum yeniden cuma gunu -0.1 de olsa - gormek istiyorum insallah allahimm
inşallah tatlım bende bu hafta 92lere düştüm ama dün adetim başladı bugün baya sancım var doğumdan öncekilerde bu kadar sancım olmazdı. olurdu ama ilaçsız atlatırdım bugün 93 çıktım yine - deyim ama olsun. inşallah yarın yine 92lerde olurum:26:

benimde ayni oldu sifreyi degistirdim bende sinir oldum bende

diyetime uymama ragmen eksi yok henuz korkarim ki bu yazda tombik gececek off

Günaydın,

Mutlu perşembeler...
gunaydin canim

Hasibecim bende benzer sorunlar yasadım ? Ama avatarim ve mesajım hiç olmadıgı icin o kısmı bilmiyorum.:44::44:

moralini bozma tatlım daha yeni başlamışsın dur bakalım dün 1 bugün 2 bu yaza hepimiz fit gircez çıkarma bunu aklından

Sistem silindiği için tarihler de değişiklik olmuş.2013 Eylül ayına dönmüşüz mesajlar silinmiş arkadaşlıklar silinmiş..
Düzelir umarım...Ciddi bir sorun varmış bu yöntemle geri dönüş olmuş..Muşmuşta mışmış.

benimde ayni oldu sifreyi degistirdim bende sinir oldum bende

gunaydin canim

Canım insan vücudunda bazen ödem oluşuyor bozma moralini ...İnsanin gunü gunünü tutmaz . Enerjini düşürme. Gördüğüm kadariylanson derece güçlü bir hanımsin. Bu yaz hersey bambaşka olacak .pes etmek yok.. Bak ben ameliyat olalı 4 hafta oldu yinede spor yapıyorum arada . İnsan kilo verdikce mutlu oluyor. Azıcık dayan - leri kesinlikle göreceksin

kızlar bu arada dün ehliyetime kavuştum

Caniiiiimm hayırlı uğurlu olsun . Dikkatli kullan yinde . Çünkü ben ilk kazamı trafiğe çıktığım 3 . Haftaydi sanirim o zaman yaptım. Tamam artık iyi kullanıyorum diye rahatlamıştım tam. Arkasından küüt. Kusur un cogu bendeyi .Allahtan kimseye birşey olmadı. Mümkünse Kasko yaptir.sonraki yıllarda iki kere daha kaza yaptım ama kusur onlardaydi ... Simdi eşimden iyi kullanıyorum

Selamün aleykümm...

hayırlı günler...

hasibecim hayırlı olsun ehliyetin..Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

yenacım...

esrayı bende özledim..arada uğrarım dedi ama hiç ses seda yokk....

Hayirli ugurlu olsun canim

İnsallah birde benim kanama dursun diye hormonlu spiral taktilar ondanda olabilirmi acaba hormonluya hani belkide ondandir

selam kizlarr!!!! gece nefes alma sorunu yasadim... o yuzden bugun okula gitmedim... birazdan alisverise gidicem... ondan sonrada babannenin yeni evine gidip odayi supurup silicem... aksama dolabi monte edicekler...

ha birde babannem dun aksam bana birsey anlatti... gecen gun pazartesi gunu benim oglan kuzenim var o gelmisti, ben yokken babanneme demiski babanne doyuyormusun diye... babannemde doyuyorum tabiki demis... kesin yengemler sordurttu... madem kadinin doyup doymiycagini dusunuyorsunuz o zaman evinize alaydiniz a gerizekalilar...

aynen canim coook sagol :)

benim icin bakmak hic sorun degil! onlara birakacagima benim evimde kalmasini tercih ederim!
senin yasadiklarin daha zormus canim... ama uzulme cunku bir suru sevap kazandin!!!

:)
aminnnn canim insallah dedigin gibi yapilan iyilikte kotulukte unutulmaz...
aynen batacak onlara yaptiklari...

Hayırlı sabahlar
Dünden beri şükür kavuştuk topiğimize iyi bakım yapıldı maşallah :)
Bugünümüz inşallah huzurlu mutlu ve bereketli olur

aynen sonunda kavustuk foruma... dun aksam bir girdim olmuyor bakimda diyor...

Gunaydinn
ay dun bakim var dedi giremedim bugunde sifremi kabul etmedi sifremi degistirmek zorunda kaldim vee sonunda buradayim meger siz hayatimda nasil onemliymissiniz dun baya bi bosluk vardi bende hepinizi cok seviyorum

evet yaaaaa canim SIKILdi dun aksam sizleri merak ettim vallahi :)

hayirli olsun!!!

hadi ya... ama benim arkadasliklarim falan duruyor... duzelttiler her halde...

Hayirli ugurlu olsun canim

İnsallah birde benim kanama dursun diye hormonlu spiral taktilar ondanda olabilirmi acaba hormonluya hani belkide ondandir

Canim Hormonlu ilaçlar kilo aldırır diye biliyorum.herzamanmi kullanacaksın o ilaçları sadece bir suremi ?
Tez zamanda düzelirsin inşallah ...

Eee yuh yani doyuyor musun ne demek evini acacak kadar gonlu bol bir insan karninida doyurur herhalde buyuk ayip etmisler dogrusu

Canim Hormonlu ilaçlar kilo aldırır diye biliyorum.herzamanmi kullanacaksın o ilaçları sadece bir suremi ?
Tez zamanda düzelirsin inşallah ...

İlac degil canim spiral taktilar daimi kalacak salgiladigi hormon sayesinde adet bile olmayacak misim artik yada 1 gun leke gibi olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…