- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yatasım var ama gidesim yok...
Anlatabiiliyormuyum..
Çok acıktım ben...canan hoca acıkınca birşeyler yeyin diyor ama ben bu saatte yersem leptinim çalışmaz)
O vakit yatağa atmalıyım kendimi..
Yarın iş var...
Gidersem, iyi geceler tatlı rüyalar olsun size...
Oo ne kadar cok ingilizce ogretmeni varmis yaw yok bnmkiler bunlar deil
neyse...
Anlatabiiliyormuyum..
Çok acıktım ben...canan hoca acıkınca birşeyler yeyin diyor ama ben bu saatte yersem leptinim çalışmaz)
Yarın iş var...
Gidersen iyi geceler canım. :)
Allah rahatlık versin
Ben 8 den sonra bişey yemeyim diye planlamıştım ama kefir içip bikaç fındık yedim
Sakıncalı değil.. ıspanağı kıymalı yaptım diye yemek istemedim...bir de köfteden çok pilav ve püreyi daha çok yemek istedim ben..yazık bana yaaw.
gidersenn iyi gecelerr
Yazık valla
İşte ben böyle kesin yasaklara gelemiyorum tadımlık yenebilmeli bence nefis meselesi sonuçta
Anlatabiiliyormuyum..
Yarın iş var...
Hosgeldin canım .merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
Seni canı gönülden kutluyorum bugün bende patatesi sulu köfte ve pilav yaptım bende ama 1 tabağa üçer kasik koyup yedim. üstüne birde yoğurt koydum!Mesele.. dokunup,hazırlayıp,görüp yememekte zaten...
Allahım içime rahmetli ramiz dayı kaçmış gibi oldu))
bekara karı boşamak kolay...ben örneğin bugün kendime ıspanak yaptım evdekilere sulu köfte pilav patates püresi yaptım üçünüde çokseverim ama yemedim...
Salatalık ve domates yiyebilirsiniz, kalorisi 0 çünkü :)
Seni canı gönülden kutluyorum bugün bende patatesi sulu köfte ve pilav yaptım bende ama 1 tabağa üçer kasik koyup yedim. üstüne birde yoğurt koydum!
Vicdanım çok sızlıyor:26::26:
Hosgeldin canım .
Seni canı gönülden kutluyorum bugün bende patatesi sulu köfte ve pilav yaptım bende ama 1 tabağa üçer kasik koyup yedim. üstüne birde yoğurt koydum!
Vicdanım çok sızlıyor:26::26:
Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum süt ve ayran dışında sebze meyve önerilmiyor bu saatte..
teşekkür ederim.. keşke hep böyle olsam arada olduğumda haykırıyorum böyle..
Vicdanın sızlamasın üçer kaşık nedir ki ancak doyulur hatta doyulmaz bile..Afiyet olsun..
asucum sen bu işin kitabını yazarsın canım...
30 küsur kilo verdin boru değil...
Anladım bir dönem diyetisyene gitmiştim ben orada diyetiysenim söylemişti günlük yediklerini tamamladığında çok acıkırsan veya yemek saatin gelmediyse dilediğin kadar yiyebilirsin sıkıntı olmaz demişti o yüzden söyledim bu karatay işe yarıyor mu ya?
Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum süt ve ayran dışında sebze meyve önerilmiyor bu saatte..
teşekkür ederim.. keşke hep böyle olsam arada olduğumda haykırıyorum böyle..
Vicdanın sızlamasın üçer kaşık nedir ki ancak doyulur hatta doyulmaz bile..Afiyet olsun..
herkese ii geceler oglene dogru kndimi ii hissedince kongreye gittim
ogrendigim en onemli bilgi glisemik indexi dusuk gidalar ile beslenirsek obezite ve diyabetten kurtulabilecegimiz bilgisiydi gerci ben biliyordum ama kongrede dikkat cekiciydi bu vurgu bilginize olsun
Meyracığım,
Doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara sevdiklerin ve bizimle..
hiç zorlanmamışsın iyi olmuş...
Önümüzde ki hafta ayağım için doktora gitmeyi düşünüyodum ama vakit kalmayacak..2 seminer var biri sandık görevlisi olacağımdan diğeri de işle ilgili..Ondan sonra kesin gitmem gerek artık topallıyorum yorulduğumda..
Iyi aksamlar hatunlarrrr
aksam yemeginden sonra babannemin evine gittik, esimle ve amcamla dolabi kurduk... onlarda parkeye devam ediyorlar... buyuk ihtimalle cumartesi aksami babannem evine döner... bende turkiye icin bavullari hazirlamaya baslarim...
slm kızlar ben geldim
işten dönerken ara sokağa girdik
azıcık kullandım arabayı :) bizim arabanın direksiyonuna alışmam lazım biraz
şimdi geçmişe bakcam bitince görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?