Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim:)))
hep birlikte inşaallah....

nasılsın görüşmeyeli?

Amin.

Arada fransizca sinavim vardi onu hallederken evdeki cikolatalari mideme goturdum. Kilo isini hic sorma, eskisi kadar yemiyorum ama simdilik fark gormuyorum. Ancak haftaya belli olur.

Sen nasilsin.

Amin.

Arada fransizca sinavim vardi onu hallederken evdeki cikolatalari mideme goturdum. Kilo isini hic sorma, eskisi kadar yemiyorum ama simdilik fark gormuyorum. Ancak haftaya belli olur.

Sen nasilsin.

gönlündeki çıtır günleri en kısa sürede görürsün inşaallah canım hayırlısı ile:)
bende iyiyim şükür, sağolasın, idare edip gidiyoruz bakalım işte.

meyra nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun ...

kaç gündür giremiyorum çok yoğun geçiyor günlerim gecede 12yi buluyor çocuklaru uyutmam sonrada bende yatıp uyuyorum....birde sürekli kaçamk yapınca suçlu hissediyorum kendimi utanıyorum grmeye..zaten +1 kilodaydım en son sabah kaç gelicem bakalım spor yapmayınca kaçamakta yapınca böyle oldu...yine çocuklar hastalandı allah beterinden korusun naz sabah bir başladı öksürmeye yatana kadar öksürdü yavrum nisada antibiyotiğe başladı yine bugün...

eşim kuaföre iş yapmıştı epeyce indirim yaptırınca eşimde sende benim hanımın saçlarını yap o zaman demiş..dün saçlarımı değiştirmeye gittim bakırdı saçlarım önce saçı açmamız lazım dedi, ilk defa başıma geldi ne acılar çektim berbat bişeymiş pişman oldum az daha ağlıyacaktım başımın acısından kıvrandım resmen ...birde ben banyo yapıp gitmiştim onunda etkisi olmuş biraz saç temiz olduğu için...neyse bugün başıma hala dokunamıyorum saçım kabuk bağladı baş ağrısı bir başladı dün bugün de devam etti..

gönlündeki çıtır günleri en kısa sürede görürsün inşaallah canım hayırlısı ile:)
bende iyiyim şükür, sağolasın, idare edip gidiyoruz bakalım işte.

Bir an once hep beraber gorelim cunku yaz geliyor.Allah kolaylik versin sana kilo vermede. Iyi geceler.

meyracım, evet kızım emine olur kendileri, teşekkür ederim
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere inşallah ve tabiki bol eksili

merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim?
hoşgeldin

aman Allahım krriiizzzzz

hayatimin sonuna kadar sisman kalicam cumlesini kuracagina hayatimin sonuna kadar gittigim her dogum gununde pastadan sadece 1 catal alicam de ve bunu sık sık tekrarla bana dua edeceksin
bugün ben mesaideyken hasta yakını bir dilim yaş pasta getirdi odaya sonra acildeki arkadaşlar da yaş pasta almışlar çağırdılar ama ben gitmedim. ikisinede elimi sürmedim. oturdum yeşilçay içtim
yarın bakalım neler olacak 5 gün gecikmeli adet oldum biraz şişkinliğim var inşallah iyi sonuçlar çıkar

çok sağol canım benim....
ayrıca kızınada sanada çok geçmiş olsun

Bir an once hep beraber gorelim cunku yaz geliyor.Allah kolaylik versin sana kilo vermede. Iyi geceler.

sağolasın:)
sanada iyi geceler:)
görüşürüz

sağol canım benim....:)
inanın çok duygulandım güzel mesajlarınızla şuan
iyiki varsınız.....

kızında adı gibi olsun inşaallah hayatında....

[video=youtube;xqDcv8a-Bb8]http://www.youtube.com/watch?v=xqDcv8a-Bb8[/video]

....................

arkadaşlarım ben yatıyorum yarın görüşürüz inşallah

gökçecim beni bu hafta izinli yazarmısın listede?
bu hafta ne yeşilçay içebildim, nede yememe dikkat edebildim sayılır.... oyüzden hiç tartılmak istemiyorum son zamanlardaki -lerimden sonra

dafi ablaaaa
nerelerdesin? merak ettim seni? neden tadın yoktu.... inşaallah iyidir keyfin.....
bi ekmek de, su de......:44:

Supersin sen artik basarmissin bnmde bugun bir dogum gunu partisine katilmam gerekiyor ve gunlerdir canim tramisu cekiyor bakalim sonuc ne olacak acikcasi yemeyi dusun muyorum sonucu size haber veririm

meyra iyi yaslar olsun cnmcim:124::124::124::124::124::81::81:

Günaydın hanımlar hiç bir Şey YAZASIM YOK tartıy gördük ten sonragökçe beni izinli yaz desem biliyorum kilomu hayatımın gerçeği Off kilom 79

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar gelişmelerden haberdar etmiştim zaten sizi bildiginiz üzere iki gün doğumgünü munasebetiyle yedim halbuki 100.5 i görmüştüm ama pzt tekrar 102 yi buldum yani inişli çıkışlı bir haftanın sonunda
spor: 200 dk
kilo : 101.3 yani geçen kg bildirimine göre -400 beklemiyordum ama yine de eksi :)

Günaydın, hayırlı cumlaar....

Derinciğim geçmiş olsun kızlara...Birbirlerini takip ediyor kardeşler hastalık konusunda...
Benimkiler de öyle inan..
Saçlarını da güle güle kullan..Sarı mı olacak saçların sarı senin rengin zaten

Günaydın hanımlar hiç bir Şey YAZASIM YOK tartıy gördük ten sonragökçe beni izinli yaz desem biliyorum kilomu hayatımın gerçeği Off kilom 79

Ahhh bir 79 olsammmm lalalala )

Gunaydin
kilom malesef 90.3
sporda 1 gun 1.5 saat yurudum o kadar off

Ahhhh bir 90 olsam lalallaalal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…