Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gidersen iyi geceler canım. :)
Allah rahatlık versin
Ben 8 den sonra bişey yemeyim diye planlamıştım ama kefir içip bikaç fındık yedim

gidersenn iyi gecelerr

Gidersen iyi geceler canım. :)
Allah rahatlık versin
Ben 8 den sonra bişey yemeyim diye planlamıştım ama kefir içip bikaç fındık yedim

Kefiri yenimi mayalamaya başladın..Sevdinmi tadını.??

Kuruyemiş yememeye çalış akşamları çok acıkırsan süt yahut ayran tüketin deniyor...

Sakıncalı değil.. ıspanağı kıymalı yaptım diye yemek istemedim...bir de köfteden çok pilav ve püreyi daha çok yemek istedim ben.. yazık bana yaaw.

Yazık valla
İşte ben böyle kesin yasaklara gelemiyorum tadımlık yenebilmeli bence nefis meselesi sonuçta

Salatalık ve domates yiyebilirsiniz, kalorisi 0 çünkü :)

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Hosgeldin canım .

Seni canı gönülden kutluyorum bugün bende patatesi sulu köfte ve pilav yaptım bende ama 1 tabağa üçer kasik koyup yedim. üstüne birde yoğurt koydum!
Vicdanım çok sızlıyor :26::26:

Salatalık ve domates yiyebilirsiniz, kalorisi 0 çünkü :)

Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum süt ve ayran dışında sebze meyve önerilmiyor bu saatte..

Seni canı gönülden kutluyorum bugün bende patatesi sulu köfte ve pilav yaptım bende ama 1 tabağa üçer kasik koyup yedim. üstüne birde yoğurt koydum!
Vicdanım çok sızlıyor :26::26:

teşekkür ederim.. keşke hep böyle olsam arada olduğumda haykırıyorum böyle..

Vicdanın sızlamasın üçer kaşık nedir ki ancak doyulur hatta doyulmaz bile..Afiyet olsun..

Son düzenleme:

Anladım bir dönem diyetisyene gitmiştim ben orada diyetiysenim söylemişti günlük yediklerini tamamladığında çok acıkırsan veya yemek saatin gelmediyse dilediğin kadar yiyebilirsin sıkıntı olmaz demişti o yüzden söyledim bu karatay işe yarıyor mu ya?

Meyracığım,
Doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara sevdiklerin ve bizimle.
.

Ben faydasını görüyorum..

Olsun yinde tebrikler. yeşillik yıkamayı hiç sevmiyorum esimi kaldıramadım bugün ona yıkasaydım yeşillikleri salata malzemem hazır olurdu.cok nazlaniyor oda uuuufff....

slm kızlar ben geldim
işten dönerken ara sokağa girdik
azıcık kullandım arabayı :) bizim arabanın direksiyonuna alışmam lazım biraz
şimdi geçmişe bakcam bitince görüşürük

hımmm güzel bir bilgi, çok teşekkürler canım bilgi için....

Meyracığım,
Doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara sevdiklerin ve bizimle.
.

amin...
çok sağol ablacım benim, çok incesin....
hep bilrikte inşaallah....

biran önce toparlarsın inşaallah ayağındaki problemini ablacım.....

kolay gelsin canım, babanene yardım etmekle çok iyi ediyorsunuz, hem duada almış olursunuz....
yaşlılara hürmet çok değerli bence....
bavul konusunda da kolay gelsin balım sanada banada:))))
yakında bende yolcuyum inşaallah annemlere, çok özledim onları, 6ay oldu en son göreli....

slm kızlar ben geldim
işten dönerken ara sokağa girdik
azıcık kullandım arabayı :) bizim arabanın direksiyonuna alışmam lazım biraz
şimdi geçmişe bakcam bitince görüşürük

maşaallah tebareke allah, çok karizmatik:)
kocaman öpüyorum kızçeni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…