Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuuuu, hatırlıyormusun bu konular yüzünden kavga çıkmıştı bir ara.

Iyi aksamlar hatunlarrrr
aksam yemeginden sonra babannemin evine gittik, esimle ve amcamla dolabi kurduk... onlarda parkeye devam ediyorlar... buyuk ihtimalle cumartesi aksami babannem evine döner... bende turkiye icin bavullari hazirlamaya baslarim...

hımmm anladım, daha iyisin değilmi şuan canım?
tekrar geçmiş olsun.:

evet canim suan coook coook daha iyiyim :)

:) hadi bakalim bu sefer hepimiz basaricaz insallah!!! :)

Gecmis olsun bu arada sen ne okuluna gidiorsun?

hayirli olsun allah kazasiz belasiz ins.

sagol canim :)

meslek lisesi okuyorum... mekanik saatler uzerine, saatci olucam (saat doktoru)
siniftaki cocuklar 17-18yaslarinda... esim onlari bile kiskaniyor

ayyy canim benim oyle deme ya!!!

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?

merhaba aramiza katildin bile hosgeldin canimmmm :)

yaaaa ilacim varda, bu sefer ise yaramadi pek... cunku meldivenler bayagi bir tozluydu...

aynen canim dedigin gibi... baskasi icin degilde insan kendisi icin kilo vermek isterse anca verebiliyor...

Nihayetinde :) Arkadaşlar ben gisolation noldu bilmiyorum ama bir türlü giremedim bende yenisini açmak zorunda kaldım nasılsınız

hadi bakalim... :) yarin bildirim yaparken eski nickinide yazarsan sevinirim canim :)

ayagin hala gecmedimi canim... doktora gidebildigin an git bakalim... tekrar gecmis olsun... bir an once iyilesir insallah

Yemiyoruz sonuçta konuşmak da mı yasak beee
Gün boyu elimizden gözümüzden neler geçiyor bir çoğunu yemiyoruz napalım bari konuşalım demi
Bugün tatlı yaptım arkadaşıma yarın misafir gelecek o istedi biraz da eşime yaptım yemedim mesela
Sabah erkenden yine hamur işi yapacağım öğleden sonra hasta ziyaretine gideceğiz onun için zor bizim işimiz

Gökçeciğim tr yolculuğuna az kalmış..
umarım iyi bir tatil geçirirsiniz...

hoşbuldummm sen çok güzel kilo vermişsin tebrikk ederimmm

ataşehirde oturuyorum yeditepe de bilgisayar ve öğretim teknolojisi öğretmenliği okuyorum şuan vizelerim var vizeler bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum derslerim çok ağır geçiyor fırsat yeni buluyorum.

Sevindim profesyonel bir yardim almana ingilizce hocanin adi ne?(sorulara bak)2ogretmen tanidik yeditepede:)

aa ilginc bir bolum hic bilmiodum nerden icap etti nerden aklina geldi bu bolum kacinci sinifdasin?su eski kurmali altindan sallanan birsey olan o nostaljik saatleride tedavi edebilcekmisin? Ben cok seviyorumda onlari

bu erkeklerde ilginc oluyor kiskanclik konusunda ama olsun seven kiskanir demi:))

Mesele.. dokunup,hazırlayıp,görüp yememekte zaten...
Allahım içime rahmetli ramiz dayı kaçmış gibi oldu ))

bekara karı boşamak kolay...ben örneğin bugün kendime ıspanak yaptım evdekilere sulu köfte pilav patates püresi yaptım üçünüde çokseverim ama yemedim...

Kizma asucum tamam diledigince konus burasi ozgur bir platform yani sonucta
tamam hadi bol tereyagli iskender anlat kizmiycam bak hadi hatta uzerinede kaymakli kunefeyi anlat kizmiycam soz

birgül kasap var pınar hoca var birde soyadını hatırlayamadım geçen dönem ki hocamda oğuz kirerdi :)

Helal sana canım maşallahın var
Sulu köfte sakıncalımıydı karataya göre

Yatasım var ama gidesim yok...
Anlatabiiliyormuyum..

Çok acıktım ben...canan hoca acıkınca birşeyler yeyin diyor ama ben bu saatte yersem leptinim çalışmaz )
O vakit yatağa atmalıyım kendimi..
Yarın iş var...

Gidersem, iyi geceler tatlı rüyalar olsun size...

Helal sana canım maşallahın var
Sulu köfte sakıncalımıydı karataya göre

Sakıncalı değil.. ıspanağı kıymalı yaptım diye yemek istemedim...bir de köfteden çok pilav ve püreyi daha çok yemek istedim ben.. yazık bana yaaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…