Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm.....

günaydın cicişler....

uykum vaaar

şuan için:
44022

4tahıl
4et
2meyve
2yağ
(başarılı)

insilunin vucutta ani yukselmesini engelliyor protein yada posa ani seker cikis inisleri uzun vadede sizi seker hastasi yapandir
iyi dileklerin icin tskler

amin tskler

tskler cnm

Haklisin cok zor bir durum.insallah hayırlı sonuçlanır..
Sende uzme kendini ...

Ya ins ii olcak hersey hayat zaten inis cikis hic birsey hep kotu yada hep ii gitmio allah sabir saglik versin cumlemize

insilunin vucutta ani yukselmesini engelliyor protein yada posa ani seker cikis inisleri uzun vadede sizi seker hastasi yapandir
iyi dileklerin icin tskler

hımmm anladım, tamam canım teşekkürler tekrar.
öfff çok uykum var şuan, açamıyorum
sen nasılsın? başın nasıl oldu?

günaydın canlarr...kaç gündür aranıza gelemiyorum net problemi vardı cepten girip bakabiliyodum sadece..
şimdi size geçmişimi özet geceyim...
p.tesi diyetisyenime başladım şimdilik verdiği öğünlerde tam benlik ne acım nede tan tıkapasa tokum zaten öylede olması gerekiyor
3 gündür aksam 17-18 arası 1 saatlik tempolu yürüyüşüm ve öğle arasıda yarım saat normal yürüyüş yapıyorum iş erinde arkadaşlarla..

bu günkü kahvaltı menüm.
1 dilim kepekli ekmek
1 domaatesli yağsız menemen
3 zeytin
biraz peynir ve maydanoz
1 saat sonrada ara öğün gelsin elmacıklarrr

herkese günaydın...musmutlu bir gün olsun...

sağolasın, zaman göstercek canım bunu.
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
allaha emanet ol.
Saol canım Allah razı olsun...
:

çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi olmaz...Migren fena eşim ve kardeşleri çekiyorlar o ağrıyı hayat kalitesini düşürüyor...
Saol ablam tekrar geçmiş olsun eniştemize...
saol ablam Allah razı olsun...
Saol Yenacım sizinde başınız saolsun ani ölüm çok zor, yaşı ne olursa olsun...
Yenacım karatay da var biliyorsun daha önce sormuştum omega 3 kullanıyormusun? sinir sistemi içinde çok iyi...eşim aylar önce almıştı bende dün akşam içtim bir tane...pek sıcak bakmıyorum sonuçta kimyasal yönü var ama haftada 3 gün değil ayda 1 bile balık tüketmiyoruz omega 3 çok azdır bizde...bakalım psikolojik halsizliğime çare olacakmı...

hayırlı olsun, diyetisyene gitmek motive eder seni İnşaAllah...

günaydıııııınnnnn, bakalım nasıl güzellikler getirecek bu gün bize

merhaba, hoşgeldin ablacım:)
nasılsın görüşmeyelu?:)
hadi olmuş artık pc gözünaydın.....

Ben iyiyim canım, sen nasılsın?? koşturuyorum bildiğiniz gibi. Ama bahar bana iyi geldi... bi dekilo versek
Gününüz aydın olsun arkadaşlar..

---

Egedeniz,

Merhaba Niloşş, nasılsın??

Merhaba canım...

İyiyim sağol sen nasılsın.? hastanedemisin.?

inşallah canım..
son gittiğim diyetisyende keyfim kaçmıştı ama bu bayan gayet iyi hadi bakalım inşallah iyi olacak

Hadi bakalım nafiye üçer beşer gider kilolar inş..

Evet nevincim kullananlar var...Antioksidan falan birşeyler de yazıyorlar ama ben kullanmıyorum düşünmüyorum da...
Bir çoğu şeker ihtiyacını giderdiği için kullanıyormuş..ben de çok şükür tatlı ataklarım olmuyor arık..Olsa da belli dönemler de oluyor ve kısa sürüyor.
balığı seviyorum mevsimin de tüketiyoruz da...Sen sevmiyormusun.?

Bu arada beslenmen nasıl gidiyor.?

hımmm anladım, tamam canım teşekkürler tekrar.
öfff çok uykum var şuan, açamıyorum
sen nasılsın? başın nasıl oldu?

