Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffff

Ahh yenam ahh bu gidisle sen 90 da olursun 80 de ama bana yapisti bu 90 lanetlimiyim neyim bir turlu 8 lere inemedim yapisti kaldi resmen offffff

Esracan ümitsiz olmak sana hiç yakışmıyor..Hastalıkla uğraştın bulunduğun rakam bile çok iyi şu an...
Hadi titre ve kendine gel...

Hayırlı cumalar canlarım

Hayırlı cumalar...

Kilom 88
Yazmaktan utandım inşallah artık bu son artı bildirimim olur

Bu son olacak asucum...Yoksa sana küserim, mektubumu keserim..

Eyyy +90 ahalisi nerdesiniz.??
bugün cuma,topiğin yıkılması gerekiir di...Kilo bilidirmleri bile olmadı doğru dürüst...

Yena bunu yapsan yapsan sen yaparsin bana oyle bir sey soyleki tokat gibi carpsin yuzume kendime geleyim gercekten diyet piskolojisinden uzaklastim galiba bir turlu kendimi veremiyorum

selam.kilo bildirimi 95.2

kizlar benim sifrem kendiliginden degismis, iki gundur ayni sifreyle giremiyorum.simdi sifremi degistirdim ama otomatikman sifre verildi bana ve sacma sapan zor bir sifrem var simdi.kendi sifremi koyabilir miyim ve nasil ?

İyiki dogdun meyra iyiki varsin dogum gunun kutlu olsun canim gonlunce dolu dolu huzurlu mutlu bir sene gecir insallah hersey gonlunce olsun

Yenaaaa ben geldimmm

Eneeee, gadasını aldığım hoşgeldin özlemciğim...
Çok özledim sizleri yaaa gelin hepiniz...Sizin hasretinizden kilo aldım bir sürü ,))

Çıkmam gerek biraz iş yapıp akşam gelirim büyük bi ihtimal..Kötü kötü bakıyorlar bana...

Ben de aldım Yenacığım, aramızda çok fark yok

bugün cuma,topiğin yıkılması gerekiir di...Kilo bilidirmleri bile olmadı doğru dürüst...

ben de geldim Yenam duydum sesini...

bitmek tükenmek bilmeyen fazla kilolarımla yine aranızdayım arkadaşlar...

kendimi saldım malesef.ipin ucu kaçtı ama yeniden savaşmaya devam...

Gökçecim kilom 99...bu hafta sporum yok ama bundan sonra olacak inşallah...

herkese sevgiler...

kızlar merhaba..
bir kaç kez denedim topiğe girmeyi giremedim. son iki gün de de misafirim vardı fırsatım olmadı..
bu gün güzel bir hava var.. baharın geldiği belli oldu.
kilo dersen...91
400 gram almışım
spor 140 dakika...

ve 20 dakikadır uğraşıp mesajı yollayamadım.. bende mi bir sorun var acaba???

Son düzenleme:
Inşallah son olsun yenam
Ya ne günlerdi yenacım hatırlarsın sen alttaki üyelerin ismi ekrana sığmazdı sayfalara da yetişemezdik
Yenaaaa ben geldimmm
Hoşgeldin özlemcim nasılsın neler yapıyorsun bakalım kaçak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…