Sıcağını bulamayacağımıza göre risk yok :)))))
Bazlamaya sürsek de olur aslında hani onu ısıtabiliriz hatta yapabiliriz de neysen ben bişey demedim siz de duymadınız :26:
Aassuuuuuuu simdi kalksam yarim saat sona tereyagi surmeye hazir hale gelir canim
Asuuuu, hatırlıyormusun bu konular yüzünden kavga çıkmıştı bir ara.
hımmm anladım, daha iyisin değilmi şuan canım?
tekrar geçmiş olsun.:
Şu sitenin onarımı yüzünden giremedim bir türlü işlerde yoğun iki gündür kusura bakmayın alıntılar yapmak istedim ama zamanım yok bi selam vereyim dedim ve diyeti saldığım şu günlerde beni yeniden yüreklendirdiğiniz ve destek verdiğiniz için çoook teşekkür ederim kocaman öpüyorum hepinizi bu hafta eksiyi göremem ama yeniden toparladım bayağı seviliyorsunuz
Gecmis olsun bu arada sen ne okuluna gidiorsun?
hayirli olsun allah kazasiz belasiz ins.
merhaba arkadaslar,
oncelikle her kesden ozur dilerim, pek takip edemiyorum, daha dogrusu herkesin yazdigini okuyorum hemen hemen ama cevap yazmak icin zaman bulamiyorym
ben bu gece yine 95.4 olmusumkesin buyu yaptilar bana, 92,8-e iner inmez, diyeti bozuyorum daliyorum yemege, bide bu durum kesin bi dogum gunu bilmem bi bayrama filan denk geliyor ben vazgectim artik, hayatimin sonuna kadar sisman devam edicem anlasilan
merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
İyiyiz yaseminim sen nasılsın..
Çok seviniyorum uğruyorsun artık...darısı diğer arkadaşlara..Onlar kendilerini bilirler.
arkadaşına geçmiş olsun,sağlıkla büyütsün bebeğini..
Gökçeciğim geçmiş olsun...OĞlumun da toza alerjisi var..böyle durumlarda ilacın yokmu canım..
Elifçiğim insanız sonuçta bir iki gün salmak önemli değil önemli olan uzatmadan hemen topralamak..
sen sık sık gel buraya..
Ben dün çok iyi bir rakam gördüm tartdıa bugün 800 gram fazlaydım..Çok sinir bozucu bir durum..
İyi akşamlar asucum...
Beslenme nasıldı dün konuştuğumuz gibimiydi.?
yok canim ne kizmasi, ben de dusunuyorum kendi kendime, belki de gercekten istemiyorum zayiflamayi, baskalari istedigi icin yapmaya calisiyorum o yuzden hep bir vazgecis, bahane durumundayim.. evet dogru hatirliyosun canim master icin yurtdisina gidicem insallah...
ama soruna bi cevap bulamam.. neden gereken ilgiyi gostermiyosun demissin ya ona.. ben zayiflamayi hep birileri beni farketsin diye istemisdim..daha dogrusu sadece bir kisi.. sonra onunla da karmasik bi iliskimiz basladi.. ama karmasik dediysem inanilmaz bi karmasiklik... ben birisine baglandim mi kolay kolay ayrilmam. o da oyle bisey. hala da suruyor bu iliski. o da zayiflamami istiyor, zaten ikinci defa bu seruvene baslamamin sebebi de o. ama aramizdaki bu durum da beni yipratiyor. herseyi konustuk inceledik, sonuc sevgili degiliz ama sadece arkadas da degiliz, ortasinda bir sey. bu da beni etrafimdaki butun zayif ve guzel kizlara karsi 1-0 durumunda birakiyor gibime geliyor. her an baska birine gidecekmis gibi geliyor bana.. biliyorum belki bu da bahane sayilir. ama soyledigim gibi ikinci baslamam sebebim bu benim. tabi kendim icin yapmam gerekiyor biliyorum, ama cok karisik hissedince kendimi saliveriyorum..
Nihayetinde :) Arkadaşlar ben gisolation noldu bilmiyorum ama bir türlü giremedim bende yenisini açmak zorunda kaldım nasılsınız
hiç zorlanmamışsın iyi olmuş...
Önümüzde ki hafta ayağım için doktora gitmeyi düşünüyodum ama vakit kalmayacak..2 seminer var biri sandık görevlisi olacağımdan diğeri de işle ilgili..Ondan sonra kesin gitmem gerek artık topallıyorum yorulduğumda..
