Ahh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffffGünaydın, hayırlı cumlaar....
Derinciğim geçmiş olsun kızlara...Birbirlerini takip ediyor kardeşler hastalık konusunda...
Benimkiler de öyle inan..
Saçlarını da güle güle kullan..Sarı mı olacak saçların sarı senin rengin zaten
Ahhh bir 79 olsammmm lalalala)
Ahhhh bir 90 olsam lalallaalal
Ahh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffff
Hayırlı cumalar canlarım
Kilom 88
Yazmaktan utandım inşallah artık bu son artı bildirimim olur
Esracan ümitsiz olmak sana hiç yakışmıyor..Hastalıkla uğraştın bulunduğun rakam bile çok iyi şu an...
Hadi titre ve kendine gel...
Hayırlı cumalar...
Bu son olacak asucum...Yoksa sana küserim, mektubumu keserim..
Eyyy +90 ahalisi nerdesiniz.??
bugün cuma,topiğin yıkılması gerekiir di...Kilo bilidirmleri bile olmadı doğru dürüst...
Yenaaaa ben geldimmm
Eneeee, gadasını aldığım hoşgeldin özlemciğim...
Çok özledim sizleri yaaa gelin hepiniz...Sizin hasretinizden kilo aldım bir sürü ,))
Çıkmam gerek biraz iş yapıp akşam gelirim büyük bi ihtimal..Kötü kötü bakıyorlar bana...
Eyyy +90 ahalisi nerdesiniz.??
bugün cuma,topiğin yıkılması gerekiir di...Kilo bilidirmleri bile olmadı doğru dürüst...
Kİlom...100,7
Spor.....220 dk.
:) hadi bakalim bu sefer hepimiz basaricaz insallah!!! :)
Inşallah son olsun yenamEsracan ümitsiz olmak sana hiç yakışmıyor..Hastalıkla uğraştın bulunduğun rakam bile çok iyi şu an...
Hadi titre ve kendine gel...
Hayırlı cumalar...
Bu son olacak asucum...Yoksa sana küserim, mektubumu keserim..
Ya ne günlerdi yenacım hatırlarsın sen alttaki üyelerin ismi ekrana sığmazdı sayfalara da yetişemezdikEyyy +90 ahalisi nerdesiniz.??
Hoşgeldin özlemcim nasılsın neler yapıyorsun bakalım kaçak :)Yenaaaa ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?