basim gecti sukur gerci pazarda gecmis gibiydi yeniden basladi ama bnce bu sefer gecmisdir artik karatay var melekde insulini anlatiyor benim bilimsel verillerime uygun degil ama tip ilerliyor belki solediklerinin bilimsel kaniti yok ama dogru olabilir yumurta kilo diolardi 10 yil gecti aldirmaz diolar bu kadinda birseyler dio bilimsel calismasi yok dunya saglik orgutu onaylamamis ama belki dogrudur ben bir tek meyve vermemesine takigim meyveler onmli vitamin kaynaklaridir birde tutarsiz aciklamalari var seker yemeyin sabah enerjik uyanirsiniz dio snra dioki pekmezdeki sekerden dolayi enerjik hissedersiniz ya derdini anlatamio ya eksik anlatio yada dediklerinde yanlislik var butun kitaplarinida okudum ama emin olamadim bildigim tek sey soledikleri universitelerde anlatilan bilimsel kitaplara uymuo ama cok insan var kilo veren ama 5-10 sene sonraki akibetleri belli deil

Son düzenleme:
Hadi bakalım nafiye üçer beşer gider kilolar inş..
?
inşallah canım..
bu arada evden tartıyı kaldırttı diyetisyen bi dahaki kontrole kadar tartılmanı istemiyorum dedi canım 5 mayıstada kontrole cagırdı...
listeyi tutan arkadaş beni o zamana kadar izinli yazabilirmiki acaba:44:
ben girip yediğimi içtiğimi paylaşıcam ama o tarihe kadar klio bildirimi yapmıcam olurmu acaba öyle:44:

Musmutlu güzel günler herkese :)
sanada canim.cok hoş bir sesleniş olmuş bayildim

burcucum iyi olmana sevindim.tamda benim dusuncelerimi yazmissin karatayla la ilgili :) ama ise yarıyor sanirim...

Canim diyetisyen iyi gelecektir uyduğun müddetçe .mumkun olduğunca kacirma sonra hevesi kaçıyor insanin.senin zaten yol haritan belli ..bundan sonra hersey cok daha güzel Olucak

Son düzenleme:
Canim diyetisyen iyi gelecektir uyduğun müddetçe .mumkun olduğunca kacirma sonra hevesi kaçıyor insanin.senin zaten yol haritan belli ..bundan sonra hersey cok daha güzel Olucak
bu sefer cok kararlıyı canım...
elim bişey yemege gittiğinde hemen bırakıyorum bu beni bebeğime dahada uzaklastıracak diyorum kararlıyım yani..
Rabbim yüzümü güldürsün..hatta hepimizin fazlalıklarından kurtarsın yüzümüzü güldürsün

İnsallah canim hepbirlikte verelim. Bu ara iyi gidiyorum ben ama insallah devamida iyi gelir.

ya iste bilim adamlarina sorsan şaklaban diolar bnde bilemedim aslinda tavsiye ettigi seyler saglikli gidalar ama bazi tutarsizliklarida var mesela tereyaginin damar cidarinda plak olusturma yetisi daha fazla yada gunde 10 yumurta yersen(yada protein agirlikli) ilerde bobrek yetmezligi ihtimalin fazla....
canim cok fena serbeetli tatli istio 2 gundurrr napsamda tatli istegim gecse?

ben balık sevmiyorum fazla özellikle yazın nerdeyse 2 ayda bir ancak tüketiriz... bu beslenme modelinde tatlı krizi olmadı ama zaten başladım 1 hafta sonra cenaze memlekete gidiş geliş düzen kalmadı normal olarak...bu hafta başı tekrar başladım ilkkez dün öğle yemeği az geldiği için eve varmadan yedim hemde tatlı şeyler...
omega 3 ün iştah açtığı görüşüde var ama denicem bir süre...ben özellikle halsizlik ve bitkeinlğime çare olurmu diye alıyorum...
Nilüfer'im canim basın sagolsun . Allah rahmet eylesin. Her ölüm erken ölümdür ...
Elden birsey gelmiyor malesef...
Allahtan gelene yapacak bişey yok..
karar verdiysen gerisi gelecek canım...bebek özlemimiz de dinecek inşallah...

bende çok uzun yıllar bekledim çocuklarımı birazcık sabırla herşey olur,tabi gittiğin doktorunda çok önemi var.ben 95 kg ile hamile kaldım.115 ile doğum yaptım.

nilüfercim başınız sağolsun,allah sabır versin

İnsallah canim hepbirlikte verelim. Bu ara iyi gidiyorum ben ama insallah devamida iyi gelir.
amin canım inşallah

canim cok fena serbeetli tatli istio 2 gundurrr napsamda tatli istegim gecse?
lıcanım içebiliyosan tarcınlı bişeyler iç tatlı isteğini gideriyo

karar verdiysen gerisi gelecek canım...bebek özlemimiz de dinecek inşallah...
inşallah canım yaa azıcıkta sabır gerekiyo

bende çok uzun yıllar bekledim çocuklarımı birazcık sabırla herşey olur,tabi gittiğin doktorunda çok önemi var.ben 95 kg ile hamile kaldım.115 ile doğum yaptım.
Allah hayırlı evlat etsin cocuklarını canım..
bende suanda 94 filan geliyorum tüp tedavilerinde cok kilo aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…