Otur oturduğun yerde esracım
Iyi aksamlar hatunlarrrr
aksam yemeginden sonra babannemin evine gittik, esimle ve amcamla dolabi kurduk... onlarda parkeye devam ediyorlar... buyuk ihtimalle cumartesi aksami babannem evine döner... bende turkiye icin bavullari hazirlamaya baslarim...
evet canim suan coook coook daha iyiyim :)
:) hadi bakalim bu sefer hepimiz basaricaz insallah!!! :)
sagol canim :)
meslek lisesi okuyorum... mekanik saatler uzerine, saatci olucam (saat doktoru)
siniftaki cocuklar 17-18yaslarinda... esim onlari bile kiskaniyor
ayyy canim benim oyle deme ya!!!
merhaba aramiza katildin bilehosgeldin canimmmm :)
yaaaa ilacim varda, bu sefer ise yaramadi pek... cunku meldivenler bayagi bir tozluydu...
aynen canim dedigin gibi... baskasi icin degilde insan kendisi icin kilo vermek isterse anca verebiliyor...
hadi bakalim... :) yarin bildirim yaparken eski nickinide yazarsan sevinirim canim :)
ayagin hala gecmedimi canim... doktora gidebildigin an git bakalim... tekrar gecmis olsun... bir an once iyilesir insallah
ataşehirde oturuyorum yeditepe de bilgisayar ve öğretim teknolojisi öğretmenliği okuyorum şuan vizelerim var vizeler bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum derslerim çok ağır geçiyor fırsat yeni buluyorum.
Iyi aksamlar hatunlarrrr
aksam yemeginden sonra babannemin evine gittik, esimle ve amcamla dolabi kurduk... onlarda parkeye devam ediyorlar... buyuk ihtimalle cumartesi aksami babannem evine döner... bende turkiye icin bavullari hazirlamaya baslarim...
evet canim suan coook coook daha iyiyim :)
:) hadi bakalim bu sefer hepimiz basaricaz insallah!!! :)
sagol canim :)
meslek lisesi okuyorum... mekanik saatler uzerine, saatci olucam (saat doktoru)
siniftaki cocuklar 17-18yaslarinda... esim onlari bile kiskaniyor
ayyy canim benim oyle deme ya!!!
merhaba aramiza katildin bilehosgeldin canimmmm :)
yaaaa ilacim varda, bu sefer ise yaramadi pek... cunku meldivenler bayagi bir tozluydu...
aynen canim dedigin gibi... baskasi icin degilde insan kendisi icin kilo vermek isterse anca verebiliyor...
hadi bakalim... :) yarin bildirim yaparken eski nickinide yazarsan sevinirim canim :)
ayagin hala gecmedimi canim... doktora gidebildigin an git bakalim... tekrar gecmis olsun... bir an once iyilesir insallah
Yemiyoruz sonuçta konuşmak da mı yasak beee
Gün boyu elimizden gözümüzden neler geçiyor bir çoğunu yemiyoruz napalım bari konuşalım demi
Bugün tatlı yaptım arkadaşıma yarın misafir gelecek o istedi biraz da eşime yaptım yemedim mesela
Sabah erkenden yine hamur işi yapacağım öğleden sonra hasta ziyaretine gideceğiz onun için zor bizim işimiz
Yemiyoruz sonuçta konuşmak da mı yasak beee
Gün boyu elimizden gözümüzden neler geçiyor bir çoğunu yemiyoruz napalım bari konuşalım demi
Bugün tatlı yaptım arkadaşıma yarın misafir gelecek o istedi biraz da eşime yaptım yemedim mesela
Sabah erkenden yine hamur işi yapacağım öğleden sonra hasta ziyaretine gideceğiz onun için zor bizim işimiz
Sevindim profesyonel bir yardim almana ingilizce hocanin adi ne?(sorulara bak)2ogretmen tanidik yeditepede:)
aa ilginc bir bolum hic bilmiodum nerden icap etti nerden aklina geldi bu bolum kacinci sinifdasin?su eski kurmali altindan sallanan birsey olan o nostaljik saatleride tedavi edebilcekmisin? Ben cok seviyorumda onlari
bu erkeklerde ilginc oluyor kiskanclik konusunda ama olsun seven kiskanir demi:))
Mesele.. dokunup,hazırlayıp,görüp yememekte zaten...
Allahım içime rahmetli ramiz dayı kaçmış gibi oldu))
bekara karı boşamak kolay...ben örneğin bugün kendime ıspanak yaptım evdekilere sulu köfte pilav patates püresi yaptım üçünüde çokseverim ama yemedim...
birgül kasap var pınar hoca var birde soyadını hatırlayamadım geçen dönem ki hocamda oğuz kirerdi :)
Helal sana canım maşallahın var
Sulu köfte sakıncalımıydı karataya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?